+1 yıl15-25 yaş arası gençler aşırı sanalcı. Ben bunu büyük bir sıkıntı olarak değerlendiriyorum. Yani ben 20 yaşındayken bir kızdan hoşlandıysam gidip konuşup tanışmaya çalışırdım. Ama artık hoşlanılan kişinin instagramı alınıp, ara sıra gönderileri beğenilip bu yolla iletişim kurulmaya çalışılıyor. Kadınlar erkekleri buna itiyor; bu da erkeklerin işine geliyor. Ama bence çok yanlış. Sonra 30 yaşına gelip bir kadınla dahi reelde tanışamadan tiplerle dolacak etraf. Kadınlar ise sürekli sanalda tanıştıkları için reel olarak tanışmak isteyen kişiler onlara korkutucu güvensiz izlenimi verecek. Bence yani
01 Yorumla
Soran+1 yılValla aynen öyle
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı. Benimde yaş 23 ve benimde hiç sevgilim olmadı. Üni mezunuyum ve Şu anda yeni bir üniversiteye başladım ve bu seferki baya haşin bir üniverstenin en haşin bölümü. Sürekli sevgiliye ayıracak vaktim yok diyorum ama sanırım kendimi kandırıyorum. Ben de güzel bir ilişkim olsun istiyorum ama karşımdakinin düzgün çıkmama ihtimalinden korkuyorum belki bu da farklı bir bahanem bilemiyorum belkide kendimi fazla çirkin gibi görüyorum o yüzden bu işlere çekimser yaklaşıyorum ama beni yakışıklı bulanlarda var ve fiziğim normal üstü sayılacak derecede güzel. Dürüst olmak gerekirse bu güne kadar dişi bir arkadaşım bile olmadı. Düzelicez inşallah be diyoruz anca halimize gülüyoruz ama içimizde hep bir ukte...
01 Yorumla
Soran+1 yıl🥲
+1 yılLaflara bak laflara "ohoo kabul etsem kapımda ramazandaki pide sırası gibi sıra oluşur". Evet belki sıra oluşur ama biri çıkar boş ver gidin ulan puştlar bu kız benim prensesim der. Bütün kriterlerin yok olur sonra. Seçicilikle alakası yok yani mücadele edecek biri çıkmamış karşına. İstediğin kadar yok de, vazgeçmemektir aşk.
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğrudur kimse benim için o kadar uğraşmadı
- +1 yıl
Hemcinslerim gittikçe yumuşaklaşıyor işin zor, çoğunda mücadele veya istediğini elde etme duygusu yok kolaycılar
- Aşk İlişkileri konusunda 389 cevap paylaştı.
+1 yılBen de aynı senin gibiyim 24 yaşındayım ama halen hiç sevgilim olmadı. Ben de bölümümden derece ile mezun oldum ve altımda son model araba var elhamdülillah ama aşk işlerinde çok beceriksizim. İnan dünyada benim kadar beceriksizi yoktur. Hayal ettiğim gibi birisi de yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen daha beceriksizim emin ol
- +1 yıl
Ya her konuda çok iyiyim ama bu aşk konusunda dünyanın en kötüsüyüm hem buna neden olan da bizim toplumumuzun saçma sapan kalıplarıdır bir de
Kendi hayalimdeki gibi biri de yok pek çoğu gösteriş düşkünü, sadece dış görünüşe önem veren, saçma kalıpları olan kişilerdir. Bu arada öyle olmayanları ve seni tenzih ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten zaman gectikce anlayacaksin ki içine kimse sinmez bu tamamiyle yalan
bazilariniz istiyor ki gördügüm an kalbim yerinden ciksin hergün seveyim hergün eriyeyim falan filan ama bu sadece masallarda olur ya da tam kafadaki profil karsina ciktiginda
ama anliyorum ki senin kafanda daha bir profil olusmamis
ve bu profilde anca deneme yanilma ile olusur
zaten kimseye ilk basta dogru durust ilgi duymazsin önce bi tanisip konusman lazim
konustukca zaten ya hoslanirsin ya da hoslanmazsin anladin mi
Secicilik senin sonunu getirir 30 yasinda bile hala ayni soruyu sorar olursun çünkü yas ilerledikce Şu an ki erkeklerin 50% si olmayacak00 Yorumla
+1 yıl"hiç içime sinen birisi olmadı" derken sorunu söylemişsin, aşırı seçicisin. Bir heyet kurup, cast seçimleri gibi kendine eş seçeceksin deseler inan hayır demeyecek kişiliğe sahip olduğunu değerlendirerek söylüyorum bunu :/ Hayat arkadaşı seçiyorsun, yapımcısı olduğun diziye oyuncu değil, böyle yaşa, böyle bak, umarım "şurasıda şöyle ama, bununla olur, burası güzel, bir ömür anlaşabiliriz" diyebileceğin kişileri bulursun yani mantığını da katarsın kriterlerini azaltmak için :)
11 Yorumla
Soran+1 yılSjshsjs doğru valla keşke öyle bişi olsa
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hep sözü edilen "ruh eşi" varmıdır bilmem, "kader-alın yazısı" gibi terimlerin bir karşılığı var mı bunada bir şey diyemem ama gerçekten hayatına birini almak istediğinde o kişi karşına çıkacaktır.
Seçici olmak ise çok doğal, hatta olmazsa olmaz. En nihayetinde herkes için en değerli varlık kendisidir. Kendini bile isteye ateşe atmazsın :)12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel yazmışsınız
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı ben ama senin yaşın daha erken acele etme, tüm yorumları okudum haklısın ama yapacak çok birsey yok, sadece bunu bil Hicbir zaman tam olmayacak karşındaki kişi mutlaka birsey eksik kalacak. Bu yüzden bu eksikliği idare edebilir miyim diye seç yoksa tam olsun dersen hiç olmayacak bundan emin ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylemişsin bakalım hayırlısı
- Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılcanım senin adına çok üzüldüm seni çok çok iyi anlıyorum şu an umarım en yakın zamanda kalbine göre birini bulursun sen neden seçicisin biliyor musun? o kişinin hayatında en önemli noktada olmasını istiyorsun.
03 Yorumla- +1 yıl
ve de kasma kendini bu kadar olursa baş tacı yap, olmazsa vazgeç büyütme bu işleri canım benim ya üzme kendini artık :)
Soran+1 yılEyvallah doğru söylüyosun
- +1 yıl
teşekkür ederiim hayatında mutluluklar dilerim
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bence sen iyi birisini hak etmiyorsun. Çünkü iyi biri degilsin. İliski kriterin zavallıca. İnşallah çok yakışıklı, kariyerli birisi seni ikna edip hayatının içine eder.
16 Yorumla
Soran+1 yılİtin duası kabul olsa gökten kemik yağardı
Soran+1 yılOkuduğunu anlamamışsın kendince yorumlayıp beddua edip duruyorsun yazık kafana
Soran+1 yılBiri seni fena reddetmiş gelip burada ağlıyorsun kimseden kendimi üstün görmüyorum aksine birbirimize uygun olmadığımızı düşündüğüm için Kimsenin zamanını çalmıyorum ve tabikide kendim için en iyisini arıyorum bundan doğal ne var
Bence insanları tanımak için fırsat ver. Sanırım sen hiç fırsat vermiyorsun veya kafanda kurduğun özellikte bir insan karşına çıkmamış. Bana mesaj atabilirsin, denemekten zarar çıkmaz. :) Hele ki yazılımcıysan ortak özelliğimiz olur
00 Yorumla
+1 yılben de 22 yaşındayım ve bu yıla kadar hiç sevgilim falan olmamıştı. neden olmadı diye de sormadım hiç. ama hayat öyle mükemmel bir sistemle çıkardı ki karşıma birini, anlatamam. çok iyi bir ilişkim var şu an. bence neden diye sorma ve sahip olduğun hayatı yaşa, kendini geliştir. gelecektir biri.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe güzdl darısı başıma
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYardımcı olabilmeyi çok isterdim ama seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. Sadece senden farklı olarak ben 2 kızla flört etmişliğim var.
00 Yorumla
+1 yılGerçekten o kadar kişi seni beğeniyorsa, illa biri çıkar. Karakterli ve uyumlu birini bulman çok daha kolay. Zaten seviyorlarsa sana uyum sağlamak için uğraşacaklardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılYa mesela anlaştığım biri çıkıyor bir iki buluşuyoruz ama ben bir şey hissetmiyorum ona karşı ne bileyim kalbim çarpmıyor onla buluşacağım için heyecanlanmıyorum hep böyle oluyor çok sıkıldım bundan
- +1 yıl
devamke, daha erken
+1 yılHayır yanlış düşünüyorsun daha yaşın çok genç doğru insanı bulamamışsın kendine uygun bu yüzden sabırla bekle elbet bulacaksın o insanı. Ben ve bir çok kişi de sabırla bekliyoruz :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
İnşallah gönlünce olur her şey
+1 yılİçine sinmiyorsa yapma zaten, sırf olsun diye yaparsan sadece mutluluğunu kaybedersin. Kader, kısmet, daha gençsin kafana takma. Sen gözlerini açıp biraz çevrendeki erkekleri incele, belki hoşlandığın çıkar.
00 YorumlaAşk meşk ilişkilerinde iyiyim uzmanım diyeblrim buradan tüyo yazmak kötü niyetli erkeklere yarıyor ama 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılYaz sen boş ver
+1 yılOlur bir gün elbet çok dert etme kendine. Bak ben saldım bile. Evlenmezsem de evlenmem dünyanın sonu değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten değil ama ne bileyim güzel şeyler bunlar ben de yaşamak isterim
+1 yılBenim de kimse içine sinmiyor artık. Soğuttular kendilerinden. Böyle iyiyim. Sen de zorlama derim. Akışına bırak.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok akışına bıraktım gibi geliyo artık
- +1 yıl
Erkek demek dert demek😀 içine sinmeyen biriyle mutlu olamazsın ve içine aindirmek için uğraşmak da zaman kaybı
Selam ve Duâ ile Hayırlı Sabahlar 🌹❤ 👫 ❤ 🌹
Alınyazısı Kadere Kaderde Alınyazısı Olan İnsana Aşık Olur02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlı sabahlar evet çok doğru bir söz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılFlört edeceksin alt tarafı. Her seçtiğin çocuk kocan olacak değil. Ciddiye alma bu kadar bu olayı.
13 Yorumla
Soran+1 yılFlörtler sıkıyo artık sorun o
- +1 yıl
Direkt sevgili kafasıyla yaklaşma o zaman. Gez, ye, iç, takıl.
- +1 yıl
@QueenOfTheFate ahirette de sana takılmasınlar dikkat et.
Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı. Tam benim durumum bu ya😀 fakat benim yanıma ihtyacim yok
20 Yorumla
+1 yılBiraz abartıyor olabilirmisin sakin ol evde kalcam kelimesi ne daha yaşın kaç
Önemli olan düzgün şerefi olan biri çıkması00 YorumlaAşk zaman ister başta hoşlanacağın hoşlandıgın birini bul onla sohbet kur zamanla bağ olur adı aşk olur kolay gelsin ☺️
00 Yorumla
+1 yılBir kere de bana ihtiyacın olsun, bir alo de gelmezsem gençliğim solsun
01 Yorumla
Soran+1 yıl😭
+1 yılÖnce okulunu bitir işini eline al ve kimseye muhtaç olmayan bir kadın ol , aşk işi kolay kafana takma.
01 Yorumla
Soran+1 yılO zaten ayrı ondan bağımsız olarak söylüyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılİçine sinmediyse bu şekilde devam et. Gereksiz bir ilişkiden bin kat iyidir yalnızlık.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle zaten
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Merak etme zamanla olur. Seçici olmak iyidir ama sen gene de abartma
012 Yorumla
Soran+1 yılAbarttım galiba
Soran+1 yılYook aramıyorum aslında ama içime sinen yok hep bi şeyler eksik
Soran+1 yılBi yerden sonra sıkılıyorum
Soran+1 yılBen de bilmşyorum ne istediğimi
Soran+1 yılYok kocis istiyo djdj
Soran+1 yılYo sadece ben bunu istiyorum herkes istediği için değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İçine sinmiyorsa sevgili yapmak zorunda değilsin hemen. Bekle. Demekki zamanı değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Marstan gelmesini mi bekliyorsun? Mükemmeli aramayı bırak, insanları olduğu gibi kabul et. Sadece aşkta değil, her alanda mutlu olursun.
00 Yorumla
+1 yılHiç beklemediğinden bir anda hayatının aşkı ile karşılaşacaksın ama onu olduğu gibi kabul edeceksin yoksa kaybedersin. İnsanın kriteri sadece gönül eğlendirmek istediği kişilerde geçerlidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok demek karşıma çıkmadı daha
+1 yılKarakter diyorsanız bir konuşalım tipimde gayet iyidir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 443 cevap paylaştı. Karamsar düşünme arkadaşım elbet kalbini gönlünü biri çalacak ve mutluga huzura ereceksin o gün
00 Yorumla
+1 yılZamanla olur kuzu simdiden dert etme bunu 23 sun diye yolu yarilamis degilsjn
00 Yorumla26 yaşındayım. Hiç sevgilim. Olmadı. Hiçte dert etmiyor. Bekle senin olan sana gelecektir
00 Yorumla
+1 yılKalkanlarını indirmen gerekiyor olması için açılman lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin olmaması daha iyi kimseye ısınamıyomusun güvenmeme korkusu mu var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılmadem seçicisin kendi kriterlerine göre birini ara karşına birisinin çıkmasını bekleme
00 Yorumla Bende 25 yaşındayım doğduğumdan beri sevgilim olmadı
İstek var ama hayat izin vermiyor00 Yorumla1 gün mü karşına biri çıkar Elin ayağın boşalır Dilim Tutulur Kalbim küt küt atar
00 Yorumla
+1 yılBenim de 1 kere oldu 10 gun sonra biraktim ben de cok seciciyim senin gibi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı hiç sevilmedim
02 Yorumla
Soran+1 yılOooof
+1 yıl23 yaşında sanki 45 yaşında ortada kalmış gibi modda olmak pek de mantıklı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa ne güzel. Arama zorlamada kendini. Akışına bırak anlının yazısı illaki bulcak seni
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama ne zaman artık bi şeyler olsun istiyorum hsjs
+1 yılOlmicak ülkede insan kalmadı millet nasıl buluyor bende anlamıyorum hayat oluruna bırakcaz mecbur erkeklere de güven olmuyo maalesef heteroyuz öyle boş
11 Yorumla
Soran+1 yılSjjd haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 432 cevap paylaştı. Cok ciddiye aldigindan oluyor. Bende ayniyim. etrafimdaki bekar arkadaslarimda.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyosun
Benim de olmadı ciddi ilişki istediğim için seçici olmak lazım
00 Yorumla
+1 yılMerak etme yaşın geçmiş anladığım kadarıyla seçicisinde ama merak etme o aşk seni öyle bir zamanda gelir bulurki feleğin şaşar hatta kendinden 11 yaş büyük bir insana aşık olursan hiç şaşırmam
02 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısı
- +1 yıl
Hani sana kendinden 11 yaş birine aşık olursun dedim ya o kişi ben olmak isterim izin verirsen birbirimize bir şans versek hoş olmaz mı?
Gizli Üye(18-24)+1 yılPeki aşksız kalsan ne olacak? Ne kaybedersin? Ayrıca düzgün birini seçmelisin yani seçici ol tabiki.
015 Yorumla
Soran+1 yılYok sadece biraz aşk hayatım olsun isterdim onu demekk istedim
Cevap sahibi+1 yılO zaman evlenmeye bakın sevgililik flört gibi saçma şeylere değil. Tanışmak için bunlara da gerek yok. Düzgün biri olduğunu düşünüyorsanız o kişiyle bir şekilde anlaşmaya çalışın ben yapamadım şu ana kadar belki siz yaparsınız. Dikkat edin de sapık birine denk gelmeyin. Birdaha peşinizi bırakmaz falan.
Cevap sahibi+1 yılMesela altta mami isimli biri var onun gibilerden uzak durun başla sıkıntı olacağını sanmam oladabilir
Soran+1 yılZaten evlilik odaklıyım Allah muhafaza öyle şeylerden de çok korkarım Allah doğru düzgün iyi insanlar çıkarsın karşıma
Cevap sahibi+1 yılMuhafazakar biri misiniz?
Cevap sahibi+1 yılHala sevgilim olmadı demişsiniz ya o zaman evlenmek için sevgili olmak mı gerekiyor sizce?
Soran+1 yılKendimce muhafazakarım galiba sjjs yani tanımadan etmeden nasıl evleneyim
Cevap sahibi+1 yılTanımayın demedim ama sevgili de olmayın mesela olmadıysa da çok iyi bu şekilde devam edin düzgünce tanışın İslami şekilde. Görücü usulü değil bu arada. İslami şekilde tanışma bunu uygulayın. Sevgililik gibi boş işlerle meşgul olmaya gerek yok.
Soran+1 yılO ne demek
Cevap sahibi+1 yılNe ne demek? Görücü usulü evlenmeyin ama sevgili olarakta evlenmeyin onu dedim. İslamın emrettiği kurallar dahilinde tanışın karşı taraf ile onu söylemeye çalıştım
Soran+1 yılNasıl oluyor yani işte o
Cevap sahibi+1 yılYoutube'a girin flört haram ise nasıl evleneceğiz yazın 30 dk video sözler köşkü kanalına ait onu izleyin birçok video var zaten aynı zamanda sorularla İslamiyet sitesinde arama kısmına da yazabilirsiniz. Muhafazakar olup bunu bilmemeniz garip açıkçası
Soran+1 yılKendimce dedim zaten her şeyi de bilemem teşekkür ederim bakacağım
Cevap sahibi+1 yılAnladım İnşâAllah düzgünce öğrenir ve o şekilde evlenirsiniz düzgün biriyle.
Soran+1 yılHayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBencede korkmalisin ki hatta evde kalma yoluna doğru gidiyorsun geçmiş olsun
04 Yorumla
Soran+1 yıl:(
- +1 yıl
Ne alaka kızda 23 yaşında millet 79 yaşında evleniyo bulursun istediğin gibi birini evlenmek için evlenme hayatını yaşa ilk
- +1 yıl
@Linagabrinnn bir kerede anlaşılabilse yazdıklarım abartı bir düşünce oldu için kafaya takılmaması gereken bir durum olduğu için o kişiye öyle cevap verdim
- +1 yıl
Ben daha 19yasındayım 3 sevgilim oldu yani bence bu kişinin birinin hayatına almak istemesiyle alakalı 🙂
Ben 30 yaşındayım bulamadim:) istediğin gibi biri gelmiyo ayağına sen begeniyorsun o seni istemiyor iste böyle hayat maalesef çok sansliysan begendiginde seni beğenir o zaman bir ilişkin olur:)
00 Yorumla
+1 yılKadinolsan cocugumun annesi olurdun. Biyolojik kadınsız ama zeka ve yapi olarak nesin bilemem. İnsansin o kadar
010 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya
- +1 yıl
Canli insansin beden yani biyolojik kadınsın ama ruhen kadon olmamissin sadece bedenin kadon. Ne diyorum kadın olsaniz bebegimin annesi olurdun
Soran+1 yılRuhen kadın değil miyim sjsjsjs nasıl ya
- +1 yıl
Bazi diygilarini acmalisin. Duygular bazen yasanmaz. Yasamalisin. İcki ic eglen demek degil bazi duygular kalabalikta aktif olir kalabaliga katil ve takil. Canli canlinopuseniniz
Soran+1 yılOrtamcı değilim ben
- +1 yıl
Hey Allahim ortamci ol demiuorum ki kapan eşarbını git takil bir yerde.20 tl olsa yeter.
Soran+1 yılYok kapalı değilim zaten de öpüş dediğin için diyorum sosyalim dışardayım haftanın iki üç günü
- +1 yıl
Bu sosyal ve kisisle bir ihtiyaç. Benim karim dul olsun. Neden mi? Ben 34 sene yalniz ve yuregin bombostu. Hic sevişmeden yasadim. Birlesmek 5 dk almaz. Ama svevismek ömür boyu mutluluklar verir. Acik kapali ne fark eder. Siz kadinlar kendinizi cok zorluyorsuniz bence. Bak kadinlik hormonu aliyorum nedeni aletim kalkmasin. Duygularim var yasin 34 olmus. Bir erkel ya da kadin ilişkiye giriyor sonrasi rahatliyor. O ani yasadigonda biliyorsun ki he gün omurden gidiyor. Kac defa evlenmek istedim. Olmadı.
- +1 yıl
Sen ciddiyim karim esim olur musun? İsteren kotu kadon ol. Ama esim olacaksin en onemlisi? Ne dersin?
Soran+1 yılNiye senin karın olayım
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAşk diye bir şey yoktur en iyisi hiç bulaşmamak
52 Yorumla
Soran+1 yılVardır vardır
+1 yılBak önceden bende bok gibi sevgili vardı bende artık kimseyi istemiyorum sıcak bakamıyorum yani sende bi anda birine tutulabilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılHayırlısıı
Ya bende fazla mükemmeliyetçiyim senin gibi kariyer konusunda vb. Mükemmeliyetçiliği baskılamak gerek bazen
07 Yorumla
Soran+1 yılBi şeyler hep eksik oluyo öyle de
Soran+1 yılHer şeyine
Soran+1 yılAnladım
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Armudun sapı üzümün çöpü derken kutsal bakire olarak diğer tarafa gideceksin durum bu...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendini boşuna sikmissin aşk olmadan bile çok kadınla çıktım rahat ol oluruna birak
10 Yorumla
+1 yılCanim benim, ben 35 yasindayim ve hala nasil olacak bu ask mesk iliskileri diye düsünmekteyim. O isler öyle kolay mi sandin 23 yasinda cözesin.
01 Yorumla- +1 yıl
35 yaşından sonrada takılma abla dost hayatı yaşa
Arkadas ol. Hemen sevgili olunmaz ki. Sonra tanıyınca seçimini yaparsin. Senin kafanı karıştıran bu aceleci davranıyorsun
00 YorumlaEvlilik moduna gir bence sevgili olduğun biriyle çok sürmüyor ben bununla evlenirim dediğin var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç yok
+1 yılÜzme tatlı canını kıymetini bil bakalım takma kafana herseyi
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyleee
Doğru insan karşına çoakcsltor zamanı vardır bekle
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
+1 yılBu zamanda çoğu kişi yanlız zaten o konuda yanlız değilsin yani 😄
00 Yorumla
+1 yılKarşına istediğin biri çıkmamış aradığın kriterde erkek yok sanırım...
00 Yorumla- Devamını Gör (81)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat