Evet önce evlenmemiz gerek falan diyorlar hep, yani ben anlamıyorum o zamann sevgili yapma erkek arkadaşın olmasın yani?
Arkadas arkadasim olan kizlara bile bazen çekim hissediyorum sevgili oldugum 4 5 ay ciktigim kizlara nasil hissetmeyeyim yani ateşle barut yan yana gelince ne olur bana söylesenize Allah için, yani sacma sapan konuşmayın bırakın istemiyorsanız sevgili se yapmayın çünkü o da günah
Arkadas arkadasim olan kizlara bile bazen çekim hissediyorum sevgili oldugum 4 5 ay ciktigim kizlara nasil hissetmeyeyim yani ateşle barut yan yana gelince ne olur bana söylesenize Allah için, yani sacma sapan konuşmayın bırakın istemiyorsanız sevgili se yapmayın çünkü o da günah
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Evlenme niyeti ile sevgili olanlar olabilir veya evlenmeden sadece cinsellik yaşamak için sevgili olanlar da olabilir.
Bu karşınızdaki kişinin manevi görüşüne, ne muhafazakar olduğuna bağlı.
Flört aşamasında az çok zaten siz sevgilinizin cinsellik yaşayıp yaşamayacağını anlarsınız. Belli eder kendini.
Ona göre flört aşamasında siz de kesin ilişkinizi ve sevgili olmayın o halde.
Her sevgili olan cinsellik yaşayacak değil ya.
Kız kardeşiniz olsa, sevgilisi olmasına belki karşı gelmezsiniz ama sevgilisi ile cinsellik yaşamasına Karşı olabilirsiniz. Empati yaparak düşünün biraz lütfen.
Günah konusu ise o kişinin kendi vicdanına bağlı, nefsi cinsellik yaşanmasına müsade etmiyordur ama sevgili yapmaya nefsini kontrol edemiyordur. Bilinmez.
Siz dediğim gibi cinsellik yaşamak istediğiniz bir sevgiliniz olmasını istiyorsanız flört aşamasında bunu konuşun veya söylediklerinden, hal ve hareketlerinden çıkarım yapmaya çalışın.
Nasil anlayabilirim
Daha önce sevgiliniz ile cinsellik yaşadıysanız belli olur. Size olan yaklaşımından ve davranışlarından anlarsınız. Anlayamıyorsanız sorabilirsiniz de flört aşaması biraz ilerleyince. Ben sevdiğim ve sevgili olduğum kişi ile yakınlaşmak isterim sen ne düşünüyorsun diye sorabilirsiniz.
O zaman da kiz soğur ama
Kız da cinsellik yaşamak istiyor ise neden soğusun? Size olan yaklaşımından anlamanız gerekir diye düşünüyorum daha önce sevgiliniz ile cinsellik yaşadıysanız.
Cinsellik yaşayan kzilar cok secici oluyormuş duyduğuma göre yani 1,90 boyu olsan elleri güzel olsun yakiskli olsun falan diyorlarmış o yüzden sansim dusuk sanırım o kizlarla
Ne alaka? Benim cinsellik yaşayan arkadaşlarım var ve sevgilileri Sizin dediğiniz gibi değil. Kaldı ki kadınların çoğu dış görüşüne tipe bakıp siz erkekler gibi böyle fiziki şeylere düşmez tabiri caizse. Daha çok duygusal bağ kurdukları kişiler ile cinsellik tercih ederler, siz erkekler ise duygusal bağ kurmanıza gerek olmaksızın sizi tahrik edebilen kadınlar ile olabilirsiniz. Yani sizin davranış ve tutumunuza bağlı.. geneli böyle tabii, farklı olanlar illa ki vardır.
Valla inanmayacaksın ama bende sevmediğim kizlar cinsellik yasamam, bak hadi diyelim onu yaptık
Sevmedigim kizi asla öpmem dudağından, tiksinirim resmen
Ve tipleri falan nasildi boylari cinsellik yaşayan kizlarin merak ettim
Normal. Güzel bence. Herkesin estetik algısı farklıdır.
Benim için güzel olan arkadaşım da var, güzel olduğunu düşünmediğim de var. Cinsellik güzel ya da çirkin kişiye bakmaz.
Hay yanlış yazdım cinsellik yaşayan kizlarin sevgilileri nasildi yani boylari tipleri falan...
Ve bu arada su konuda sana katılmıyorum kizlar duygusal yakınlık kurduklarıyla seks yapmak isterler dedin, o halde neden çoğu yakiskli pesinde koşuyor
Hayır cinsellik için yakışıklı olma önceliğinden ziyade, duygusal bağı öncelerler diyorum.
Çok yakışıklı diyemem. Normal tiplerdi. Ama asla çok yakışıklıları diyeceğim yoktu aralarında.
Boylari uzundur ama kesin
Bakın, siz aaa güzel kız bununla bi birlikte olsam ne iyi olur deyip cinsellik yaşayabilirsiniz ama kadınların çoğu sevgili olduktan sonra cinsellik gözü ile bakarlar. Ve evet uzunu da vardı kısası da. Hepsi uzun değildi. Siz cinsellik yaşayabiliyor iseniz neden boyu vs düşünüyorsunuz ki?
Arkadasim ben öyle düşünmüyorum Allah Allah zaten asosyalim çoğu erkek nasil düşünüyor bilmiyorum, ama f*ck olan arkadaşıyla sevisen kizlar tanıdım yani
Ve bence kizlar 1,72 erkekle sevgili olmaz
Me alaka? Babam 169 ama olmuş evlenmiş. Kaç tane kısa boylu erkek var tanıdığım hepsinin de sevgilisi ve eşi var. Boyla olmuyor bu işler. Görüşünüzüne katılmıyorum.
Babam eski nesil ama
Abim 90 doğumlu bu sene evlendi. 173 boyu. Yengem 168. Abim lise mezunu, yengem üniversite. Ne alaka cidden anlamıyorum ya. Benim boyum 153 ve ben de 170-175 arası biri ile evlenebilirim. Sevgi ve saygı olduğu zaman boyu görmez kimse. Siz de insan olun, insanlığınız ile ön plana çıkın.
Ama evlenirken iste,19 uasinda falanken zor
Güzel kardeşim, madem 19 yaşındasın ve aktif cinsel yaşantın yok neden böyle bir şey soruyorsun? Senin aktif cinsel hayatın ve tecrüben var ama sevgililerin seninle cinselliğe yanaşmıyor gibi konuşuyorsun.
Tek bir sevgilim oldu şimdiye dek o da istemiyor ve burdski kizlarin yazdıklarını okuyorum yuzde 80 i hep o şekilde yazıyor
Biraz yaş al, üniversite ortamında bulun. Eğer yaşamak istersen zaten karşılıklı güven kurduğun ve uzun süreli bir ilişkin olur ise iki taraf da isterse deneyimlersiniz. Kaldı ki özel şeyler özel kişiler ile yaşanmalı diye düşünüyorum ben, evlenince eşinle yaşarsınız...
Evlenmeyi düşünmüyorum ama ömür boyu cinsellik yaşamayalım mi
O zaman cinsellik yaşamayı isteyen biri ile sevgili ol ve yaşa.. görüşlerin değişecektir hep bu şekilde bu açıdan bakmazsın hayata.
Bulamoyorum iste öyle bir kzi dhdhshs nasil bulurum
Benim güzel kardeşim ben nereden bilebilirim? Sosyal hayatın yok ise, daha önce cinsellik yaşamadıysan eğer nasıl bulabilirsin?
Sosyal ol biraz, bilmiyorum. Nasip işi bu işler varsa nasibin bulursun.
Iste sosyal olmayı da bilmiyorum ki offf valla ben bu dünyaya ait değilim, yalnızlığım istemcisi değiştirmeye çalışıyorum değişmiyor