Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümünde skandal bir olay yaşandı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda dizide kullanılan bir kitaplıkta Haluk ve Meltem karakterlerinin konuştuğu sırada arkada bulunan kütüphane rafındaki detay dikkat çekti. Rafta ‘Barış Köprüleri’ adlı kitabın yer aldığı göze çarptı. Bu kitabın terör örgütü FETÖ'nün dünya ülkelerindeki yapılanmalarının en önemli basamağının anlatıldığı 'Barış Köprüleri' adlı kitap olduğu yorumları yapıldı.
Adamlar cikti ozur diledi yapimcinin veya yonetmenin hatasi yok, dizayni veren adam hata yapmis, Yani bir Ozur dilediler bilerek yapilmadigi ortada, ve arkadas herseyden Nem kalan bir Ulke haline geldik, biraz boyle seyleri normal gorun 1975 lerden beri bu orgut var 2002 den beri agzimizin icine kadar soktu bu hukumet simdi kalkip birden hafizalardan ordan burdan aniden silmeye calisiyor , koca bir 40 senelik bir tarihi bir olusmus orgutu heryerde olan bir orgutu , Hukukta, Egitimde, Saglikta, Askerlikte, Burokraside, Sanayide, Sendikalarda, Birliklerde, Sanat dunyasinda, Futbol camiasinda, aklina gelebilecek heryerde bunlar var bunlara izin verenler bugun Koca bir hafizayi silemezler koca bir orgutun Kitablarini, Makalelerini, herseyini bir anda kaldiramassin
İyice sapıtmışsınız ilüminati va diye diye bir hal oldunuz adamlar açıklama yaptı tamamen dekor amacıyla konulmuş Türk dizi tarihinin en köklü dizilerinden birini hain yerine koymayın izlemiyorsanız izlemeyin ama bir nesil bu insanları izleyerek gülerek büyüdü
vala baştan sona tvde ne izlersem izleyeyim bu tur sacmalıklar goruyorum cocuklar duymasın daha cok goz onunde oldu sadece fakat kim ne yaparsa yapsın bütün gücleri medyayı da elinde de bulundursun ama amacları her ne ise başaramayacaklar.
Reklamı yapıldıkça prim kazanıyor. Bu kitap haber edilmeseydi kimse farkında değildi. Şimdi 70 milyon farkına vardı ve kitabı merak etmeye başladı. merakından okuyanlar bile olmuştur. Hemde binlerce kişi.
Ben diziden çok yayınlayan kanala takıldım. Henüz lise yıllarımdan itibaren gözlemlerim, fitne fetbazlık, ne kadar düzen, huzur bozucu hareket varsa bu medya gurubundan çıkar ilk.
İlluminati tam da bu işte. İç ve dış düşmanlarımız bilinçaltımıza biz istemedekte bunları dolaylı yollardan yerleştiriyorlar. Dikkatli olmalıyız. Yetkililer uyanmalı artık. Kastı olanları kınıyorum.
türk dizilerine ve son dönem türk filmlerini hiç sevmiyorum. bu ikisine ayrıca gıcığım. lakin pek inandırıcı gelmedi özellikler haç, göz zorlama olmuş.
En İyi Cevaplar