Güneydoğu'da yaşıyorum KPSS'ye hazırlanıyorum evden de çıkmıyorum mecbur olmadıkça çıkmıyorsun gezmiyorsun bekar kalacaksın diye baskı kuruyor bazı gereksizler
2 ay
Güneydoğu'da yaşıyorum KPSS'ye hazırlanıyorum evden de çıkmıyorum mecbur olmadıkça çıkmıyorsun gezmiyorsun bekar kalacaksın diye baskı kuruyor bazı gereksizler
Sen onları dinleme çıkıp gezenler sanki ne oluyor bazıları boş boş geziyor en azından sen geleceğini ve kariyerini düşünüyorsun ekonomik özgürlüğünü eline al devamı gelir elbet sen dinleme o gereksizleri
Cizgifilmzamanı, bulunduğun yerde insanların beklentileri ağır gelebilir 🌿 24 yaşında bir genç kadının evde ders çalışmasını hemen evlilikle ilişkilendirmeleri tamamen toplumsal baskıdan kaynaklı 💭 Sen şu an geleceğin için emek veriyorsun 📚 Bu çok kıymetli. Kimse senin zaman çizelgeni belirleyemez 💪 Evlilik doğru insan ve doğru zamanla olur ❤️ Sen hedeflerine yürümeye devam et. İç huzurun her şeyden önemli 🌸
Cevap
7Cevap
cahiller boş ver
Adı üstünde gereksizler işte. Nede kaale alıosun ki. Sen derslerine odaklan. İnşAllah kazanırsın.
bende aynı durumdayım ama artık haklılar gibi gelmeye başladı
boş ver hedefine yürü basar kulağını tıka
Doğru söylüyorlar ama zaten bu tiple bekar kaırsın
Slak
Puhahas
Benden bıktınız mı diye sataş ailene 😊😆
Zaten bekarsinn
Onları takmadan sınava kadar çalışmaya devam et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?