Genel olarak standartin üstünde olabilirsin. O nedenle arkadaşlarımız şaşırmış olabilir :) oysa zaman geçirmek ve takılmak icin burada olduğunu kavrayamazlar..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayır sanki sadece çirkin kızlar olabilirmiş gibi bu sitede benim takıldıgım nokta buydu
Yani güzel bı insanın burada ne işi olur çünkü güzel insan herkes tarafindan sevilir sosyal biri olur burada neden zaman kaybı yapsin ki ve ben gerçekten güzel insanların ya da etrafta çok sevilen insanların burada işi olacağını sanmyrm
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya her güzel kızın sosyal olduğunu veya bir çevresi olduğunu falan mı zannediyorsunuz siz
Şimdi ne desem yanlış anlayacaksın o yüzden boş ver.. ama şunu diyebilirim ki gerçekten çok güzel kizlar yalnız olan var çünkü çok güzel oldukları için mutlaka hayatında biri vardır die kimse yanasmyor ya da ( yokla bu çok guzle bana bakmaz ) deyip es geciyorz
Şimdi kimsin bilmem ama kesin beni engellemiş sındır 😂😂😂😂. Neyse profil resmi koyarmisin bilmem ama ben burada gerçekten çok çok güzel kizlar gördüm hiç profil resmi koymadan ve konuşup sonra resmini görünce hayret kaldgm öyle guzelikle yalnız ve sevigisz nice kizlar gordum
Bak ben hayla diyorum çok güzel insanin burada olmasına takılmasına anlam veremiyrm dışarda ona o kadar ego tatmini yapan varken nedn burada ki abazalarla ego tatmini yapsın die
Burada ne geziyorsun demeleri için seni görmeleri lazım anlamında dedim. Az bir kişi ile bu genel yargıyı kast ettim, sonuçta burada senden de güzel insanlar var sana öyle diyenler demekki onlarada diyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Burada olmanın güzel olup olmamakla ne alakası var ki 😀
Evet anlatmaya çalıştığım ama bir türlü anlatamadığım şey buydu😂
Çok güzel olupta yalnız olan bir sürü kız var. Buraya vakit geçirmek için girebilir. Gayet normal yani. 🙂
Genel olarak standartin üstünde olabilirsin. O nedenle arkadaşlarımız şaşırmış olabilir :) oysa zaman geçirmek ve takılmak icin burada olduğunu kavrayamazlar..
Hayır sanki sadece çirkin kızlar olabilirmiş gibi bu sitede benim takıldıgım nokta buydu
Amaçları avlanmak olunca güzelliğine şaşırıyor gariplerim. Idare et :)
Yani güzel bı insanın burada ne işi olur çünkü güzel insan herkes tarafindan sevilir sosyal biri olur burada neden zaman kaybı yapsin ki ve ben gerçekten güzel insanların ya da etrafta çok sevilen insanların burada işi olacağını sanmyrm
Ya her güzel kızın sosyal olduğunu veya bir çevresi olduğunu falan mı zannediyorsunuz siz
Yalnız güzellerde var lütfen es geçmeyelim onları😂
Bu arada sevilmez herkes tarafından kıskanılır
Şimdi ne desem yanlış anlayacaksın o yüzden boş ver.. ama şunu diyebilirim ki gerçekten çok güzel kizlar yalnız olan var çünkü çok güzel oldukları için mutlaka hayatında biri vardır die kimse yanasmyor ya da ( yokla bu çok guzle bana bakmaz ) deyip es geciyorz
Burdaki yalnız güzelde benim işte askim
Şimdi kimsin bilmem ama kesin beni engellemiş sındır 😂😂😂😂. Neyse profil resmi koyarmisin bilmem ama ben burada gerçekten çok çok güzel kizlar gördüm hiç profil resmi koymadan ve konuşup sonra resmini görünce hayret kaldgm öyle guzelikle yalnız ve sevigisz nice kizlar gordum
Yaa işte neymiş her güzel olan sevilmek veya sosyal olmak zorunda değilmiş ama bu yorumla ilk baştaki yorumun çok çelişkili be aşkom
Bak ben hayla diyorum çok güzel insanin burada olmasına takılmasına anlam veremiyrm dışarda ona o kadar ego tatmini yapan varken nedn burada ki abazalarla ego tatmini yapsın die
Abazalar mı neden genelleme yapıyorsun ki burada düzgün doğru insanlarda var
Görüş yaptım her için tesekurler iyi günler
Nasılım sorusu mu attın nerden anladılar bu kanıya vardılar.
Yaa ben ondan mı bahsediyorum kardeşim
Burada ne geziyorsun demeleri için seni görmeleri lazım anlamında dedim. Az bir kişi ile bu genel yargıyı kast ettim, sonuçta burada senden de güzel insanlar var sana öyle diyenler demekki onlarada diyorlar.
Burayı tanışma flört etme platformu olarak algıladıkları için
Nerede geziyormuş güzeller?
Ağzı olan konuşuyor anlam çıkarmaya gerek yok.
bunlar olta atıyor sana knka sdfds
Prenses angelina
Evet ta kendileriyim 💅🏻
Okeyyy 😂😂
güzel miisn pekş
Bilmem
göreydim ben söylerdim
Onu geç de sence neden böyle diyorlar
Demek ki normalsin
Anormal olduğumu söylemedim zaten
Yani normal güzelsin.
Tamam böyle diyerek indirdin egomu hadi defol şimdi
İşte gercek yüzün.
Burada derken sitede mi
Evet
Bakimm bii
Göremedim ki bi göreyim
Sakat onlar
Ne alaka
Sakatlar çünkü
En azından senin gibi beyinden sarsık değiller
Ona şükür 🤲🏻🤲🏻
?
Ben sana bir şey mi dedim durduk yere hakaret ediyosunuz illa ana avrat sövdürceksiniz a*na koydumun aptal varoş or*spu çocukları sizi
Kim diyor
Kızlar erkekler
Güzel olmak da zor
Adamlar haklı.
Sana mj kaldı de