Merhaba, kötü ayrılmamış isem tabiki "Kendine iyi bak" "Sağlıcakla kal" "Yaşattığın duygular için teşekkürler" "İnandığın her ne ise ona emanet ol" "Yolun bahtın açık olsun" gibi Daha birçok iyi dilek bırakabilirim bu o kişinin bana saygısını arttırır benim de kendime olan saygım artar
Severken bir şey yok ama ayrılınca millet karşı tarafı sanki sadece kötü şeyler yaşamış gibi yerin dibine gömüyor
İnan ki o kadar kısa ve değmez bir hayat var, kalp kırmak bir zamanlar insanı üzmek ne kadına ne erkeğe yakışır Unutulmamalı çünkü arasında bir şey varken, Gözünden düşen yasa kurban olacak insan gözünden yaş akıtmaz insan..
Ayrılığın da iyisi olsun hayatta bu hayatın bir olasılığı Karşıdaki kişiye haksız davranmak yakışmaz...
Kendime iyi bakmasam sanki umurunda ) yani laf oldun torba dolsun :) Birde sorun sende degil bende diyorlar ya ona ifrit oluyorum ;) sorunluysan neden zamanimi aldin arkadaş
İlle bir şey diyeceksem, “Kendine iyi bak.” derim. Güzel zamanların hatrına güzel dileklerde bulunur, veda ederim. Böyle sonlar da bir veda olamıyor sanki… Yeterince çirkinleşilmediğinde hep yeniden başlayabiliyor bir şeyler… Böylesi güzel sonlar, yeniden denemek için açık kapı oluyor sanki. Çirkinleşmek, çirkefleşmek mi lazım, iletişimi bıçak gibi kesmek, tek kelime etmeden gitmek mi lazım bilemiyorum. Şunu biliyorum ki; denenmişi denememek lazım. Bitirmek lazım. Virgül değil, nokta koymak lazım. Gidenin arkasından açık kapı bırakmak değil, döneceği yollara duvarlar örmek lazım.
Nasıl ayrıldığımıza bağlı tabi ihanetse , Allah'a havale ediyorum der başka bir şey demem , sıkılma veya zorla ayrılma gibi bir şeyse kendine iyi bak laf olsun derim
Tek kelime etmeyecegim bir hale getirdiyse beni ve oyüzden ayriliyorsam demem hicbirşey demem yani. Ama bazı atlatilamayan sorunlar vb konulardansa iyi zmanlari unutmam ve kendine iyi bak demeyi çok görmem.