AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Bir yıl anlayamadın gerçek yüzünü ya da aşk kör etti gözünü
Atarsın sonra da tehdit eder. Bu sefer dava ile uğraşırsın çevren duyar felan filan sakın atma
Bedenine saygısı yok, psikolojik şiddet de var.. Biraz düşün ve kararını kendin ver.
1 yıldır konuşup nude atmadın mı? zaten uzak ilişki başka nasıl devam edebilirki oğlan slakmış 1 yılını vermiş
Niye atmak zorunda miydim? Atayim da ifsam yayilsin degil mi
bir ilişkide sevgi saygı kadar seks de önemlidir aseksuel değiliz sonuçta
Soru troll olsa da kimse böyle şeylere gelmesin, böyle şeylere gelen kızlar için, ciddi düşünen erkekler hoş seyler söylemez.
kanka neden troll olsun soru neden böyle şeyler yok mu sence böyle şerefsizler
Sevmemiş onun aklı belden aşağısına kalmış...
Öyle saçma şey mi olur bitirmek için bahane aramış bence
İyi ki nude atmamışsın kötü niyetliymiş üzülme kaybettiklerin kurtulduklarındır
Evlenmesi gerekirdi seninle. O zaman herşeyi zaten yaşardınız
Sevmemiş ise seninde onu sevmenin bi anlami kalmamis demektir
boş ver kafanı boşalt senden #Nude istemeyen birini bul oda tersini mutlu olun hayat kısa :)
kesinllikle sevgi değil bu iyi ki kurtuldun seni başka yollarla kullanacaktı
Bunun adı ilişki değil. Cinsellik için seni kullanmaya çalışmış o kadar.
Atma nu. de falan öyle gidiyorsa gitsin senin için hayırlısı böleymiş
En iyisini yapmışsın aferin sana. Ya böyle kızları görünce gururlanıyorum hala diyorum böyleleri kalmış.
tesekkur ederimm
Bu erkeklerin nude sevdası da yeni çıktı.
S et boş ver
İnsan sevdiğinden böyle şeyler istemez utanır seviyorsa ama şimdi düzgün seven pek yok
Tukururm öyle ilişkiye, ne demek nude atmadı diye, atma yinede, benmde vardı oyle manyak bastm ttekmeyi
iyi yapmissin en dogrusu
Amacı farklıymış sevgi falan değilmiş iyi kurtulmuşsun gerçekten
Aynen seni değil bedenini sevmiş, cinsel olarak seni kullandı mı bilmiyorum ama
İstemeyenlerinde kıymeti bilinmiyor. Çok bişey farketmiyor nedense.
Sevin bile. Atsan daha körü olacaktı her şey sadece sen anlık mutlu olmaya devam ettiğini zannedecektin
Böyle bir insandan kurtulduğun için üzülmek yerine sevinmelisin
cok haklisin
ikinizde hatalısınız bana göre. onun nude için sana hakaret etmesi yanlış, seninde nude atmak bana göre normal değil diyerek bunu anormal bir şey gibi göstermen yanlış.
Üzülmenize dahi gerek yok, kurtulmuşsunuz.
Zerrece sevgi yok burada.
Böyle birkaç kişi tanıyorum. Bir sürü kızla konuşuyor hepsinden n*de istiyor aldığı kızla devam ediyor diğerlerini başından savıyor. Hiç sevmemiş seni hiç takma onu.
Doğru olan nude atmamak zaten. Ahlaken de dinen de doğru değil.
Bunun güven ile alakası da yok. Nasıl ki sevgilin senden on bin tl borç istese vermezsin, bu da onun gibi.
Seven insan böyle saçma şeyler istemez. Net seni sevmiyor
Yoo çok seviş seven sevdiğini s... er bilmiyo musun
Sevmiş-
Hiç üzülme sevseydi böyle bir nedenden ötürü ayrılmazdı. Bana göre de nude atmak normal değil. Gelip geçici biri için kendinden asla taviz verme.
Kaç ondan ya böyle adam mı olur? Seni sevdiği için değil senden beklentisi olduğu için seninle konuşuyormuş üzgünüm
Hiç üzülme bence nude istemesi doğru bir davranış değil. İkinizde aynı durumdasınız şimdi şey falan der erkeğim ihtiyaçlarım var kanma bunlara.
haklisiniz
Onun için bittiyse.. Seni sevmediği belli. Btisin zaten
7 aylık iliskimde 2 kez istedi ilkinde engelledim cinsellik için konuşuyor zannettim ikincisinde abartmayacak şekilde attım
İyi ki atmamışsın sonra tehdit ile seni daha fazla kullanabilirdi yani o kapasite varmış çocukta bırakıp gittiğine göre
Ne saçma iyi ki de ayrılmışsınız iyi ki devam etmiyorsun böyle biriyle üzülmene gerek yok aksine sevin bence
Sevgi yüreklerden çıkarda bedene sarılıyorsa vay hallere...
Daha önceden atıp da bir anda atmayı kestiysen sinirlenmiş olabilir
Bu seni sevmediği anlamına gelmez. Seviyordur ama sabrı tükenmiştir, onun da ihtiyaçları var sonuçta...
Madem seni tahrik olmak için kullanıyor. Onun erkekliğini aşağıla knk. Kölelik var biliyorsan o taktiği
Seni sevmiştir ama ilerleyen zamanda kafası fesatlıga döndüğü için senden böyle bişey istemiştir gerçekten iğrenç bişey
iyi etmişssin boş ver kurtulmussun gardasım dert etme
sağol kardeşim
Salla. Umursama bile. Belli ayrilmak icin sebep aramis. Kim bilir ne pislik pesinde
Atarsan 2. Gün erotik sitelerden iş teklifi gelebilir
Böyle bir Insan icin asla üzülmemen gerekir. Maalesef burada ne sevgi görüyorum nede Saygi.
nude değilde yatağa girip vermesen bitirse mantıklı olurdu, başıma geldi öyle, ben şokk
Hayır gram üzülme şerefsiz bildiğin kullanmış seni
ne alaka seks yapmamışsın adan haklı çıplak fotoyu bile çok görmüşsün senle uğraşcak hali yoktu izmirin neresinde geldin izmirdeyim bende
@zulsukooo53 :D sen niye lafa atladın zoruna mı gitti yazıklarım soruyu soran yazmamışta sen nerden çıktın :D :D
@zulsukooo53 ne alaka siz seks isteyince sapık olmuyorda erkekler mi isteyince oluyor hadi ordan sende :D yorum platformuysa soru sorana yazıcaksın bana değil eleştireyede açık olun herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil
Seninkisi düşünce değil siz kadınları cinsel obje olarak görüyorsunuz. Evlenmeye gelincede el değmemiş temiz kız arıyorsunuz yüzde doksanınız böyle. Bana laf cambazlığı yapma iki taraf istiyorsa kadınlar o adamla evleneceğini düşünerek ya da sevdiği için yapıyor siz faydalanmak için, aradaki fark bu. Ayrıca yorumun 5 tane dislike almış demekki yanlış bir şey konuşuyorsun.
Nedeni şu uzaktan mesafede o konuyu konuşmak daha çok bağlanmayı arttırır
Doğru olanı yapmış gibi duruyorsun kendisi ayrılmış bide
Sana hakaret ettiği halde neden şans verdin?
aptalim
Bunun bir ilişki olduğunu sanmıyorum
bende öyle
Öncelikle senin ayaklarını öperim ikincisi ise elleme bak pişman olucak ama sakın ha barisma
Adamın smacı belli. Sen de engelle gitsin
Öyle şeyler isteyen biri ne olabilir ki zaten
üzülme böyle bir insan için
haklisin
Evet kardeşim üzgünüm ama öyle
😔😊
Ayrılman daha sağlıklı olmuş
tam serfsz ya boş ver
Hmmm... Ah bu nudelar...