lütfen yardım edin, ben mi yanlış düşünüyorum?
Bakire olmadığımı itiraf ettim. Sevgisi biter mi?
lütfen yardım edin, ben mi yanlış düşünüyorum?
Hayatım her şey iyi güzel de, bir yere takılıp kalıyorum.. Takıldığım yer 3 aydır beraber olmanız.. Sana o itiraftan sonra demedi mi; 3 aydır birlikteyiz, niye daha önce söylemedin, diye..
Çünkü, bu süre zarfında senin onu kendine bağladığını ve bağlandıktan sonra bu itirafı yaptığını düşünebilir.. Keşke daha ilk ayda söyleseydin.. Gerçi o zaman da daha yeniydiniz ve ne olacağını bilmeden o konuyu onun bilmesini istemeyebilirsin.. Yani çok karmaşık, çetrefilli bir mevzu..
Bir de, mesajla yazdım demişsin.. Ya böyle önemli bir konu mesajla yazılır mı.? Yüz yüze olmadıkça açıklanmaması gereken bir konu.. Hem derdini daha iyi anlatabilme imkanın olurdu.. Bir de mesajla böyle bilgileri göndermek çok tehlikeli olur be güzelim.. Böyle gizli bir bilginin başka ellere geçtiğini düşünsene, belki olmaz ama olabileceğini düşünüp ona göre hareket etmek gerekir..
Bence aklındaki soruları bir süreliğine erteleyeceksin ve o soruların cevapları da o süre zarfında zaten belirlenmiş olacak.. Artık korkup çekineceğin bir dsurumun yok.. Seni sevdiğini söylediğine göre, senden cinsel olarak faydalanmayı düşüneceğini sanmam..
Ancak burada da bir nokta var.. Sevgilin belki seninle cinsellik yaşamak isteyecek, ama o zaman da sen bu durumu yanlış anlayacaksın.. Belki de eğer bakire olsaydın onunla birlikte olmayı sen de isteyecekken, şimdi bakire olmadığın halde onunla olmayı göze alamayacaksındır..
Benim tespitlerim ve durum değerlendirmelerim bu kadar.. bazı öneri ve görüşlerimi de belirttim.. Bizim yapabileceğimiz yardım bildiğin gibi çok sınırlı.. Olayları ve gelişmeleri yönlendirip yönetecek olan sensin.. Biz senin bu yönetmen sırasında sınırlı bazı bilgilerimizi verebiliriz.. Ayrıca, burada veya başka yerde senin hakkında ileri geri konuşan ve konuşacak olanları asla dikkate alıp dinleme.. Onlarla tartışmaya da girme..
Sonu mutlu sonla bitmesi senin elinde olan bu dikenli yolda kolaylıklar dilerim.. Dilerim çok mutlu olursun.. :))
bu zihniyet meselesi
sen söylemişsin dürüstçe ... o da bunu bilerek devam ediyorsa kabul etmiş demektir. yarın öteki gün bu konuda sana tek bir söz söylemeye hakkı yok
bir kere kendini aşşağılık sanma kimse benle evlenmez bilmem ne diye saçma sapan düşünme...kimse bedenin hakkında söz sahibi olamaz bunu unutma !
Hem o kadar çok kız var ki bekaretini bozdurmayıp orasını burasını diktiren her haltı yiyen her yerini yalatıp yuttran allah vermiş hak deliği onlar bok deliğyile uğraşıyorlar sonrada bakireyim diye geçinirler konuşturmasınlar beni. oraya girip çıkmakla olmuyor bu iş bir zar parçası için zaten seni sevip aşık olup evlenicekse ömür boyu o zarı sevicekse amann bırak kalsın o adam yerinde ...
inan bu cevabınla içime su serptin içimde büyük bir acı vardı çok teşkkr ederim
:) allah yüzünü hep güldürsün hemi sen benim yüzümü güldürdün ya oruçluyum ya dilerim duam kabul olur da yüzünde hiç hüzün olmaz
:)
ÖNCELİKLE: İnsanlar suçlarını, hatalarını itiraf edeler. Bakire olmadığımı ona söyledim diye soruyu güncellemeni tabsiye ederim.
*-*-*
Şimdi bazı adam için önemlidir ama vay nasılsa bakire değilmiş oh oy bir güzel ben bunu elimin altında tutayım bir güzel seks hayatım olsun derdindedir.
bunlar bekaret için..
bozuk, patlak, delik gibi sıfatlar kullanırlar.
Bunlardan biri ise adam, oh patlakmış zaten 3-5 pompalarız derdine düşecektir.
Haa bakarsın adam benim ve benim çevremdeki bazı arkadaşlarım gibi bekaret meselesine takılmayanlardandır.
o zaman hem sevgi hem cinsellikle dolu mutlu bir ilişkiniz olur.
bunu nasıl anlayabilirim peki?
valla kelimelerin altını okuyacaksın. bozuk patlak vs.. gibi kelimeler. bakire olmayan kızı kabul edermisin sorusuna seviyorsanm evet diyen adam bekareti önemsiyen adamdır.
bakire kızları övcü cümle söyleyen adam bekareti öenmseyen adamdır.
arkadaş çevresine bak
yaşına kültürüne eğitimine bak.
ailiesine bak..
anlamalısın
Çok harbi çocukmuş "bence", en doğru olanı yapmış. Her zaman namusun bacak arasında aranmamasını savunmuşumdur. Önemli olan beyindir. İçten pazarlık ve fesatlık bedenden daha önemlidir. Çünkü insanı her türlü pisliğe sürükleyebilir. Böyle bir erkek arkadaşın olduğu için çok şanslısın ve kıymetinin bilirsin umarım.
biliyorum oda senin gibi söyled, namus bacak arasında değil dedi inan çok rahatladım ama işte ilerde sorun olurmu bilmiyorum benle artık evlenmek istemez yada kullanmak ister diye korkuyorum
inşallah içim rahatladı en azından ciddiye alıp cevap verdiğin için sağol
Hiç bir sorun olmaz kardeşim insaşllah sen gönlünü ferah tut sevdiğine ve sevgine sahip çık yeter mutluluklar.
sağoll sizin gibi düşünen insanların varlığını bilmek güzel
Aslında hemen kötü düşünmeye gerek yok ama kuşku da duyulabilecek bir durum. Bu tür aktiviteler için, yani konaklamalı, 3 ay biraz erken bence. Seninle birlikte olmaktan ziyade seni deniyor olma ihtimali de olabilir. "Yani bakalım gelecek mi? Bu kadar rahat olabiliyor mu hemen? şeklinde. Tabii bu fesat düşünürsek böyle. Ama en iyisi tedbirli olmak. Bence sen şu aralar pek öyle yerlere gitme.
cevaplarını dikkate alıcam teşekkür ederim
Cevap
20Cevap
En başta itiraf etmen doğru olmuş. Sana davranışlarında hemen bir değişme olmayabilir. Eğer şimdiye kadar hiç cinsellik mevzuları açmadıysa itirafından sonra bir değişiklik olup olmadığını senden faydalanmak isteyip istemediğini anlarsın. Hareketlerinden, sözlerinden niyeti belli olur. Senden faydalanmak istiyorsa nasıl olsa bakire değil düşüncesiyle ipin ucunu kaçırmak isteyebilir. Ama eğer amacı sadece sana dokunmak, öpmek senin sıcaklığını hissetmekse bunlar masumane şeyler altında birşey aramazsın. Ama sende onun karşısında bu itirafından dolayı kendini suçlu hissetme. Yapmışsın bir hata ve bunu değiştirme şansın yok en azından seni güçlü görsün, ezik durma karşısında.
teşekkür ederim ezik durmamam lazım haklısın zamanla yüzünü gösterir nede olsa
bu yuzden sevgısı bıtıcekse bıtsın.yapmıssın bı hata sevmıssın o an yapmak ıstemıssın yapmıssın ne yanı bır zar ugrunamı kalıcak senınle?ama takdır ettım cok guzel tepkı vermıs.bunun sahte olup olmadıgını anlamak senın elınde baktın hıç yakınlasmayan adam bırden cınsel anlamda bıseyler konusmaya basladı donme arkanı kaç bence
sevgilim bu akşam bana şöyle bir mesaj attı '' Aşkım akşam üzeri turlara baktım çok güzel yerler var günübirlik dönüş saati 11miş ve 1 gece konaklamalı var ondada sen izin alamazsın dime '' ...
daha önceden konaklamalı planlar yaptımı hiç ? yoksa bakire olmadığını söyledikten sonramı
ilk defa bu tip yerelere gidelim dedi ?
günü birlik ok ama
konaklamalı gitme !
bakire olmadıgm zamanlar da böyle şeylerden konuşmadık
sadece buluştuğumuzda nereye gidelim yada neler yapalım diye bahsediyorduk ormanlık yerleri sevdiğimi biliyor belkide kötü düşünmedi bilmiyorum ama kafamı karıştırdı yalan değil evet bende düşünmüyorum kalmayı kalamam dedim ona üstünde pek durmaması rahatlattı beni
kendini hiç de sorunlu görme. sen dürüstlük yapmışsın itiraf etmişsin.şimdi yapman gereken bence sakin bi biçimde hareketlerini incelemek sen söylemeden önce aranızda cinsel bir yakınlaşma var mıydı?şimdi nasıl yaklaşıyor gibi...benden soğudu olaylarını hiç takma.zaten soğursa arkasına bakmaz kaçar.yanındaysa seni seviyordur senin yanındadır. ama sen kendini kullandırtma...bence 2-3 ay daha cinsellikle ilgili olaylara girme...
tamm bunu dikkati alıcam teşşkür ederim
ne hatası ya? istemişsin yapmışsın, neyin hatası.. sevgilin bakire miymiş sor bakalım.. o hata mı yapmış.. biterse bitsin devam et ya..
kim ahlak bekçisi yahu?
etmus yakaladım :)
Erkek arkadasının tavrını bilmiyorum ama seni gercekten tebrik ediyorum keşke herkes senin gibi dürüst olabilsede karsı tarafı aldatmasaa bakire olmadıı halde bakireyim demese..Sonucu ne olursa olsun en dogrusunu yapmıssın yalan üzerine kurulan bir ilişki mutlaka ilerdede proglem cıkarırdı zaten
sağol knadırmak istemedim onu seviyor beni bilsin istedim
en dogru kararı vermişsinn emin ol
zaman gösterecek bunu ama duvara toslamış gibi olmuştur burası kötü.. ve aklında git gide büyüyecektir bu kurt misali... ilerde seninle cinsel yakınlaşmaya kalkarsa reddet bakalım çirkefleşirde başkasıyla yapıyon benle yapmıyon gibi bişey derse kullanmak istiyodur o zaman salla gitsin
bakire olmadığını önceden söylemen iyi olmuş,sonradan söylesen belki iyi seyler olmazdı..seni kullanıp, kullanmaması onun kişiliğiyle ilgili bi sey onu en çok sen tanıyorsun..bu sorunun cevabı sende..her seyi zamana bırak.ama erkek arkadaşının senin bakire değilim dediğinde olan tepkisi beni şaşırttı biraz...şayet benim başıma böyle bir sey gelse kaldıramam ve arkamı dönüp giderdim..
herkese göre değişiyor sanırım bazıları büyütmüyor bazıları senin gibi düşünüyor diyelim aynı şey başına geldi bakire olmadıgını söyledi ve sen gitmedin neden gitmemiş olabilirsin
eğer gitmiyorsam,demek ki onu bırakıp gidemeyecek kadar çok seviyorumdur,gitmesem bile sana şunu söylim psikolojim allak bullak olur,inan ona olan sevgim eskisi gibi olmaz..her zaman içimde bi soğukluk olur ona karsı,herkes sevdiği kızın ilk erkeği olmak ister..
anlıyorum teşekkür ederim cevabın için
ben teşekkür edrim..yardımcı olabildiysem ne mutlu
tamamen erkek arkadaşının kişiliği ile alakalı, eğer gerçekten seviyorsa zaten senden cinsel konuda evlenmeden birşey beklemez.
eğer sen bunu söyledikten sonra cinsel konulara daha fazla girmeye çalışır ve senide ilişkiye zorlarsa o zaman uzak dur derim. amacı kullanmaktır.
aslında evet güzel acıklamışsın böylelikle anlayabilrim kullanmak isteyip istemediğini teşekkür ederim
sana karşı davranışları değişirse; yol ver..
ve bakire olmadığın itiraf edilecek bir şey olmamalı.. birisine, herkesin bilmemesini istediğin bir şeyi söylemek ile, bir şeyi itiraf etmek farklı şeylerdir..
itiraf ettin demeyelim şuna. dürüst oldum saklamadım ondan gerçeği diyelim. Sevgiline gelince; onun fikrini düşüncesini zamanla hal hareket ve sözlerinden anlarsın zaten. Fazla kafaya takma bence.
Seni destekliyorum:)))
seviyorsa gercekten seni olduğun gibi kabul edip kendinden öncesini umuramıyacaktır
sende seviyosan kafandaki şüpheleri silip mutluluğun tadıını cıkarmaya bak bunlar hem seni hem sevgilini hemde ilişkinizi yorar
seni terketse hanzo olurdu kabullnmiş şimdide kullanıcakmı diye korkuyosun ah bu kadınlar neden bölesiniz.
Dürüşt insan her zaman kazanır iyi yapmışsın söyleyerek sen sevgini sadakatini gösterirsen senide çok seviyorsa sanmıyorum bu duruma takılacağına önemli olan birlikte iken yaptıkların
teşkkr ederim aşağıda arkadaş tiksiniyorum siizn gibilerden demişler ama hatasız kul varmı ne yapayım intihar edeyim :( ona güvendim 5 sene sonra bıraktı gitti benim ne günahım vardı böyle olmasını benmi istedim
teşkkr ederim begumozy beni anlayan birilerini bilmek güzel
aynı seyi bende apmıştım hata yapmışım bırne aşık olmuştum itiraf ettim buyutmedı ama sonra bu durumadn faydalnamay çalıştı yanı sevgisi bir anda değişti ondan evleneceğin kişiye söyle sevgililerine değil;)
inan üzüldüm evet başları kabul ediyor sonraları değişiyorlar bunu çok insandan duydum evlenceğin kişiye söyle derken? nasıl oluyor
evleneceğin niaşn yapmadn bir gün önce söyle ki eğer kabul ederse devam eder etmezse bıter mısalı yoksa bunu bılen her erkek bıyetı kötuye dönüşüyor meın oll
Meraba bana mesaj atar mısınız nasıl ulasabılırım size
Hiç canını sıkma. Sadece herşeyden emin oluncaya kadar çok dikkatli sürdür ilişkini. Bu konu sevgiyi bitirecek bir konu değil.
evet dikkatli olmam lazım allah razıolsun senden
amin cümlemizden.
ne yap et, git derim.. bence.. eleman niyeti bozmuşsa, salla..
Aman dikkat et ''Oh bakire de değilmiş bu kızla devam edeyim ben'' gibisinden şeytani düşüncelerin aklından geçme ihtimaline karşı :)
En iyi sen taniyorsun onu, davranislarina dikkat et, bakislarina...
biraz daha acarsan buna ihtiyacım var lütfen
Sana kötü ve soguk davranmaya baslarsa, bakislarini cekerse, bulusmalariniz azalirsa öpüsürken ates leme yoksa.. Ayrica bu aralar yatma teklifi falan ederse belki bu durumdan faydalanmak istedigini anlarsin
sağoll
Bunu simdi anlayamazsin ama evlilik oncesi iliski yasamak insana cok zarar veriyor ancak zamanla belki bunu gosteerebilir bekle ve gor
yaa tamam sorma sorular sevgi öyle kolay bitmez ki sevgilin zaten üzerinde durmamış sende durma rahat ol
canım rahatım ben ama işte artık farklı gözle bakıyormu diye düşünmeye başladım erkek milleti sonucta
evet umarım herşey güzel olur
Kendisi de aynısını yapmışsa sevgisi bitmez, yapmamışsa ihtimal var
günü birlik çakacam demiş aşkım seviyorum filan hikaye :D tövbe tövbe
o da rahatlamıştır emin ol
rahatlamış derken? iyi yönden mi
aynısı bende de oldu ilk önce sevdiğimi sanıyodum sonra seks yapmaya başladıktan sonra o kızın başka adamlada yaşadığı düşüncesini atlatamadım sonra bıkınca artık her kavgada batıyodu lafı bana sonra*git o* diyip gönderdim
ama seviyordun sonra neden sıkıldın?
başkasının da onun bedenini bilmesini hiç bir erkeğin midesi kaldırmaz o yüzden yatarken adamlarla dikkat etin senin adına üzüldüm artık hiç kimsenin sevgisine inanma şu an kaç adamla yattın ben söylüyim en 5 her hoşlandığınla yatabilirsin çünkü engelin yok kim evlenir yaa tiksiniyorum sizin gibilerden
Asıl ben sana soruyorum seninle kim evlenir. Sen yap yapacağını ama eşinin bakire olmamamsını problem et. Peki ya eşin mecburmu senin 3 kuruşluk karılarla yatıp kalkıp neler yaptığını acaba öküz gibi nasıl anırdığını düşünüp geceleri uyuıyamaması. önce kendin 31 ini çekip zıbaracaksın hiçbir kadınla yatmayacaksın sonra karşındakinde bu lüksü arayacaksın. her bakire olmayan o* olsaydı işimiz vardı. Senin gübü dünyadan nasibini almamış sadece kendini düşünen insanlar yüzünden bu haldeyiz!
teşşkür ederim mitokondri yazıdğı şey beni incittii tiksiniyorum sizin gibilerden demiş arkadaş büyük konuşmasın hatasız kul olmaz ben çokmu istedim böyle olmasını büyük konuşup aynı şey başına gelen çok insan var
Bende bakirelik den yanayim ama ein bakire olcak sa evlenene kadar elizabeth biraderr
Bayram havası esmiştir şimdi orda çaktırma :)
nasıl bayram havası?
bunu ancak zamanla anlayabilirsin.
şimdilik izin alamam de
öyle yazdım cevap olarak çarşamba ne yapmak istersin dedi?
bende yanında olayım önemli değil dedim ama işte kafam karıştı? acaba diyorum
biraz acarmısn lütfen bunu çok ihtiyacım var sence neden kafası karışık? LÜTFEN
tamam biraz anlayabiliyorum sanırım dediğini uygulucam
Nerde ve nasıl yaptığına göre değişir bence?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar