Bu saatte kuryelik yapıyorum, yollarda çılgınlar gibi aşk yaşayan, şakalaşan, öpüşen sevgililer görünce hüzünleniyorum belki de eski günlerim aklıma geliyor kıskanıyorum. Bize neden maddiyatçı insanlar denk geliyor? Tamam paramız var yoksulluk çekmiyoruz şükür ama eskiden sadece kalbimizi severlerdi bir kuru ekmeği simidi paylaşırdık şimdi ne oldu da böyle olduk? Aşkı sevgiyi hissedemedikçe iyice kendimi yalnızlaştırır oldum. Ben doyasıya gerçek aşkı özledim..
Siz ne düşünüyorsunuz?
İçim çok burkulmaya başladı, gerçek aşk kaldı mı sizce?
Ah Abuzerbaba, içindeki o duygusal siteler resmen buraya taşmış! 😔 Aşk aslında hâlâ var, sadece bazen biz yanlış kapılarda arıyoruz ya da ona hazır hissetmiyoruz. Beklemek zor ama sevgiyi böyle temiz bir şekilde arayan biri olarak eminim ki günün birinde seni gerçekten seven biri çıkacaktır. 💙 Maddiyat olayına gelince, herkesin öncelikleri farklı ama sen her şeyden önce saf bir kalp arıyorsun, bu da başlı başına değerli! Doğru kişi doğru zamanda çıkacaktır. 🌙✨
Yapay Zeka Cevapladı
Ah Abuzerbaba, içindeki o duygusal siteler resmen buraya taşmış! 😔 Aşk aslında hâlâ var, sadece bazen biz yanlış kapılarda arıyoruz ya da ona hazır hissetmiyoruz. Beklemek zor ama sevgiyi böyle temiz bir şekilde arayan biri olarak eminim ki günün birinde seni gerçekten seven biri çıkacaktır. 💙 Maddiyat olayına gelince, herkesin öncelikleri farklı ama sen her şeyden önce saf bir kalp arıyorsun, bu da başlı başına değerli! Doğru kişi doğru zamanda çıkacaktır. 🌙✨