Sevgilin varken başkasından etkilenmek ve onu düşünmeye engel olamamak sizi kötü bir insan mı yapar?

Sevgilim var ve evet bu olay gerçekleşti. Etkilendiğim kişi sevgilimden çok daha önceden beri karşılaştığım bir kişi, adını bile bilmiyorum. Ama hayatın tesadüfleri sonucunda 3 yıldır zaman zaman karşılaşıyoruz. Olay sevgilimle 2 aydır görüşmemezliğimizden sonra yaşandı. Buluşmuştuk ve avm ye gitmiştik. Girdiğimiz bir mağazada rastladım. Sevgilim erkek reyonundaydı. Takılara bakarken yanıma geldi "yıldız size çok yakışır" diyerek konuşma başlattı - ki yıldızı çok severim- bana takı falan öneriyordu öyle ayak üstü konuştuk biraz. Aslında diğer şubede olduğunu burada ilk günü olduğunu söyledi. Bende onu tanıdığımı -evi bize çok yakın, aynı otobüs durağını kullanıyoruz- şurda oturduğunu falan söyledim. O da beni tanıdığını söyledi. Bulunduğumuz mağazada personel müşterilerle ilgilenmiyor sadece yardımcı olmasını istediğin zamanlarda. Ama hiç yanımdan ayrılmadı. Gerçekten o an acayip mutluydum, hiç ayrılmak istemedim. Yaka kartını da okuyamadım, gözlüğüm yoktu adını öğrenemedim. Bir süre sonra o yanımdan ayrıldı bende hemen sevgilimin yanına gittim ve hemen çıktık. Ama feci vicdan azabı hissediyorum. Bir yandan gidip adını öğrenmek onunla konuşmak istiyorum, bir yandan da "ben bunu yapamam" diyorum, bu aldatmak olmaz mı, beni kötü bir insan yapmaz mı? Yaz başından beri sevgilimle ilişkimiz fazla monotonlaştı ve ilgisini hisssetmiyorum pek fazla belki bu da etken. Çünkü ilişkim sırasında daha önceden de karşılaştık bu kişiyle, konuşmadık ama etkileşim de olmadı. Ne yapacağımı bilmiyorum. Sevgilimle konuşasım dahi gelmiyor, sanki o da öyle çok az konuşuyoruz artık. Şüphelerden ölmek üzereyim, sırf bu soru için üye oldum buraya, ne olur yardım edin.
Sevgilin varken başkasından etkilenmek ve onu düşünmeye engel olamamak sizi kötü bir insan mı yapar?