Sevdiğin insanın kötü yönlerini görür müsün, yoksa resmen kör mü olursun? Kötü yönleri bile sana iyi mi gelir? 💜

Kötü yönlerini sorgularsam fark ederim, yani varlığını bilirim ama normalde umursamam hatta hoşuma gider
Ne kadar sevsem de onu sevdiğim için kötü yönlerini güzel bir üslup ile anlatırım. Bundan rahatsız olduğumu belirtirim
Cevap
16Cevap
Ne kadar seversem seveyim farketmez, hoşuma gitmeyen davranışı görür ve tepki veririm.
Hiç birkaç ay boyunca çok iyi görüyorum kötü hiçbir şeyi gözüm de olmuyor daha sonra gözüm açılıyor
Sevmek tüm kusurları örtüyor zannımca
maalesef öyle oluyormuş.. Aslında mantığımız da kötü olduğunu onaylıyor ama biz ona inanmak için bir bahane buluyoruz mutlaka.. Ben yanlış gördüm, yanlış duydum, suç bende gibi avutmaya başlıyoruz kendimizi..
O griye beyaz diyorsa; "siyah olmadığına göre kesin beyazdır." diye ikna ediyoruz kendimizi..
Gözü kör dedikleri bu olsa gerek..
Sonra ilişki bittiğinde aklımız başımıza geliyor ama iş işten geçmiş oluyor..
Evet, kötü yanlarını görmek istemem. Çünkü gerçekleri kabul etmek oldukça zordur, sineye çekmeye çalışırım.
Evet onlar anında kayboluyor sanki. Aslında görüyorsun ama işte. Görmezden geliyor ve aşkın ağır basıyor. Ama değmez..
Yok maalesef o pembe gözlükten bende yok :D Aynen suratına yapıştırıyorum zaten ondan kötü oluyorum ahah Keyifli geceler..
Hayır, olumsuz yanlarını mutlaka görürüm. Ne kadar sevsem de gözüm o kadar kör olmaz. Mantığım kendini hatırlatır sürekli.
Hayır görürüm ama sevdiğim insanı her şeyiyle kabul edeceğim için tolere ederim. Tolere edilemeyecek kadar kötü bir özelliği varsa zaten sevemem.
Evet, zor oluyor. O yüzden hemen bağlanıp, kapılmamak gerekli. Tabi bunu kendime bin kez hatırlatsam da uyguladığım söylenemez.
Hayır aksine hemen görmeye çalışırım var mı diye ama görmezden gelebilir miyim emin değilim...
Hayır, çekmem. Aşktan gözü kör olanlardan değilim. O kadar zayıf biri olduğumu düşünmüyorum çünkü.
Evet maalesef seversem objektifliğimi kaybediyorum.
İnce eleyip sık dokuyan biri olduğum için muhtemelen dikkatimden kaçmaz diye tahmin ediyorum.
Yani görürsün illa göze batar sigara içmesi hoşuma gitmez mesela hem de hiç
Aksine görürüm hem de çok görürüm ve bir hayal kırıklığı olur
çok gördüm hemde çok gördügümde sustum agladım eve gelmedim ama bunlar onu sevmemem engel degildi
Hayır güçlük çekmem çünkü göremem onun hiçbir kötü yanını göremem çünkü aşktan gözlerim kör olur
Karşımdaki insanın kusurlarını tabiki görmem seven insan her haliyle seviyor ama davranış olarak Bi yanlış varsa tabiki belirtirim
Maalesef gördüğüm ve tolere, edemediğimden ilişki yürütemiyorum
Bunun için sevgi yetmez, aşık olmam gerekiyor.
Çekmem zaten bırakmak için neden arıyorum. Kendi düşen ağlamaz
Görsem de kendi içimde affedilir kılıyorum ama son raddede mantık devreye giriyo
Çekmem aşık olabilirim ama saf değilim
Hayır görürüm ama tolere ederim
hayır görmezlikten gelmem
Çekerim. Aşkın gözü kör
hayır..
her zaman mantığım yanımda olur..
Görmemeye çalışırım
Evet çekerim kötü yönlerini göremem
hayır görürüm ama bana tatlı gelir sevdiğim için
Evet ben şahsen çok zorlanırm
Çekerim evet.
Hayır