Selam arkdslar ben eşimle kavga etik ev meelesini babsi bizden kira yüksek aldığı için ben ev bakmaya basldim ailesi bende gick kapti çok kıskanç ailesi var oglunu patalsamiyorlar neyse eşim evi almak isteyince kavga etik brn hamileydim 8 aylik çekip vjtjm evden ama gerj doncuektjm eve ama olmadı. ailem izn vermedi gitmeme 8 aylik oldugm. iicn Esin gelsin dediler gelmediler ailesi beni istemdignj skyledi neyse sonrs ben doğum yaptım ssim geldi geri bsrismsk istedgni soy4ldi SONRADAN OGENIYORUM KII BU GECMISDE BI KIZLA BIRLIKDE OLMUS VE BANA SOYLEMDI SIMDI COK GUCUME AGIRMA GKDIGO ASIIR COK NE YAPMAM LAZIM kafam alak bulak ailesi tehtid ediyormuş ya o ya ben diye ama şimdi bende geçmişini unutamiyorum kafayi yiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAllasen kaç tane kadın eşinin geçmişini tam olarak biliyor ki. En azından öğrenmişsin işte. Senden önce yaşanmış bitmiş. Duygusal bir dönemdesin tabi şimdi bana burdan demesi kolay. Başka bir eve taşınsanız çok iyi olacak. Eşin kendi ailesine ne kadar uzak olursa o kadar iyi bence.
18 Yorumla
Soran+1 yılJste bize sahip. cikamiyo restdjni cekemiyo ailesine bu benim karım. cocugjm diyemiyo 😔
- +1 yıl
En sevmediğim erkek tipi. Anneci olanları. Yani ailesinin sözünden dışarı çıkamayan. Çok iyi birisi olabilir o ayrı. Lütfen yanlış anlama kırıcı olmak istemezdin eşin için bu sadece benim görüşüm.
Bilmiyorum en mantıklısı benim dediğim çözüm yöntemi, en kötü senin ailen arkanda duracak. Biraz burnu sürtsün eşinin.
Soran+1 yılAynen öyle zaten çok pişman olucak ama bende iximden nediyorum oyle biriyle evlnsin ki ah ah çok ahimi aldılar çok bide iftrada yedim çok kayanamdan Len buldular garibnani ezlm dediler resmen
- +1 yıl
Umarım maddi bakımdan eşine muhtaç değilsindir.
Soran+1 yılQyok ya alalhima. sukur hersym var muhtaç degildim ona zaten annesi buna kiskaniyodu 🙄😕
- +1 yıl
Mükemmel :) O zaman sen çocuğuna odaklan boş ver hiç boşuna kendini yıpratma. Yani üzülsen, kafaya taksan da bişi değişmiyor. Hemen toparlan kendine gel. Kimseye muhtaç değilsin çok şükür.
Soran+1 yılCok sukur. aynen ohle tsk edrmmm bu arada iyi geldi. sagoll😊
- +1 yıl
Rici ederim 👍👍👍
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
8Cevap
Bu birliktelik siz evlenmeden önce ise, hiç takmayın.
Siz hamile iken, ailenizin evine gittikten sonra ise, dönmeyin.27 Yorumla
Soran+1 yılYok onceden olmuş da yediremiyorum. iste 😔😔
+1 yılGeçmişine takılma eşine yuvana sahip çık ailesinden de uzak durun.
147 Yorumla
Soran+1 yılİmkanı yok ki😔ailesi çok fena
- +1 yıl
Anlayabiliyorum hemde çok. İyi anliyorum inan bana. Peki kocanın baska bir kadinla iliski yasadigini nereden öğrendin.
Soran+1 yılBrn ona sordum annem cunki suphelndi bende ona sorunca yere bakti sorna evt dddi
- +1 yıl
Ne gibi davranislari şüphe uyandırmış annende
Soran+1 yılBilmiyorum ki oda sordunmu hoc dedi yok dedim aklımdan geçmez ki oylr seyler neyse iste birgun sorucam drdim sordum
- +1 yıl
Anladim fakat böyle bir durumun senjn evliligin içinde annen tarafindan suphe uyandıran bir durum olması , yani geçmişte kalan bir durumun şüphe uyandırması şaşırtıcı bir etken. Eğer sadece gecmiste kalan bir durumsa annenin bunu deselemesi maalesef hiç iyi olmamış yakışık almamış.
Soran+1 yılNapabilirm ki 😑
- +1 yıl
Anlıyorum. Kocan iyi bir insan anladığım kadarıyla. Gerekmesi durumunda annene de ki, anne her birimizin yanlışı olur , geçmişi deşelemek gereksizdir. Önemli olan yuvamın huzuru dersin. Diğer taraftanda kocanı , onun kendi ailesinden uzak tutmaya çalış , çünkü kocan onların etkisinde kalıyor.
Soran+1 yılDaha bugn konuşmaya çalıştım da olmadiya hala ailem siyo kendi cocugu car yeni doğmuş senin de bir ailen vae dedim bos
- +1 yıl
Çok üzüldüm gerçekten , ailesini kırmaktan gücendirmekten imtina ediyor , ama esas sorumluluğu olan eşini ve çocuğunu geride bırakması adaletli değil. Mademki istemiyorlardı neden oğullarını seninle evledirdiler. Madem evlendirdiler artık sizin aile bütünlüğünüze zarar vermeye haklarıda hadleride yok. Kocan , sizin ona verilen emanet olduğu bilincine varırsa her şey düzelir. Sanırım biraz sessiz ve kapalı biri , karşıdan gelen müdahalelere karşı direniş göstermeyen biri. Yani doğruları ve olması gerekeni bilmesine rağmen uygulamaya koyamayan biri olduğunu düşünüyorum. Evet oğullarını kıskanıyorlar ama , bana daha çok oğullarının parasını kıskanıyor ve paylaşmak istemiyorlar gibi geldi.
Soran+1 yılHemen anldin ya soylryemrdiklrrimi sen söyledin aynen oyle
- +1 yıl
Evet , sen daha naif ve üstü kapalı ifade etmişsin. Bende senden aldıklarımı açık ifade ettim. Biraz cesaret gerek. Özgüven gerek. Tabiki cesaret ve özgüvenden kastım , kırıp dökmek değil. İnsanın düzgün bir üslup ile, kendini , doğruları ve gerçekleri adaletli şekilde rahatça ifade edebilmesi cesarettir. Kocanla bu konudaki konuşmalarınızda hangi evredesiniz?
Soran+1 yılYa ben artık esimle de momudmsk istemiyorum dun bana hala ailem diyo biz niyejz drdim olsun ya nsplm hsyrlisi böyleymiş
- +1 yıl
Çok üzüldüm yaa. Yani daha açık ifade etmek istiyorum ama haddimi aşmak istemiyorum. Bu kadar kolay vazgeçmek olur mu yaa. Ikinizde gayret edin güçlü olmaya çalışın lutfen
- +1 yıl
Ne kadar zaman oldu evleneli ve çocuk kaç aylık oldu
Soran+1 yıl1 buck sene oldu cocukda 1 aylik daha
- +1 yıl
Simdi ailem ailem diyor , sanki ayrilinca , çok mu rahat ettirecekler önüne üç gün yemek koyarlar dördüncü gün o da yok. Sıģıntı gibi yaşayacak , köle gibi kullanılacak , parası sömürülecek. Bunlardan haberi yok tabii. Ailem ailem diyor. Tamam anne baba kardeş çok önemli ama Allah ın razı olmayacağı konularda , istek ve emirlerde insan anne babasına tabi olamaz. Olmaması gerekir ki, hele ki bu durum , karısını çocuğunu seven bir adamın huzuru yerinde bir adamın karısından ayrılması çocuğunu bırakması yönünde bir emirse kesinlikle resti çekmeli. O da alır anne babasından alımınıda işte zaman var. Yeterince hayat tecrübesi olmadığı için duygusal eğilimini henüz ailesinden tarafa kullanıyor. Kısaca hâlâ evliliği , karısı çocuğu olduğu bir evin lideri olduğunun idrakinde değil. Hâlâ ana kuzusu modundan çıkamamış
- +1 yıl
Yaa , hem. yeni evlisiniz hemde dünyalar tatlısı cennet güzeli bir bebek var. Nasıl bu kadar kayıtsız olabiliyor insan tazecik güzeller güzeli eşini , cennet kokulu bebeğini ailesinin haksız tutumları neticesinde nasıl bırakabilir. Allah basiretini açsın. Onunda içinin kan ağladığını ama ailesine karşı çıkamadığını biliyorum bu sebepten kocanın ailesine Allah vicdan merhamet versin. Yani diyelim iki gün sonra başka evlilik yaptın seni başkasının yanında çocuğunu başka bir adamın kucağında görmek onu çok mu mutlu edecek
Soran+1 yılYok herseyin farkında o kendini bilmiyom. ne saniyo iylik meleği mi ama bana en kötü şeyleri. yasatan o okdr laf isiitm ailemden ki onun yüzünden değişmez bi kişiliğin kartri asla nasıl büyüdyse oyle gidicek ve bosnlm hep drdi ya sogmayaa basldjk inanki
- +1 yıl
Anlıyorum , ailenden onun yüzünden laf işitmiş olman neden oldu? Onunla evlenmek istediğin için mi
Soran+1 yılOna rağmen ben daha hala kocamı disnuyorum biluyonmu mesele cocugjnu görsün diye ıs yeteine gitm acidm 2 çift kazak aldim. duydum hastsymis elimden geleni yaptım ama o bana bi dship çıkamadı benden ne istiyolsr biliyormsjn annesini dinleyecem ben annesine muhatc deglm ki isim var arabam vsr evim var ve şimdi oglusm var gözüne rahatlık batiyofu galiba eşimden izin aliyodum kimse ksrsmiyodu kayanam neryr gidyosa haberim olcsk demesi ve kisksniyodu ailemde çalışmaya geliyodum niye gidyon diyodu esime destek olmak icn gidyodum ve ona telefon alicaktim supriz yapcaktim maf etiler beni maf böyle insnlsr s böyle yapiyolar ya 😪
- +1 yıl
Bu arada , sen nasılsın , daha lohusa dönemindesin , sağlığın iyi mi doğum sonrası toparlanabildin mi? Bebeğin saģlığı nasıl?
Soran+1 yılBen görücü usulü evlendim Hani ilkimdi Babam annem. kixdgi nokta neden hemen cocuk yaptin haklılar ama geldimide aldirsmzsjnki
Soran+1 yılBen iyi degilm Ben dogum dan sonra aşırı çok kam kaybetmism yani durmadan hala hsstanedym 2 kere. kslbim durmus ve 3 gün boyunca bayginlik gevirmism okanrsgemn eşim bana orada bosnlm dedi
- +1 yıl
Kıyamam yaa , neden hep böyle ince düşünceli hassas vefalı insanlara ve özellikle bu sekilde kızlar kadınlar böyle zalimliklere maruz kalıyor gercekten anlayamıyor ve çok üzülüyorum. Senin ahın onları iyi etmez lakin onlar bunu en azından şimdilik bilmez. Kaynananın ne haddine işte cehaletin merkezi gerçekten yaa. Hayir sen zaten ailenin yanına geliyorsun çalışmaya , ne olduğu belirsiz bir yere gitmiyorsun, seni onlardan fazla gözünden sakınan en güvenli yere geliyorsun daha da memnun olup içleri rahat edecek yerine , hatta destek olacakları yerine bu şekilde olmaları çok zalimce. İçinde bulundukları cehalet aslında onları sağlıklı düşünmekten alıkoymuş. Bu durumu değerlendirmiş olsalar onlarında istediği bir yaşam olabilirdi. Ailenin iş yeri mi var ya da ziraat vb işleri mi var?
- +1 yıl
Kıyamam yaa , sen bu durumdayken nasıl bu denli duyarsız olabiliyor ve bu haldeyken nasıl boşanalım diyebiliyor gerçekten çok üzüldüm. Allah şifalar versin. ( "okanrsgemn" bu kelimeyi anlamadım) bebeğin yanında demi
Soran+1 yılAynen yanimda şey kayaanmin durumda iyi de gorgsuuzluk iste paraya tapıyorlar bizde o ypk sukur diyorum elhamdoylilah diyoruz bunlsr fazla fazla istiyolsr sonra para bitince eşim bakuyo aama halbuki kayanam calsiyo kayn babamin durumu iyi 3 tane çokları var bizden ne idtiyolsr doymuyorlar bereketsiz
- +1 yıl
Evet şükür olmayınca doyum olmuyor bereket olmuyor yani bu imkanların içinde sağlıklı düşünen insanlar olsa, oğlum kızım mutlu olun birbirinize iyi bakın gençliğinizi sorunlarla değil sevginizle yaşayın. Bizim yardımcı olacağımız birsey olursada söylemekten çekinmeyin her zaman destekçiniziz demeleri gereken insanlarken böyle olmaları çok. Ama çok. Üzücü
Soran+1 yılBak ben bedua etmem ama. ahimi. cok aldılar hele ki. akayanam çok iftra arı bana sorun degil onun 2 tane kızı var yetisiyo
- +1 yıl
Evet bunu bende her zaman söylerim. Beddua etmek doğru olmaz, mazlumun ahı yerde kalmaz kesinlikle. Esasen böyle yaparak kendi hazin sonlarını hazırlıyorlar. Tabi ki kimse üzülsün istemeyiz lakin , bu bizim değil külli iradenin vereceği hükümdür.
Soran+1 yıl1aynen oyle
- +1 yıl
Evet. Gelinen noktada söylemek isterim ki sabret biraz daha belki akıllanır, ama , öyle görünüyor ki burnu sürtülmeden anlamayacak. Seni oldukça soğutmuş. Takdir senin. O boşanma aşamasına girmedikçe sen girme derim. Gerçekten böylesi taze bir evlilik genç bir evlilik bir çok insanın hayali olan bir konumda olup böyle bir sonuca varılıyor olması aşırı derecede üzücü. Gerçekten esaslı bir sebep olsaydı bu denli olmazdı belki ama çok gereksiz ve cahilce unsurlar yüzünden böyle bir sonuç var.
Soran+1 yılDoğruda iste hiçbir zmaan beni dinlemdi ki hep amnesi bi telefon aciyo kosuyo ve ben ondn hicbisy istemdim şimdiye kdr biliyomusn bak kendi. nisnsmi ailem yaptı söylemek istemiyorum düğün olmadı zaten brn düğüncu degilm ama olsun yapılmadı sonrs Babam asla kızm satılık değil dedi başlık parası hic almdi yetrki mutlu olsunlar ddid kaynanam ikiyzuluk gapti yalanciisi oldu iftraci oldu eşim arkamda durmadi en son laf onda bitr ya Hayr karşı karşıya getrdi idare edemedi benjm Babam Ne annnesini üzer nede esini ama bioiyomusn ben uzulrkenhicbisy demiyodum kaynanm beni dolduruyodu eşim jsten gelmis. onun beynini niye uutluym diyodum ama keşke deseydim kayanam bilip bilmeden konusyo hala yalanlar atiyo
- +1 yıl
Gayet iyi anlıyorum ve genelde bu tarz kişiliklerin olduğu yerlerde kız tarafı üstleniyor hemen herseyi kızlarının mutluluğu için. Ne var ki bir de cirkefliklerin meydana gelişi hepten yıpratıyor insanı. Diğer taraftanda kocanın hala annesinin bu olumsuz durumlarımdan haberi yok ya da ses çıkaramıyor küçük bir çocuğun annesinin iyisindede kotusundede annesine olan bağliligi içinde devam ediyor
Soran+1 yılBosvelmm naplm
- +1 yıl
Burayı anlamadım
Soran+1 yılBosverlm allahaa birklm
- +1 yıl
Anladım evet haklısın. Allah kolaylık ve sabır versin
- +1 yıl
Durumun nasıl daha iyi misin?
Soran+1 yılIyim sgln
- +1 yıl
Sende sağol ümid ederim ki , en kısa zamanda daha iyi olursun. Yanında refakat eden var mı?
Soran+1 yılAilem var tabikd4
- +1 yıl
Çok sevindim güzel.
Soran+1 yılTSK edrm iyi geldi konusmk
- +1 yıl
Rica ederim iyi gelmesine sevindim. İstediğin zaman , istediğin kadar istediğin konuda konuşabiliriz. Bende teşekkür ederim. Senin gibi iyi yürekli ince düşünceli birini tanıdığıma memnun oldum. Dilerim hersey güzellikle neticelenir hayatınızda.
Soran+1 yılAmmminnn
- +1 yıl
Aminnnn
Ahlak yapısına bak ulan hayatta neler oluyor. Biz sapık olalım bu bambaşka bir boyut. Hiç mi tanımadın eşini de gittin direk evlendin
19 Yorumla
Soran+1 yılBana karşı aileme karşı öyle bi rol oynadiki benim. aklma kolayca da gelemzdi oyle. biri değil dedim annem sormaya basldi bana
- +1 yıl
Öyle biri değil diyorsun da ailecek teşkilatlarmış. Farkında mısın?
Ayrıca ailesi de sana bu durumu bilerek evi devretmemişler çünkü sen bu durumu bilip boşandıktan sonra mahkeme sana evin yarısını verir. Ne kadar iğrenç insanlara denk gelmişsin üzüldüm. Allah çocuğuna sağlıklı huzurlu bir hayat nasip etsin
Soran+1 yılYa işte ailem. ona uzuluyo ailemle biz çok fsrkliyiz bide bunlar 1960 da kalan insanlar gibiydi haketmedi kızım diye üzülüyorlar Şu an Babam annem ogluma bakıyorlar babssi annesi baskı. kuruyomus esime olucsk kişiye ama oda eşim karim cocugm benim bile diyemiyo nediy4bilirm simdi ben buna bize sahip bile çıkamiyo
- +1 yıl
Vallahi annen baban da haklı. Zaten eşin adam olsa. Birinci Ailesini seçer. Masaya bireylerini vurur ve çocuğuna eşine sahip çıkar. Ama bozuk mal işte sana harcamak düşer. Gir bir işe kardeşim kimseye muhtaç olma kendi hayatını kur. Yaşında çok geç belki hayırlı bir insan çıkar karşına. Tavsiyemdir. Eşinden bir şey bekleme ondan bir cacık olmaz hıyar olarak yoluna devam eder. Ulan ben kedimi sokakta bırakmam millet karısını çocuğunu bırakıyor.
Soran+1 yılOnu geç Len milet eşi olamdigi halde sahip çıkıyorlar yemin ediyom ben eşimle. nikahli eşi 😂😂😂bunuda yapamıyorsa ssnki tivbe yarsbm dıştaki inssnmiym ben neyse artık haklisn oyle yapcsm isim var sukur bundan sonra oğlumla ben varım nediym
Soran+1 yıl21
Soran+1 yılInsallah
Geçmiş evlenmeden önceki geçmiş ise sal gitsin de sen baba evine gittikten sonra yaşamış ise af yok
19 Yorumla
Soran+1 yılYok benle. nisnslamdan önce 2 ay önce yasamislar
Soran+1 yılDiyorumda bende öyle diyodum sonradan ya yine yaparsa hadi diyelim bundan 10 sene sonra şimdi 1 tane cocugmuz var tabi bundan sonra zor olursa hadi 3 cocukliym beni bırakıp gitse djye xusnuyorum
- +1 yıl
bana ulaşsana kızım sen gerisine karışma
Soran+1 yıl8da doğru. iste. kafam alak bulak ailemle konuşuyorum babamda ben hrrsey önüne serebilirm ama bir baba olamam diynce kaldim gene
- +1 yıl
Doğru diyor baban. Çocuğuna babası gibi babalık yapamaz. Zaten anladığım kadarıyla senin ailen ile çocuğun ailesi de pek anlaşamıyorlar. Çocuğun ailesi de seni istemiyor. Senin ailen de artık boşanma yuvanı yıkma diyemiyor. Evliliğiniz bıçak sırtında ve kurtarabilecek tek kişi sensin.
Soran+1 yılYa biz yapicigiz babam birles diyo onun ailesi istemiyo annesi beni yoentemedi herseyme karisyodu bende eşim bildikten sonra kimseye hesb vermem demsitim ev ayrı dam ayrı neyse jste oyle
- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmişi unutun evliliğinizi kurtarmaya bakın hanımefendi
10 Yorumla
+1 yılbenimle intikam almalısın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor bir durum
00 Yorumla
+1 yılBosan
10 Yorumlaadı üstünde geçmiş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı