6. günüm bugün ve hala sıvı dışkılıyorum. geçmiyor ne yaptıysam. doktora da gittim ilaç da kullandım, alternatif şeyler de yaptım ama bana mısın demiyor.
neden böyle olur peki?
neden böyle olur peki?
Bende de kronik ishal var. Ne yaptiysam geçmedi. Ercefuly diye bir ilaç aldım. Barsak mikroplarıni öldürüyor. Şu an sorun yok. Sende de galiba aynı durum yani mikrop olabilir.
ya aynı ilacı içiyorum ben d ama hala sıvı yapıyorum. geçirmiyor ki o da?
bol demli çay için
denedim olmadı
ne gibi
karnım ağrıyordu o geçti ama sıvı yapmam geçmedi.
rica ederim
Turk kahvesine limon damlat, puding kıvamına gelicek, onuda ye. Soyle bir cay tabagı kadar. Ya da 7-8 tane karanfili ez, onları yut.
Benimde arkadaşım sürekli ishaldi guatr olduğu ortaya çıktı ne alaka deme ciddiyim doktora görün derim
gittim direk ilaç verdi ama.
tamam bir kaç gün daha dur geçmezse mutlaka doktora söyle bazı doktorlar mal olabiliyor çünkü
Cevap
15Cevap
Katı şeyler tüket genellikle ayrıca muz ye ve kola iç. Ayaklarını filan sıcak tut, üşütmüş de olabilirsin yani.
kız hepsini yaptım yok işte kesmiyorrrrrrrrrr
Önceki doktorun değil de farklı bir doktora git.
yağlı yiğeceklerden uzak duracaksınız. Limonlu kahve, asitli şeyler içebilirsiniz ona rağmen geçmiyor ise başka doktora gidin.
hangi bölüm peki
Ankara'da mısın? Vallahi genel bir salgın var bu konuda ama neyden ortaya çıktı anlamadım. Doktorlar sudan diyormuş. Fakat Melih Gökçek karşı çıkıyor. Bence suyla alakalı.
Mikrop kapmissin muhtemelen kahve limon ikilisini dene. 1 kilo muz ye. Patates hasla. Bol bol su ic ki. Vucudun halsiz dusmesin.
4 cay kasigi turk kahvesi uzerine sıkılmıs 20 damla taze limon suyu bir guzel karistirilir. Lapa haline gelince bir yarim bardak su ile onu yiyeceksin. 1.5 saat icinde ishalin kalmaz. Bende cok etkili mutlaka dene
bak bir kahve fincanı al 2 kaşık türk kahvesi koy üstüne 1 limon sık biraz da nar ekşisi koy üzerine de su ekle iyice karıştır ve tek seferde iç bir kaç saate bişeyin kalmaz
Hocam lifli yerine posali vidalar tercih et. Kola iç muz olabilir. şeftali suyu olabilir. Ekmegi bol tuket su siralar
kola iç haşlanmış patates ye muz ye keser biraz da olsa
yaptım kesmeediiiiiiiiiiiiiiiii
Bence d vit eksikliği olabilir bendede var çünkü ve sürekli ishalim takviye alınca ve değerim düzelince ishalde düzeliyor kışın ise hep ishalim bir doktora görün ve d vitamini tahlili istiyorum de
İshalim demişsin daha niye sıvı dışkılıyorum diyip midemizi bulandırıyon
Gazoza aspirin koy iç
onu denemedim ama bu kadar şeyi yapıp da geçmediyse bu da geçirmez.
eminim.
Bence denemelisin.
kahve velimon karıştırıp ye ya da çubuk kraker- gazoz ikilisini tüket
Kola ic kahve ve limon suyunu karistirip hap gibi ayir su ile yut
Aspirin 2 adet bir bardak gazoza at bşeyın kalmıycak
İncir yaprağı kaynatıp iç 2 günde keser
Muz ye
denedim olmadı
Bidaha arkandan vurdurma :)
değişikmiş...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar