AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Tabiki de hakkı var. Lakin ortam sakinledikten sonra olursa daha iyi olur ene azından kendini hazır hissetmesi gerekli diye düşünüyorum.💪
Boşanınca dişiliğini kaybetmiyor ya kadın. Ekbette aşık da olabilir, aşık olmasa bile cinsellik de yaşayabilir.
Güveneceyi biri olursa niye aşık olmasın, sonuçta mutlu olmak o anneninde hakkı yeterki anlaşabileceyi biri olsun
Bunu anne kadın diye kısıtlamak yerine insan olarak söyleyelim, evet yeniden evlilik de yapabilir insanlar yeter ki gayri meşru ilişki olmasın.
Bir insan birine evlilik bağıyla bağlı degilse ve bağlıyken de bağını kesmişse hayatina yeni biri alabilir.
Olabilir ve çoğunlukla oluyoda. Ancak keşke bir başkasına aşık olsalar. Rakamlar sabit durmuyo genelde eheheheh
Aşk bu anne baba tanımaz ki nerde ne zaman geleceği belli mi olur?
niye olamasin oda insan aşık olurda evliliğe goturebilir mi o sorun 🙂
Herkesin aşık olmaya hakkı var. Asıl mesele kime aşık olduğudur. Yanlış bir tercih olmadığı sürece sıkıntı yok. Bu zamanda en önemli konu tanımış olduğunu düşündüğünüz insanların gerçek yüzlerini sonradan fark etmenizdir..
Tabiki hakkımiz var ama seçimlerimizde daha aklı selim davranmaliyiz
Ne saçma bir soru ya hak ne demek? Dünyada yaşayan her canlının her şeye hakkı vardır. Niye kadınları bu kadar konu dışı gösteriyorsunuz?
Şimdi bu sorudan iki anlam çıkıyor ya baba zaten aşık olabilir orası tartışma konusu olamaz ya da baba aşık olamaz tartışmaya kapalı bir konu yani hangi açıdan bakarsan bak soruda ağır cinsiyetçilik var hem erkek hemde kadın cinsiyetçiliği paradoks resmen
@dbdbhsbdhdhx kim ne derse desin annenin her zaman çocuk üzerinde daha fazla hakkı vardır ve çocuklarla daha fazla vakit geçirirler. fark buradan kaynaklanıyor. Farkı oluşturan sadece insanlar değil doğa, yaratılış. eşitlik sevdasına bazı şeyler değişmiyor maalesef.
Kadının doğru dürüst biriyle olacağını varsayarak çocuğa taciz olaylarına hiç girmiyorum bile. şikayeti olan şikayetini yaratana yapsın. bu konuda yapacak bir şey yok.
Kadın da aşk olmaz ama bol müşteri li hayat için boşanır zaten
Niye sadece evlilerin mi bi başkasına aşık olmaya hakkı var😤
böyle bir dini ve hukuki bir engel olmadığına göre olabilirler tabii ki
Var. Neden olmasın?
Ama aşık oldu diye karşılık bulacağının bir garantisi de yok.
Neden olmasın tabiki vardır. Hem annelerinin hem de babaların
Neden olmasın tabiki tekrardan sevebilir, evlenebilir. Hayatta tek kişi olmak için çok kısa.
Kendini sınırlama bu dünyaya başkası için gelmedin sonuçta
niye lanetli mi boşanmış anneler
herkesin ikinci ve üçüncü bir şansı vardır
aşık olur tabi kide :) ama her önüne gelene de vermesin bi zahmet çocuğunun olduğunu unutup
Neden olmasın ki kalbi atan her canlı aşık olmayı hak eder
Neden olmasın her şey yeniden başlayabilir aşk olsun sevgi olsun güzel şeyler
Aşka inancı varsa olur. bazılari 30 devirince duygusuz oluyor ama artık başka gerçekleri var aşık olmaya değil doğru kararlar vermesi lazim
bence olabilir , bunun boşanmak la ya da anne olması ile alakası yok bence
Erkek veya kadınların sıfat tamlaması gibi kullanmasına karşıyım. Her insanın doğasında sevmek ve sevilmek var. Boşandıysa olamaz diye bir kural koyan da olamaz.
tabiki var ama ben evlenmem öyle birisiyle illaki evlenen olur
tabiki... onlarında yaşamaya, aşık olmaya ve cinsellik yaşamaya hakkı var...
Evet, aşık olabilir sonuçta oda bir insan, insan yaşadığı sürece duyguları yön verir.. aşık olmak gibi güzel bir şeyi ona yasak kılmak yanlış bir davranış olur..
Boşanmış baba oluyor da anne niye olmasın? Aa pardon evli babaların bile aşık olduğunu unuttum..
Evli anneler de gayet aşık olabiliyor. Ayrıştırmak saçma. Ayrıldıktan sonra isteyen istedigine aşık olur diyip geçmek en mantıklısı **
Bizim toplumumuzun genel zihniyetine göre kadın ayrı olsa da istediği şeyi yapamaz ama erkek evliyken bile istediği şeyi yapabilir.. Ben mantıklı olanı ilk cümlemde söyledim zaten ama orta doğu zihniyetli toplumumuz bunu ne zaman kabullenmeye başlar bilemiyorum..
Kadın ya da erkek fark etmiyor. O yapıyor onun yaptıgı hak ise karşı tarafın da yaptıgı hak. Ama evli iki insan evlilik sürecinde başkasıyla oluyor ise büyük bir ahlaki değer problemi var. Boşanıp yapması en doğrusu ve dediginiz gibi boşandıktan sonra kim kiminle ne yapmış kim kiminle olmak istiyor kimseyi ilgilendirmez. Takıntılı, saplantılı erkeklerin de o 3 kuruşluk beyinlerine sokamayıp kadınlara zarar verdiği nokta da buradan zaten.
Kesinlikle olabilir artık toplumdaki önyargıları yok etmek gerek
Çok yakışır. Aşk ta, sevgi de, tutku da, hepsi ve daha fazlası hakları... 🥰🥰🥰
@BiBusesin
Tabi ki sadece eski eş terörü vardır ülkemde hele birde ortak çocuk varsa
Boşanmış insanların tabiki var efendim aşık olmayada, sevmeye de hakkı.. Hayat devam ediyor illaki
E tabi ki, evlenmeyip sadece f*ck de takılabilir. 🙄
Kadin her zaman kadindir. Insani olarak hangi haklari varsa hayatinin her doneminde o haklara sahip olmalidir. Bosanmis olmasi ya da anne olmasi sonradan eklenen sifatlardir.
neden olmasııınnn? hakları var tabiki de.. hayat devam ediyor.. onları sevgi aşk birliktelik hakları yok mu? herkes istediği gibi yaşasın
Neden olmasın. Onların da her insan gibi duyguları hormonları var. Onlar da sevmeyi sevilmeyi hakediyorlar. Tabi ki kendilerine uygun birini bulduklarında aşık olacaklar, olmalılar
Her insanin her erkegin ve kadinin sevmeye sevilmeye hakki vardir ve bu hak resmiyette olan bir ayrilikla. ilgili degildir. evlenmek nasil dogalsa ayrilikta oykedir. Mutlu olmak her insanin hakki.
Olmaz olur mu onlarda insan sonuçta. İnsan bazen yanlış tercihler yaparken bazen de yanlış insanları doğru diye tanıyor hayatta. Herkes her durumda aşık olabilir sorunun sorulması bile abes bana göre
Var ya niye olmasın. Hele karşısında kendi gibi bir bekar baba varsa. Ben şahsen evlenip boşanmış birine karşı değilim ama çocuğu olması işi değiştiriyor
Tabii ki olabilir. Hatta çok daha sağlıklı karar verebilir bu konuda. Çünkü sadece kendi adına almaz artık kararları. Anne olmanın sorumluluğuyla çok daha dikkatli ve emin adımlar atabilir.
Babam öleli 11 yıl oldu. Annem 75 yaşında. Ona "anne gel seni şöyle zengin 90 yaşlarında bir dede bulup evlendirelim" diyorum... eline geçirdiğini kafama fırlatıyor.
Bence yok ama boşanıp daha çok se KS düşkünü kadın çok!! Kimi kadın kocası günlük sevsmek istediği için boşuyor ama boşanınca da deli gibi sevsmek istiyor kendine yeni biri arıyor
Neden olmasın? Aşk tabuları yıkan bir duygudur bana göre. Bir deneyimin kötü geçtiyse, bir daha olmayacağı anlamına gelmez. Hayatta bazen mutluluklar en beklenmedik zamanda gelir.
karşısındakine zarar vermeyen ve vermeyecek herkesin aşık olmaya hakkı vardır. karşılık bulmasının garantisini kimse veremez tabi.
Erkek ya da kadının yeniden bir hayat kurma hakkı her zaman vardı. Bu birilerinin uktesinde olan bir ayrıcalık değil
Var tabiki neden olmasın.
İnsta fotoların çok tatlı ve seksi
Buna biz değil onlar karar verebilir. onların hayatı sonuçta
Hak hukuk değil mevzu ama çocuğu olan bir kadın mutlaka dikkatli davranmalı
Onlar da insan tabiki var aşkın yaşı yoktur nede olsa
Olur tabi ki fakat iş çevirerek değil açık ve net konuşarak hele ki çocuğu varsa...
Haklısın
Evli misin
Olabilir tabi ki sadece aşık olduğu kişiyi iyi seçmek zorunda anne olduğunu unutmamalı çocuklarının sorumluluğunu alabilecek biriyle olmalı
Her bireyin yeniden asik olmaya hakki vardir kimseyi kaliplara sokmayin lutfen
Aşkın yaşı mı, annesı babası olmaz, yeterkı yasak aşk olmasın
Boşanmiş olması birşeye engel değil tabiki aşık olabilir sevebilirler birkez evlendi diye bu hakki elinden alıncak deģil
tatbiki boşanmış evli olup ta aşk yaşayanlar varken bundan daha doğal ne olabilir boşanmış birinin aşık olması ve aşk yaşaması
Herkes gibi onlarında aşık olma hakkı var tabi ki, boşanmış ya da çocuğu olması bu durumu değiştirmez.
Buna duygular falan diyene gülerim. Adam gibi söyleyin işte, boşandı diye insanlar seks yapmayacak değil herhalde.
Gecmiste ask evliligi yapmadiysa olabilir gecmiste de ask evliligi yaptiysa yeniden neden olmasin yapabilir ya da mantik evliligi
Bekarların sevmeye hakkı olduğu gibi boşanmış bekar annelerin babalarında tekrar sevmeye hakkı vardır elbette