Elbette var.
Hayır yok.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet, boşanmış bir annenin yeniden aşık olmaya hakkı vardır. Boşanmış olmak bir kişinin hayatını tamamen durdurmaz ve aşk gibi doğal bir duygunun yaşanmasına engel değildir. Ayrıca, ebeveynlerin de kendi hayatları ve mutlulukları için çaba göstermesi, çocuklarına iyi bir örnek oluşturabilir. Tabii ki, çocukların da bu süreçte desteklenmesi ve onların duygularına saygı gösterilmesi önemlidir. Ancak, bir anne ya da baba yeniden aşık olmakta özgürdür ve bu durumda bir suç veya utanılacak bir şey yoktur.
Bu aslından aileden aileye göre değişir. Fakat bazı aileler var ki çocuklarına boşanma esnasına çirkin davranışlar gösterirler. Benim babam da boşanma esnasında annemle gecenin bir yarısı kavga ediyordu. Mesela bir keresinde gece yarısı uyanıp yanlarına geldiğimde beni kolumdan tutup sarsmaya başlamıştı "(ismim) kim haklı? Annen mi ben mi?" Ve daha olayın ne olduğunu bile bilmeyen küçük ben açıkçası çok korkmuştum, babamın böyle bir insan olduğunu gördüğüm için çok üzülmüştüm. Tabii ki konuşarak ayrılan ebeveynler çocuk konusunda daha rahat olabilir. Fakat mesela benim ailem gibi olan ailelerin çocukları ebeveynlerin çirkin yüzlerini gördükçe onlardan korkmaya başlar ve bu travmaya sebep bile olabilir. Örnek veriyorum çocuğun baba sevgisi onun için başkadır aynı evde yaşamak ister bir şey diyemem. Ancak herkes böyle değildir çocuğunuzu karşınıza alıp ciddi bir konuşma yapmalısınız. Onların düşüncelerini ciddiye almalı ona göre hareket etmelisiniz. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. İyi günler, iyi bayramlar dilerim.
Çok özür dilerim yanlış okumuşum. Ben "boşanmış bir ailenin" diye okumuştum. Herkes insan yeniden aşık olmaya hakkı var
Olsun : )
Boşanmış her insanın yeniden evlenmeye hakkı vardır elbette. Yanlızca çocuğu olan kişiler daha seçici davranmalılar sonuçta çocuğu'nun olduğu eve birisini alıyorsun herkese güvenilmiyor bu devirde.
Bir insan ölüm dışında eşinden boşanıyor beklediği sevgi ve ilgiyi görememiş demektir. Tabi ki boşanınca hissedemediği aşkı tatmaya hakkı olmalı.
Cevap
33Cevap
Elbette var ama aşk oldu diye çocuğuna sahip cikmayanlarda var sahip çıkamayacaksa bari babasına verse ya da annesine
O çocuğun neler hissettiğini ya da neler yaşadığını düşünün biride olmalı
Bir evlat için zor olsa da herkesin kalbinin olduğunu unutmamak lazım. Nihayetinde çocuklarda evlendiğinde anne/baba tek kalacak. Hayat arkadaşı lazım. Yalnızlık çok zor. Yoldaş, arkadaş lazım. Zor süreç ama bu durumda destek olmak lazım
Yok çünkü çocuğu var ise o çocuğu riske atmaya hakki yok. Çünkü insanlar o kadar kötü olmuş ki başkasının çocuğu ise istismar boyutuna varan şiddet gösterebilmektedir. Ondan dolayı bosanmissa sırf o çocuk için bile olsa kimseyi hayatına almamalı
Boşanıp boşanmamasının bir önemi yok! O da bir insan değil mi? Elbette tekrar sevicek, tekrar hatalar yapıcak, tekrar aşık olucak, tekrar ebeveynlik duygusunu tadıcak. Böyle bir kriter bile olmaması lazım.
Var tabi ama aklı başında hareket etmelidir. Zira çocuğu herşeyden önce gelmelidir en azından büyüyen kadar çocuk küçükse evlilikten uzak durmalıdır
elbette neden? boşanınca insan duygularını hislerini yitiriyor mu? sadece zedeleniyor güven duygusu yıpranıyor ama zaman tedavi ediyor kesinlikle
Evli adam kızı yaşında ki kıza aşık oluyor ama boşanmış çocuklu kadın neden aşık olmasın ki...
Elbette hakkı var bu ayıplanacak bir durum değil. Kimse isteyerek boşanmıyor. Bazen şartlar bunu öyle gerektiriyoe. Her kadının yeniden sevilmeye, aşkı yaşamaya hakkı vardır.
Var tabii ama bu boşanmis erkek icin de kadin icin de gecerli ilk once kendi saygisi sonra çocugu varsa çocuguna olan saygisini yitirmeden hareket etmek..
Evli barkli insanlar bile eşlerini aldatıo aşık oldum adı altında da boşanmış biri nedn olmasn.
Neden olmasın ki o insan degilmi onunda duygulari yok mu boşanmış diye hayyatttan kopması mi gerekiyor yeniden aşık ta olabilir evlenede bilir
Olmaz olur mu hiç. o duyguyu yakalamışsan hayatını yaşa kimsenin lafına bakma. Elalem tabusunu yık.
Aşık olsa bile evlenmemeli olan yavrulara oluyor.
Cevap için teşekkür ederim 🌹🌹
Neden olmasın?
Boşanınca kalbe de mühür mü vuruluyor?
Tabii ki vardır ama aşık olmuş olmak için , karşılıklı bir sevgi dahilinde olması daha uygundur.
Boşanmış bir annenin yeniden aşık olmaya hakkı var.
Hakkı var ama aşk için çocuğunu ihmal etmeye kesinlikle hakkı yok.
Olur tabi sadece anne olmanın bir tık fazla sorumluluğu olur
Tabiki aşık olacak! Aşkın kalpte bi mühürü yok ki?
Aşk insanın elinde olan bir şey değil. Kalbin hoşlantısı mantığın tastik etmesidir.
Var tabiki ama elinden geldiğince kimse boşanmamalı bence
Şu yok cevabını verenler hangi akıl sağlığıyla cevap vermişler acaba 🤔
Elbette var ama kendi durumunda biriyle olması anlaşması açısından daha iyi olur.
Her iki taraf dul ise olur öbür türlüsü kul hakkı olur
#Hükümdar
Bende boşanmış biri olarak benden uzak dursun da kime aşık oluyorsa olsun hiç umrumda değil.
Neden olmasın
Cevap için teşekkür ederim. Kullanıcı adınız çok güzel.
Sadece kadın için değil erkek icin de kadın için de tabiki böyle bir hakkı vardır
Var o da hayatını çizebilir çocuklar evlenmişse
O da bir insan aşık olup evlenebilir yani, tercihlere karışmamak lazım
Hakkı yok diyende bir sorun vardır o kesin.
An itibariyle yüzde 13...
Düzeltiyorum, 'Sorunlar vardır' yani çoğul.
Boşanmış biri her zaman kullanılmaya mahkûmdur boşanmış adamla isim olmaz arkadaşımda boşandı seks arkadaşı olarak görüyorlar onu da
Neden olmasın boşanmış neticesinde
Elbette var zamanla neden olmasın
O da insan tabiki hakkı var
Hayır yok diyenlerin... Neyse
evet tabiki
kır zincirlerini 😎
Var tabi niye olmasin
Neden olmasın tabikide vardır.
kritik soru ama empati kurarsak var.
Evet, var bence.
Dul olması lazım her iki tarafın
#Mirliva
Sevebilir sevgiye saygıya daha çok ihtiyacı var
Boşandı diye sevgiden vazgeçecek değil ya
Tabii var ama dikkatli olmalı ortalık abaza dolu.
Aynen
Herkesin hakkı vardır
Var tabi. Neden olmasın
Tabiki de aşık olabilir
Elbette
Neden hakkı olmasın
Elbette var.
Hak hukuk meselesi değil bu.
Herkes sevebilir
neden olmasın hani sebebi var mi
Elbette vardır
Var elbet 👍🏻