Önceleri kıskanc biriydim sacini dahi kiskanirdim simdi ise teshirciligi benimsedim rahat olsun sahilde denizde tanga bikini giysin istiyorum kendime artik dur diyemiyorum freni patlamis kamyon gibi ilerliyorum cok buyuk bir bosluktayim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cennetin kokusu sana haram olur böyle devam edersen
Dini boyutuna girersem hic cikamam kafama sıkarım. Elimde degil caresiz hissediyorum
kıskanmaya çalış tekrardan domuzlar kıskanmaz eşini
Keske keske dedigin gibi olsa benimksii tamamen piskolojik cokuntu boslukta olmam
sorununu çöz hoş değil bunlar psikoloğa git
Bence yanındaki kadına bakılmasından hoşlanıyorsun ilişki yaşıyorken bu durumu düşününce daha kolay orgazm oluyorsun dimi
Ben her türlü orgazm oluyorum. Aslinda olayin basina gidersek esimin aseksuel olmasi beni buralara getirdi yatakta ilgisiz kaldim erkekligimi unuttum ve sekstrn sogdum daha dogrusu klasik iliskiden sogdum simdi ise daha fantezili dusunuyorum esimi teshir etmek ona bakmalari onun kadinligini disiligini gormek istiyorum yani nasil desem cok farkli bir durum onceleri denize giderken mayosuna bile karisirdim simdi ise milletin gozunun onunde esime bikini tanga hatta aksamlari sahilde yururken tisortunjn altina sudyen dahi giydirmem
Gerçekten eşin akseksüel mi bir uzmana falan gittiniz mi
Kesinlikle aseksüel denedim kabul ettiremedim 3 yillik evkiyim ayda 1 defa anca iliskiye giriyoruz onuda cok seviyorum severek evlendim simdi diyeceksin ulan seviyorsun neden baskalari ile esini dusunuyorsun veya sergiliyorsun millete
Ya bir uzmana gözükmenizi öneririm bu evlilik için baya büyük bir sorun evlenmeden önce bilmiyor muydun böyle olduğunu
8 sene sevgili kaldim o zamanlar fark ettim cinsel birlikteligimiz tam manasiyla olmadi ama yaklastik sevistik hissettim o an buna dedim fazla ilgij yok gibi oda evlenmedigimiz icin rahat olamiyorum sen evlenince beni gor duvarlar sahidimiz olacak demisti ulan keske duvarlarin dili olsada konussa yani anlayacagin sert kayaya carptik dolandirildik
Geçmiş olsun zor bir durum bri uzmans gittiniz mi
Oysa zevk alması için herşeyi yaşatmışımdir elimden geldigince erkekligimi ona hissettirmisimdir yaomadigim fantezi kalmadi ama banamisin demiyor sogudum artik ve artik cuckould swinger tarzi iliskilere kafa yormaya basladim
Gidemedik ikna edemedim kabul etmiyor birsey yok normalim diyor
Zor durum ya Allah yardımcın olsun
Amin amin yorumsuz...
Peki sen eşim olsan sana böyle bir teklifle bulunsam ne dersin ne dusunursun benim hakkimda?
Nasıl bir teklif
Düşün muhafezakar bir bolgede yasayip herkesin rahat oldugu bir kesime gidiyoruz misal tatil bolgesi diyelim denize girdik normalde kiskancim sana sadece kapali mayo giydiriuorum hersene. Bu sefer teshirci olmani istedim askim bu yaz bikini ve tanga giy millet baksin bir sey olmaz hatta milleti catlatalim azdiralim aksamlari da sahilde yuruyuse cikalim tsiort giy icine sudyen giyme meme uclarin belli olsun bu sekilde senle kucuk bir eylence oyun yasaylim ne dersin askim desem?
?
Bir defol git derim
😄 ayrilirmisin sogarmisin
Aynen olur mu öyle
😔😔😔😔 esime acilsam soguyacak o zaman off off ne hallere dustum
güzel kardeşim ile giydiğine karışmamak fsrklo şeyler ona dikkat et
Ga*atlik bir ustu iliskimize yatak odamiza birimi katmak fakat bu isin baslangici teshiriclikle basliyro sanirim gidasat yatak odasina gidiyro
Olaya sapık bi gözle bakmayı bırakırsan duzelirsin
Nasil yani? Sence bu dusuncem normal mi daha rahat mi olmam lazim bu dusunduklerimi yasamaliyim senxe
Bence boşvermişlik o gvtlik değil
Neyi bos verebilirim sence mesela?
Durağanlıktan ötürü bu
Kesinlikle
Soru trol değilse tabi
Yok trolle isim olmaz hislerim
Kaç senelik evlisin?
3 yil
Ulaş bana bi
Sebep
Yorumdan mı yazayım sürekli. Neyse
Yazdim
Böyle devam et
Yani
içinden geleni yap
Iyi anlamda mi yorum yaptin anlayamadim bir kadin olarak esimin yerine seni koysam ve sana bu duygularimi soylesem ne dersin
sevgilin rahat olduğu şekilde giyilmeli ne daha kapalı olsun diye zorlayabilirsin ne daha açık olsun diye. eğer şimdi açık giyinmesi senin için önemliyse o zaman açık giymeyi seven biriyle beraber olcaksın... kapalı giyinen biriyle beraber olup kızı öyle giyinmeye zorlayamazsın. tam tersi de geçerli.
Sorum tam manasiyla o degil aslinda kimseyi zorlamam o farkli bir durum. Misal sana desem ki aşkım bugun senle eylenelim aksam sahilde yuruyuse cikalim tisortunjn altina sudyen giyme uclari belli olsun bakalim insanlarin tepkisi nasil olacak ben seni uzaktan izleyecem desem ne dersin
ben zaten öyle giyindiğimden tuhaf gelmezdi ama sevgilin ne der bilemem. türk kadını genelde deli gibi kıskanılmayı seviyo. büyük ihtimalle alacağın tepki sen beni sevmiyoo musuuun olur kjgjdjgd
Tişort altina sudyen giymedigin oluyor mu uclari belli olacak sekilde. Sen kendi kafana gore takiliyorsun hani senin giyimin senin tercihin sade eşinden boyle bir teklif gelse esine karsi ne dusunurdun onu merak ettim bu tarz teshirciligi fanteziyi yasamak istermiydin