AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Senin için zor olsada kocan inanılmaz mutlu olur. Uğurlasan sonra da gelip uyusan olmaz mı
Bir kere uyandığımda uyuyamam
Anladım. O zaman karşılıklı fedakarlık ve hoşgörü devreye girer. Sen arada kalkıp fedakarlık yapacaksın, kocanda kalkamadığında hoş görecek
Yapmak zorundasın dememiş. Senden kibarca ilgi sevgi beklemiş. Sen ise kaba cevap vermişsin bence. Eşler ya da şöyle söyliyim birbirini seven eşler bunu içten yapar zTen. sonra sen adamdan sakın ilgi bekleme
Beklerim ben benim
Kocan haklı kocandan sonra kalkıyorsun ve kahvaltı hazırlanıyordum zaten senden bir şey olmaz
Değilsin ama yapman daha iyi olur en azından mutlu olur
Ne var yani bir defa bile olsun yapsan çok bir şey değil adamı uğurla git tekrar uyu ne olur anlamıyorum bazen hem cinslerimi
Bir defa olur
Zorunda değilsin ama yaparsan evinizde huzur olur. Eşin de mutlu olur.
O ne okula giden küçük çocuk gibi, bir de oraya kadar elini tutup teslim etseydin iş arkadaşlarına
En azından bir öpücük ver yataktayken falan ben ayrılacağım zaman hep öpmek isterdim açıkçası
Uyurken duymuyorum gittiğini
Sorsana Beyimiz Padişah torunumu, Evlilik İki kişinin Zor bir yaşamı kolaylaştırma çabasıdır. Kadının erkeği mutlu etme kurumu değil.
o kadar da yap eşin gitsin tekrar uyursun senin gibiler neden evleniyor
Benim gibiler senin gibi ezik ev kızı değil okumuş etmiş kız çünkü hayatın domastos ile geçmiyor benim. Senin gibi cahil ev kızları da anca kocaya hizmet için evleniyor
😂😂😂😂
Al benden de o kadar sırf bu yüzden evlenmeyi düşünmüyorum giderken kırmızı halıda sereyim mi diye sorsaydın
🙂 fenasin
@alicanonk öyleyim 😀
😃 guzel
@alicanonk evet 😀
yas kac 😃
@alicanonk 20
himm🙂
@alicano hıhı
guzel😃
@alicanonk hhmmm 😀
istek atsana 😀
konusalim 😀
Lan ne beyinsiz adamsın yürümeyi bile beceremiyorsun kız senin yüzünden gizlenmiş göremedik ya
Doğru diyo kadınlar erkenden kalkıp eşlerine kahvaltı hazırlayp yolcu ediyolar sen cidden ise yaramaz dusuncesiz bencil bi insansın.
İyi demiş ama çok fazla dizi izliyir ondan etkilenmiş
Ne yalan söyleyeyim ben de isterdim ama ok da ısrar etmezdim
Değilsin eşin çok şey istiyor. Kendi kalkıp kapıyı çekiversin bir zahmet.
Zorunda değilsin üzme tatlı canını kıymetini bil yeter takma kafana herşeyi konuşmak istermisin
Aile bağları için güzel bi şey. Zorunluluk değil ama aile ve eş için fedakarlık yapılmayacaksa kimin için yapılacakki
Adam haklı. İşte böyle cadaloz bayık kadınlar yüzünden yuvalar yıkılıyor.
Melek gibi kadınların evliliği çok daha uzun sürüyor.
Kesinlikle yaparım eşim için. Sonra tekrar uyurum ne var bunda.
Ben uyandığım zaman bitiyor
Uğurlarsan ölmezsin merak etme.. sana sırtında taş taşı dememiş... ilgi istemiş... sonrada odun dersiniz erkek milletine
Uğraşaöam
Ya zorunda değilsin ama sevseydin yapmak zor gelmezdi
Sevmek ile alakası yok tamamen hayır diyebilme
Bence sevmekle alakası var sevdiğini mutlu etmek ister insan, iki dk kalkıp geçiremiyor musun adamı
Uykun çokta önemli değil
Benim için önemli
Ben seviyorsam yapardım sevgi emek ister
Ay kocan ne guzel seyler soylemis sana senin dedigin lafa bak uykumdan ödün veremem😀 bi de erkeklere odun derler
Evey
Zorunluluk değil. Ama yapman ilişkinizde hem şimdi hem gelecek için çok şeyi etkiler.
Bende 7 de gidiyorum ama kahvaltım her sabah hazır.
Ne iyi
Kaç yıldır evlisiniz?
Ne alaka ya akşamdan uğurla gitsin e yani işe gitmiyor diye sen de mi kalkacaksın sabahın köründe
Valla benim eşim her sabah 6 da uyanır beni yolcu eder tabi çöp poşetini eşime vererek
Pek işe yaramamış adam değislin
Adamlık ne alaka
Ne alaka mı !!
Herhalde yani
Ben demiyorum ki kalk beni yolcu et diye sırf çöpü bana vermek için kalkıyor sonra yatıyor
Çok güzel bir şey söylemiş. Dediğini yapsan her ikiniz için de olumlu gelişmeler olur. Sabah 7 çok da erken değil. Çocuğun olursa okula gidecek. Sabah hep erken kalkacaksın.
9 da başlayan okullar var ona yazdırır ım
Toz pembe hayat…
Uykum önemli
Uyku düzeniniz nasıl? Kaçta yatıp kaçta kalkıyorsunuz? Kaç yaşındasınız? Uyku probleminiz olabilir.
Uyku problemi yok. Sabah 7 de kalkmak zorunda değilim 10 da kalkıyodum
Bizimki de degerimizi bilmez sabah 6 da kalkar kahvaltı hazırlarız...
Neden o kadar erken hazırlıyorsunuz?
@Egeliyimben0903 erken gidiyor
6 da mı? Bacım eli yokmu alsın yesin dolaptan
Evlilik karşılıklı fedakârlık 'tan geçer ben bir görev olarak görmüyorum bunu işe aç gitse dışarda birşeyler yese gönlüm rahatsız olur keza oda bana öyle hicbirseyimi eksik etmez seviyorum eşimi ve severek yapıyorum...
Benim kocam dolapta her şey hazır çıkarır yer bazen arkadaşları ile eder.
Bende isterim ya sabah eşimle kahvaltı edip öpüşüp koklaşıp işe gitmeyi güzel bir şey
Dediği olay cok guzel eski insanlar sadakat icin yapardı ve evlilikler birbirine saygı oldugu icin bitmezdi simdi nerde afedersiniz bayanlarimiz kcini kaldiramiyor yataktan
Eskiden, sevgiden değil mecburiyetten bitmiyor evlilikler
@dişişeytan544 evlilik mecburiyetmi sence evlenmeyelim olsun bitsin
Evlilik, mecburiyettir demedim. Geçmişte mecburiyetti.
Bazen hayatta ödün vermen gereken güzel duygular olabilir bu zor bir şey olmaması gerek
Tabiki yapmak zorunda değilsin ama yapsan çok çok iyi olur bence. Kalk yolcu et geri uyu kendini değerli hissettir bence. Ben öyle yapıyorum şahsen naçizane fikrim de bu.
Sağol
Bı zahmet kalkıp istediğini yap yani yapmicaksan ne diye evlendin ki 🙄
Yorumlara verdiğin cevaplara biraz baktım da aşırı kibirli ve ukala birisin. Aldatılınca ya da terk edilince gelip burada ağlama da ne yaparsan yap.
Peki ya onu akşam ki son görüşün olursa? Sabah giderken akşam gelemezse bu seni kahr etmez mi? ölümlü dünyada yaşıyoruz.
Sadece yatak da mi ise yarıyorsun? Bir zahmet kıçını kaldır da iki op uğurla
Yok ben yatakta da işe yaramıyor um 😀
O adamın yerinde olsam se ni süs diye vitrine koyarım
Ahahahaha o adamın yerine olamazsın çünkü ben senin gibi okumamış asgeri ücrete tabi çiçekli yastıkla yatab bir ezik ile evlenmem
O kadar cahilsin ki profil resmime bakıp ön yargılı yaklaşıp kendi cahaletini ortaya serecek kadar da aptalsin insanlara yaptığın yorumlara bakıyorum da zeka seviyen diplerde zeka seviyen senin kaliteni sergiliyor ve bir ego tatminligi peşindesin burada ki insanlardan birşeyler alma isteğim varmış casına ve kendi egosunu ıspatlama peşindesin senin gibi ingiliz kaşarı çok piyasada sende nasil bir kasar olduğunu çok iyi biliyorsun
Tm
Bol bol kitap oku butikte dedi kodu yapacağına
İki üniversite mezunuyum. Ve haftada 2 kitap okurum. Çiçekli nevresim seni çok etkiledi sanırım kıyamam. Ben daha iysini yapıp sana bir kitap tavsiye etmek isterim "eleştirilere alınmadan cevap verme sanatı "😀
Umarım öyledir:D
Umarım
işte bu yüzden evlilik saçmalıktır bak görüyon mu erkeklerin kadınlar için yaptığı tek bişi var mı mazallah hepsi padişah çocuğu gibi önüne hizmet istiyor çünkü kendileri bi yemek bile yapmaktan aciz zayıf insanlar anneleri hep böyle yetiştirmiş ama bak daha deminki kadın gibilerde de suç var ezkliğini kabul ediyor
Git yat ya uzak dur benden ruh hastası
noldu kız zoruna mı gitti
Neyin peşin desin neyi ispat etme çabasın dasin? Ve ben Şu an bir engele mi konuşuyorum bu nedir yaaa
bişi diyorsan arkasında dur savun o zaman, gerçi savunacak bişiyin yok kaçıyon sende haklısın
Profilde ki kim kızın mı
hee kızım 40 yaşındayım ben xd
2 üni bitirdim falan diyorsun da sen bir tedavi ol
gözlerin kör olmuş senin bi baktır istersen
Seni varya döve dove si. cen sen bundan anlarsın arsız ve egoistsin
hayırdır lan kimi dövüyon bıçağı sana bi saplarım varya öbür tarafından çıkartırım
Ruh hastası
Orpspuu evladı sen bir kadınla nasıl konuşuyorsun. bacım evladı seni
Ayrıca cahil olduğunu tahmin ettim ama bu kadar değil insanın üniversite hayatı 18 de başlıyor. 22 De bitiyor eğer lütüf ederse o sene tekrar hazırlanır ama bir sene de bekler daha iddialı hazırlanır ve 22 de girdiğ zaman 25 26 gibi okul biter. Cahil
ZO-RUN-DA-SIN onu bir tek ben anlarım 20 senedir hep 10 nda kalkıyor
Nabim
Kalk kocanla sonra yine uyu gerekirse
Şimdi kahvaltıda hazırlamıyorsundur. Senin gibi eşim olsun istemezdim
gbř
Ne oldu zoruna mı gitti
benim yorumumda sana batmış belli kalk anan hazırlasın sana
Karım varken anam neden hazırlıyor velet
kes sesini kolun mu kırık
senin gibi adama kız vermezler
He canım vermezler
görürsün
Tamam düğüne davet edicem seni bir yerin şişer belki
2 aya boşanmazsan görücez bakalım sjdkdm
Herkes senin gibi mi? Kıçını kas kaldırıp bir hazırlayamazsın şimdi evde de böylesindir sen. Annen senden ne çekmiştir
Kahvaltı
valla bana hizmet edilmesi lazım yoksa ben neden başkasına ediyim ki
İş çıkar melesine dönerse o evlilik yürümez sen daha çocuksun ne anlayacaksın git edebiyat çalış 😂
o zaman önüne yemek bekleme karşındaki hizmetçi değil
Eve yemek getirmek için çalışıyorsam bir zahamet hanımefendi kalkıp kahvaltı hazırlasın. Kendisi de çalışıyorsa ikimiz için hazırlasın sorun çözülür
erkekde yapabilir valla yemek yapmayan erkek - 10 geride
Dnjdjdjdjd tamam
Ceketini giydirmek değil yolcu edebilirsin arada sırada hoş bir davranış.
Allah adama sabır versin
Bende ailen için aynı cümleyi kuruyorum
:Cumle kuracak beyin nerde sende ya. sfdgksj
Ulan kaşarrrr. Evde kalmış ezik. 2 üni mezunu bir insanım ben. Cahil baba yanında sığıntı
Ayip ya iki degil 12 uni bitirsende bir bayana hemcinsine boyle yazana uni hicbirsey kazandirmamistir
@Çapkınkurtt Kaale almıyorum ben sizde almayın lise mezunu oldugu bile şüpheli
Jdjdjdjdj 29 yaşında evde kalınca böyle oluyor işte
Hahaha sdizin gibi sıgırların tek tesellisi bizim evde kaldıgımızı zannedip ego masturbasyonu yapmak ; )
Ahahshhs ağla. Baba yanında sığıntı kız kurusu
ailem yurt dışında ben kendım kazanıyorum muta çocugu ağlayacaksan sen ağlayabilirsin ; )
Tipine baktım da : tamam
https://www.youtube.com/watch?v=dVHTBgil850
Kalk yazik adami yolcu ett sonra yine uyursun
Kalk kocanı gönder geri yat uyu kız
Aman
Adamın evlilik anlayışı bu ise yap işte.
Benimde çok farklı ama
Mutlu edersen mutlu olursun. O da seni baska yerlerde kırmaz. Senin uykuyu sevdigin halde uyandigini gordugunde...
Hayır değilsin
Çalışan adama çok görme bunu
Uğraşamam
Essek gibi yatıp yemeye alışmışsin yanlış karı almış
erkekleri fazla pohpohlamaya gelmez senin gibi gtü kalkar
@zAntiSosyalz ben zaten yedirmem, vasıfsız eli ekmek tutmayan, evimi baba evi gören, yatmaya alışmış, bizde zaten beslemek yedirmek için okuyup iş güç sahibi olmuyoz, ben kimsenin banka şubesi değilim, eşim de calisacak mesleği olacak, eve ekmek getircek, bırak çalışmayı, kalkmıyor Muş bile , direk bosarim
işe gitmiyorum yazmamış iş saatleri farklıdır şahsen ben kimse için rahatımı bozamam
O zaman sen evlenme zaten , evlilik paylaşmak, fedakarlık demektir
Jdjdjdjdhdhdhd karı mı orta okul terk asgeri ücrete tabi amca konuştu
ne evlencem zaten ya tek rahatım ben kimse karışamaz
Senin gibi vasıfsızlara karı, üni mezunu inşaat mühendisiyim 2 yabancı dilim var, inşaat şirketim var ayrıca, Mercedes e 200 var , bir de yazlık var, hatri sayılır param, bir siyasi partide de, yöneticiyim, ayrıca bitmiş ve bitmeye hazır projelerim var, sadece ofiste 50 kişi ye iş veriyom, saha da da, 100 kişiye. Bunlar şimdi burdan sana kol gibi girsin, şeyine kadar yol olsun, f*ck you, lo voy a joder. Hijo de puta.. senin anlayacağın, sen karnımi nasıl doyururum derken, hayalinde olmayanları ben yaşıyorum
Ahahaha ne uzun yazmışsın alındın mu
Yarın kuma bulursa sen düşün onu da
Kesinnnnn
Konuştu 31 yaşında kocasız kalmış szik kart ablam. Abla seni getirsin bana kuma da erkeksizliğim gitsin sevap olue hem
Zeka seviyen yerlerde
Yazık basit bir kadınsn işte BA SiTT
Çingene gibi konuşma ayy çok seviyesizsnn iyyyy
Kuma bulursa deyip bunu normal gören 7 kocalı ablam bana fikir verdi 😀
Büyük düşüncesizlik etmişsin
Gündüzleri yan gelip yatıyorsan kalk bi zahmet
🤔 sevdiğin adamsa zor gelmemeli.
Seviyorum
Ozaman onun bu isteğini yapmak zor gelmemesi gerek benim düşünceme göre..
Tabiki hergün değil ama arada sevindirebilirsin..
Ne alaka seviyoruz diye birbirimizin her istediğini mı yspıcıcaz dur kocamdan evi benim üzerime yapmasını istiyim
Kıyasladığınız şey birbirine uymuyor.. ne demek istediğimi biliyorsunuz.
Gönül almak güzel birşeydir…
Yanii yapsan iyi olur 👌🏼
ugurla bence geri yatarsin nolcak
bence masum bir şey istemiş.
Ödün vermelisin bir çay demlemesin
Uğraşmama
Eşine de söyle kabul ediyorsa problem yok
Yapma o halde mecbur değilsin
Ayy b. k yesin o zorunda falan deilsin
Ne istediğini biliyosun adamın
Sen uykundan ödün verme devam et