Kocamla az önce küstük ve yarın erkenden uzun yol gidicek napmalıyım?

Biz severek evlendik iki yıldır evliyiz 1 yaşında bir kızımız var kocam evlendikten sonra evet yine beni seviyor bundan eminim ama benim kadın olduğumu bana hiç hissettirmiyor, cinsellik anlamında demiyorum yatakta bı sıkıntı yok çok iyi ama örneğin bı kavga ettiğimizde ben haklı olsam bile asla ve asla özür dilemez ilk adımı o atmaz ben konuşmadan o ömür boyu konuşmaz kız gibi o hep trip atar bana ben haklı olduğum halde ben özür diliyorum ondan konuşmaya çalışıyorum ama o hâlâ trip atıyor naz yapıyor kavga esnasında sanki erkek arkadaşıyla kavga ediyormuş gibi bana diyor ki sen adam olmazsın şu surata bak hele Allah uzun ömür versin bazen yüzüme bile tükürdüğü oluyor, çok değişik bı adam ya nasıl başaçıkabilirim bu akşam da niçin tartıştığımızı anlatayım ben iki gün önce elimi bıçakla kestim bâyâ derin kestim hatta iki gündür yemekleri o yapıyor yatağı falan düzeltiyor topluyor çay yapıyor kendi rızasıyla ben zorlamadan ama bu akşam biz şakalaşıyorduk yaralı elimi sıktı çok acıdı ben de yatak odasına gittim kapıyı kilitledim ağladım hiç arkamdan gelmedi yarım saat sonra salona gittiğimde uyumuş bile benim gürültümle uyandı direk bana dedi ki sen adam olmazsın şu surata bak hele ben dinlemek istemedim ve mutfağa bulaşıkları yıkamaya gittim o da kalkıp yatak odasına uyumaya gitti, ben işimi bitirdim ben de yanına geldim uyumuş bile, yarın da erkenden kalkıp uzun yola çıkıcak napmalıyım daha dokunmadım bile ona dokunmak da istemiyorum ilk o konuşsun istiyorum sonuçta elimi acıttı bi özür dileseydi herşey farklı olabilirdi. ya da en azından sonra bana hakaret etmesiydi sen adam olmazsın falan
Kocamla az önce küstük ve yarın erkenden uzun yol gidicek napmalıyım?