Üzgünüm ama haksızsın.
4'e kadar ayakta durman gerekmiyor. Uyumadan önce telefonunun alarmını kurarsın. Erken uyursan saat 4'e kadar uykunu az çok almış olursun zaten. Ki tersler gibi konuşmuşsun. Kırılsa yeriydi. Neyse ki kırılmadı, sen de kapı sesine uyanmışsın. Bir evlilikte onun sana gösterdiği anlayış kadar, senin de ona gösterdiğin anlayış da önemli bir yere sahip. Uyku dediğiniz nedir ki, fedakârlık edilebilir. Eşin olarak o kadarına da hakkı var.02 Yorumla
Soran+1 yılKanka hallettik
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYahu ne var bunda? Yorumlarda kadinlarda erkeklerde saldırmış sorana. Saat 3-4 te yapmazlarda sabah 8-9 da yaparlar ne olacak yani? Arada 4-5 saat var. 1 haftadir bekleyen adam 4-5 saat daha idare edemeyecek mi? Tamam ozleyebilir ama insan yol yorgunu olur, gelir gelmezde bu işler yapilmaz ki. Insan gelir bir nefes alir, isterse duşunu alır, sicak yatagina gider, karısına sarılır biraz uyur, yol yorgunlugunu atmaya çalışır, enerji toplar biraz. Sonra kacta kalkarlarsa yaparlar. Kimse bir yere kaçmıyor ya.
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılVay arkadaş ya, 3 te 4 te gelirim bekle fan fin fon yapıcaz özledim diyor. Bu nasıl bir yokluktur, eşine hiç mi saygın yok, nasıl erkekler varmış gerçekten. Kapınızı kitleyin sağlamca , Yatın uyuyun ben sessizce girerim, uyurum hemen, sabah oturur konuşuruz hatta hepbirlikte bir yere yemeğe gideriz olacaktı bu konuşmaların doğrusu. Hanımı - eşi - hayat arkadaşı evden sonsuza dek kaçıp gitmiyo ya sonuçta. Anlayışlı, mantıklı erkek olmak lazım daima. 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılSen hasta mısınız? Eşim beni cinsel anlamda değil her anlamda özlemiş ne
- +1 yıl
Hasta filan değilim tabiiki.. Bana hiç öyle gelmedi resimdeki yazılarından. Bu israrcılığı belli ediyor bunu zaten. 3 - 5 saat uyuyup zaten sabah görüp bol bol konuşabilir. Bu arada sen değil , Siz diyecektiniz galiba..
+1 yılÇok büyütülecek bir konu değil ama sende biraz özensiz davranmışsın eşine. Tamam hayatım geldiğinde uyandır beni deseydin, seksten ziyade kendisini değerli hissederdi ki kalkmışsın zaten problemde kalmamıştır, hem ruhu hem bedeni tatmin olmuştur :)
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten uyandım oturduk biraz. Beni özlemiş seks yapmak değil mesele
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
+1 yılKuzum böyle koca yönetilmez. Sen tamam aşkım bekliycem seni diycem vurup kafayı yatıcan üç dört gibi alarm kutup uyanacak. Ufak bir kestirdiğin için vücut ta uyumuş olarak algılayacak. Sonra kocanı karşılayıp şunu diyeceksin "Aşkım kaç saattir uyumadım yollarını gözledim"
😅😂😂😂35 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha uyanık reis
- +1 yıl
Yap hadi bunu ☺️😅
Soran+1 yılAhaha yazmam daha kanka o yazsın
- +1 yıl
Yazma zaten gelince yaparsın trip attın diye gözüme uyku girmedi dersin
Soran+1 yılhahah bakalım
+1 yılSenin yaptığın şey daha ergence. Bebek misin uyku uyku diye tutturmuşsun. Evliliğin sorumluluğunu alamıyorsan evlenmeyeceksin. Bir de adamı uyarıyor dalga geçer gibi çocukları uyandırma diye. İnsan senin gibi bir kadının yanında yatmak bile istemez adam bir de seni özlüyor.
215 Yorumla
Soran+1 yılEvliliğin sorumluluğu uykudan ödün vermek mi djekdkek kafalar pırıl pırıl kanka insanlığın sorumluluğu uyumak
- +1 yıl
Evliliğin sorumluluğu fedakarlık yapmak. Bir gece uyumadı diye ölmez kimse.
Soran+1 yılBu tamamen kişisel tercih çok boş aun
- +1 yıl
Evet yapılmaması gereken kişisel bir tercih. Eşini whatsapp profil fotoğrafından tanıyan biri çıkabilir, eşini zor duruma sokabilirsin. Eşin sence özel bir mesajlaşmanızı burada yüzlerce erkeğe okuttuğunu bilse hoşuna gider mi? Fedakarlık yok, tutku yok, saygı yok. Rezil bir ilişki.
Soran+1 yılEşimde buranın şifresi var. Sen kimsin? Eğitimsiz Çomar sen kimsin? Ben 2022 de yaşayan birisiyim burası özgür ülke istediğim şeyi paylaşırım. Allah'ın çomarı... Başınla birlikte beyninde kapanmış senin
- +1 yıl
Eminim vardır şifresi eşinde hdjdjdj
Soran+1 yılEğer varsa. Annenin ölüsünü bul ama yoksa ben evladımın ölüsünü bulayım. Kabul mu?
- +1 yıl
Şaka mısın hdjdjdj aynen bulalım knk
Soran+1 yılAtatürk sizin gibi yobazlar dan bu ülkeyi arındıramadı. Babandan gizli belliki buradasın evde kalmış. Ezik bie ev kızı olduğun belli ama karşında iki üniversite mezunu bir spiker var. Senin yaşın kadar ülke gezdim yobaz anneniz babanız sizi böyle yetiştiriyor.
- +1 yıl
Diyecek hiçbir şeyiniz olmayınca açabildiğiniz tek konu bu, çünkü elinizde başka kullanabileceğiniz bir şey yok. Şimdi Atatürk ne alaka yobazlık ne alaka benim annem babam ne alaka. Senin gibi bir evliliğim olacağına evde kalmayı kesinlikle tercih ederim. Kudur kız sabah sabah keyiflendirdin beni jdjdjd
Soran+1 yılBenim Gigi bir evliliğin olamaz tatlım. Eğitimli okullu birisi olarak 190 boyunda. Esmer galerici bir eşim var. Bu adam bana bie sürü hediyeler alıyor evden çıkarken cama öpücük atıyor. . bu adamla biz beraber gitar çalışıyoruz bu adamla biz tatillerw gidiyoruz. Ve senin Gigi dengesiz değiliz. Bazen insan uyumak ister bu normaldir. Bunu hata bile görsen ilk hatada silmezsin. Sen böyle bir evlilik kuramazsın dengeli değilain
- +1 yıl
Aynen gigi
Soran+1 yılAma az kaldı. 2023 ten sonra almayacak kimse sizi bu ülkeden sürücez arabistana
- +1 yıl
Ben Arap değilim Türküm. Sen kimin kimin ülkesinden kovuyorsun? Bu zihniyette olduğunuz için sürekli yerinizde sayıyorsunuz zaten. Ama çok güzel bir kafa yaşıyorsun güle güle kullan.
Soran+1 yılYerimizde mi sayıyoruz😅😅 vallahi kafasına bir şey geçirip beynini kapatan sizler yerinizde sayın. Yobaz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonra da vay aldatildim vay degerimi bilmedi iki cocukla napçam. Kabul etmek zor da olsa , sen suclusun. Beklemeyi gectim ulan sanki herif 2saat once yanindan cikmis gitmis de geri gelecek gibi davranmissin. 1 hafta gormemissiniz birbirinizi, adam liseli asik gibi hevesli heyecanli bide sana bak. bak boylesinden kacana soguk yapana hak verilir. Bari az guleeyuzlu tatli dilli ol be. İyykk
49 Yorumla
Soran+1 yılEvet kocan seni beklemediği zaman başka erkeğin altına yatacağını belirttiğin için sağol
Cevap sahibi+1 yılKendince iyi cvp verdin dimi? Benim kocam yok, sizin gibileri gorunce soguyorum zaten evlilikten. Aldatmasa bile soguyacak iste hakli olarak sen de bunu biliyosun ama niyeyse kabul etmek zor geliyor. Sana ilgi gostermeyene sen napardin acaba?
Soran+1 yılHayır senin kocan olduğu zaman. Sen gidip bir ilgisizliğinde aldatacaksın çünkü namus tesadüf değildir. Senin Gigi namussuzluğu normal görenlerin kerhanedekileeden farkı yok.
Cevap sahibi+1 yılHaydaaaa ulan ben ne diyorum sen ne diyorsun zaten herife nasil davranmandan belli nerenle dusunup nerenle anladigin. Hayret evlenene kadar nasil anlamamis problemli oldugunu.
Aldatmaya kesinlikle normal bakmiuorum ama senin yaptigin erkeklerde bahane oluyor. Olmadi dedigim gibi uzaklascak senden. Yani nereye firlarsan firla, isin sonu belli. Sen boyle uyumaya devam
Soran+1 yılSen ben eşim ile ilgilenmediğim için sonrw neden aldatıldım diye sorular dediğin anda aldtmayo Noemal gördün. Problemli değil şükür senin Gigi evde gööt büyüten ev kızı değiliz iki üniversite mezunuyum...
Soran+1 yılAyrıca kocam benden neden uzaklşşın ben uyumak istedim ve bu benim hakkım bizim aramız 6 yıldır iyi şükür
Cevap sahibi+1 yıl😂 biz ne mezunuyuz? E calisiyorum sen de abaerma istersen bide bilip bilmeden konusuyosun. Evde g ot buyutuyomusum sanki evimden cikmiyo awk. 🤣 Normal gordun dedigin sey söyle... Zamaninda evlenmek uzere oldugum ve senin aksine ilgiyi alakayi eksik etmedigim seref siz tarafindan aldatildim. , aldatmaya nasil normal bakabilirim sence? Benim yorumumu cok farklk anladin ya da oyle anlamak istedin. cogu ilgisizligin sonu aldatilmak diyor. İslerine geligor tabi, karaktersizliklerini ortbas etmeue calisiyorlar. Ben ilgi bile gosterirken aldatiliyorsa insan, ilgisiz davraninca da baya baya aldatilabilir diyorum. Hele de erkekse
Soran+1 yılBu kadar uzun yazacak kadar sende yara açtım affet.
Soran+1 yılİşte bak kendin diyosun... İlgiyi kesmediğim adam tarafından aldatıldım ince çizgi bu mesele ilgi ya da ilgisizlik değil mesele o insanın karakteri. Ve sütten ağzın yanmış hala aynı kafadasun
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı bir haftadır görmüyorsun bence o uyku feda edilir bana göre burada haksız olan sensin
11 Yorumla
Soran+1 yılYarın görürdüm
+1 yılKocan sen istersen devenin üstünde bile olsan o istediği zaman vermezsen melekler sana lânet ediyorlar. Tâbi kadınında istediği zaman ihtiyacını gidermek gerekiyor kocası tarafından. Yani aslında ikisininde birbirinde hakkı vardır 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılDjjdjdjd melekler gece tüh senin Gigi kadına Allah seni ne yapmasın yapılır mı bu diye bana bağırıyordu djwlwlsn
- +1 yıl
Bunda gülecek ne var. Neresi komik.
- +1 yıl
Keske kendinizi gizlemeseydinizde rahatça engelleseydim. Ya da siz engelleyin
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep...
evliliğin bir parçası olan şeyi beyefendi sizinle yaşamak istemiş, 1 geceliğine sabredip bekleyebilirdiniz.
ayriyeten bunu burada bu şekil de paylaşmanız hiç hoş değil:)11 Yorumla
Soran+1 yıl2022 Türkiyesi burası. İstediğim şeyi paylaşmam özgür. Senin binlerce abazanın olduğu yere fotonu atman gibi
+1 yılHmm biraz anlayışsız sanki şu an aklı sadece neye çalışıyo biliyoruz o yüzden anlayış falan kalmamış düşünememiş
23 Yorumla
Soran+1 yılO tek o anlamda Demiyor genel bir özlemek
- +1 yıl
O zaman kırma kalbini uyan bi karşıla görüşmemişsiniz o kadar sonra devam edersin uyumaya
Soran+1 yılBakalım
- Aile & Toplum konusunda 359 cevap paylaştı.
+1 yılAdam özlemiş oyüzden böyle demiştir yoksa bilerek denilen söz değil gibime geldi haliyle sizde özlemişsinizdir eşinizi yani uyusanız bile aklınız eşinizde olur gece sarılır sabah uyandığınızda dinlenmiş halde görüşürsünüz
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılyapmamak kadının en büyük hakkıdır bu konuda psikolojik fiziksel baskı yapılamaz. ancak keşke daha tatlı ve yumuşak reddetseydin. adamcağız heveslenmiş :)
01 Yorumla
Soran+1 yılYapmak yapmamak değil eşim beni her anlamda özlemiş. her şey o değil
+1 yılikinizde ergen gibi ne bu haller ya 😂😂😂 biri uyuma diyo biri uyumadan duramam diyo 😀 uyandırsın sende erken yat 4’e kadar uykunu almış olursun böylelikle
01 Yorumla
Soran+1 yılAbahah sağol
+1 yılAbla adam özledim diyor işte daha ne desin snsnsndnxnxn uyumayıver sendee
43 Yorumla
Soran+1 yılSabah desin
- +1 yıl
Sabah sabah hiç yapılır mı gözünü seveyim
Soran+1 yılNe ne
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende niye bozuyorsun adamı, ben uyurum ama sen beni uyandır dersin ortada buluşursunuz işte. Adam özledim diyo daha ne desin.
13 Yorumla
Soran+1 yılUyandıeılmayı sevmem
- +1 yıl
çocuktan alışıksındır sen
Soran+1 yılİşte o yüzden sevmem
Haksızsın. Ayrıca özel mesajı buraya atman da ona yaptığın bir ayıp
26 Yorumla
Soran+1 yılSanane?
Soran+1 yılHaksız olmam. Tamam fikir ayrılığı olabilir ama istediğimi paylaşmam. Anayasasının bana verdiği hak bundan sanane 86
Soran+1 yılBende fikrine yanıt verdim eda
1 hafta görmemişsiniz birbirinizi abi görmek istemiyor musun uyuma.
26 Yorumla
Soran+1 yılİsterim ama
Soran+1 yılUykum bölündü mü sinieli olurum
Soran+1 yılUyuup Sabah ona kahvaltı hazırlarım
+1 yılHayır değil
Eşim gelecek diye ayık kalmak için kahve içer öyle beklerim.
Adam bir de özledim demiş yazık yahu
Yatar uyurdun o saatte alarmla kalkardın ne var ki…10 Yorumla
+1 yılBu kadar abartmana gerek yoktu bence geldiğinde uyandır diyebilirdin kapanırdı konu sonra beraber uyurdunuz zaten.
01 Yorumla
Soran+1 yılUyuduk
Eşinin tavri sana naz yapabildiğinden aynı şekildede senin ona nazin geçmesinden kaynakli. Tatli bir tartışma olmuş. Sonucu güzel baglamissiniz. Mutluluklar diliyorum size.
00 YorumlaDegil. Insan sevdigini ozleyince onu beklemeyi gonulden ister. O da sevildigini hissetmek istemis
11 Yorumla
Soran+1 yılBekliyoruz.
- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKocanla olan özel konuşmayı buraya atman 🤦🏽
Yapmayın bunu ya harbiden aşırı basit olay11 Yorumla
Soran+1 yılSana mı sorucam özgür ülke burası sansne
Ben kocam Antalya'dan gelecek diye iki gün yatamamıştım özlemden🙄
30 YorumlaHaha çok iyi ya 😂 güncellemede baya iyi kadın gibi kadın elal be
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahwhw
Sende tam uyuyacak zamanımı buldun ben isteyince yok dedin o isteyince makaram sarı bağlarda gibi olmuş 😉👀
00 Yorumla
+1 yılBaşka kadına gitsin ağa yol üstünde oda sandviç niyetine gider
02 Yorumla
Soran+1 yılKlasik herşeyi buna çeken basit türk erkeği hiç bir kadon kollarını açıp sizi beklemiyor şayet bekleseydi (burada olmaZdın)
- +1 yıl
Evli değilim zaten ama konuştuğum var birden çok kişi sevgili de yapmıyorum gereksiz bir duygu şu devirde mantıklı olan evlenmez sevmez bende onu yapıyorum konuşup geçiyorum
kocanın yaptığı da ayıp mk. evde sabun mu kalmamış?
07 Yorumla
Soran+1 yılDhwğskdnej
Soran+1 yılKaldırmaz sen yorumu
Soran+1 yılHadi kaldır
+1 yılHayır ergence değil. Seni özlemiş. Niye ters tepiyorsun
04 Yorumla
Soran+1 yılGeldi kanka uyuduk. Özlememiş fwlaşsnsh
- +1 yıl
😂 o zaman yapacak bir şey yok. Demek yorgunmuş.
Soran+1 yılEvet sabah baya iyidi ama benim çıkmam lazımdı dlwşssk akşama artık
- +1 yıl
😂😂
Kadın ya da erkek fark etmez insanın eşini beklemesi güzel bir jesttir.. özellikle içten bir duyguyla yapılıyorsa.
00 YorumlaAhh ve kocacım KS de gizli üye olarak Fink atıyorum ne ozlemesi. Bi bilsen burada neler dönüyor
01 Yorumla
Soran+1 yılKocamda buranın şifresi var abaza ayı
Birincisi resmı sil ikicisi ne bu acelesı yarın olsa olmazmı yanı😅
05 Yorumla
Soran+1 yılHangi resmi
Soran+1 yılEee ne olmuş? Q
Soran+1 yılÖfff.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖküzlük yapmışsın ksra bakma adam özleminle geliyo sen habire uyucam diyon
41 Yorumla
Soran+1 yılUykum varke
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Dışardan geliyor ve bir süredir sensizse. Seni özlemiş. Uyuman doğru değil tabiki
11 Yorumla- +1 yıl
Haklısın canim
+1 yılAzmış belli ki sende kabul etmeyince boş trip atmış
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorgun olamazmışsın gibi davranması anlayış bir davranış... Ne olur yani 7'de seks yapsan be adam sdfggfd
01 Yorumla
Soran+1 yılAmacı seks değil beni özlemiş geldi muhabbet ettik o da yorgundu ertesi gün oldu
+1 yılTabi adam 19 gün dışarıda iyicene bardağı doldu boşaltsana
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki sen haklısın yani şahsen uyku daha önemli çünkü o saate kadar birini beklemek zor ya
00 YorumlaÖzlemiştir ya adam onun tribi bir haftadır görüşmemişsiniz ,
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 787 cevap paylaştı.
+1 yıladam çok istekli. sen de haklısın. sabah affettir kendini
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmuyorsa en iisi evlenmemek, ya da ayrilmak. Kimse kimseye mecbur degil sonucta
00 Yorumla
+1 yılyaaaa adam özlemiş işte... sevişelim diyor kibar yoldan
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGelince gir koynuma dudakların. İley uyandır beni desene adama
00 Yorumla
+1 yılSenin yaptığın ayıp
Adam seni arzuladığını söylüyor sen kic*ini dönüp yatıyorsunBen olsam beni ozlemedigini düşünürüm ve bunun acısını kötü çıkarırım14 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ne alaka
- +1 yıl
Cok alaka özleyen kıçını dönüp yatmaz
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma
- +1 yıl
Ben diyeceğimi dedim kabul etsen de etmesen de adamın düşündü bu olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaklı adam ya 1hafta görmüyorsun beklesen nolcak sanki ya
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok uykum var
+1 yılbence haklı gibi çok çabuk kestirip atmışsın uyumam lazım uykum var falan diye bir hafta seni özleyen eşe verilecek bir tepki değil yani
23 Yorumla
Soran+1 yılYarın beraberiz
- +1 yıl
olabilir ama hevesini kırmak yerine tamam bekliycem diyip gerçekten beklersin veya beklemezsiniz uyursunuz zaten en azından kırılmış olmaz beklerken uyuyakalmış diye düşünür
Soran+1 yılYalan söylemeyi sevmem
+1 yılBence senin verdiğin tepki olmamış , ne mutlu ki adam seni arzuluyor bir haftadır seni isteyip durmuş ama senin verdiğin tepkiye bak sonra neden kocam benden soğudu..
01 Yorumla
Soran+1 yılBir zahmet arzulasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende bekleye bilirdin yani eğer sabah erken kalkmiyosan ben her gece o saatlere kadar oturuyorum hep nolcak hiç mi ozlemedin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUmarım bir an önce boşar seni de adam kurtulur dısarda çok a mck var sana kalmadı yani
010 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok var bir tane de senin annende. Kocama sun bari çok önemsedin
Cevap sahibi+1 yılValla sunardım yeterki seni boşasın 🤣
Soran+1 yılAhaha maalesef. 6 yıldır beraberiz. Ve çok büyük aşkımız var. Senin genişliğin de kimsede yok... O da ayrı
Cevap sahibi+1 yılEmin ol adama böyle yaptıkça uzaklaşıcak bi ara yanıma yolla 6 yılda göremediği şeyleri 1 saatte gösteririm ona yüzü gözü şenlensin gercek karı görsün 😘
Soran+1 yılAhahah 😅 sen bizim yemek yediğimiz mekanda peçete satın alamazsın. ... Bu nedenle boş hayallerini kendine sakla.
Cevap sahibi+1 yılKenidini böyle avut man kafa seni 😂 işte o kadar beynin çürümüş ki maddiyata cevirdin konuyu varoşşş allah yakısıklı 😘 kocişkona sabır versinn
Soran+1 yılKanka. Çok ezikain. İki ihtimal var ya bir erkeksin. Annene küfür ettirecek kadar genişşin. ya da bie kadınsın ve hiç bir erkek Sana bakmıyor. Yazık ciddsen yazık kendimi böyle avutmuyorum kocamın bana iş gezisi aldığı 10 bin TL'lik kolye var boynumda. Sen kimsin :)
Cevap sahibi+1 yılAyyyyyyy tam varoşşşşşş kocasının parasıyla hava atıyor 😂😂😂😂 kız kaybol gittikçe düşüyorsun 😅😅😅 hayattaki tek vasfın koca parası yemek sanırım böbürlene böbürlene anlattıgına göre ayrıca erkek olsam kocişine bna yolla demezdim 😘
Soran+1 yılAyda 12 bin TL para kazanıyorum :) iş adamları derneğinin resmi spikeriyim 🖕 tatlım kocam bana değer veriyor senin Gibi evde kalmadım. Kudur bak bu akşam boğazda yemeğe çıkıcaz çocukları anneme bırakıp ağla. Varoş kimsenin bakmadığı için görmediği erkeği bile arzu eden sensin ne kdae abazasın 😅 tabi kısa boy şişko beden. Evde kalmışlık okumadığın için kim seni alsın. Ezik. Tek hayalin şeyini becertirmek
Soran+1 yılAma eğleniyorduk
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocan bu siteyi biliyor mu özelini burada paylaşıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyor bu bir ikinciai özel değil bu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblacim özel hayatını neden paylasiyorsun? Bur da eli şeyinde dolasanlardan medet mi umuyorsun umarim senin gibi bir karım olmaz
13 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi bieisi benim kocam olamaz... Eğitim seviyemiz bir değil özgür ülkedeyim istediğimi paylaşırım
Cevap sahibi+1 yılPardonda seviyeniz nedir çok merak ettim.
Cevap sahibi+1 yılİyi ki değilim zaten, zavalli
+1 yılkestirip atma şekliniz kötü..
o yüzden kırılır insan..00 Yorumla
+1 yılHaksizsin adam bir haftadır görmüyorum seni diyor bekle ne olcak işe mı gitcen adam işini hallettikten sonra uyu
010 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi cinsellik onun işi değil bizim ortak alanımız ayrıca bekledim zaten oda yorgundu duş aldı uyudu. Adam beni özlemiş beni
- +1 yıl
Tamam ne güzel demekki seni seviyor
- +1 yıl
Bir hafta seni görmemiş ve canı istemiyor ilginç
Soran+1 yılYorgun çünkü. abaza değil bu adam yorgun kaç saat direksiyon salladı.
- +1 yıl
Yorgunluğa iyi gelir ne olursa olsun
Soran+1 yılAbaza adam bir gir
- +1 yıl
Abazalikla hiç alakası yok o ihtiyaçtır
Soran+1 yılUyumak ta
- +1 yıl
Sonra uyursun güzel güzel
- +1 yıl
Seks uyukudan daha ihtiyaçtır
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. gelince uyandırırsın canım diye cevap verebilirdin.
00 Yorumla
+1 yılYobaz deyip duruyorsun millete seni yunanistana İngiltereye fransaya yollamak lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha onları benim atalarım denize döktü siz gidin Arabistan'a
- +1 yıl
Benim atalarım buralari fethetmese birileride birilerinin uşaklığını yapmasa olmazdı bunlar
Soran+1 yılSenin atan derken
- +1 yıl
Fatih Sultan Mehmet benim atam İstanbulu fetheden hz. Peygamberin hadisine nail olan kişi
Soran+1 yılYobaz
- +1 yıl
Yobaz senin atan sömürgeci
+1 yıla q kocanla mesajlarını burada mı paylaşıyon utanmadan :D
02 Yorumla
Soran+1 yılNe var. Yanlış bir şey yok.
- +1 yıl
edep be kocan biliyormu burada takıldığını gizli üye
+1 yılYavrum bu kadar odun olma 😂
13 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yavrum
- +1 yıl
Ona değersiz hisettirmişsin.
Soran+1 yılO da bana
+1 yılBen bekliyordum o mutlu olsun diye
07 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu !
- +1 yıl
Nasıl ne oldu?
Soran+1 yılNe oldu sonra boşandınız mı
- +1 yıl
Ne boşanması ya
Soran+1 yılBen bekliyodum demişsin dum eki geçmiş zaman
- +1 yıl
Bi ara uzak kalmıştık şu an beraberiz
Soran+1 yılHım güzel
+1 yılSevgiyi hak etmiyorsunuz bir aşikar
02 Yorumla- +1 yıl
Adamın kalbini aşırı derecede kırmışsın. Inşallah aynısını yaşarsın.
Soran+1 yılBarıştık bi djwpskdhe
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı yani. Bekleseniz ne var?
44 Yorumla
Soran+1 yılUykum var.
Cevap sahibi+1 yılYani adam haklı uykunuz ondan değerliymiş.
Soran+1 yılElimde değil uykusuz bir ben işe yaramq
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun ozmn
+1 yılAdam başka planı vardır
10 YorumlaAdam özlemiş seni, bekleseydin ölür müydün yav.
10 Yorumla
+1 yılHaksızsın. Bekleyip onu karsilayabilirdin
10 Yorumla
+1 yılHahahAhaha demekki azmış seni istiyor 😂😂
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler