Eşim sabah işe erken gidiyor 7 gibi.. bana bu gün dedi ki bazı kadınlar sabah kalkıyor eşini yolcu ediyor öperek , çok güzel bir şeu değil mi dedi sende kalksan beni uğurlasan öpsen camdan bana el sallasan , benim annem hep babamın sabahları çeketini giydirirdi bu sahiplenme haraketi mesala olmaz mı dedi bende uykumdan ödün vermemem dedim sizce ne yapmalıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılArada bir mantık evliliği var belliki veya severek evlendik diyebileceğiniz bir evliliğe sahip değilsiniz. Dolayısıyla en azından bu anlattıklarına göre sen ufacık bir şeyden bile fedakarlık göstermek istemiyorsun. Bence birbirinizi mutsuz etmeye hakkınız yok. Eğer kriterler uyuşmuyorsa neden birbirinizi yıpratasınız ki? Çok bir şey istemiyor bence. Bunu empati kurarak söylüyorum. İşe giderken kalkıp birkaç kelime edip, onu ise göndermek bence uykudan daha değerli. O aradaki sıcaklık, samimiyet ve şevkati artırır. Benim babam, annem hala aynilar. Küçüklüğümden beri annem çalışırken babam, babam çalışırken de annem hep birbirlerini yolcu ederler. Birbirlerine olan sevgileri, saygıları hep aynı hizada. Bu davranış bize klasik gibi gelmeye başlasa da manevi değeri bir hayli yüksek.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 914 cevap paylaştı.
+1 yılhayat müşterek ve eşin dışarda işleri halederken sen ev işlerini yapıyorsun evliliginizin hep aynı sevgi saygı ile devam etmesini istiyorsan kendini bırakmamalı ve bence eşini sabah ugurlamalisin bu çok güzel bir incelik olur şahsen evli olsam böyle uğurlanmaya isterdim birde kadınlar akşam kcoaini kapıda karşılamak yerine kapıyı açıp geri içeri dönüyorlar ama onemsenmek ve bunu hissetmek çok değerli ugurladiktan sonra yine yatabilirsin bence
05 Yorumla
Soran+1 yılAkşam karşılıyorum ana sabah olmaz
- +1 yıl
olmazsa yapma neden soruyorsun ozaman yapmayacaksın bir süre sonra ilişki monotonlasinca akşam da acmqzsin sonra suslenmemeye kendine dikkat etmemeye kilo almaya baslarson tamamen ilgisiz olursun tabi kocanda aynı şekilde sonra bakarsın adamın sevgilisi var sonra adam niye böyle oldu
Soran+1 yılBu nasıl bir düşünce tarzı evlendikten sonra kilo alan göbeği çıkan tüm erkekler sans göre aldatılmalı öyle mi? Tüm kocalar neredeyse göbekli ve kıllı onları da aldatmalı o vakit. Beyin tsktır derdim ama xor ayrıca kocamın sevgilisi olurss benimde olur kısasta hayat vardırç
- +1 yıl
kendini salma olayından bahsediyorum adam yapıcı bir eleştiri yapmış evde günden güne korelen kadındır erkek her zaman para kazandığı için kendini 1 adım önce görür ve ona göre davranır 0 sene sonra ayrıldığını düşün işsiz güçsüz parasız birde çocukla nasıl bir geleceğin olur ama erkek işine devam eder ve hayatını yeniden kurar işte bu ilişkide kadının handikapi budur söylemek istediğim bu ayrıca erkek kalitesiz diyelim ve aldatıyor karaili aldatmak mi olur senin için ayrılmak yerine
Soran+1 yılBoş.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışan erkek yatan kadın sorunlarından. Ev geçimine bir katkın yoksa kocanın ağzına bakarsın sana vereceği harçlığa bakarsın evin hizmetçisi olursun adamı mutlu etmek aç bırakmamak gibi köle görevlerin olur. Böyle devam edersen zaten boşanırsınız zaten adam kendine senden daha kaliteli daha çalışkan bir kadın bulur.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Eşinin dediğini yapmak istemiyorsun sizce ne yapmalıyım diyorsun peki kalk diyenleri dinler misin?
Hiçbirşeyi yapmak zorunda değilsin kendin istemen ve bu durumdan mutlu olman lazım
Çocuğun olduğunda uykundan ödün verirsin10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
88
Cevap
87Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, kişiler birbirleriyle karı koca da olsa bence bir şey yapmak zorunda değiller yani bir şeyi yaparken içlerinden gelmesi ya da sorumluluk duygusuyla yapmaları daha hoş ve anlamlı olacaktır. Dolayısıyla evet, kocanız için sabah kalkıp onu yolcu etmek zorunda değilsiniz ama şöyle düşünün, yapsanız kötü mü olur? Sonuçta evlisiniz yani evlilikte de insanlar böyle küçük fedakarlıklar yaparak sevgisini gösterse güzel olmaz mı? Her zaman yapamasanız da mesela haftanın 1-2 günü de olsa yapsanız, bu yönde bir çaba gösterseniz zaten eşiniz anlayışlı biriyse bu da ona haftanın 7 günü yapıyormuşsunuz gibi gelecek ve çok memnun olacaktır. Anneniz de çok güzel bir şey yapıyormuş geçmişte yani onu örnek almanızı tavsiye ediyorum bu konuda. Tabii son karar size ait. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
42 Yorumla- +1 yıl
Ne gğzel yazmışsınz
- +1 yıl
@adımsevimli teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri konusunda 64,7b cevap paylaştı. Kapıda uğurlasan iyi olur yani
10 Yorumla
+1 yıliçinden gelerek bunu yapsan her gün değil mesela bir gün bile olsa adam mutlu olacak sen eşini mutlu etmek istemez misin?
Demek ki adam bunu hayal etmiş hayal ettiği için de arzuluyor arzuladığı içinde dile gelmiş bir çok erkeğin hayalidir bu işe giderken eşi tarafından yolcu edilmesi ama sen uykumdan feragat edemem diyorsun oysa hepi topu on beş dakika bir şey yani bir gün on beş dakika uyku uyuma ne olacak aldığın gönül mutlu edeceğin adam senin kocan yabancın değil tabi sen ben böyleyim beni böyle kabul etsin diyeceksindir şimdi..
Haklısın olduğun gibi kabul etmeli ancak gönül almak arada bir ufak fedakarlık etmek bir ömür hayatını paylaşacağın adam için değmez mi?
bunu bir düşün yani.. olmaz mı21 Yorumla
Soran+1 yılÇok uzun okumam
+1 yılMerhabalar… Eşiniz sanırım ailesinden böyle görmüş, sizinde onu yapmanızı istiyor. Elbette burada anlayış önemli. Belki sizin onu uğurlaması hoşuna gidicek, motive olacak. İlla yapmak zorunda değilsiniz. Evlilik bile olsa konu, kimse kimseye istemediği şeyi yaptırmamalı. Uykuyu seviyorsanız uyuyun tabi. Bir gün kalkıp sürpriz yapıp onu yolcu edebilirsiniz. Bu hoşuna gider. İçinizden gelsin kafi. Hergün yapmak zorunda değilsiniz. Siz bir kaç kere yaparsanız eşiniz bir daha söylenmez. Eşinizde size ufak sevceğiniz şeyler yapsa sevinirdiniz, onun gibi düşünün. İyi akşamlar..🎈
30 YorumlaKahvaltı ve akşam yemekleri aileleyi aile yapan önemli unsurlardan bence. Eve karşı, ailesine karşı aidiyet duygusunun büyük ölçüsüde gelişmesine etken. Bence bunu yaparsan zamanla sende kendini iyi hissediceksin, seviceksin. İlerde çocuklarınız okula gittiğinde zaten mecbur yapicaksin bunu. Aynı soruyu çocuklarimiz için sormuyosak ( mecburmuyum) , bence eşimiz için de kullanmamalıyız bu soruyu... ben esinizin yerinde olsam isteğimi bu şekilde değil de her sabah kendim kalkıp hazirlar sizide kahvaltı için uyandirirdim. Bazen "kal " dili değil de "ha" dilini kullanmak gerekir...
35 Yorumla
Soran+1 yılSoruda kahvaltı yazmıyor tatlım. ne yemeği ne kahvaltısı
Soran+1 yılBiz kahvaltı etmiyoruz etsekte hazırlamam.
Soran+1 yılÖpüyorum
+1 yılMerhaba.
Öncelikle şunu bilmenizi isterim ; Evlilik tek bir bedende iki can olmaktır bunun bilincinde olarak, hareket etmek lazım bunu yapmak zorunda değilsiniz elbette ama yaparsanız aranızda ki bağ gittikçe güçlenir ve sevgi de giderek artar, evlilik denilen kurum sevgiyle saygıyla ilgi alakayla yürütülür bunun farkında olmakta fayda var ancak bu şekilde, güzelliklere ulaşabilirsiniz amma velakin karar sizin ama tek taraflı düşünmeyin kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılKahvaltı hazırlamanı istiyor belki de, bunu bu şekilde ifade ediyor da olabilir. Onun yerine koy kendini işe aç gitmek gerçekten zor, kan şekeri düşer, zor çalışır. Hem şimdi çocuğun yok sanırım, ilerde çocuğun olduğunda erken kalkacaksın, şimdiden erken kalkmayı alışkanlık edin ki ilerde zorluk çekmeyesin, o gittikten sonra da uyuyabilirsin gün içinde hem çocuk olduktan sonra gece de uykun bölünecek, çocuk büyüdüğünde onu okula gönderirken kahvaltı hazırlayacaksın, çalıştığı halde kahvaltı hazırlayan kadınlarda var
11 Yorumla
Soran+1 yılEşim kendi dolapta hazır olan şeyleri çıkarıp yiyor sorun yon
+1 yılSabah 7de kalkmak zor mu? Hayır normal bir insan zaten en geç 9-10da kalkmalı. 7 de kalkıp kocanla kahvaltı yapıp işine uğurlayabilirsin. Bu muhabbetide biz kadınız özgürüz hiçbir şeyi zorla yapamayıza getirmeyin abicim. Evet özgürsünüz buna laf yokta şu 7de kalkıp kahvaltı hazırlamanın nesi kötü nesi garip anlamadım. Kocana en azından öperek işe yollamayı layık görmüyorsan oda sana çoğu şeyi layık görmeyebilir. Sabahın köründe işe gidip eve para getirmeye çalışıyor ve sen üşeniyorsun. Diyecek sözüm yok sizlere.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılYani tamamen sizin tercihinize kalmış bir durum bence bu.. İnsan ister yani eşini uğurlamak sanırım.. Bence tatlı bir hareket ama tabi ki yapmıyorsunuz diye de yargılaması söz konusu olmamalı.. İçinizden geliyorsa yaparsınız.. Çalışmıyorsanız erken kalkmak istememeniz gayet doğal, onun da size kıyamaması lazım ona bakarsak 😃 Keyifli günler..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 867 cevap paylaştı. Çoğu kişi kocanı haklı bulmuş ama ben onlara katılmıyorum. İçinden gelerek yapman lazım, eşinin talebi sonrasında zul gelecek. Hatta bir süre sonra eşinin böyle bir talebi olduğu için kızacaksın sinirleneceksin. O yüzden nasıl rahat hissediyorsan, içinden nasıl geliyorsa öyle davran.
Herkesin sevgiyi gösterme şekilleri farklıdır. Kimi sözle, kimi gözle, bazısı dokunarak bazısı öperek, belki bekleyerek belki uğurlayarak belki de sürprizler yaparak vs. Bunun bir standardı ve normu yok. Aslolan sevgidir.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Bence yapabilirsin, ben de her sabah kalkıyorum onu geçirip uykuma devam ediyorum etkilenmiyor zannediyordum bir konusmamızda bana her sabah beni ise geciriyorsun bu cok güzel bisey dedi. Beni sevdiğini sahiplendiğini hissediyorum dedi. Bence bi yarım sa 45 dk uykundan taviz verebilirsin:)
30 Yorumla
+1 yılBence bencilsin. Eşin özenmiş bunu senden istemiş yapsan daha iyi olur aranızdaki bağ kuvvetlenir. Seni daha cok basinin üstüne koyar. Kendi isiniz düşünce dersiniz felancı bu pırlantayı almıs cok hos bende almak istiyorum diye. Ve ailesini gecindirmek icin calisiyor. Senin isteklerini yerine getirmek icin. Bu küçük isteginide reddetmeyin lütfen. Böyle bencilce hareket edersen gitgide senden sogumaya baslar.
42 Yorumla
Soran+1 yılKüçük dediğin istek hayatıma mal oluyır
- +1 yıl
Neden mal oluyormus. Kalk esini yolcu et geri yat
+1 yılBi zahmet uykundan ödün ver de esini uğurla yani. Benim eşim sabah ise gidecek ve ben hala uyuyor olacam mantiğima sığmıyor en önemlisi aç mi gönderiyim. Zaten o uyanmadan kahvaltisi hazir olur yemegini yedirir Allaha emanet ol der ugurlar sonra yatacaksam yine yatarim. Cok yanlis yapiyorsun cokk
412 Yorumla- +1 yıl
Eğer varya senin düşündüğünün yarısını düşünse emin ol ayrılık diye bisey kalmaz dunyada
Soran+1 yılYemeğini yedirir mi 😀 10 yaşında birisi ile mi evleniyor sun
- +1 yıl
Hanım efendi yanlış dusunuyorsunuz
- +1 yıl
Yedirir dememdeki amac ona eslik etmek ha yediredebilirim bu onun yiyemeyecek kapasitede oldugunu gostermez sevgidir bu istedigim sekilde yanisitirim. Galiba sen evliligin sorumluluklarinin farknda degilsin. Hersey gece ayni yataga girmek degil tamam yattik is bitti bu kadar senin aklin bu yonde calisiyor bence
- +1 yıl
Tatı hanım işte bunlar lafları yanış anlayan insan değil işine geldiği gibi anlayan kisiler
- +1 yıl
Trol soru zaten ciddiye almaya değmez
- +1 yıl
Bütün yorumlarını okudum dalga geçer gibi cevaplar veriyor bana ne yapsın etsin
- +1 yıl
Trol veya degil bilemem ama bu sekil dusunen cok insan var
- +1 yıl
Gizemli hanım tirol olması mesele değil ama burada
- +1 yıl
@Nusret6034 sende herseye burnunu sokma soranla muhattap oluyorum
- +1 yıl
Mesele bence resmen dalga geçiyor sınır oldum
- +1 yıl
Tatı hanım burnumu sokmuyorum ben gerekeni söyledim tamam sen muhattap olmaya devam et
+1 yılzorunda değilsin ama bu eşini mutlu edecek birşeymiş anlattığına göre ilişkilerde çoğu şey karşılıklı oluyor şimdi uykundan ödün verip kaltığını ve bunu sırf onu uğurlamak için yaptığını görürse hoşuna gider ve sana bundan dolayı minnet duyar oda senin için aynı nezaketi göstermek için çabalar bu ve bunun gibi soruların yanıtını veren çok iyi uzman bir psikolok var esra ezmeci takip etmeni öneririm çok işe yarıyor
20 Yorumla
+1 yılAman uyu popo büyüt sen. Bizim eşlerimizde sabah kalkıp kahvaltımızı hazırlayıp sonrada 1 bardak çayla kahvaltıya eşlik edip bizi uğurladıktan sonra yeniden uyuyorlar. Uykularından rahatlarından ödünmü veriyorlar? Sonrada karşılığını mutlaka alıyor kendi eşim. Çok sefer akşam yemeklerini kendi elimle hazırlayıp ya da dışardan söyleyip (malum pandemi var tedbir amaçlı çıkmuyoruz) hep beraber yiyoruz. Sende böyle olsan ne kaybedersin?
23 Yorumla
Soran+1 yılEşinin bir şey kazandığını düşünmüyorum bir erkeğin eve dışarıdan yemek söylemesii ödül değil normal bir şey
- +1 yıl
Düşündüğümden daha canım bir tipmişsin. Ukalalığında cabası!!! Eşin için üzgünüm srnin gibi bir barbi bebekle evlenmiş. Keşke bi robotla evlenseydi eminim daha mutlu olurdu.
Soran+1 yılPeki
+1 yılBen küçükken öyle gönderiyordum babamı😢 akşamda eve gelene kadar uyumuyordum. Okuyunca aklıma geldi ben biriyle evlenmişsem seviyorumdur yaparım da yani, soru da sanki mecbur muyum buna gibi söylemişsin hevessiz bi şekilde mantık evliliği mi yaptınız?
21 Yorumla
Soran+1 yılAşk evliliği ama bazı sınırlsrım var. Uyku messla
açıkçası giderken uyzluk yaparım sürekli böyle yapan birine :D haftada 7 gün var hadi her zaman yapma yorgun olursun kalkmazsın onun haricinde kalkabilirsin sonucta akşama kadar napıyorsun temizlik o bu şu cocukta yoksa ztn yatıyon posa :D akşama kadar çalışan biz ben temizlik yaparım eskiden bütün evi ben temizlerdim ki bunu yaptım da yorulmazdım bile açıkçası yoruldunuzuda düşünmüyorum bu kadınların abartası yani bulaşıkta yıkadım yerde sildim camda :D hadi bakalım buyrun buradan yakalaım
02 Yorumla
Soran+1 yılBen çalışıyorum ne temzilik.
Ben diyorum ki kahvaltı yapmak istemiyorum sabahları. Ama karım her gün benden önce kalkıp kahvaltı hazırlar. Dudağından öpüp işe giderim. Gerek yok derim hatta sabah acıkmıyorum kahvaltı istemiyorum derim ama o olmaz beraber kahvaltı yapmadan göndermem diyor. Hatun işte 😜
07 Yorumla
Soran+1 yılcanım mış ⁶
- +1 yıl
Bende kalkıp başbaşa kahvaltı yapmak istiyorum. onu yolcu etmek ama benimkide ben sabah yiyemiyorum diye der boşa kalkma der. Ama ufak kavgada da sabah aç işe gidiyorum der başima kakar bu erkekleri anlamak zor
Soran+1 yıl@pamukprensesikimöptü böyle bir adamla evlenirken aklın nerede idi
- +1 yıl
istemiyorki 😂😂benimki anormal kalksam kalkma uyu niye yoruldun oluyor. kalkmasam neden kalkmadın det
- +1 yıl
aynen
Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Sonraki sorun kocam benden soğudu mu ya da kocam beni aldatiyormu şeklinde olsun istemiyorsan kalk ugurla adamcagizi yat yine uyu çok bişey istemiyor bence hep kadınlar mı ilgi bekleyecek
37 Yorumla
Soran+1 yılHerşeyi aldatmaya soğumaya bağlarssk bir kadının kocasını aldatması ve kocasından soğuması için dshs fazla sebeb buluruz. ikincisi uyanamam
Soran+1 yılDayıcım bende kısasta hayat vardır. Kocam beni aldatırsa bende onu aldatırım ne ağlıyıcam 😀
Soran+1 yılSeviyorken o beni aldatırss zaten kaybeder ;)
+1 yılOnun da bir suçu yok ki. Değer görmek istiyor sadece. İnan bana uğrayanın olması ya da senin karşılayan birinin olması o kadar değerli bir şey ki. Kocan için kalkarsın uğurladıktan sonra tekrar yatarsın.
14 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılDoğrudur ama karşılarım ama sa
+1 yılAbii millet ne kadar rahatsızlık makinesi ya. Onun yerine normal saatinden bi 15 dk uyanırsın. Sevgilin uyurken sarılırsın öpersin falan sonra kalkar kahvaltını yapar gidersin. Her şeyin bir çözümü var
11 Yorumla
Soran+1 yılVay
Zorunda mıyım sorusu bile ne kadar yanlış eşin sonuçta evi için rızkı için çalışmaya dışarda binbir çeşit insanın afrasıyla tafrasıyla uğraşmaya gidiyor bir zahmet sende kalk uğurla ne kayıp edersin neyin eksilir aksine daha çok şey kazanırsın adam eşim beni kapıda uğurluyor kapıda karşılıyor diye daha mutlu olur , mutlu olduğu için de daha mutlu eder değerin artar o hazzı yaşamak için işten çıkar koştur koştur evine eşine gelir yani kazanan sen olursun bence bunu sorman bile hoş değil 👍🏼
40 Yorumla
+1 yılsabah sabah biri beni uyandırsa boğazına yapışırım sinirden xd
30 Yorumla
+1 yılWalla benimki de kalkmıyor. Hiç sorun etmiyorum. Kalkmak zorunda değilsiniz işe gidecek olan benim sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılKocayı uğurlamak sevaptır. Yüzünü güldürdüğün de senden memnun kaldığında sen de huzurlu mutlu olursun. Kıymetini bil eşinin. Gittikten sonra bol bol uyursun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhaha sevap mı evet kocayı uğurlayan cennetin kapısından hızla geçer
+1 yılValla hayallerimden birisi sabah sevdiğim adamla kahvaltı yapayım onu öperek gülerek göndereyim
47 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar basit mi cidden hayalin
- +1 yıl
Hayalim demedim hayallerimden biri dedim canım 😉
Soran+1 yılBöyle daha iyi oldu çünkü sen Türk kadını olarak. Bir kocayı değil özgürlüğü, başarıyı hayal etmelisin
Soran+1 yıl@yadsy tamam
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. eğer çalışmıyorsan en azindan arada yap, ilgilen. Aksi taktirde o da akşamları gelir gelmez sirf koltuğa sonra yatağa adasa kendini nasıl hissedersin?
21 Yorumla
Soran+1 yılKeyfi bilir.
Senin zaten kalkıp eşine kahvaltı hazırlaman gerekiyor. Aile olmak bunu gerektirir. Biz böyle gördük büyüklerimizden. Bu ne rahatlık böyle pes😕
22 Yorumla
Soran+1 yılBen kimseye kahvaltı hazırlamak zorunda değilim. Büyüklerin de senin gibi köle miş.. bir insanın yiyeceği önüne koyulur mı
+1 yılAnnemin babamı bir sabah kahvaltısız, kapıdan hayır duası ile uğurlamadığını bilmem.
Bunu istemek hakkı ama senin bunu istetmen bile tuhaf geldi.
uyku kocadan tatlı olmaz, olmamalı20 Yorumla
+1 yılAlt tarafı 5 dakikalığına kalkıp öpüp güle güle diceksin. Sonra tekrar yat. Küçücük bi sevgi gösterisi. Adamcağız mutlu olur. Hayata, sana bağlanır.
Sen romantizmden zerre hoşlanmıyosun ve dişlerini fırçalamaya bile üşeniyorsun gibime geldi. Troll soru kesin.03 Yorumla
Soran+1 yılAhahshs yok çok bakımlı bir kadınım kişisel olarak çok temizim ama sabah erken kalkınca benim günüm bitiyor 9 10 gibi kalkmam lazım. 12 gibi de işe gidiyorum.
- +1 yıl
Sana yarım saat kalk hiç uyuma diyen mi oldu? 1 dakikalığına kalk işte sonra yat.
Soran+1 yılUykum bölündüğü zaman bir dshs uyuyamam. Asla
Kalkma kötü bir hareket değil.
Kalkmamanda aynı şekilde kötü degil.
Ama ben olsam benimde eşimin yolcu etmesi hoşuma giderdi..
Minik jestler hayat kurtarır, insanı bir Krone daha çok bağlar.00 Yorumla
+1 yıl
Gençlere bunları öğretmek gerek yoksa böyle abuk sorular çıkıyor ortaya😀
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahshsh sağol
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Zorla yapacaksan hiç yapma tabi daha iyi. Adam çok şey istemiyor ama sende sabah insanı değilsen yapacak bir şey yok.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanane.
Bn yapıyordum eşimleyken benim hoşuma gidiodu öperek uğurlamak tâbi o da bni opuodu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİçinden gelmiyorsa yapma zaten. Ama içinden gelmemeside tuhaf sevmıyor musun eşini bir öpücük kondurmak bu kadar zor mu hsjsj
12 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum ama uynamam
- +1 yıl
Tamam
Hayır kanuna aykırı koca ya iyi davranamassın yatak yasak itiraz eder ise ömür boyu uzak laştırma hapis yer sen sadece para ye aldat
117 Yorumla- +1 yıl
Eig
Soran+1 yılKes edepsiz
Soran+1 yılÇoçuğa bile hayvana bile tecavüz eden bir cinsin evladısın. Yuva yıkanmış Orpepuu evladı kadına sadık ol! kardeşim senin karın seni aldatıp beni baştan çıkardı dese haklısın o suçlu dersin geniş Orpepuu evladı
Soran+1 yılAnnen de bunlardan birisi sanırım 🌚
Soran+1 yılYok babam anneni becerenlerrrden kartt herif. Gebermek üzeresim ömrünün 3 TE 2 SI gitmiş zaten. Öl de ailen kurtılsun
Soran+1 yılHangi kadın seni üzdü 😀 eline sağlık
Soran+1 yılİşte beyinsizlik öreneği o kadar cahilsin ki kurduğun cümle de bile mantıksızlık akıyor. Ölü konuşur mu işte bu kadar beynin orta okul terk asgeri ücrete tabi kart ezik. Gebermene en fazla 20 yıl kalmış. 🌚
Soran+1 yılBir kadınla konuşmayı bile bilmeyen bir ayısın. Bu yüzden hiç bir kadın sana bakmıyor!! Ezik ve yalnızca gebericeksin
Soran+1 yılSeninle yatan kadınlar mı 😀 annenden mi bu çok eşlilik geçti sans genş Orpepuu evladı seni
+1 yılBunu istemesi çok doğal sonuçta evlisiniz eşini sabah sen uyandirabilirsin kahvaltıya ufak bir öpücük kondurup ise ugurlayabilirisn emin ol çok mutlu olur.
Ben sevdiğim kişi ile evlenmiş olsam bu sekilde yapardım sabah ondan erken kalkıp kahvaltıyı hazırlayıp öperek onu uyandırırim aynı şekilde ise ugurlarim işten döndüğünde kapıda karsilardim bunlar çok güzel şeyler bence.10 Yorumla
+1 yılBen evlenince eşime sabah kalkip kahvalti hazirlayacağim hatta o kahvalti sevmiyor uyanir uyanmaz yapamiyor ama ben sevdirecegim ona kahvaltiyi bi sekilde ama onun da erken kalkmasi şart. 😜😜😊😊
Bu gibi şeyler içten gelir yani belki her gun yapmazsin ama birkac gun yapabilirsin bence sonra da sen eşinden böyle bi sey bekleyebilirsin belki tatil gunu bi jest falan.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 551 cevap paylaştı.
+1 yılBEncilce. Aksam sende güler yüzlü öpücüklü geliceksen bende kalkarım de. Erken uyan canım öğlene kadar uyuma sende koala gib
14 Yorumla
Soran+1 yılÖğlem değil 10 a kadar
- +1 yıl
3saatte ne kaybetçen
Soran+1 yılBeynin olsa bunu. Çözerdin ama işte yok. Uzmanlar bile 5 dakka bile uykuda fark eder diyor. Ben erken kalınca verimli günüm olmuyor
- +1 yıl
Uykunun en vermlı saatı 11-3 arası Bılmemek ayıp degıl öğrenmemek syıp. Ayrıca bana savurdugun beynin olsa lafı sende olsa bu kadar basit şeyi sormazdın buraya
Yok cnim sen devir totoyu ayağınla da baş bas yap sonra kocam ellere gitti diye aglama😤
21 Yorumla
Soran+1 yılAnladığım kadarı ile az bir şey kocsn zenle ilgilenmeye ellere gidersin
+1 yılzorunda değilsin tabii ama adama da hak ver sen böyle yapınca aklına başka düşünceler gelebilir
26 Yorumla
Soran+1 yılNe gibş
- +1 yıl
Hayatında başkası mı var, artık beni sevmiyor mu gibi
Soran+1 yılDjjdjdjd
- +1 yıl
komik olan ne?
Soran+1 yılEşim böyle şeuler asla düşünmezde ona güldüm
- +1 yıl
aynen düşünmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılZorunda değilsin anladık niye sordun o zaman. Herkesin evlenebileceğini ama herkesin eş olamayacağını, evlilik sorumluluğunu taşıyamacağını bir kez daha güzel bir örnekle anlatmış oldun tebrikler.
22 Yorumla
Soran+1 yılEş olmak sabah kalkıp uğurlamak mı sadece buradan cahil kokun duyuluyor. Ezik
Cevap sahibi+1 yılDediklerin seni temsil ediyor, üslubun bunu kaldırıyor. Senin eşine saygın yok tanımadığın birine yapmışsın çok mu😊
Gizli Üye(36-45)+1 yıl😂😂Sen kadın olacaksın da ben göreceğim 😂daha ne eksikliklerin vardır senin sadece bunun için demiyorum bu olayda bunu söyleyen gerisinde neler vardır 😂yarım kadın bile etmezsin yat sen yat 😂
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuştu kart amca
Cevap sahibi+1 yılEe bunu söyledin ne oldu 😄 laf mı soktun şimdi, öyle mi oldu sen laf sokmaya devam et kocan başkalarına sokarken sen burada sadece laf sok salkk 😄
+1 yılSabah kalkıp geri uyuyabilirsin eşin için biraz fedakarlık yapabilirsin
22 Yorumla
Soran+1 yılUyandığımda bir daha uyumam
- +1 yıl
Daha erken uyuyabilirsin böylece sorun olmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu her erkek ister. Bir bilseniz ne kadar pozitif ve enerjik bir fayda sağladığını anlatamam. Bence yapın.Çok faydasını göreceksiniz.
03 Yorumla
Soran+1 yılVay amcam helal
- +1 yıl
Amacan mı? Oysa ne babanı tanırım, ne de halalarını. Yakışmıyor böyle hitaplar ağzınıza.
Soran+1 yılPardon dayı
Bi zahmet mamadını kaldırda evliliğin karı koca olmamın ne demek olduğunu sorumluluğunu öğren evlilik sadecee akşam yatağa girip mikişmek değil
01 Yorumla
Soran+1 yılHaddini bil.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe olur uğurlasan sonrasında geri yatarsın demek ki istiyor
110 Yorumla
Soran+1 yılUyuyorum
- +1 yıl
Uyan o zaman uyuşuk musun
Soran+1 yılUyuşuk dediğin kadın senin gibi evde kalmış kız kırusı değil. Butiğim var benim. Tabiki uyuycam iş kadınıyım
- +1 yıl
Bak nasıl da çemkiriyor hemen. Allah'tan evde kalmışım yoksa senin gibi evlenip , kocasına karılık yapmayıp süs gibi de durabilirdim 💋
Soran+1 yılKarılık sana göre sabah erken kalkıp samimiyetsizce uğurlamaksa eğer bencede sen Allah'tan evlenme 🖕
- +1 yıl
Samimiyetsizce neden olsun kocam değil mi memnun olurum aksine. İstediğim zaman butiğe gidebiliyorum diyorsun demek ki kaçta uyandiginin da önemi yok birde gelmiş iş kadınıyım diye övünüyor. bir 10 dakika uğurlamaktan yoksunsan ne eş ol ne başka bir şey. Diyeceklerim bu kadar iyi günler.
Soran+1 yılAristo : istemediği bir şeyi yapmayan kadar samimiyetsiz bir insan yoktur. Diyor anlamadığın nokta bu ben bunu yapmak istemediğim için bu samimiyetsiz olur içimden gelmesi lazım. Anladın mı gelmiyor ama
Soran+1 yılAyrıca ben kocama iyi bir eşim ama ilerde sen kocan için istemediklerini yaptığın zaman... İşte orada samimiyetsiz olucsksın ve sende o potansiyel var
- +1 yıl
Sana demek istediğim neden istemiyor oluşun. Demekki yeteri kadar değer verip sevmiyorsun. Adamın içinde kalmış özenmiş bir kere de olsa samimiyetsiz yap gönlü olsun? İyi bir eş değilsin ki eşin sana eksin yanını belirtiyor bunu yapıp yapmamak sana kalmış ama zor bir şey değil demek istediğim. Benim kocam olursa neden istemeyeyim hem? Yaptığım zor bir şey değil sonuçta
Soran+1 yılEşimi seviyorum ama sabah kalkmayı sevmiyorum!!! Bu kadar. Nereye çekmeye çalışıyorsun ne saçmalıyorsun!! Eşim beni seviyor diye ben ne dersem yapacak mı
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılSen eşittir ben aşqllq
Ayrıca eşimde böyle bir şey istemiyor. İstese de yapmam.18 Yorumla- +1 yıl
Geç kaldın gerçekten linçlemek için
- +1 yıl
Senin gerçekliğin sence benim umurumda mı?
- +1 yıl
Benim yorumuma yorumum yapıp sonra bak işine demen cidden ayrı komik. Yazmayacaksın, karışmayacaksın. Sizin gibi dengesizlerle evlenen kadınlara Allah yardım etsin.
Soran+1 yıl@AlfaErr vallahi seni güzel kudurtmuş
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılTipik bencil insan tipi sen uykundan ödün vermiyorsun ama adam veriyor senin boğazın için
13 Yorumla
Soran+1 yılUlan kaşarrrr. Ben ev hanımı değilim olsam bile. Bende onun boğazı için ütüsü için ödün veriyorum. Beyinsiz.
- +1 yıl
Seviyen bu kadar işte senin rezil insan yakında tekmeyi koyar sana zaten senin gibi edepsizi kim ne yapsın seviyesiz insanlar muhatabbım değil uyuyarak g*tünü büyütmeye devam et sen
Soran+1 yıl6 yıldır evliyim. Evde bir şey büyüten varsa sensin ben iş kadınıyım butiğim var.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin ne güzel söylemiş sana değerini bilmeyen sensin kalkıp bi kahvaltı hazırlamak bu kadar zor olmamalı. benimkide istemiyorum sabah yiyemiyorum kalkma der ilat oluyorum bu duruma
163 Yorumla
Soran+1 yılKahvaltı hazırlamamı kimse istemiyor benden! Zaten hazırlamam. Da yemek isteyen dolaptan alabilir. her şey hazır. Tabaaklar içindd kimse kimsenin köle gibi yiyeceğini önüne koymamalı.
Cevap sahibi+1 yıloda gidip çalışıyor ne alaka kölelikle Allah yardımcısı olsun eşinin. sen böyle umursamaz olursan eşin sende bulamadığını başkasında bulursa kayıp gider haberin olsun
- +1 yıl
harbiden kölelik bu o sana aynını yapmıyor sende arap gibi besliyorsun onu sonra bu adamlar dışarı bakıyor
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ben bunu yapmayı seviyorum. Eşime yemek hazırlamayı ona sarılıp öyle işe göndermeyi.
- +1 yıl
sen seviyorsun diye herkes sevmek zorunda değil
Cevap sahibi+1 yılkölelik değil yani bu
- +1 yıl
öyle
- +1 yıl
Boşuna dememişler cehennemin çoğunluğunu kadinlar oluşturur sen hariç pamukprensesikimöptü
Cevap sahibi+1 yılkadının kadına yaptığını erkek yapmıyor ki zaten
- +1 yıl
boşuna dememişler cennet annelerin ayakları altında diye
- +1 yıl
Anneliğin ne olduğunu bilenlerlere saygım sonsuz ama yorumlarından bilmediğin sonucunu çıkardım
- +1 yıl
ön yargılı bir insanı ciddiye alıcak değilim zaten, o senin düşüncen
- +1 yıl
Ön yargılı değilim sadece yazdıklarını okudum eşine kahvaltı hazırlamak kölelik demişsin
- +1 yıl
madem değil neden erkek yapmıyor
- +1 yıl
bir yazıyla insanları tanıyabiliyorsan psikolog olsaydın keşke
- +1 yıl
İş bölümü diye bir şey var biri çalışır biri ev işlerine bakar hiç duydun mu?
Cevap sahibi+1 yılBen arap gibi besliyormuşum ya sende besleme bakalım nereye bakacak seninki bi deney yapalım😀
- +1 yıl
ben zaten tek yaşıycam kimseyle uğraşamam annesi değilim onun
- +1 yıl
bu arada iş bölümü dediğin her iki tarafta çalışıyor
Cevap sahibi+1 yılvala eşim sabah 7 çıkıyor. Akşam 6 geliyor. Kölelikse ben olurum kölesi sıkıntı yok sen olma seni süs diye duvara asıp bi seni izleyip iş güç senden istemeyecek hem işe gidip hem sana hizmet edecek koca arıyorsan evde kalırsın zaten. Ki evlensende bu kafayda ne çocuk bakabilirsin ne o evi çekip çevirebilirsin. Evlenme sakın milletin başını yakma
- +1 yıl
Her iki tarafta çalışıyorsa yine iş bölümü yapılır. İş birliği yapılır. Gerekirse o da hazırlar. Burada anlaman gereken eşine kahvaltı hazırlamak kölelik veya arap adeti değildir. Bu hayatı müşterek yaşayan iki insanın dayanışması
- +1 yıl
orası seni ilgilendirmez sen evi tek başına temizleyip önüne yemek verebilirsin zekası anca önüne hizmet gelmeyi beklemesine yetiyordur olabilir
- +1 yıl
ben bulacağımı bulmuşum sen kendine bak
- +1 yıl
sen hiç ev temizleyen erkek gördün mü peki
Cevap sahibi+1 yılEvet eşim yardım cı oluyor. Bana gerekirse ama işe gittikten sonra gel evi süpür diyemem kıyamıyorum.
- +1 yıl
keşke aynını da erkekler düşünse
- +1 yıl
kaldı ki tek yaşasa bütün işleri o yapcak zaten
- +1 yıl
kısacası onları tembelliğe alıştırıyorsunuz
- +1 yıl
sonra noluyo ya aldatma ya da boşanma
Cevap sahibi+1 yıltek yaşasa sadece kendine yemek yapar kendi kirletiğini temizler. Ama evliyse ve evde 3 çocuk varsa yapamaz yazık. ki benim eşim pazar günü evde olduğu zaman hemen mutfağa girer ben koşar yardım ederim. Ama eğerki ben tembel bilinçsiz bencil bi eş olsaydım. Eminim asla elini sürmezdi 1 gün tatilim var dinleneyim sen hazırla derdi.
- +1 yıl
Buradaki hikayede kadın çalışmıyor sanıyorum çalıştığını nerden anladın sen?
- +1 yıl
bak şimdi inandım
Cevap sahibi+1 yılAllah seni alan adama güç kuvvet sabır versin (amin) ister inan ister inanma sen böyle kıvrıl yat senin kocan sana asla değer vermez ben olsam bende vermezdim. Sen git çalış çabala bi kahvaltı getirecek kölemiyim desin. Neyse laf anlamazsn sen evlenme yakma milletin başını
- +1 yıl
evet daha deminde dediğim gibi kimseyle yaşamayı düşünmüyorum neyin nasıl olacağını sadece ben seçerim
- +1 yıl
hadi sana hayırlı köleler
- +1 yıl
hikayelerini kimse yemiyor burada
Cevap sahibi+1 yılyaşayamazsın zaten sen yatacaksın o sana köle olacak ya 😀 zaten kimse katlanamaz.
- +1 yıl
ee kadınlar katlanıyor ya
- +1 yıl
aldatsa bile boşanamıyorsunuz yalan mı
- +1 yıl
4 yıldır kocasından şiddet gören kadın var ee sonuç
- +1 yıl
Yaşının 18 olduğunu bilseydim yazmazdım gerçekten 3 veya 4 yıl sonra hala ayni şeyleri düşünüyorsan o zaman konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılsen böyle olursan aldatılmayacağının garantisini verebiliyormusun?
- +1 yıl
benim düşüncelerim kolay kolay değişmez
- +1 yıl
Allah Allah anlatamıyorum mu acaba evlilik düşünmüyorum tek yaşıycam dedim 3. kez diyorum bak
- +1 yıl
ben kimseye hizmet edemem anası etsin
Cevap sahibi+1 yılaa evet bende kalkmış muhabet ediyorum bi kızkardeşim var bunla aynı kafada onada tahamül edemiyorum. Resmen otur enişte sana hizmet etsin diyor. Daha çok yol yurumeniz lazım mantık yok hala
Cevap sahibi+1 yıltamam evlenme
- +1 yıl
Pamuk prenses yorma kendini arkadaşımız henüz genç
- +1 yıl
sende pek büyük sayılmazsın
Cevap sahibi+1 yıl10 yıllık evliyim 3 çocuğum var. Senin yaşındayken ilk çocuğumu kucağıma aldım. Etrafımdaki herkesin takdir etiği bir eş ve bi anneyim.
Cevap sahibi+1 yıl@ MaskedpyshicRobe aynen
- +1 yıl
17 yaşında evlenmek büyük marifetmiş cidden
Soran+1 yılEşim başkasında mu bulur. Mutluluğu bir kadın olarak neden kocanın seni basite aldığınu her kavgada yüzüne bir şeyleri vurma cesaretini bulduğu belli. Demekki sen kocan az bir şey yüz vermediği zaman gider başka adamla mutlulupu bulursun. Namus tesadüf değildir
Soran+1 yıl@MaskedpyshicRobe ilk defa içimden gelerek birisine küfür ediceğim : ulan oropsuuu evladı. Çocuğa bile tecavüz eden hayvana bile eziyet eden senin hemcinsin !!! Şeref yoksunu
Cevap sahibi+1 yılSen eşin gidiyor. haberin bile olmuyor. Demekki sende eşini sevmiyorsunki umrunda değil mutluluğu sen nerde arıyorsun. sevsen kyamazdn
Soran+1 yılKadın senin gibi ezik değil koca aramıyor idealleri olan bir kadın beyinsiz misin
Cevap sahibi+1 yılSiz güçlu olun ezik olmayn tek yaşayın gezin tozun eve sevgilinizi alın özgür ve güçlü olun biz ezik olalım tamam
- +1 yıl
senin gibiler tek mutluluğun kocasında olduğunu düşünür zaten şu 30lu 40lı yaşlarda olupda kocamdır başımın tacıdır diyip her şeyine göz yumanlardan farkın yok gözümde
Cevap sahibi+1 yıl😂😂Allah m ya herkesin düşüncesi kendine sen özgür kızsın ben nineyim
- +1 yıl
- +1 yıl
sizin aklınız yok demek ki illa başkası yönlendirmeli
- +1 yıl
Anne terbiyesinden bahsediyorum
- +1 yıl
ee gene aynı mantık kadını yetiştirende o
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarın kocan uykusundan ödün veren bir kadının koynuna girerse kızmaya pek hakkın kalmayacak gibi gözüküyor 😏
211 Yorumla
Soran+1 yılDnsjdjdjjd. Anladığım kadarı ile ! Sen kocan az dediğini yapmasa hemen başka erkeğin koynuna girersin. Küçük olayda bile bu cümleyi kurduğunda göre. Başka adamın koynuna girmek senin için zor değildir. Namus asla tesadüf değildir..
Cevap sahibi+1 yılHemen aldatma olarak düşünmen senin kötü bakışının sonucu. Seni boşayıp başkasıyla da evlenebilir. Bunun Namusla ne alakası var? Sen adama karşı böyle davranmaya devam et. Kurduğun cümlelerden nasıl bir insan olduğun belli. Eşin daha iyisini hak ediyor 😏
Soran+1 yılAhahah bdni uğurlamıyorum diye boşasın ne olur 😀
- +1 yıl
Zaten bu kadının amacı tazminat cevap vermeyin şuna o adam seni aldatır bu lafı unutma kalkıp uğurlıcak takatin yoksa bunda bile adamı mutlu edemiyosan başka şeylerde acaba ne yaşıyo adam🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 haklısın valla
- +1 yıl
Biliyorum😉
Soran+1 yıl@Gecelerin_yargıcı_34 her yoruma atlayacak kadar seni kudurtmam bile yeter daha fazla öbemse.
Soran+1 yılGörüş sahibi demekki kocan senin tek istediğini vermezse başka adama boşanır gidersin. Aşifteee olma bu kadar
Cevap sahibi+1 yılAfiştelikle zeka arasındaki farkı hiçbir zaman anlamayacaksın
Soran+1 yılİki diplomam var. Zekayı yeterince ispat etmişim sen? Orta okul terk. Aşifteee aynaya baksan anlamı sensin zaten. . Annenin yolunda devam bacım kıxo
Soran+1 yılEvde kalmış ezik 😀
Değilsin. Bize ne. Ne yaparsan yap. Koca senin , hayat senin.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKimse hiç bir şey için zorunlu değildir... Lakin evlilikte zorunlulukları sanki istiyormuşum gibi yapmaktır.
Neden gittin evlendın ki..00 Yorumla
+1 yılSana çok kızdım ilk başta ama hatae sende. Çalıştığını ifade etmemissin. Kadın çalışıyor sa erkek bazi nimetleri kenara koyacak istemeyecek.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bendede vardı aynısından sonunda uykusunu evliliğe tercih edip gitti...
03 Yorumla
Soran+1 yılNiyi yapmış ne yapsın seni
Soran+1 yıl@oguz0144 bak aşayıa insan gibi yorum yapan herkese kalp attım senin gibi vardı en sonunda gitti bu cümleye ters cevap mğstesna olur
Sen istemeden yapsan zaten zoraki , yapmacık olur.
bi de saçma yani sanki çocuk okula gönderiyosun00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocanı işe göndersen olmuyomu sanki çok işmi yapacaksın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet.
- +1 yıl
Zoruna mı gidiyo göndermek
Soran+1 yılNeden zoruma gitsin. Uyanamıyorum ben
- Aşk İlişkileri konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılYapmak zorunda değilsin lakin yarın birgün kocandan özel günmüş ilgiymiş felan bekleme
01 Yorumla
Soran+1 yılÖzel günde ben evi süslwrim ona hediye alırım ne diye beklemiyim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKalk sende nolucak ya gayet kibar bir dille söylemiş emir verir gibi de yapmamış adam kahvalti hazirlamak zor olabilir belki ama öpüp uğurlamak zor değil ben evli olsam kocamı kendi ellerimle giydirirdim😅
25 Yorumla
Soran+1 yılElinle mi giydirirsin 10 yaşında birey ile mi evleniceksin
Cevap sahibi+1 yılNe alakasi var hicte gocunmam gayet romantik anlar yasayabiliriz o da beni giydirir😅
ödün kelimesi çok kaba olmuş ya. zorunda değilsin ama bir kaç gün deneyebilirsin ya da ona daha tatlı uyanmak istemediğini söyleyebilirdin.
00 Yorumla- Devamını Gör (115)
Devamını Gör(160)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kocam sabah kalkıp onu yolcu etmemi istiyor, zorunda mıyım kalkmaya?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler