Sevgilimle kaçmalı mıyım babam evlenmemize izin vermiyor?

Arkadaşlar ben 22 yaşımdayım sevgilim 25 yaşında.
uzun yıllar beraber olduğum ve kendisinden her konuda gerçekten emin olduğum birisi, bir kaç ay öncesi babama durumdan bahsettik evlenmek istediğimi dile getirdik (ama babam biraz sevgililik işlerine karşı olduğundan sanki bir arkadaş aracılığıyla evlilik adına bir iki kez görüşmüş ve kafama yatmış gibi söyledik) ben istediğimi de dile getirdim fakat babam istemiyor ve istememesinin mantıklı hiçbir sebebi yok sevgilim hakkında adı yaşadığı şehri ve işi dışında hiçbir şey bilmiyor yani şu huyu kötü ya da şundan kaynaklı istemiyorum demiyor keyfim öyle istiyor inat ettim vermeyeceğim çok istiyorsan git diyor bana.. bu konu konuşulduğunda bana çok istiyorsan anneannene dedene git onlar versin seni dedi çok daha ağır kelimeler kullandıe çok zoruma gitti, ben de iyi giderim dedim o gün beni evden atmaya evlatlıktan reddetmeye kalkıştı çok zor bir gün geçirdik babam yüzünden ailecek. Zaten normalde de dediğimi dedik at gözlüğü takmış derler ya aynen öyle ve sert bir adamdır.. neredeyse 3 aydır hiç konuşmuyoruz ve ben sevdiğim insanla evlenmek istiyorum. sevgilim annenin Rızasını alırsan kaçabiliriz ben seninle her şeye varım dedi ama kaçamam annemi kardeşlerimi böylece bırakamam ne yapmalıyım lütfen mantıklı ve yardımcı olacak fikirler verin
Sevgilimle kaçmalı mıyım babam evlenmemize izin vermiyor?