Babam sevgilimle evlenmemizi istemiyor?

Merhaba. Biraz Uzun ama lütfen okuyun.

Ben 26 yaşındayım, sevgilim de 30 yaşında. 6 senedir görüşüyoruz ve artık evlenmek istiyoruz. Ben bunu tam babama açıklayacakken babam tatsız biçimde benim telefonumdan onunla konuştuğumu yakaladı.(Mesajlarda kötü şeyler yoktu, normal konuşmalar ve birkaç kavgamız falan o kadar) İlişkimizin ilk başları çok çalkantılı geçmişti, ikimizin de tecrübesizlikleri, kavgalar falan oldu ve o zamanlar ayrılıp barışıyorduk. Fakat Artık öyle değiliz. Her şey rayına oturdu, olgunlaştık. O ilk zamanki tartışmalarımızda ben evdeydim malum pandemi zamanları. Moralim bozuk oluyordu ve annem bana zorla, psikolojik baskı yaparak bana kavgalarımızı anlattırırdı. Anlatmazsam herkesin içinde bana laf çarpardı ve benn de babam duyacak diye korkardım.(Babam aşırı derecede böyle şeylere karşı biri, herhangi bir erkeğe selam bile verdirtmez) Ama annem de gitmiş her şeyi babama anlatmış. O zamanlar beni evden kovmaya çalışmıştı ben de korkudan ayrıldık demiştim. İşte babam da bunları bildiği için şu an sevgilimle olmamı istemiyor. Telefonuma el koydu. Yüzüme bakmıyor evde, konuşmuyor da. Ben ise ona beni istemeye gelmek istediklerini söylemek istiyorum ama çok korkuyorum. Beni reddeder ya da kovarsa diye.

Sizce ne yapmalıyım? Sevgilimle birbirimizi seviyoruz ve yuva kurmak istiyoruz. Bu arada eski kavgalarımız saçma şeylerdendi, yüz kızartıcı şeylerden değil.

Babam sevgilimle evlenmemizi istemiyor?