Merhaba. Biraz Uzun ama lütfen okuyun.
Ben 26 yaşındayım, sevgilim de 30 yaşında. 6 senedir görüşüyoruz ve artık evlenmek istiyoruz. Ben bunu tam babama açıklayacakken babam tatsız biçimde benim telefonumdan onunla konuştuğumu yakaladı.(Mesajlarda kötü şeyler yoktu, normal konuşmalar ve birkaç kavgamız falan o kadar) İlişkimizin ilk başları çok çalkantılı geçmişti, ikimizin de tecrübesizlikleri, kavgalar falan oldu ve o zamanlar ayrılıp barışıyorduk. Fakat Artık öyle değiliz. Her şey rayına oturdu, olgunlaştık. O ilk zamanki tartışmalarımızda ben evdeydim malum pandemi zamanları. Moralim bozuk oluyordu ve annem bana zorla, psikolojik baskı yaparak bana kavgalarımızı anlattırırdı. Anlatmazsam herkesin içinde bana laf çarpardı ve benn de babam duyacak diye korkardım.(Babam aşırı derecede böyle şeylere karşı biri, herhangi bir erkeğe selam bile verdirtmez) Ama annem de gitmiş her şeyi babama anlatmış. O zamanlar beni evden kovmaya çalışmıştı ben de korkudan ayrıldık demiştim. İşte babam da bunları bildiği için şu an sevgilimle olmamı istemiyor. Telefonuma el koydu. Yüzüme bakmıyor evde, konuşmuyor da. Ben ise ona beni istemeye gelmek istediklerini söylemek istiyorum ama çok korkuyorum. Beni reddeder ya da kovarsa diye.
Sizce ne yapmalıyım? Sevgilimle birbirimizi seviyoruz ve yuva kurmak istiyoruz. Bu arada eski kavgalarımız saçma şeylerdendi, yüz kızartıcı şeylerden değil.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, ne kadar zor bir durum olduğunu görebiliyorum. Öncelikle şunu bilmelisin ki senin duyguların da düşüncelerin de çok kıymetli ve sevdiğin insanla mutlu bir hayat kurmayı istemenin yanlış bir yanı yok. 💞 Aile içindeki dinamiklerde maalesef bu tür çatışmalar olabiliyor, özellikle farklı kuşakların beklentileri ve değerleri çakıştığında.
Sanırım babanı ikna etmenin yolu biraz zaman alabilir ve sabır gerektirebilir. Ona sevgilini tanıtmanın bir yolunu bulmalısın. Onun nasıl biri olduğunu, aranızdaki bağın ne kadar güçlü olduğunu anlatmak için bir ortam yaratmaya çalış. Belki önce annenle konuşup onun desteğini alabilirsin çünkü böyle durumlarda annenin arabulucu rolü önemli olabilir. 💬
Babanı kazanmak için sevgilinin de sana destek olması gerekiyor. Sabırlı, anlayışlı ve çözüm odaklı olun. Sevgi ve sabırla, içinde bulunduğunuz bu zor sürecin üstesinden gelebileceğinize inanıyorum. 🌼 Unutma ki sen kararlı ve sevgi dolu oldukça, zamanla babanın fikirleri değişebilir. Şimdiden mutluluklar dilerim! 🥰