Güncellemeler
+1 yıl
BABAMLA AYNI DÜSUNCEDE OLANLAR YORUM YAPMASIN SINIRLENIYORUM
7 aylık bir ilişkim var yavaş yavaş ben onun ailesiyle o benim ailemle tanışmaya başlıyor bahsediyoruz ailelerimize. Annem de çok istemiyor ama ikna edebilmek daha kolay. Bugün babama söylemiş kürt olduğunu falan asla sakın öyle bisey olamaz mumkunati yok demiş ve baya net bir tavırla. Hemen evlenmiyoruz ama ailemi nasıl ikna edebilirim ne yapabilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kürtlerin şeyi büyük oluyo. Babanda bunu biliyordur 😀
Hahahahshhshshd
Gülmenin nedeni küçük mü çıktı sevgilinin ki yoksa 😀
Görmedim ki hshsjsjdh
evlenmeyi düşünüyorsun daha ilişki yaşamadın mı onla
Yasamadim günah
ponçik seni :D
Çok iyi tanıdığım Kürt insanlar da var. Ama babanın da vardır bir bildiği Bence saygı duy. Ileride babam demişti demezsin
Kürt veya Türk veya başka bir şey olsa ne fark eder sonuçta o da insan
Babayı ikna etmek hayli zor
Belki erkek arkadaşının ailesi de seni istemiyor olabilir açık ve net bir biçimde birbirinizi kırmadan konuşun bence
Kültürlerimiz farklı onları konuştuk ama kendi ailesi için sorun yaratmayacağını söyledi. Ama ben ona nasıl sırf kürtsün diye seni istemiyorlar diyebilirim ki tanımıyorlar bile
İnsanlar daha ilk tanistiklarinda bunun farkındadır ve bunu göze almıştır o da böyle engellerle karşılaşacağının bilincindedir
İkna olmaz canım olmuyor bu y kuşağı bildiğini okuyor ama inşallah seninki sasirtir
İnşallah ya tanısalar yanlışını görseler tabiki onların dediğini dinlerim ama tanımadan etmeden direkt kürt diye olmaz demesine sinir oluyorum
Benim de uzaktan böyle bi tanıdığım çift var 10 yıllık ilişki bi de dusun. Çocuk evlenecekler diye ev tuttu eşyaları kızın zevkine göre dizdi. Kızın babası asla kabul etmiyorum diyo çocukla oturup tanismadilar bile. Kız kaç aydır agliyo. Bazi babalar böyle ne yazık ki bi oturup tanissa gözüm tutmadı dese neyse dicem
İnşallah arkadaşının da istedigi gibi olur hersey ❤️
Canim senin için de inşallah mutlaka güncelleme yap
Adam insan olamamış o mahluka hic bir şey yapılamaz
Abartma hakaret et diye sormadım soru bende farkındayım ırkçılığın ne kadar iğrenç birsey oldugunu
Kendi babam da olsa da aynısı ama öyle bir şey yok biz de bizler kürtlerin içindeyiz zaten o kadar çok tanıdıgımız kürtler var ki sen veya başkası babana bir sey yapamaz asla eger eminsen kendinden babani dinlemek zorunda degilsin asla babanı dinle et filan öyle bir sey olamaz dersin ki bu cocuk ickici kumarcı pisligin önde gideni o zaman orada baban haklı olur ama eger düzgünsee adam insansa iyiyse pis isleri yoksa baban buna bir sey diyemez onu dinlemek zorunda degilsin
Ya yanlışını görseler dediğin gibi onları dinlerim ama sadece kürt diye böyle yapınca sinirleniyorum ve ters tepki veriyorum onlar da bana ters tepki olarak geri dönüyor nasil anlasicsz bilemiyorum
Diyorum işte eger eminsen kendinden bunu da onunla konusacaksin kacacaksiniz baska turlusu yok
Kac yasinda adam bunu diyosa dogrudur. Nornalde yas ve saygiyi bagdastirmam ama baban hakli.
Büyük ihtimalle edemezsin, etme de zaten. Babanın rızasını almak daha önemli.
Eğer baban genel olarak ırkçı biri değilse ve böyle bir yargısı öngörüsü varsa bence babanın tecrübesine saygı duymalısın. Kaçarak evlenseniz bile mutlu olamazsınız, babanın ahı iki dünyada da rahat ettirmez. O yüzden nasıl karar verirsen ver babanın rızasını gönlünü almaya çalış. Elin oğluyla bozuştuğunda sarılıp sığınacağın baban olsun hep yanında.
Herzaman ne olursa olsun anneni babanı dinle onlar sana en iyisini ister bende kurtum ama sorun anne babayı dinlemek çünkü onlar sana en iyisini bilir
Abla ne anlatiyon millettin orada yok sayiliyo abla gelmiş ebeveyn muhakemesi yapiyo
@ogicaninbaligi anne babayı dinlemek dünyayı kazandırır bazen bunu zamanla anlarsınız yaşadıkça
Irkçı bı anne babayı ne kale alırım ne de dinlerim
@ogicaninbaligi onlar öyle büyütülmüş onların fikirlerini değiştiremezsin
Olabilir
Bence baban tez zamanda can vermeli ırkcı bi herif dunyadaki oksijeni haketmiyor
Abartma sende düşüncelerine katılmıyorum ama böyle de diyemezsin
Derim. Irkcı insanlar neden yasiyor ki
Valla jsjsj bir şey diyemem ırkçılık her yerde biz alıştık zaten
ailen istemiyorsa vardır bi bildiği.
Tek sorun kürt olması
ilerde bi çocugun oldu.20 sene büyüttün ve senin kocanla tamamen zıt hiç sevmediğin bir damat ya da gelin getiriyor. sen kabul edermiydin? birde babanın gözünden bak olaya?
Sonuçta hepimiz insanız öyle değil mi insanlar iyi veya kötü diye ikiye ayrılır sırf kürt diye kötü biri değil ben demek ki anlasabilmisim beni mutlu edebiliyor işinde gücünde normal bir insan hepimiz gibi çok sinirlendim yine
onların adetlerine ayak uyduramasın diye düşünüyordur. Kürtlerin kadınları ezdiği hor gördüğü gelenekleri var. Kadın dediğin evden dışarı çıkmaz yemek yapar çocuk bakar vs. Bu tarz düşünce olduğu biliyordur belki baban.
Bir bildiği var demek ki
Nerelisiniz ki?
Çorum-siirt