Hamileyim ama babası evlenmek istemiyor?

Nasıl anlatacağımı nerden başlayacağımı bilemiyorum. O kadar pişmanım ve o kadar çaresizimki intihar etmeyi bile düşündüm. Bir gece arkadaşlarımın ısrarıyla bara gittik lüks bir yerdi çok alkol aldım. O sırada bir adamla tanıştım çok yakışıklıydı beraber dans ettik vs. Sonrasını çok hatırlamıyorum ama onun evinde uyandım şu an 10 haftalık hamileyim. Öğrendiğimde kimseye söylemeden gidip aldıracaktım ama yapamadım vazgeçtim. Sonra onu buldum durumu anlattım. O gösterişli görüntüsünün altında cani bir adam yatıyormuş, tam bir zengin çocuğu. Onu kandırdığımı ima etti doğru olsa bile benle evlenemeyeceğini ama çocukla ilgili üstüne ne düşüyorsa yapacağını söyledi. Durumu bir tek benden 4 yaş büyük olan ablam biliyor onuda zor tutuyorum mahvedeceğim o adamı evlenecek seninle, dna testi yaptırıp savcılığa vereceğiz diye kışkırtıyor beni. Ailem öğrenirse öldürürler beni. Ne yapacağım ben nolur yargılamayın ilk defa bu kadar içtim kendimde değildim bir yol gösterin çocuğuda aldıramam ben siz olsanız ne yaparsınız kendimi öldürücem bir yol gösterin nolur ya ve size yemin ederimki trol soru değil nasıl inanırsınız bilmiyorum ama nolur trol demeyin yol gösterin
Güncellemeler
+1 yıl
Kararımı verdim cumartesi günü ailesinin evine gidip herşeyi anlatacağım. Beni mecbur kabul edecekler torunlarının annesiyim çünkü. Yardımcı olmayacaksanız sakın bu saatten sonra namus dersi vermeye kalkmayın bana namusu öğretecek insanlar değilsiniz ben yaptığımın hesabını bir tek Allaha veririm. Trol diyenler o kafanızın içindeki yuvarlak şeyi çalıştırın biraz.2 gündür burdayım en ince ayrıntıya kadar herkesle konuşup tartışıyorum. Benim bildiğim troller soruyu sorup kaçar. Beyninizi kullanın.
Hamileyim ama babası evlenmek istemiyor?