Çocuk & Ebeveyn konusunda 761 cevap paylaştı. be kardeşim madem içmeyi bilmiyorsun ne içersin hadi içtin sırf yakışıklı diye elin adamıyla neden beraber olursun hadi oldun neden korunmazsın sen adama karşı duygusal bir sevgi bağı hiisediyormusun tabiki hayır hadi evlenim dese sırf adam yakışıklı zengin ve çocugumun babası diyemi evleneceksin durumu kapatmak için , çocugu aldırma derim o senin evladın ömür boyu pişmanlık yaşarsın önce o çocukla çok citti bir konuşma yap olmadı çocugun ailesiyle enson kendi ailen kalıyor ama aldırman doğru değil sizlerin hatasını o yavrumu çeksin Bu yazdıkları eski Türk filimi senaryoalrının aynısı , çocuk tarafından bakarsan oda senin korunmadıgını zengin bir aileye kapağı atmak için bunu yaptıgını düşüne bilir zor durum !!
093 Yorumla
Soran+1 yılYakışıklı olduğu için birlikte olmadım gerçekten çok içmiştim korunma, duygusal bağ vb. Diyorsunda ben hiçbisey hatırlamıyorumki. geceyi parçalar halinde zar zor hatırlıyorum. Evlenmek istiyorum çünkü çocuğumu düşünüyorum çünkü ailemi düşünüyorum. Kimse öğrenmemeli ve bu çocuk arkadaşım damgası yememeli. Doğumdan sonra boşansakta olur meraklı değilim ben ona zaten
Soran+1 yılOtomatik düzeltme arkadaşım değil p*c yazıyordu..
- +1 yıl
içki içtikten sonra çocuk seni evemi attı onu anmadım baygınmıydın neydin herşey senin rızan dışında olmuş gibi anlatıyorsun tamam sarhoş olabilirsin ama ona beraber olamak istemediğini anlatabilirdin neyse bunları konuşmak için geç çocuğun ailesiyle konuş ozaman ama çocuk ailesiyle konuştugun için sana tavır alabilir bunu göze al aldırma çocugunu git çocugun anne ve babsıyla konuş bu siizn torununuz aynızamnda de ;
Soran+1 yılSarhoştum arabaya bindik sonra işte bir eve gittik onun eviymiş kucağına almıştı beni sonra banyoda elimi yüzümü yıkadı sonrası yok hicbisey hatırlamıyorum bayıldığımı düşünüyorum dolayısıyla derdimi anlatacak durumda değildim rızam var mı bilmiyorum of çok karışık keşke hatırlasam ona göre davranırım. Sanirim ailesiyle konuşucam başka yol yok bana tavır alması umrumda değil en kısa zamanda evlensek bana yeter
Soran+1 yılIyide hatırlamıyorumki belki o an hissettim şimdi hatırlamıyorum yok mu bunu anlamanın başka yolu ya
Soran+1 yılHatirlasam dahi kanitlayamam tek yol evlenmek ya ailesiyle konusucam ben
Soran+1 yılBiliyorum tabi gidip görüşeceğim
Soran+1 yılOlumsuz olacagini sanmiyorum. Haftasonu gidecegim oda evde olsun diye son care avukat olacak.
Soran+1 yılTek gidecegim ablam kavga cikartir daha ilk dakikadan
- +1 yıl
ablanla konuş sakin olsun beraber gidin derim o senden buyuk hayat tecrübesi fazladır , peki ne konuşacaklarını kafanda toparladınmı prova yap derim , kapyı çaldın açtılar sevgilin direk diyecek sana neişin var burda , beyefendi ve hanfendi bu oğlunuz benle barber oldu bir çocugumuz olacak ancak ne benle evlenmek nede doğurmamı istemiyor bu sizin torununuz mu diyeceksiniz
Soran+1 yılAblam 27 yaşında ama onu gerçekten götüremem dağıtır orayı biliyorum ben ablamı. Tabiki öyle demeyeceğim önce selam verip kendimi oğullarının sevgilisi olarak tanıtacağım sonra torunlarının annesi olduğumu söyleyip olayı anlatacağım. O uyuz adam inkar ederse ne yapacağımı düşünmedim henüz
- +1 yıl
İnkar edemez o anlık inkar edse neolur çocugu doğurunca daha fazla rezilik çıkmasın de ablanı getirsen iyi olurdu , çocugun haberi var mı cumartesi onlara gideceginden? evde olmaya bilir gittigin saate , üzülme ama ailesinden olumsuz kırcı aşağlayıcı bir tepki alabilirsin buna hazırlıklı ol o nedenle diyorum ablan dayanında olsun iş çıkmaza girince biz hakkımızı ararız der ablan kızkardeşim sahipsiz değil artık oğlunuz düşünsün bu konuyo diyip postakoyup finali yapabilir.
Soran+1 yılHamileyken dna testi yapılıyor bildiğim kadarıyla onuda söyleyebilirim. Haberi yok olmamalı zaten haberi olursa plan yapmaya kaçmaya kalkabilir. Ama evde olacağı bir saatte gideceğim ayarlarım ben onu. Ailesinin olumsuz tepki vereceğini düşünmüyorum ama tabiki bana iyi bir gözle bakmalarınıda bekleyemem. Ne derlerse desinler dna testinin sonucu geldiğinde roller değişecek, ben güçlü duracağım. Keşke ablamı tanısan.. Oraya gelirse işleri zorlaştırır rezil eder beni. Biraz deli doludur aklı başında ablam olsada gelse keşke
- +1 yıl
sabah 10-11 gibi git o saate sanırım evde olur gece hayatına düşkünse , Yinede sen ailenin anlayışla yaklaşacagı düşüncesine çok kapılma hayal krıklıgı yaşamanı istemem keşek 2 kişi aklı başında birileriyle gitsen akıl akıldan üstündür sana güç kuvet verecek relaxs ol sakin ol görüşmede düşün senin oğlun bu haltı yese sen neyapardın enpati kur berkide görüşmiyecekler seninle
Soran+1 yılBenim kaybedecek bişeyim yok bu saatten sonra. Benimle görüşmek zorundalar şimdi olmazsa çocuk doğunca bana muhtaç olacaklar. Bir kere gösteririm bir dahada göstermem çocuğumu sonra biri evlat diğerleride torun hasretiyle yanar. Bu kadar kolaymı ya hevesini al hamile kalınca kaç git. Çok şükür benim aklım başımda olumsuz tepki alırsam er ya da geç burunlarından getiririm. Benim oğlum böyle bişey yapsa mahvederim onu zora evlendiririm onlarında vicdanı varsa bunu yaparlar zaten
Soran+1 yılBen 23 yaşındayım ve diş hekimiyim şu an tam yerine oturmadı herşey ama mesleğimi elime aldım bundan sonrasına bakacağım maddi olarak sorun olacağını sanmıyorum. Şu an bana destek olan bir arkadaşım var aslında ablam gibi diyebilirim 30 yaşında. zor durumda kalırsam ona giderim yalnız yaşıyor. Bilemiyorum doğuma kadar çok zorlanacağım evet ama doğumdan sonra herşey yoluna girecek inşallah. Umarım yargıya gerek kalmadan ailesi halleder bu işi.
Soran+1 yılTeşekkür ederim gelişmeleri yazarım buraya
Soran+1 yılIstanbuldayim :')
- +1 yıl
bende istanbuldayım konuyla alakası yok üstüne alınma ama bu dişcilere çok kızgınım yıllardır bir dişciye düşemedim , Umarım herşey istedigin gibi olur yavrunu sakın aldırma bu işlerden ferahla kurtulim rahatlim de ALLAHA dua et bir adak ada sanki ben senle çocugun kapısan dayanmış nasıl böyle birşey yaparsınız ve sorumluktan kaçarsınız dergibi hissediyorum kendi içimde tartışıyorum :)
Soran+1 yılNiye kızgınsın diş hekimlerine😊Yok canım kesinlikle aldırmam Ki istesemde aldıramam 10 haftalık çünkü. Hayırlısıyla bir doğsada bebeğimle nasılız diye soru sorsam heyecanla bekliyorum :')
- +1 yıl
yıllardır giitigim bir kadın var ortodontist onun eli acayip hızlı para kazanmak için çok hızlı yarımyamalak yapıyor acayip müşterisi var hep dişlerimi mafetti bir arkadaşımı getirdim onunda çürügü üstüne dolgu yapmış, değiştirdim dişcimi evime yeni açılan klinige gittim bunlarda seningibi genç pırıl pırıl yeni mezunlar bir kanal yaptılar agrıdı açtılar temizlediler yaptılar bu 3 kere aç kapa yaptılar enson güzel oldu 1,5-2 saat sürdü uyudum rüya gördüm sanırım ama 6 ayda bir agrıyor çok şidettli gidiyorum rontgen çekiyorlar gayet güzel diyorlar enfülamasyon olabilir ama biz neyapsak bazı dişeleri kurtaramıyoruz cinsten kalsik geyibir cevvap dişe yapacak birşey yok artık çekmek lazım diyorlar impilant yapalım bende çenemi delemezsiniz diyorum sinirim yani işlerini düzgün yapmıyolar baştan desinler bu dişi kurtaramayız hayırgelmez neyse bukadar dertte başını şişirdim , Şimdi bu çocuk ne diyor sana üstüme düşeni yparım nedemek çocugu aladırmı doğur ben sana yardımcı olurummu
Soran+1 yılOo dertten telefon alev aldı😃😊😊Konuşmamızı anlatayım. Hamileyim dedim ben buna. Sonra bu gevşek sıkıntı yapma hallederiz dedi. Bende ne demek istiyorsun aldıracakmıyız dedim. Aldıralım bence sen istiyormusun yoksa dedi. Ben aldıramam hem istesende olmaz artık süresi geçti 10 haftalıkmış dedim. Eminmisin filan dedi sonra evlilikten konuştuk bu seninle evlenemem ama çocuğu doğuracaksan üstüme ne düşüyorsa yaparım dedi. Nüfusuma alırım, ilgilenirim yani babalık görevlerimi yaparım dedi yani öyle
- +1 yıl
sence yaparımı? ben hiç sanmıyorum senle evlenmem diyerek bunun ip ucunu vermiş biraz kaypak biri güvenemezsin ayrıca seni hiç düşünmüyor bu çocugu evlenmeden nasıl doğurabilecegini çevren var ailen var ne yani 6 aylıgına yurt dışına egitime gidip çocugu doğurup gelmenimi bekliyor hadi geldin çocugu ailene nasıl anlatacaksın bu arkadaş bunları düşünmüyor sanırım karnın büyüynce etraftan gelecek tepkileri vss evlenmesi lazım kesin yoksa süründürüm seni de :)
Soran+1 yılÇok dobra biri rahat rahat evlenmem diyor ama çocuğa sahip çıkarım diyor gevşek ama dobra bilemedim yani😂😊Beni düşünmüyor tabiki düşünse o gece sarhoş olduğumu göre göre yapmazdı. Karnımın büyümesinede çok kalmadı zaten. O bunları düşünmüyor ama evlenmemekte ısrar ederse doğuma kadar sıkıntı çekerim sonrasında canını okurum onun. Düşünsene çocuğunu kucağına alıp öpüp kokluyorsun ve sonra bir daha göstermiyorlar çok kötü bişey bence en gevşek erkek bile etkilenir bundan. Böyle devam ederse yaşayacak bunları😊
- +1 yıl
ilk ilişkide nasıl hamile kaldın çok ilginç millet saglıklı olsa dahi defalarca korumasız ilişkiye girse hamile kalamıyor sen sağlıkçı olarak bunu bilmen lazım şayet evlenmezse anca resmini yolla görmesi koklamasına izin verme intikamın acı olsun hatta hem ona hem ailesine yolla aç davanın doğuma kadar ailene söyleyemzsen evden ayrılman gerek kusura bakma ben hep kötü senaryolar üzerinde duruyorum umarım bunlara gerek kalmaz
Soran+1 yılİlk ilişkide hamile kalınabilir anormal bir durum yokki bunda. Resimle olmaz öyle anlamazki bişey. bir kere kucağına alırsa çok acı çeker. Evden ayrılmak zorundayım bahsettiğim ablada kalırım aileme kesinlikle söyleyemem
- +1 yıl
evet hamile kalınır ama ufak bir ihtimal hatta hal arasında ilk gece kazası denir :) çocuk doğmadan açılıyormuş babalık davası doğtuktan sonra 1 yıl içinde açılması gerekmiş https://www.onur.av.tr/babalik-davasi.php
Soran+1 yılDoğmadan önce açarım zaman kaybetmek istemiyorum tabi en son seçenek
Soran+1 yılYa ablam çok kötü bişey yapmış bütün planları mahvetti
Soran+1 yılBarisi yani o adami aramis bagirmis hesap sormus ne yapicam simdi
Soran+1 yılAcik acik soylememis ama ima etmis
Soran+1 yılZaman kaybetmemem lazim yarin gidecegim
Soran+1 yılTelefonumda mekanda cekilen fotograflar var cok belli degil ama ise yararmi bilmiyorum
- +1 yıl
o gece arkadaşların seni nasıl yalnız bıraktı ya , fox bir dizi var oda 306 dün 2. bölümüydü sanırım senin hikayen var :) bir bak istersen dünkü bölüme kız arkadaşalrıyla bara gidiyor çocugun evinde uyanıyor ertesi gün çocuk çok zengin 3 ay sonra kız hamile oldugunu anlıyor çocuga gidiyor çocuk aldıralın ne yani doğurmıycaksin herhalde diyor aldıramam 3 ay geçti dogurcam diyor çocugun ailesi ve kızın annesi ordalar çocuk ve kız tartışırken test yaptırıyorlar %99,99 baba çıkıyor çocuk diyor evlenem ama üstüne düşeni yaparım :) dünkü bölümü bul izle istersen hoş istemezsin sanırım şu piskolojiyle yarın tekmi gidecen
Soran+1 yılHayatim dizi olmus resmen. Baktim simdi fragmanina cokta ayni sayilmaz o basroldeki adam gevsek degil en azindan. Tek gidecegim ama fotograflari ne yapayim bilemedim
Soran+1 yılKötüyüm nasil hissedebilirim ki. Oyle ya da boyle ulasacagim ailesine ya da barisa fotografi atsam uzatirsan ailenle konusurum diye
Soran+1 yılBiliyorum ya ben duramiyorum gercekten bisey yapmam lazim bekleyemem yarina kadar ya telefonla konusacagim ya da fotografi sosyal medyadan filan paylasip rezil edecegim ama bisey yapmaliyim bekleyemiyorum ya
Soran+1 yılAblamla tartismislar ikimizinde istegiyle oldu ben zorla yapmadim demis ablamda nikah kiyicaksin kardesime diye bagirmis cagirmis barista benim sevgilim var evlenemem ama cocugu doguracaksa bakarim demis ablamda tek basina nasil yapicak evlenmek zorundasin vs. Tartismislar iste. Bu laftan anlamiyor of iki secenek var ya ailesini arayacagim telefonla ya da fotografi paylasip rezil edecegim
Soran+1 yılSilah filan olmaz ya o kadarini yapamam ben kararimi verdim fotografi mesaj olarak gonderecegim inkar edemezsin diyecegim. ayni sekilde konusursa bu sefer sosyal medyada paylasacagim yarinda son olarak ailesine gidecegim
Soran+1 yılKendi hesabimdan paylasmam bende baska hesap acarim. ya da burdan nasilimz diyemi sorsam😃iyice delirdim ben. banane onlarin tepkisinden ogullarini yola getirsinler bana tepki gostereceklerine
Soran+1 yılDaha vurucu ne yapabilirimki elimde bir ev adresi, bir kac telefon numarasi ve asagidaki bu resim var. Ne yapabilirim artik biktim tükendim. Ablam herseyi mahvetti ne yapacagim ben Allahim cildirmak uzereyim
https://i.hizliresim.com/R33yDn.jpg- +1 yıl
bu çocugun niyeti belli seni sallamıyor çocuga bakarım muhabbettleride nakadar güvenilir bence bir avukada danışalım derim ellin kuvetlenir ailesinin karşısına geçince bilinçli oldugunu anlayınca tırsarlar ümitsilige kapılma lütfen önce sakin ol panik olup fevri davranırsan roller alehine olabilir bir araştıralım hukuksal boyutunu
Soran+1 yılYa ama benim kaybedecek zamanim yok. yakinda karnim cikacak mahkeme cok uzun surmezmi
Soran+1 yılKafam karisti yine biraz dusunecegim ben. senide mesgul ettim kusura bakma
Soran+1 yılGidip gorustum ailesiyle
Soran+1 yılOlumlu gibi anlatayim. Once kendimi tanittim barisin sevgilisiyim anlatmam gereken cok onemli bisey var dedim. Iceri davet ettiler baris evde yoktu. Sonra oturup konustuk ben herseyi anlattim cok sasirdilar basta inanmadilar sonra ispatlamak icin herseyi yapabilecegimi ondan oldugunu filan soyledim. Annesi biras ters tepki verdi. Hamilelik soz konusuyla ikinizinde istegiyle olmustur. Yetiskin insanlarsiniz siz tek tarafli bakma ikinizinde hatasi var diye konustu. Babasi daha sicakkanliydi ve evlilik icin ikna etmeye calisacagini soyledi ama annesi sorun cikartacak gibi bilmiyorum sonra barisi aradilar oda geldi tartistik ordada annesi adil gozuksede yine oglunu savundu oyle iste daha varda cok uzun. dna testi yaptircaz ama ne zaman bilmiyorum
Soran+1 yılBilemiyorum babasi tokat atiyordu nerdeyde baya kavga ettiler. bana numarasini verdi babasi bende numarami verdim ben halledicem kizim dedi bide ailenin ninesi dedesi varsa onlarlada konusurum son care
- +1 yıl
hadiya babası cittiymiş ozaman dinadarmı aile? nene dede sana iş çıkmaz dua et babası halletsin , adını bilmiyorum senin :) aslında bunları özelden yazmayı tercih ederdim ulu orta yazıyoruz birazda iyi taraftan bakalım diyelim kabuletti evlenmeyi nasıl bir evlilik planlıyorsun çocuk doğunca kesin ayırılacakmısın aranızda nasıl bir ilişki olacak böyle bir adamla bir ömür geçmez farkındayım ama çocugun babasız kalacak bunlarada gögüs gerebilmen gerek birde çocugun erken olmasın kendi ailene nasıl açıklıyacaksın erken doğdu vss demen lazım çocugun ailesi senin ailenle konuşmaması lazım
Soran+1 yılEvet biraz dindar ailesi. Ben kafamda senaryo oluşturdum aslında. Adım Öykü bu arada. Şöyle anlatayım öncelikle ailem ani evliligime tepki gosterecek bende dugun mekani ayarlamis beni oraya goturdu ve evlenme teklifi etti mekan coktan kiralanmis evleniyoruz diyecegim. Sonra ailesiyle konusacagim bebek olayini karistirmadan istemeye gelsinler diye. Annesi soylemeye kalkarsa cemiyete rezil edecegimi ima ederim aman havasi bozulmasin korkup susar zaten. Cocuk dogunca o isterse bosaniriz istemezse bosanmayiz. Cunku dul imaji vermem ailem icin sorun olur neden bosandigimizi aciklamam sorun yaratir bakicaz artik. Bebegin erken dogmasinida yurt disina giderek cozeriz diye planliyorum. Erkenden gideriz ucak vs erken dogum oldu deriz
- +1 yıl
öykü çok fenası önce onu söyleyyim :) sen hamile oldugunu nezamn öğrendin ve nezaman çocuga bilgi verdin, seni sevyene sırf senin bedenin kullanmak için tek gecelik ilişki yaşayan biriyle aynı evi nası paylaşa bilirsin olayların hep çocuk tarafından bakıyorsun sen kişiligi oturmuş bir insan olarak dul damğası yemekmi önemli nefret ettigin biriyle istemedigin bir evliligi sürdürmekmi sen bu çocukla evllligi sürdürsen bu çocuk berki senin evine bile gelmiycek herzamnki gibi gününü gün edecek bunu kaldırabilecekmisin , bu yazdıklarını okuyan bir çok insan çocukla ilişkiye giriyorsun korunmuyorsun hamile kalıyorsun çocuk zengin varlıklı bir ailenin evladı oldugunu ögreniyorsun aldırma süresi geçi ve aldırmıyorn ve benle formalite icabı evlilikyapsın sonra boşanırız çocugu yüzünü göstermem derken şimdi evliligim boşanmazsa devam ettirim diyorsun sence insanlar bunndan şunu anlamzmı hamile kaldın çocuk zengin diye bilerek aldırmadın o aileye kapak atmak için
- +1 yıl
Birde şunu düşün öykü barışta senin aileni ziyaret ederse neler olur bence hamile oldugunu bunun için evlenmek zorunda olduğunu ailenin haberi olmaması zor gibi görünüyor birisi bunu muhakka söylecektir kız istemeye geldiklerinde gümbürtü kopa bilir sen onları sıkıştıtıken onnlarda seni sıkıştıra bilir olayla bir kıvama alsın sen uslubuyla annene söyel oda babana söylesin buyuk rezilik cıkmasından iyidir bu
Soran+1 yılFenalık değilde hayat şartları diyelim😊Ben bebek 9 haftalıkken öğrendim ve Barisi bulmam baya zamanımı aldı. Dul damgası yemek benim için önemli değil ama ailem için önemli. İnan evlendikten sonra ne yaptığı umrumda değil gelmesin eve memnun olurum hatta. Bu yazdığın cocugu kullanan paragoz kadi imajini baskalarinin dusunmeside umrumda değil. Baris zaten öyle olmadigini cok iyi biliyor ama bilmezden geliyor. Ailesi benim saf ve iyi niyetli biri oldugumu anlarsa geri kalan insanlar beni bağlamaz. Hamile olduğumu sadece Baris, annesi, babasi ve kardesleri biliyor. Merak etme onun içinde biseyler dusundum. Gidip soyleyecegim onlara eger aileme soylemeye kalkarsaniz oglunuzla evlenmem onu herkese ifsalarim, sizinde boyle bir durumda herseyi örtbas etmeye calistiginizi ifsalarim ve cocugumu asla gostermem diyecegim. Cevreleri cok genis gercekten bir cok unlu tanidiklari bile varmis ifsalanmak bizim icin degil ama onlar icin buyuk birsey.
Soran+1 yılVe aileme soyleyebilsem bu kadar ugrasirmiyim sence? Korkudan cocugu dusurecegim yakinda. Belki anneme soylerim, hatta buyuk ihtimalle soylemek zorunda kalabilirim. Dugun hazirligi, yurt disina gitmemiz vs anlayabilir. Ama babam ve kardeslerim asla ogrenmemeli. Bu arada babasi aradi beni konustuk
Soran+1 yılOzguvensiz oldugumu sanarlarsa daha cok ustume gelirler kendime guvenmek zorundayim. Soylemeyecekler ben biliyorum yapacagimi. Aradi konustuk iste Baris evlenmemekte direniyormus hala. Babasi en yakin zamanda nikahiniz kiyilacak baska yolu yok bunun dedi. Yarin bulusup yuz yuze konusacagiz annesiyle Baris gelecekmi bilmiyorum
- +1 yıl
hadiya sende ablanı getirdiyecam ablamı bir tanısan diyeceksin getiremem , beni getir abim dersin :) görüşmede altan alma seni yumşatmaya çalışırla bu olayı nasıl çözeriz diye, barış direnir tabi senle birkere hevesini almak için beraber oldu ve aldı hevesi birde üstüne senlemi evlensin kendini cezalandırsın başka öykülerle hevesine almaya devam edecek özgürce şımarık yetişmiş sanırım böyle yaşam felsefesi böyle sorumluk sahibi değil vicdan yok erkeklerin bir çoğu bakire bir bayanla beraber olmak konusunda imtina eder
Soran+1 yılHey ben geldiiim🙋Öyle seyler olduki inanamayacaksinn
Soran+1 yılEvlenmeyi kabul etti ama anlasamazsak bosanmak kaydiyla. Sonra bozcaadaya gittik bir suru fotograf cektirdik. Su evlenme teklifi planlamasi vardi ya onun icin hala kendime gelemiyorum bambaska biri oldu sanki eskisi gibi kotu davranmiyor tabiki iyi davrandigida soylenemez ama biraz daha iyimser gibi ya da fotograf cektiriyoruz diye fazla guldu bilemedim😊😃Bide dna testi seyini yaptirdik soru isareti kalmasin diye he bide ultrasonda bebegi gormeye geldi yani bir kac gunde bir dakika bile bos durmadim baya yorucuydu😊
Soran+1 yılTesekkurler. Hayir kan aliyorlar test icin. Nasilim kategorisinde fotograflari paylasayimmi senide etiketleriim😊
Soran+1 yılHaftaya istemeye gelecekler. Evet babasi cok iyi biri gercekten. Aynen ya simdiden plan yapiyor😃Eskisi gibi kotu olmasada hala duygusal bir bagimiz yok. Nikahla dugun belli degil ama Baris dugune gerek yok yurtdisinda nikah yapariz diyor bence bunun planladigi biseyler var ama dur bakalim yakinda anlariz😃
- +1 yıl
uyanık ol öykü her attıgı adımdan olumsuz birşeyler düşün bir tilkilik yapmasın, babasıyla konuş kendilerine teşekküret böyle bir zordurumdan beraberce çıkış yolu buldukları için bence ailesi boşanmasını istemez senle evliligini sürdürsün ister başı bağlı olur rahat ederler hiç değilse çocuk şımarık azgın çiçekten çiçege konacagına senle evli olup cocuguyla sorumluluk sahibi bir baba olmasını isterler ben olsam öyle isterdim :) tabi zamanla ikiniz aranızda bir duygusal bağ olurmu bilemiyorum ama kendini onlara muhtaç ve ezik hissetirme lütfen
Soran+1 yılTabiki kendimi onlara muhtaç hissetmiyorum ve hissetmeyeceğim. Mesleğim elimde özgüvenimde yerinde😊Hiç sorun kalmadı çok şükür babasına zaten sözüm yok çok minnettarım. Sanada çok teşekkür ederim inanılmaz yardımcı oldun şimdi soracağım soruda etiketleyeceğim seni😊
Soran+1 yılYa etiketleyemedim galiba ama soruyu sordum. nasılım kategorisine bak. bir😊
- +1 yıl
Nerelerdesin durumlar nasıl? kesin boşanacakmısınız :( oturup bir konuşsaydınız berki duygularınız değişebilir bir bebişiniz var artık , Bebiş nasıl nezaman doğacak? Kendini nasıl hissediyorsun Ailenin konuya bakışı nasıl boşanmanızı nasıl izaah edeceksin , biraz sinirli yapıya sahip ablan boşanmanıza nasıl bakıyor annenlere konun detayını anlatmasın eşin ve ailesiyle bu yaşaşnların aranızda kalacagını ve hiç birzaman ailene anlatılmıyacagı konusunda mutabakat sağladınmı tek seferde bir sürü soru sordum sana :) çenem düştü sendromsuz bir pazartesi diliyorum sana herşey gönlünce olsun.
En İyi Cevaplar
+1 yılçok geç olmadan aldırmalısın. savcılığa versen de, eline bir şey geçmez yaşın reşit ve alkollü olduğunu söylüyorsun hiç bir yaptırım almaz en fazla çocuk onun soyadını taşır hepsi bu. ya aldıracaksın ya gidip durumu onun ailesine anlatacaksın belki anne babası merhametlidir... haa ölmek çare değildir bilesin...
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiki onun soyadını taşıyacak başka yolu olamazki. Annesi babası muhafazakar insanlar konuşsam bir şekilde oğullarını evlenmeye ikna ederler ama ailem hamile olduğumu öğrenir bu yolla
- +1 yıl
durumu anlat onun ailesine, zaten nikah işlerine başlarlar acilen evlilik olduktan sonra ailen bir şey diyemez bir karar vermelisin ama bu asla ölüm olmamalı...
Ah be canisi ne yaptin sen... cocuk aldirmaya kesinlikle karsiyim.. ama bu sartlarda o cocugun dogmasi sana omurluk uzuntu getircek... adam istemiyo.. sadece coocyk konuusunda ilgilenir seninle... ve sen bu hatan yuzunden dul bir kadin konumunda yaswmini surdureceksin... kimse duymadan gec olmadan aldir derim de o minige nasil kiyilir bilmiyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok pişmanım ama yapamam ya o vebale giremem ben. Babası çocuğu doğurursan üstüme düşeni yaparım diyor ama benle evlenmek istemiyor. Bende ona meraklı değilim zaten geceyi hatırlamıyorum bile bebek doğana kadar evli kalsak yeter. Ailem öğrenirse gerçekten biterim ben ya. Çocuğun ailesiyle konuşsam nasıl olur sizce? Tamam bu zengin zübbe ama ailesi muhafazakar insanlar
+1 yılMadem geceyi hatirlamiyorsun baska yerlerde icip baskasinin evinde yatmayi bilen ertesi gun hapini da ogrenmeli bir an once.
02 Yorumla
Soran+1 yılProfesyonel degilim bilmiyorum
Soran+1 yılBak sen kim bana haddimi bildirmis?😂Merak etme almaya basladim bile kiyafetleri. noldu çokmu özendin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence olduğu gibi anlatmayın tecavüz etti de olsun bitsin. Zaten onun çocuğuysa dediğiniz gibi Mahkeme bu durumla ilgilenecektir bence
113 Yorumla
Soran+1 yılBütün gece barda dans ettik evindeki kamera görüntüleri filan tecavüz diyememki. Tabikide onun çocuğu ilk defa onla oldum ben başka kimse olmadı hayatımda mahkeme ne yaparki şikayet etsek
- +1 yıl
Şimdi mahkemeyle hiç alakam olmadığı için bilemiycem de sizin yerinizde olsam çocuğu aldırmanın bir yoluna bakardım eğer zamanı geçmemiş ise.. Hee baktın ki aldıramıyorsun bu çocuk illa ki doğacak o zaman bir tane kadın avukat bulun kadın kadının halinden anlar.
- +1 yıl
Tecavüz mü? İftira atmak büyük günah. @GünlükYaşam
- +1 yıl
@1Crysania Adamın günahı kadar değildir şu durumda.
- +1 yıl
Duygusal bakınca evet, yoldan tanıdığım kadınla ilişkiye girip çocuk yaparsam adamlık görevim olarak o çocuğu kabul edip o kızı da eş olarak kendime almam gerekir, ama burda olan şey çok farklı bar filan disko bu kız ortamda yaşadığı şeylerden bahsediyor hakettiği ne ki yaşadığı ne olsun
Soran+1 yılHamile bırakmayı biliyorsa sorumluluğuda var. Tek başıma yapmadım ben çocuğu. Sarhoşluğumdan faydalandı belkide. Tamam oda içkiliydi ama bünyesi alışık benim gibi kendinden geçmiş olamaz. Hemen suçu kadınların üstüne atmayın. @1Crysania
- +1 yıl
@1Crysania Bu durumda sadece çocuğun yaşamını değil aynı zamanda işini görüp bıraktığı kızın psikolojik durumu da ön plandadır
Soran+1 yılAllah razı olsun senden hemcinslerimin yapmadığını yaptın.
Soran+1 yılSen beni tanıyormusunda böyle saçma sapan yorumlar yapıyorsun? @1Crysania
- +1 yıl
Erkek olduğum için kızları daha iyi anlayabiliyorum Allah sabır versin
Sen yolunu bulmuşsun yol göstermeye gerek yok, yolda orda burda tanıştığın yakışıklı adamlardan çocuk yapmaya devam et. Sonuçta yakışıklıya birşey olmaz.
27 Yorumla
Soran+1 yılAlkol almıştım diyorum anlamıyomusun? Yardımcı olmayan insan yorumda yapmasın.
Soran+1 yılSenin gibi yobaz insanlar yüzünden ülke bu halde biliyorsun değilmi
Soran+1 yılBarda takılınca medeni olmuş olmuyorsun vermek istediğim mesajı anlamadın bence sus.
+1 yılah o adamla evlensen nolucak ha?
evlenmesen en fazla rezil olursun ailene çocuguna ama evlenirsen hayatını öyle bir adamla geçirmek zorunda kalırsın ailene aç, onlar yanında olmalılar allah elbet bir kolaylık çıkarır13 Yorumla- +1 yıl
işte sana yorum dinle
Soran+1 yılAdamı sevdiğimden evlenmek istemiyorumki ben çocuk olduğu için evlenmek zorundayız doğumdan sonra boşanırız isterse. Ailem öldürür diyorum ne yanımda olması. Birde onun ailesiyle konuşmayı düşünüyorum olur mu öyle
- +1 yıl
onun ailesiyle konuş
Ablan hakli. Ama sana ondan koca cikmaz. Cocugada yazik gunah yani
14 Yorumla
Soran+1 yılNe kocasi be Allahin belasi ya hayatimi mahvetti onla evlenmek isteyen kim. Cocuk dogsun ailem evlilik disi oldugunu anlamasin hemen bosaniriz bayilmiyorumki bende ona. Cocuguma butun sevgimi vericem babasida sahip cikarim diyor ama bakalim
Soran+1 yılYok canim kimse aldirtamaz bebegimi. Nasil olcak bilmiyorum ama evlenicez bir sekilde
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 410 cevap paylaştı.
+1 yılbence aldırman lazım aldırmazsan doğurmak zorunda kalırsın ya da bu durumu ailene açıkça izah et ya da o çocuğu bul ve git aldır..
011 Yorumla
Soran+1 yılDetayi okumadiniz galiba aldıramam ve babasini çoktan buldum zaten. Neyse detayı okuyun siz herseyi acikladim
- +1 yıl
3 seçeneğin var ya doğuracaksın ya da aldıracaksın ya da babası nikah kıyıcak resmi...
Soran+1 yılDoguracagim zaten ama evlenmemiz lazim baska yolu yok imkansiz yani o yuzden sordum zaten soruyu
- +1 yıl
anlattın kadarıyla o çocuğun seninle hiç evleneceğini sanmıyorum inşallah evlenirde seni üzmez.
Soran+1 yılNerden anladin peki evlenmeyecegini
- +1 yıl
yazdıklarını okuyunca anladım evlenecek olsaydı seninle ilşkiye girmezdi girse bile seninle evleneceğini ailenden isteyeceğini açıkça sana söylerdi bunları sana söyledimi seninle ne kadar ciddi bunlar çok önemli.
Soran+1 yılYa adami tanimiyorum bile dogru duzgun. Sarhostum ve olanlar oldu. Benimle evlenmesi gerekiyor ailesi muhafazakar insanlar mutlaka mudahele ederler bu ise istesede istemesede evlenmek zorunda cocuk dogsun bosaniriz zaten bende ona merakli degilim
- +1 yıl
bence çocuğun ailesini bul ve onlarla konuş onlara anlat derdini bence kesinlikle yardımcı olurlar sana.
Soran+1 yılOlsunlar bir zahmet torunlari sonucta su uyuz ogullari bir evlenmeyi kabul etse rahat uyuyacagim
- +1 yıl
senin yapıcak tek şey çocukla oturup adam gibi konuşmaktır baktınki laftan anlamıyor o zaman ben bu durumu senin ailenle konuşucam sen bu durumu haletmezsen ailene danışıcam konuşucam bu çocuk ikimizin çocuğu diyceksin.. bu çocuğu kabul etmezsen dava açarım gerekirse dersin. baktınki hiç oralı olmuyor o zaman ailesiyle görüşeceksin gidip.
Soran+1 yılKonustum zaten adam bildigimiz gevsek ya hamileyim diyorum sıkıntı yapma hallederiz diyor. Ailesiyle konusacagimi soylemem cunku iftira atip plan yapmaya kalkar bir anda karsilarina cikip konusacagim
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızım yapmadan düşünecektin işte neyine güvendin inanmıyorum yazılanlara ama yine de yorum yapıcam o ablan haksız bir kere her şey ikinizin de isteğiyle oldu o çocuk sana evlilik vaad etmedi ve evlenmek zorunda değil senle
026 Yorumla
Soran+1 yılYa sarhoştum diyorum anlamıyomusunuz siz? Ister inan ister inanma bunu kanıtlamaya uğraşamam daha büyük dertlerim var. İkinizin isteği diyorsunda ben çok içmiştim arabaya bindik sonra bir eve gittik onun eviymiş kucağındaydım sonra banyoda elimi yüzümü yıkadı ve gerisi yok hatırlamıyorum belkide rızam yoktu? Sonuçta sarhoş olduğumun farkındaydı benim kadar oda suçlu ve kimse kusura bakmasin ama onun cocugunu tasiyorum benimle evlenmek zorunda. Ailesiyle konuşacağım beni karsisina almayacakti.
Cevap sahibi+1 yılÇirkefe taş atma üstüne sıçrar demişler onun da taşı atmak suçu
Kızım zıkkımlanmayacaktın o zaman alkol bu yüzden haram anladın mı şimdi beyşnsiz. Olmayan beynini uyuşturmuş rızan var mı yok mu onu bile bilmiyosun ama kendi istediğinle içtin sorumlusu sensin naparsan yap şimdi
Soran+1 yılBeyinsiz sensin gerizekali haddini bil. Bana akil verecek konumda degilsin sen su kucuk beyniniz almiyor bir turlu degilmi? Sordugum soruya cevap veren verdi ben yapacagima karar verdim xper kasmak icin sacma sapan yorumlar yapmayin cunku hayatima mudahele edebilecek insanlar degilsiniz.
Cevap sahibi+1 yılAy gööttüüömm hayat mı kalmış içine sıçmışsın 😄 seni sevmeyen insana yamanmak zorundasın gurursuz onursuz bir hayat seni bekliyo hala müdahale etme diyosun keşke etseydik de böyle olmasaydın 😂 akıl veremem çünkü akıl alabilecek kapasitede olana verilir bu saatten sonra sana yapacak bir şey yok
Soran+1 yılSeni sevmeyen insan dedigin cocugumun babasi farkindamisin? Ilk torunlarini dogurunca ailesi tarafindan ne kadar el ustunde tutulacagimin farkindamisin? Bugun salak salak konusursunuz ama evlendigimiz zaman cefasinida sefasinida biz sureceginiz zaman siz ve yorumlariniz kapi disari kalicak sevgili gizli gerizekali hanim.
Cevap sahibi+1 yılSeni her zaman oğlunun hayatını karartan mutsuz olmasına neden olan bir ırısbı gibi görecekler kendilerine layık zaten görmeyecekler 😄 çocuğumun babası diyo hala adam seni istemiyo senin dediklerine bak hiç mi gururun yok. Ki zaten evlenmez senle tek gecelik kızı karısı yapacak değil şaka mısın inandırmışsın buna kendini daha demin mahkemede rezil ederim diyodun noldu bir halt olmaz 😂
Soran+1 yılAilesini tanimadan salak salak konusma. Muhafazakar insanlar anlatirsam ogullarina cok kizarlar beni nasil gordukleri umrumda degil zaten. Sonuc olarak torunlarinin annesiyim beni kabul etmekten baska careleri yok ki zaten bunlara gerek kalmayacak cunku ogrendikleri an evlilik icin ogullarini zorlayacaklar buna cok eminim. Seni gerizekali ufaklik kendimi ya da gururumu dusunmuyorum ben cocugumu dusunuyorum onun hayatini dusunuyorum. Ben nasil dusunuyorsam babasida sahip cikiyor. Tek gecelik senin anandir bir gun Allah aynisni sanada yasatir insallah. Benim adimda oykuyse o adam benle evlenecek! Seni gelismelerden haberdar ederim ufaklik.
Cevap sahibi+1 yılYazma daha fazla muhattap olmak istemiyorum 😂 yaşamam kızım ben sen değilim tek gecelik de değilim 😂 evlenirseniz cüzdanı atarsın ki bu olmayacak çocuğa da üzülüyorum ama daha fazla bir şey demicem para etmiyo sende
Soran+1 yılBuyuk lokma ye buyuk soz soyleme. Hersey Allahtan insallah bir gun sende yasarsin aynisini tek geceligi gorursun o zaman yalniz sunu bil hamile birine bunlari soylemen bir sekilde cikicak senden yanina kalmaz. Her turlu evlenecegim bunuda bil.
Cevap sahibi+1 yılTamam kes
Soran+1 yılKaybol ufaklik.
Cevap sahibi+1 yılLaftan da anlamıyon ha git kışt 😄😄
Soran+1 yılBu benim sorum benim postum hadi ikile bebegim.
Soran+1 yılSelam canim😉Evleniyorum hani haber veririm demistim ya merakta kalma dedim. Birazdan nasilim kategorisinde fotograf paylasacagim gizli olmasan etiketlerdim ama istedigin olmadi evleniyorum bunu ogrenmende yeter bana hadi bay😘😉
Cevap sahibi+1 yılHe he ben de yedim 😂
Soran+1 yılGizliden cikta etiketleyeyim seni bebegim ya da dur simdi soruyorum zaten oraya yazarsin😉
Soran+1 yılCanim noldu ya gelemedin bir turlu bulamadiysan link burda 😂😘https://www. kizlarsoruyor. com/qt/nasilim/q5235917-basardim-mutluyum-simdi-nasilim#new
Cevap sahibi+1 yılİşim vardı yeni gördüm yazcam şimdi bekle 😂 Gördüm hala inanmıyorum valla başka birinin fotoları olabilir 8 gün içinde böyle olması gerçekçi gelmiyo eğer doğruysa bile sadece bebeğin için iyi olur onun suçu günahı yok en azından düzgün başlar hayata en azından öyle bilir ama senin için sonunun iyi kötü olacağını görebilmen için 8 gün çok yetersiz acele etme 😄
Soran+1 yılAlbümmü atayım inanman için ahaha bir sürü fotoğraf var düğün fotolarıda gelecek inşallah😂Benim sonumun iyi olacağı belli oldu bile bebeğim doğsun boşanacağım sonrada tek başıma huzur dolu hayat😊😂Bu arada bebek nerde yazan sen değilsin dimi?😂
Cevap sahibi+1 yılYok be yazmadım oraya. Cidden böyle mi düşünüyosun boşanma konusunda
Soran+1 yılYa aramızda duygusal bir bağ yok açıkçası olacağınıda düşünmüyorum ee o zaman evli kalmanında bir mantığı yok😂Boşanırız annem bebeğe bak bende mesleğimi yaparım mantıklı bence😂
Cevap sahibi+1 yılİyi tamam hayırlısı 😄
Soran+1 yılKız sen gizliden çıksana bir merak ettim😂😂
Cevap sahibi+1 yılNiye hayırdır 😂😂
Soran+1 yılMerak ettim burda konustugm baya kiz varda onlardanmisin acaba😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok değilimdir 😄
+1 yılNeden evlenmek zorunda olsun ki? Kürtajdan vazgeçerek sorumluluğu almışsın, başkalarını suçlama refleksini atın üstünüzden.
21. Yüzyılda yanlışlıkla hamile kalmak için aptal olmak lazım zaten.07 Yorumla
Soran+1 yılArkadasim siz anlamiyormusunuz? Ilk defa ictim diyorum kendimden gectim hatirladigim seyler cok az arabaya bindik, kucagindaydim banyoda elimi yuzumu yikadi bu yani devami yok hatirlamiyorum ama o sarhos oldugumu bildigi halde yapti sorumlulugu uzerine aldi demekki. Ben neden kurtaj yaptirayim? Babasi korunsaydi o zaman benle evlenmek zorunda o kadar. Istediginle birlikte ol hamile kalinca kac kurtul yok oyle bir dunya.
- +1 yıl
Seninle evlenmek zorunda değil. Kendine saygı duy biraz. Güçsüz kadınlar kadar acınası bir şey yok.
Soran+1 yılBekara kadin bosamak kolay gelirmis sozu cuk oturdu su an. Benimle evlenmek zorunda ve olacakta. yaparken iyiydi sorunlulugunu almasini bilecek. Karsidan hersey kolay gelir tabi yasimi, meslegimi, cevremi, ailemi hicbiseyimi bilmiyorsun nasil guclu olmam gerektigini soyleyemezsin dolayisiyla. Dizilerdeki gibi zannetmeyin gercek hayati o kadar kolay degil boyle bir durumda guclu olabilmek. Kendime saygi duyacagik diye bebegimden olamam. bir anne once evladini dusunmeli
- +1 yıl
Bakamayacağın çocuğu niye doğuruyorsun o zaman? Senin yüzünden neden başkasının hayatı kararsın ya tanımadığı etmediği insanla evlenecek değil ya? Zorunda diyorsan bir de yargı yollarını dene bakalım onlar ne cevap verecek sana.
Soran+1 yılYok sen cok yanlis anladin meslegim isim gucum yerinde bakabilecek durumum fazlasiyla var. Bak hala senin yüzünden diyorsun anlamiyorsun galiba tek basimami yaptim ben cocugu bos yapmayin. Tanimadigi insanlada birlikte olmasin o zaman. Yargiya gerek kalmayacak ailesi cozecek herseyi.
- +1 yıl
Üzgünüm ama 2 gram aklı varsa evlenmez seninle. Ailesi de eğitimli insanlarsa karışmazlar zaten.
Soran+1 yılHadi oyle olsun senimi kiracagim. Gelismeleri yazacagim zaten.
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdam evlenmek istemiyorsa zorlayamasin hem evlensen bile ne olacak? Omur boyu seni sevmeyen biriyle birlikte olacaksın!!! Çocuğu aldirmalisin başka şansin yok ! Kendi hayatını en önemlisi de dogmamis çocuğun hayatını karartma aldır çocuğu!
08 Yorumla
Soran+1 yılAdama meraklı değilim zaten çocuk doğana kadar evli kalsak yeter. Ayrıca aldırmayacağım katil olma vebaline giremem
Cevap sahibi+1 yılAma gordugun gibi adam istemiyor yapacak birsey yok! Bu olaya duygularına değil mantığınla yaklasmalisin gittiğin yol yol değil
Soran+1 yılOnu beni hamile birakmadan önce düşünecekti.
Cevap sahibi+1 yılSeni hamile bırakmadan önce mi?😄 senin suçun yok mu?
Cevap sahibi+1 yılBu arada aşamalı bir yorumunda adamın birine gerikafali demişsin dinime kurfeden musluman olsa eğer bu kadar modern ve ileri dusunceye sahip biriysen ailene karşı resti cekersin kimseye muhtaç olmadan yaşarsın bebeginle ! Ama seninki sadece boş laflar
Cevap sahibi+1 yılAşadaki *
Soran+1 yılEvet suçum var ama tüm suç bende değil ya düşünsene kucağında evine götürdü banyoda elimi yüzümü yıkadı o kafayla bile bunları hatirliyosam o kesinlikle sarhoş olduğumun farkındaydı
Cevap sahibi+1 yılHerneyse olan olmuş artık onemli olan bundan sonrası
Gizli Üye(36-45)+1 yılHic dramatize etmeyin. Sen o cocugu dogursan bile belliki perisan olacak git aldir bidahada byle bklar yeme
13 Yorumla
Soran+1 yılYa siz ne biçim insanlarsınız hem sana hemde bu yazdığını beğenen yalaka pembeliye söylüyorum. Dramatize etmek nedir ya olduğu gibi anlattım herşeyi bidaha ne yapıp yapmayacağımı sana mı sorucam? Adam gibi yol gösteren yorum yapsın bana emir verici ve aşağılayıcı cümleler kuramazsın.
Cevap sahibi+1 yılHemen soyliyeyim. Biz onune gelene verip hamile kalmayan insanlariz mesela. Cinselligi yasasak bile onlemimizi alan insanlariz. Barlarda gtu basi dagitim baskasindan hamile kalmayan insanlariz. Bide uste cikmaya calisiyr suna bak. Sucunisleyen sensin onlemini almayan sensin. Duygu somurusu yapan da sensin. Nerdeyse sucu bize atacak suna bak
Soran+1 yılHayatında hiç içmedin galiba kendinden geçmenin yaptığın ve yaşadığın şeyleri hatırlayamamanın ne olduğunu bilmiyosun. Tüm suçu bana atamazsın sarhoş olduğumu gördüğü halde benle birlikte oldu önlemi alması gereken oydu
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir adamın çocuğunuda taşıma zaman geçmeden aldırmalısın. Yazık o bebeğe büyüyünce ne diyeceksin ona babam nerde deyince
04 Yorumla
Soran+1 yılAldiramam iste aldirsam bu sorunlari yasarmiyim hastaneye kadar gittim ama yapamadim cok agladım. Babasi zaten cocuga sahip cikarim ama evlenmem diyor
- +1 yıl
Çocuk büyütmek kolay değil bu sorumlulugu üstlenebilecekmisin. Yazik ettin kendine :( güzel bir sekilde sevdigin adamla olan bebegi dünyaya getirmek var birde
Soran+1 yılBabasinin ailesi yanimda olur diye dusunuyorum hatta eminim diyebilirim kendi ailemdende ablam yanimda annemde fazla küs kalamaz. Olan oldu artik ne yapalim kader
- +1 yıl
Herşey kader deyip bırakma insanın birazda kendi elinde ama sen seçimini yapmışsın hayırlısı olsun
sen git iç elalemin altına yat sonra ağla iiyi olmuş...
08 Yorumla
Soran+1 yılInsanin kinadigi sey basina gelirmis. Bir gun kizinin basina gelirse onada iyi olmus diyen birileri cikicak. Allah islah etsin sizin gibileri.
Soran+1 yılYo ilk defa boyle bir cumle kurdum ve cok icten yazdim.
Soran+1 yılOnu benden cok kimse dusunemez emin ol. Annesi dogmasini istiyor babasi sahip cikiyor, babasinin ailesinin ilk ve tek torunu akil vermeye kalkma yani tamam😊
Soran+1 yılKarnindaki cocugunu dusun akil vermek olmuyormu ileri zeka
Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bence Gururu bir kenara bırak git soyle ya da gunahına girme cocugun aldirma sansin varsa aldir.
06 Yorumla
Soran+1 yılGurur yapmıyorum gidip söyledim zaten
- +1 yıl
İnsanları anlamıyorum ama oda haklı bir gunde tanışmışsın hmn yatagına girmissin o sana guvenemez sen ona zor senin isin ama olumsuz dusunme Şu an anlayabiliyorum piakolojini bende intaara tesebbus ettim cok kez ama bnce o cocugu kucagina ali ca hersey gececek bunu bir hayal et.
Soran+1 yılHemen yatağına girmişsin diyorsunda sarhoştum ve o bunun farkındaydı kucağında getirdi eve banyoda elimi yüzümü yıkadı bunları hatırlıyorum onun hatırladığınada eminim tüm suç bende değil yani. Çocuk doğunca herşey geçecek belki ama ben yalnız kalıcam
Soran+1 yılGüvenmi? Neden bana güvenmesini sağlayacağım ve neden peşinden koşacağım ortada kalan mağdur olan benim. Beni karşısına almayacaktı gidip ailesiyle konusmak en mantiklisi simdilik
Adam seninle evlenmemekte haklı çocukla ilgili sana yardimci olacakmış gerçekler acı malesef senin adına üzüldüm.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmemekte haklimi? Ya hangi kafadasiniz siz mantikli olun biraz
Soran+1 yılKendi basima oldugumu nerden cikardin 7 arkadas gittik. Ilk defa ictigim icin dozunu fazla kacirdim. Ayrica sen onu tanimiyorsun bile gevsek, zengin zuppenin teki. Benden eksigi yok fazlasi var yani elestirecek tarafi yok.
Soran+1 yılDans ediyomusuz bunlar goturmeye calismis bende o kafayla siz gidin ben gelmeyecegim demisim bu salaklarda gitmisler konusmuyorum zaten hic biriyle. Inanmayanlara soyleyecegim tek sey trol insan en ince ayrintiya kadar konusmaz soruyu sorup kacar bu kadar derdimin arasinda bide bunlarla ugrasamam. eyvallah
+1 yılAldır, hiç günahsız bir bebeğin hayatını mahvetme. Kendi hatanın bedelini ona ödetme. Sen çek hatanın bedelini.
04 Yorumla
Soran+1 yılAldirip katil olamam asil o zaman hatamizin bedelini o öder ve ben o vebale giremem
- +1 yıl
Annesi bir gece alkol aldı eğlendi, babası zengin ve umursamaz bir züppe. Sonuç; günahsız bir yetim babasız ve annesi ile hangi şartlarda büyüyeceği meçhul. Hep bir yanı eksik ve buruk kalacak.
Soran+1 yılHayir oyle olmayacak butun sevgimi verecegim ona cok iyi bakacagim babasi zaten cocuga sahip cikarim diyor onun derdi benle evlenmek istemiyor
- +1 yıl
Hayırlısı olsun.
Gizli Üye(36-45)+1 yılişin çok zor allah kolaylık versin geröekten tam bir türk filmi. şimdiye kadar hiçmi hülya koçyiğit izlemedin sırf bu konu üzrine 7 film çekmiş
kürtaj tek çözüm başka yolu yok geç olmadan al önlemini04 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz aldıramam ya
Cevap sahibi+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılduygusallığı bırak akıllı ol doğurupta napçan
Soran+1 yılAsla olmaz..
+1 yılBence vakit gecmeden aldir o adam seninle evlenmeyecekse ya da seviyorsan yine konus
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sevmesi ya tanımıyorum doğru düzgün evlenmek için uğrasacağım
- +1 yıl
Öyle yap Ailen umarim onu kabul eder
+1 yılgeçmiş olsun anca mahkemeyle çözüme kavuşur bu olay
02 Yorumla
Soran+1 yılŞikayet etsek ne yaparlar
- +1 yıl
senin yararına olacak bişeyler çıkar. bir avukata danış
Aslında intihar etmen hem dünya için hem de senin için daha hayırlı olur ama illa sürünücem diyorsan kendine herkesten uzak bir hayat kur
01 Yorumla
Soran+1 yılİntihar etmeyi düşündüm dedim seçeneklerimde yok artık. Kürtajla aynı şey zaten o vebale giremem
Gizli Üye(36-45)+1 yılya abi adaletsiz dünya bir çok kadın çocuğu olsun diye 20-30 yıl çabalıyor üzüntüden ölüyor böyle pisliklerinde çocukları oluyor. çok yazık
16 Yorumla
Soran+1 yılAsıl pislik sen ve senin gibi yobazlar! Erkek haliyle durumumu anlayanlar varken sizin gibi hemcinslerimden utaniyorum! Ben burda bir ton dertle uğraşıyorum bir yol gösterin diyip yardım istiyorum senin dediğin şeye bak. Yardımcı olmayan insan defolup gidecek bu sayfadan beni eleştirecek nitelikte biri değilsin sen. Demekki Allah anne olmak için beni uygun görmüş bana vermiş bu canı sorgulamak kimseye düşmez
Cevap sahibi+1 yılHe sen evlilik dışı hamile kalıyosun ve pislik ben oluyorum haklısın
Soran+1 yılSanane kardeşim SANANE! Soruma cevap verenler verdi zaten ben yapacağıma karar verdim daha ne sıfatla eleştiriyosun beni
Cevap sahibi+1 yılBurada böyle bir soru soruyorsan eleştireyede açık olmalısın
Soran+1 yılSu cumleye varya uyuzum abi! Elestiremezsin yok oyle bir dunya sorum acik ve net cevap veren verdi uzatmanin anlami yok bosuna zamanimi harcayamam
Cevap sahibi+1 yılBu işler böyle ablacım bu sitede oaylaşıyorsan iyide yorum gelir kötüde madem kötü yorumlara katlanamıyorum o zaman sorma
Hep aynı hamilelik senaryosu biraz ufkunuzu gebisletin 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılO kafanin icindeki yuvarlak seyi calistir biraz. Trol olsam soruyu sorup kacarim benim bildigim troller iki gun boyunca en ince ayrintiya kadar herkesle konusup tartismaz. Inan bu kadar derdimin arasinda birde sizinle ugrasamam. Cevapa gerek yok.
Soran+1 yılVay canına büyülendim. Bu kadar yazdığım şeyden onamı takıldın
Soran+1 yılBenmi cahilim ufaklık
Soran+1 yılSen kimsinde bana ahlak dersi veriyorsun ufakliga bak ablan yaşındayım haddini bil.
Soran+1 yılSorun degil her turlu senden buyugum.
+1 yılO haltı yemeden düşünecektin. Savcılığa hangi kafayla vermeyi düşünüyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılSarhostum diyorum anlamiyomusunuz siz ya. Babalik davasiyla tabi.
- +1 yıl
Adamın parası olduğunu öğrendin sülük gibi yapış. Davayla bir halt edemezsin. Adam istese reddeder. Çocuk da çocuk esirgemeye gider ya da sen bakarsın. Çocuğa bakmak zorunda değil.
Soran+1 yılPara? Zengin olduğu her halinden belliydi zaten ne alaka? Reddetme gibi bir şansı yok cahilmisin sen dna testiyle başvurunca kaçışı yok.
Soran+1 yılBana bak daha dün çıkmışsın anandan ağzını topla pezev*nk. Sap gibi yaşıyorsun bir b*ktan anladığında yok. Benim derdim senimi gerdi soysuz köpek
Soran+1 yılVaroş senin anan canım kaybol.
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir b*ok yapamazsınız içmeseydin sonuçta zorla olnamış sen yatmışın altına
23 Yorumla
Soran+1 yılSizin gibi kadınlardan utanıyorum. İnsanın en büyük düşmanı kendi hemcinsidir diye boşa dememişler. Dna testi yaptırıp vericem savcılığa bak bakalım yapamıyormuyum.
Cevap sahibi+1 yılVer tabii amacın cocuğa kapağı atmak ama o işler o kadar kolay değil rezil olduğunla kalacaksın :D
Soran+1 yılYa sen neyden bahsediyorsun? Ne kapak aticam o zengin zübbeye ya cocuk dogduktan sonra boşanacağıma dair imza bile verebilirim işim olmaz onla hiçte ortada kalmam ailesiyle konuşucam mecbur evlenecek o benle gelişmeleri yazarim gizlicigim o kadar kolay değil..
Aldır. Eğer bu kadar kötüyse durumlar
08 Yorumla
Soran+1 yılYa aldıramam işte yapabilsem bu durumda olmam zaten
Soran+1 yılBabasız büyümez çünkü çocuğu doğurursam sorumluluklarımı yerine getiririm dedi onun derdi evlilik işi filan
Soran+1 yılInan tanısan anlardın o kadar genis ve rahatki hamileyim diyorum hallederiz sıkıntı yapma diyor gevsek. Çok dobra biri öyle bisey olacagını sanmıyorum. olsa bile ailesi izin vermez torunları sonuçta
Soran+1 yılYa tanisan böyle demezdin işte beni asla affetmezler
+1 yılŞikayetçi Olabilirsiniz.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne Sebeple Olduğunu Yazmam. Akıl Büyük Sermaye..
Soran+1 yılSikayetci derken konuyu acsak
- +1 yıl
Benden Bu Kadar.
Fox'ta ki dizi değil mi bu ya?
21 Yorumla
Soran+1 yılNe dizisi ya! benim dizi izleyecek halimmi kalmış kardeşim
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 24,6b cevap paylaştı.
+1 yılUyarinca biz suclu oluyoz
18 Yorumla
Soran+1 yılKimse uyarmadi valla beni.
- +1 yıl
Senin aklin yokmuydu
Soran+1 yılHayatinda hic icmedin galiba.
- +1 yıl
Bunlarin olabilcegini bildigim icinicmiyorum
Soran+1 yılNe guzel.
- +1 yıl
Zaten icen biri degilim icersem sarhos olmam sana icme gitne deseydik iplemikcektin seviyorum guveniyorum dicektin ve bunu diyen kizlar var hala
Soran+1 yılTanismiyodukki önceden kafam guzelken tanistik. Sarhos olmam deme hic belli olmaz bu islere buyuk konusma
- +1 yıl
Olmam cunku alkol almam alipda seks yapmam
+1 yılDiyecek laf yok, müstahak..
01 Yorumla
Soran+1 yılBir gun seninde kizinin basina gelirse onada boyle diyen birileri olacak.
Oha ya bekaret öylemi gitti trollmü bu soru oha ya
03 Yorumla
Soran+1 yılDalgami geçiyorsun sen benle boş yapma
Soran+1 yılTrol değil emin olabilirsin trol olsam bu kadar kafa patlatirmiyim konuya kardesim ya. Doğuracağım ve evlenecek baska yolu yok konusacagim ailesiyle ikna etsinler oğullarını
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnu haram işlemeden önce düşünecektin kızım.
06 Yorumla
Soran+1 yılSiz çokmu masumsunuz? Ben burda zor durumdayım bide namus bekçiliği yapanlarla uğraşamam
Cevap sahibi+1 yılAdamın da başını yakacan o değil çocuğa yazık sizin gibi insanlar yüzünden neyse. . .
Soran+1 yılNe diyorsun sen be? Adamın başını yakacağım öyle? Ya adam beni hamile bıraktı asıl o benim başımı yaktı hadsize bak ya!
Cevap sahibi+1 yılBaşına silah mı dayadı beyinsiz kendin birlikte olmuşun.
Soran+1 yılGerizekalımısın sen? Kendimde değildim diyorum sarhoş halimden faydalandı belkide
Cevap sahibi+1 yılMalsın kızım sen o fırsatı vermeyecektin.
Erler Film Sundu..
11 Yorumla
Soran+1 yılKimseye laf anlatacak ne halim ne dermanım var borcum olsun.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 710 cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun öncelikle
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalıyım diye sormuştum
- +1 yıl
Ya aldırmalısın vebali büyük ya da doğuracan git masrafları al ondan
bence öldür kendini
03 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah.
Soran+1 yılNasil anlamak istiyorsan.
+1 yılDizi kardeş bu
03 Yorumla
Soran+1 yılKardesim Allah rizasi icin az mantikli olun kendi yasamadigim bir olay icin bu kadar ince hesaplar yapip herkesle konusurmuyum? Benim bildigim troller soruyu sorup kacar bu kadar derdimin arasinda yapmayin bari ya
- +1 yıl
Aldır o zaman
Soran+1 yılAsla. Karari verdim zaten doguracagim ve babasinin ailesine herseyi anlatip evlenmeye ikna edecegim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibi onun bunun altına yatanlar beter olsun
09 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibi yobazlarinda başına gelir insallah.
Cevap sahibi+1 yılSen onun bunun altına yatınca ileri kafa oluyorsun değilmi küfrettirme bana
Soran+1 yılSanane benim özel hayatımdan be sen kimsinde bana bunlari söylüyorsun. Ben bu soruda yol gisterin dedim masal anlatmadım adam gibi yardımcı olmayan defolup gitsin sorumdan yobaz insan.
Cevap sahibi+1 yılKızları yatağa atmadığım için yobazım değilmi böyle kullanıp atmadığım için yobazım sana bu tür ileri erkeklerle mutluluklar kolay gelsin
Soran+1 yılO adama ne desen haklısın ama benim üstüme gelmeyin bu kadar içtim işte kendimde değildim ama o sarhoş olduğumu bildiği halde hamile bıraktı beni o yuzden ona istedigini de ama herseyi benim ustume atma
Cevap sahibi+1 yılÖyle taraklarda gözü olmayan bir kız nasıl bu kadar dağıtıyorda bunlae başına geliyor ne biçim dünyadayız be boku çıktı
Soran+1 yılArkadaşlarım yüzünden hep ilk defa bara gittim ve ilk defa bu kadar içtim israr ettiler. bu olaydaki tek sucum alkol almam devaminda zaten bilincim yerinde degildi
Cevap sahibi+1 yılArkadaşların seni nasıl yalnız bırakıyor ya ne aşağılık pisliklermiş ya
Soran+1 yılHic biriyle gorusmuyorum su an yanimda olmak istiyorlar ama izin vermiyorum. Neymis efendim ben burda kalicam bu adamla eglenicem siz gidin gelmiyecegim demisim! Salakmsiiniz siz ya ilk defa alkol almisim kafam buharlasmis kendimde degilim bunlarda birakip gitmisler
+1 yılAyyy trolcum
31 Yorumla
Soran+1 yılSeni pistten alalım ufaklık kimseye laf anlatacak halim yok.
+1 yılGel bilgilendireyim seni takil et beni cidden
00 Yorumlatamam inandım..
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan laf anlatacak durumda değilim borcum olsun.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHangı şehirdensın
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 19,4b cevap paylaştı.
+1 yılAha bak su yol
01 Yorumla
Soran+1 yılKomikmisin sen yoksa gerizekalimi
+1 yılaldır sende
04 Yorumla
Soran+1 yılYa aldiramam iste anlayin artik sunu yapamam
- +1 yıl
o zaman söyle ailesine
Soran+1 yılOyle yapacagim zaten aile muhafazakar insanlar onlardan baska kimse ikna edemez o uyuzu
- +1 yıl
bencede :)
+1 yılNe yapalım
02 Yorumla
Soran+1 yılSonuna kadar okuyupta bunu yazdıysan sen bişey yapma zaten lazım değil.
- +1 yıl
Tek soruyu okudum
türk filmi ok..
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet benziyor biraz.. Ama yemin ederim gerçek çaresizim.
Aldır kanka
00 Yorumla
+1 yılserefsizin teki
01 Yorumla
Soran+1 yılBabasimi hi aynen
Aldiririm
00 Yorumla
+1 yılevlenme
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl evlenmem ailem öldürür beni öğrenirlerse
+1 yılNoldu evlendi mi
00 Yorumla