Ne kadar hoşlarına gidiyormuş meğer 😅
Beraberlikler başlarken ilk adım kadından gelirse erkek neler düşünür?
Ne kadar hoşlarına gidiyormuş meğer 😅

Ben böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum. Çünkü kadınlarda gurur bu konuda ön planda. O yüzden bunu hep erkeklerden beklerler.
Hadi diyelim kadın ilk adımı attı. O an biraz garipserim ancak bunu dalga konusu yaparsa buna canım çok sıkılır. Yani bunu o an söylerim yaptığı bu teklifi dalga geçmek niyetiyle söylemesini isterim.
Kendini yere göğe sığdıramayan bir erkek ise bu; ilk tartışmada çamurluk yapıp "sen bana geldin" diyecek kadar düşer.
Ama farklı düşünenler için bu özel ve güzel bir anı olarak kalır. Çünkü, öyle.
İlk adımı sevgilim atmıştı kimin ilk adım attığına takılmayan birisi olarak garipsemedim bu hareketini şu an geriye dönüp bakınca da iyi ki yapmış diyor insan 😂
ne düşüneceğim
bana değer veriyor :) bu önemli bir kavram benim için değer verilmek..
Cevap
72Cevap
Ben ilk adımı atmam arkadaş. Prensip meselesi. Erkek dediğin ilk adımı atar kadın adım atabilmesi için yol yapar. Kural bu.
Bilirim :D tahmin edebiliyorum yani
Atamıyoruz kardesim ilk adımı bizde nerden bilcez belkide tepki verceksiniz😂
@-Life-is-G- bak ne yazıyor orada “kadın adım atabilmesi için yol yapar” yol yoksa adım atılacak yerde yoktur :D
Napıyon rol için yorumlarımı beğeniyon 😂
@-Life-is-G- kimseye yol açmadım :D Açarsam napardım bilmem 🤷♀️
Hoşuma gider, g. tüm kalkmaz @hot_chocolate Ayrıca, Bu ülkede kadınların ilk adımı atan, tanışmak isteyen erkeğe ne tepki vereceği belli değil. Erkekler için büyük risk, ilk adımı atmak. Tipini beğenmese terslenme ihtimali var (bu tipinle bana mı yürüyorsun diyen bile var -bana değil, başkasına). İlk adımı erkek atınca kadınların g. tü kalkıyor gibi.

günaydın :D
Erkekte ondan hoşlanıyorsa direkt duygularını açar. Ne güzel sevenim varmış diye düşünür.
Bence on yargılı bakmamak gerekir isteyipte cesaret edemeyip hayatımızda çok pişmanlıklar çekeriz en azından dene olmasada deneyip çabaladım dersin bence normal karşılar hoşuma bile gider cesaretli kadınları severim
Kendini bilen, cesaretli bayanları takdir etmek lazım🌼ben yadırgamam ve yanlış anlamam kesinlikle. Kişi aradığını bulmuşsa çabuk davranmalı, platonik takılmaktansa cesaretli olup sonuca gitmek en güzeli bence😉💐
Ben saygı duyuyorum. Bana göre ilk adımı kadın atmalı zaten çünkü doğada öyle ataerkil toplumlarda erkek atıyor kadında işine geldiği için bu düzen böyle gidiyor. Oysa kadın seçip beğense toplum çok farkki olurdu.
İyi ki derim. Ona daha çok saygı duyar , daha çok severim sanırım ✌️
İki bakış açısı var ya normal karşılar olabilir ya da aha bir ceylan düştü
SKSKSSLSLLSLDS
Yalan mı söyleyim 🤣 gerçekler var hayatta riskler dur bakim 🤣 ay çok etkilenirim cesur kadınlara hayranım beni benden alır,😄 dil herşeyi söyler doğrusunu ancak söyleyen bilir
🤣 Sende çene yok mu sanki sen bilmiyorsun dediklerimi
🤣 Maşallah de çene twk başına bşr organdır çeneye hükmeden beyin yoksa çene neye yarar aksesuar sadece
🤣🤣 Fazlası zarar Bakırköy'e yol yapar fazlası
Yaygın ve yanlış olduğunu düşündüğüm bir inanış, "ilk adımı ben atarsam, basit kadın olduğumu düşünür." şeklinde. Bir ilişki, iki kişi ile yürüyorsa, ilk adımın, taraflardan herhangi birinden gelmesi kadar doğal bir durum yok.
Gayette güzel şeyler düşünürüm. İlk başta cesaretli, özgüvenli bir kadınla olduğumu düşünürüm, doğru yoldayım derim. Beraber olduğum kadını kaybetmemek için elimden geleni yaparım.
Daha öncesinde milyon kere sorulmuş bir soruya vereceğim cevap yine aynı😂 Kadın ilk adımı atarsa ve tabi karşılıklı beğeni varsa kesinlikle reddedilmemeli. Çünkü o kadında ego yoktur. net
Ne düşünürse düşünsün...
Erkek yanlış düşünse bile iki güne kadar onu değiştirmek yine kadının elinde ne olsa..
Selamlar duygularımı açarım zaten işareti vermiş bana yani onndan sonra belli bir süre takilmaca sonra ayrılık
değer verilmek onemsenmek ne kadar güzel bir duygu kim mutlu olmaz ki hele de medeni cesareti bu kadar iyi olan bir kadın dostlar basina
Her şeyi devletten (erkekten) beklememek gerek :) yol yapın yürüyelim..
Utangacım ben yaaa :) sevgilililerim hep beni buldu ve o şekilde sevgili oldum
Keşke evli olsam :)
Saklayacak bir şey mi evli olmak?
Bişi düşğnmez hatta onu mutlu eder..
Nerden anlattım sana daha çok yüzüme vuracaksın o olayı 😅😅
Sana artık allahın suyu yok 😅😅
Hiç umurumda bile olmaz 😅😅
Bundan sonra böyle 😂😂
Kim demiş onu 😅😅
İlk adımı atan kadın benim gözümde değerlidir. Tabuları yıkabilen ve ne istediğini bilen cesaretli bir kadındır. Alnından öpülür.
erkekler mıymıntı herşeyi erkekten bekleyen kadınlardan hoşlanır
İlk adımı erkeğin atmasını isterler sonra adamın dış görünüşü kötüyse reddederler hiç şaşmaz. İlk adımı atan delikanlı yürekli kızlar da var. Onlar başımızın tacıdır.
Gelsin canım seve seve karşılarım nasıl olsa evli olurum
Ben full kadinlardan beklerim. Ben acilmam. Kaybederim ama acilmam :)
çok iyi olurdu bizi büyük bir derten k urtarirlardi
Erkek için, kadına karşı açılması daha rahat olur. Fazla çekinmez reddedilme korkusu olmaz..:)
Karakteri sağlam olan biri için sorun olmaz. Aşkta sıra ve kimin ilk adımı atacağının önemi olmaz.
Işte Tam benim Kafadar derim Çünkü ben kimseye mesaj atmam kimseye adım atman beni beğenen bana adım atsın
Şahsen mutlu olurum ve kendimi şanslı biri olarak düşünürüm 🙃✌
Gerçek sevgi varsa sende bi adım atabilirsin kötü karşınlanmaz
Hiç bişey düşünmemeli ama art niyet varsa o başka tabi
Hiç Bir sorun yok bence bunu kompleks yapanlar düşünsün.
Merhaba neden atmasınlar
sonuçta hepimiz insanız...
Buna yürümek denir. Beraberlik başlangıcıysa karşılıklı bi durumdur. Yürümek güzeldir.
İlk adım mümkünse kadından gelsin, ilk adımı biz atınca aldatılıyoruz.
Türk kızlarında bu ego, bu aşırı pofpoflanma durumları varken ilk adımı atmazlar.
Günümüzde bunun kızı erkeği kalmadı. Cesareti daha fazlanolan yapabilir.
her şey eşit bence erkek ilk adımı atınca kadınlar farklı mı düşünüyor ki tam tersi olunca biz neden farklı düşünelim gayet normal. olabilecek bişey bunu çok büyük bişey gibi göstermeye gerek yok bence
erkeğin işine gelir bir şey düşünmez :) karaktere bağlı tabiki
Ben evlilik taraftarı değilim ilk adım eşimden geldi evliyiz iyi ki de koşmuş bana ☺️
Mantıklı bi soru biz erkekler olarak her zaman kadından bisey bekleriz ama lakin kimi erkek bunu baska düşünür kimisi baska düşünceye sahip olur ama herşeyi de kadından beklemek ayip olur bence..;)
Öyle bir iki deneyen olmuştu herhalde yakışıklı olduğumdan degil ki yillar sonra canım oldugumdan ettiklerini anliyorum, ama yine o canım paçayı kurtarmıştır ım.
Bir sey düşünmez. Gayet normal bir durum
❝On iki işçi Köln’de bir pansiyonda kalıyorduk. Bizim pansiyonun en yaşlısı Muharrem abinin okuma yazması yoktu. Bir gün elinde mektupla geldi, ‘Yengen yollamıştır belki şunu bana okur musun Bayram?’ dedi. Bir kıyıya geçtik, mektubunu tane tane okudum. Yenge yollamıştı.
Hem dinledi, hem ağladı. Birkaç gün sonra ‘Bir de cevap yazalım Bayram’ dedi. Oturduk iki sayfa yazdık. Gel zaman git zaman bu iş benim üstüme kaldı. İki haftada bir mektup okuyup cevap yazıyorduk. Artık aileden biri sayılırdım, her şeylerini biliyordum.
Son mektupta Muharrem abinin hanımı ‘Sağ olsun bizim komşunun kızı Gülizar ne zaman istesem sana mektup yazıyor’ diye not düşmüş. Meğer yengenin de okuma yazması yokmuş, o da tanıdık birine yazdırıyormuş. Muharrem abi cevabı mektubunda şöyle yazdırdı:
‘Allah razı olsun bizim Bayram da beni kırmıyor, hem okuyor hem yazıyor.’
İşte her şey o günden sonra başladı. Ben Muharrem abiden habersiz mektubun sonuna ‘Gülizar hanım yazınız pek güzelmiş, okunması çok kolay’ minvalinde bir not düşünce o da bana bir şeyler yazdı.
O notlar zamanla çeyrek sayfa, hatta yarım sayfayı bulmaya başladı. Tabii ne Muharrem abi ne de yenge hanım bu durumdan haberdar. Öyle öyle biz işi büyüttük. Gülizar ailesinden çekindiği için kendi ismine mektup yazamıyordum.
Muharrem abinin mektubunun bir kısmını kendime ayırıp öyle haberleşebiliyordum. O da aynısını bana yapıyordu. Yani onların gurbet mektupları bizim de aşk mektuplarımız olmuştu aynı zamanda. Çok vakit geçmeden konuyu Muharrem abiye açtım.
‘Ulan Bayram ben bir söylüyorum sen üç yazıyordun meğer ondanmış’ dedi, gülüştük. Gülizar’ı istemeye gittik, dört ay içinde evlendik çok şükür. Ama o mektupları bize vermediler. Aşk mektuplarımız onlarda kaldı.❞
Üzüldüğüm bütün sözlerini unuttum Hatice. Seni üzdüğüm bütün sözlerimi insanın olmadığı zamanlara gömdüm. Bulanık fotoğraflarını kaldırdım. İçinde olmadığın fotoğrafları kaldırdım. Bir tek kötü gün bırakmadım hayatımızda. İnsan yaşarken ne kadar az seviyor yaşamayı. Mezar taşına bile gülümseyen fotoğrafını koydum.
Bütün uzaklardan sana geliyorum yine. Geldin mi, diyor göğsündeki çiçekler. Geldim, diyorum eğilip tek tek. Kalabalıktı, diyorum. Seni okudum insanlara. Emeğini, güzelliğini, merhametini. Yalnızlıkta ot bitmez, dedim. Ayrılığın evi yok, dedim. İnsan ölülerini sevmezse yaşayamaz, dedim. Herkes, ücrasında bir incinmiş zaman, bir yaşama arzusu, bir sevme korkusu, uzanıp yanındakinin elini tuttu.
Tülbentlerini hazırladım. Fotoğraflarını, ölüm ilanını, saatini, gözlüğünü... gözlerinin boşluğa çizdiği unutmabeni çiçeklerini... Sebahat’ın hediye ettiği terliği bile... gelirken getireceğim. Kimseye bırakmam hatıranı. Diz çökmüş pencereler içinden yaşadığımız zamanlara bakıyorum. Ben, ölümün mazlumuyum Hatice. Seni sevmenin kapanmaz yarasıyım. Sen, ölümden sonra da kaderimsin benim.
ŞükrüErbaş
Öyle bir kadının karşımasını isterim zira kadın duygularının daha samimi olduğunu düşünürum çünkü anne bir kadındır ama nerrdee öyle şans
Beraberlikte yapacağı hareketler önemli olurdu benim için
Önce erkekler adım atar daha sonrasında kızlar kural hep böyledir yanii
Kesinlikle bu genelde böyledir basit olma
Kafamız uyuşuyorsa
Olur
Uyuşmuyorsa olmaz
Hoşuna gider her hal de
Ne kadar çekici bir erkeğim
Mutlu olur erkek bence
Cesaretli aslan parçası 😅
Kadının adım atmasını abes bulmuyorum
zaten kadından gelirse ben daha mutlu olurum
Güzel şeyler düşünür
Bir adım öndedir benim için
Mutlu olur değer gördüğünü hisseder
Ben, beni gerçekten sevdiğini düşünürüm...
Nerde oyle kadin bi denk gelmedi
Bu kadar düşünüyorsa kız, özgüvensizdir. İnsanız.
bişey düşünmez. normal bir durum
Erkek hic bir zaman kadini anlamiş deyil bence kòtù dùsùnùr ben sahsen sevinirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?