buradaki yorumlara baktimda kadinlarin isine gelmedigi icin sacma sapan bahane bulmuslar yine neymis yollu oldugunu dusunurmusuz hala herseyi erkek yapmali diyen de var çünkü işlerine gelmiyor heo bizden birseyler bekliyorlar yuvayı disi kuş yapar sözünü bu devirde hanginiz hakediyor ki zaten armut piş ağzıma düş
Yapılabilir bir sey aslında ama bana erkeğin adım attıgı iliski daha saglam baslangıclı geliyor cünkü erkeklerin iliski süresince dikkatlerinin dagılma ihtimali daha yüksek ve kendi adım attıgı kisiye bunu saglayan duyguları daha yogun demektir
Bana biri artık adım atsın 😂 Bana adım atan biri benim için değerli olur. Çünkü sevdiğinden beni beğendiğinden emin olurum. Yobazlığın lüzumu yok ilk önce kız da sevebilir. Gelip açılsın benim sevip söylememi beklemesin, öyle kızlara uyuz oluyorum. Bu prenses havalarını bırakacaksın.
Kadın erkek ayrımından ziyade bence ilk adım cesaret bulup gidip konuşabilende. Zaten yoğun bir şekilde düşünmeden edemeyip ilgi odağını göstermek ister fark etmiyor tabi. Ama genel olarak kadınlar çok farklı varlıklar olduğundan ayrı bir değer katıyor erkekten de gelebilir.
İnsan olduğunu düşünürüm. Sonunda gerçekten hoşlanan biri çıktı galiba derim. çünkü kızlar hoşlanmasa bile biz teklif ettiğimizde kabul edip bir denemek istiyor gene de belki hoşlanırım diyerekten ve çok canım oluyorsunuz o zaman :E
En İyi Cevaplar