- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk adımı atabilirsiniz cesaretli olabilirsiniz ama ilk adımı atarsanız adamın gözünde gram değerimiz olmaz hiç kimse bedava bir çikolatayı yediğinde fazla tat almaz çünkü çalışmıyor uğurun da emek vermiyor bir şey yapmıyor değeriniz olmaz yani baştan diyin
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Karşı taraftaki yani teklifi alan erkek; bana nasıl da kapılmış, bana göre kolay kızmış, bu cepte der.
Diğer erkekler, lan kolay kızmış bilsek biz tavlardık der.
Diğer kadınlar ise, hah şuna bak, biz istesek biz de öyle yaparız, kolaysa onun sana teklif etmesini başarabilseydin der kıskanırlar.
Fakat, hepsi yanılırlar. O, istediği için içinden geldiği gibi davranmış, buna cesaret etmiştir. Yukarıdaki gruplara girmeyen saygın insanlar gibi onların da buna değer vermesi, takdir etmesi ve saygıyla karlılaması gerekir.10 Yorumla
Günaydın,
Özgüvenli kadındır, özgüvenli kadın ise candır. Hayatta kendi ayaklarının üstünde durabilir. Kaybetmekten, kırılmaktan, üzülmekten korkmaz. Bunlar başına gelse bile atlatması ve içine sindirmesi kolay olur. Bunun kadını erkeği olmaz bana göre. Eğer iki insan arasında bir çekim varsa cesaretli olan ilk adımı atmalıdır. Gerisi oldukça kolay zaten.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılHiç öyle ucuz kadın falan filan imajı çizmiyorsunuz.. Gayet olumlu bakar, cesaretli bulurum.
110 Yorumla- +1 yıl
Çok cesaretli bir kadınım fakat konu ilk adım olunca (cesaretsizlikten değil)
Karşıdan beklerim.
İlk adım ona yakışır diye düşünürüm.
Ona o cesareti verir kenara çekilirim.
Kendimi basit göreceğimden değil de eski kafaliyim galiba 😀 - +1 yıl
Tabi sen karşılık verdiysen, etkileşim oluşturduysan zaten adım atmışsın demektir. İlla gidip hoşlandığını söyle demiyorum ki öyle de diyebilmen değerini düşürmez..
Bütün bunları yapmış olmana rağmen karşı taraf gelmiyorsa olmaz tabi. - +1 yıl
Ben böyle bir şey yaşamadım bu arada 😅
Sorudan yola çıkarak fikrimi söyledim belirtmek isterim 😀 - +1 yıl
Bende fikrine istinaden yorum yaptım. Yaşayabilirsin de gayet normal bir şey. Her insanın, her yaşta başına gelebilecek bir şey bu..
- +1 yıl
🌸
- +1 yıl
Sevgiler..
- +1 yıl
İyi geceler 🌸
- +1 yıl
👐👐👐
- +1 yıl
Teşekkürler..
- +1 yıl
Ricalar..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265,6b cevap paylaştı.
u +1 yılİlk adımı atan kadın daha güzeldir, öz güvenlidir
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevdiğini düşünürüm, benim de duygularım varsa ona karşı eğer duygularımı açarım
10 YorumlaBugüne kadar karşımdaki kadınlar hep ilk adımı atmıştır açıkçası bu da hoşuma gidiyor daha değerli olduğumu hissediyorum bence mahsuru yok hatta kadının ilk adımı atması erkeği daha da rahatlatır ayıp ve çekilecek bir şey de değildir
10 YorumlaÖyle bir kadın arıyorum. Toplumun öğrettiği şeyleri takmayan bir kız ama bulamıyorum.
Ama dışarda bir kız gelse tanışmak istese genelde o kız hakkında kötü şeyler düşünülür. Kızlar belki de bu yüzden adım atmıyor.
10 Yorumla
+1 yılCesaretli olduğunu düşünürüm. Ne istediğini biliyor ve bunu cesurca dile getiriyor derim. Davranışım hiç bir zaman art niyetli olmaz. Zaten aynı şeyleri bende hissediyorsam sorun yok demektir.
10 Yorumla
+1 yılCesur vs filan derler ama buz dağının görünen kısmı aslında o değildir. Erkekler zoru ve mücadeleyi severler bunu her kadının bilip ona göre hareket etmesi lazım.
10 Yorumla
+1 yılBunda kadın atadak erkek atacak diye bir öncelik yok hisle duyguyla alakalı bir durum. Daha önce ilk adımı atan kadınlarda oldu etrafımda dusundugum bir şey olmadı
10 YorumlaÖncelikle Kişiliğe göre değişir. Çoğu erkek o kızı cepte görür ve daha fazlası. Kişilikli biri ise o kadının yaptığı bu başarıya saygıyla bakar.
Ve direk ilk adımı aaa merhaba seni beğendim gibi olmasın. Önce bi konuşun hoşlantılar başlasın öyle hafiften adım atın. Direk atarsanız gözümüzde çok kötü olabilirsiniz.
Ve Özgüvenli, cesaretli, çabalayan kızlar birer cennettir.10 Yorumla
+1 yılMutlu olur , bir kadın da zaten bir selam vererek sohbet ederek ya da bir hal hatır mesajı atarak adım atar, görüşme teklifi erkekten gelse daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılHer erkeğe acaba böyle mi diye düşünüyor bazıları ama her şeyi de erkekler yapacak diye bir kaide yok bence, kadının adım atması da gayet normal ve doğal karşılanmalı.
10 Yorumla
+1 yılDobra kadin her zaman iyidir. yani bir erkeğin nasil teklifi normalse, kadininda gayet normaldir. sakincasi yok tabi kendimce
20 Yorumla
+1 yılKimse bana ilk adımı atmadı. Konuşmaya yeltenenler oldu tabi ama sırf kendi çıkarları için konuşmak istediklerini anladım.
10 YorumlaErkekler çok fesatdır o yuzden adın atmayın bırakın erkekler peşinizde koşsun everest e sizinle tırmanabilen varsa oonunla evlenirsiniz
10 Yorumla
+1 yılBeni sevdiğini ve ilgi gösterdiğini düşünürüm, bu önemli bir şey sonuçta. Durduk yere gelip adım atmıyor ya :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞu resimdeki kadın olsa adım atacağım sabahtan akşama kadar koşarım
116 Yorumla- +1 yıl
🤔
Cevap sahibi+1 yılYüzdeki simetriye bakarmısın yalan mı
- +1 yıl
Doğru onu oraya boşuna koymadık herhalde 😂
Senin beğenmen dikkatimi çekti sadece. - +1 yıl
Bir dk sen kime yürüdün netleştirelim konuyu çünkü kafam da deli sorular 🙄
Cevap sahibi+1 yılGöz zevki işte herkeste harekete geçmiyor
Cevap sahibi+1 yıl😄😀
Cevap sahibi+1 yılYürüme yok
- +1 yıl
Doğru anlamışım sen de erkeğin yüzündeki o seksiliği beğendin ama yürümek yok 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok daha neler 😂erkekle ne işim var kıza dedim ben
- +1 yıl
Ben erkeğe dedin sandım 😂
Ellam ortalık karıştı o yüzden dedim sen kime yürüdün diye çünkü seni şey sandım 🙄
Cevap sahibi+1 yılKadında dedim halbusem
- +1 yıl
Ben işte 😂
- +1 yıl
Yoksa senin kadını beğenmen olağan bir şey neden dikkatimi çeksin ki 😂
Cevap sahibi+1 yılHer kadında beğenilmez ki ama
Cevap sahibi+1 yılSeçici biri olamazmıyım
- +1 yıl
Olabilirsin tabisi 🙂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadının nasıl adım attığına ve adım atılan erkeğe göre değişir bu ama bence Türk erkekleri buna hazır değil hala
10 Yorumla
+1 yılKendi acımdan herzaman önde gelir benim için cesaret göstergesidir, kalabalıkta yapıyorsa cesaretin yanında hayranlık ve büyük bir saygı duyarım...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yıltakdir ederim ama profesyonel tavır sergilerse şüphe duyarım
10 Yorumla
+1 yılCesur ve benimle ciddi düşünür derdim belli olmaz gerçi de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. Atabilir tabi ki bazen erkeğin atmasını da sağlarsa daha iyi olur
10 Yorumla
+1 yılKarşıdaki insanın karakterine bağlı olarak değişir bu durum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenelde kizlar ilk adimi atmadigi icin erkeklerin ufacik bi adimda g*tleri kalkar of cok yakisikliyim triplerine girerler ilk adimi atmayin kizlar
10 Yorumla
+1 yılBen çok saygi duyarim. Asil kendini naza cekip boyle abuk subuk tribe giren kadini sevmem ben
10 Yorumla
+1 yılÖzgüveni yüksek, ne istediğimi bilen, ön yargısız ve aşırı sevilesi…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen denk geleyim alnından öpücem helal olsun diyip xmxmxm
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sağolsun iyi ki o adım attı yoksa ben hayatta konusamazdim derim
10 YorumlaCesur ve öz güvenli olduğunu düşünürüm sadece..
10 Yorumla"Verme meraklısı" çünkü erkeklerde zerre duygu yok
112 YorumlaFlört işlerinde kötü olan ben için candır bu kızlar.
10 YorumlaAtılgan, girişimci, özgüvenli olduğunu düşünür.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yıluzun ilişki. şimdiye kadar uzun ilişkilerimden hepsi kız arkadaşlarimin adimiyla oldu.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılAkli basinda olmayan erkekler bu kadin cepte diye dusunur 🙄
17 Yorumla- +1 yıl
@Cielos tanisiyor muyuz 🤨
- +1 yıl
@Cielos tamam hatirladim yorumlarda konusmustuk 😄
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Yazdığın Türkçe klavyeye göre ne düşünceler üretenler gordum aman aman
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 652 cevap paylaştı. İlk adımı atan kızdan korkarım bunu yaşamışım yaşıyorum
11 Yorumla
+1 yılAslında normal bir şey ama erkekler basitlik olarak görüyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılDemek ki onca sapın arasından beni seçmiş derim.. Hoşuma gider😂
10 Yorumla
+1 yılBi ilişkiyi başlatan yürüten bitiren kadınlardır bence zaten yanlış bir şey düşünmememiz gerek
10 YorumlaAdim her iki taraftan da gelebilir bence ayrim yok kötü düşünmem
10 YorumlaEtkileyici bir adımsa hoşuma gider. Dan diye atarsa ilgimi çekmez.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılcesur ve özgüven sahibi oldugunu düşünürüm bu beni etkiler
10 Yorumla
+1 yılKolay lokma, bu kadar. Saygı da duymazlar. Pekçok örneğine kulaklarımla şahit oldum. Av-avcı meselesi hala geçerli, yaradılış değişmez zaman değişsede. Ilkel benlik , ic gudusel her ne derseniz deyin doğru olan budur.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için bi adım önde bile olabilir. Ne istediğini bilen birisi varsa karşımda, bundan şiddetli bir şekilde hoşlanabilirim.
10 Yorumla
+1 yılNormalde cesaret ve öz güven lakin saçmalık olsun diye basitlik diyen de çıkacaktır
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk adımı atan erkekler hakkında kadınlar ne düşünüyorsa erkekler de ilk adımı atan kadınlar hakkında onu düşünüyor
10 Yorumla
+1 yılZamanında denendi onaylandı, erkek zihniyeti ve egosu yediremiyor özgüvenli kadını. Tabii ki her erkek böyle değil ancak güçlü kadın seven erkek bulmak çok zor
10 YorumlaSevdiğinin ve cidden hoşlandığının bir kanıtıdır, sonrasında ilgiliyse ve benden bir şey saklamıyorsa onun sevilmeyi hak ettiğini düşünürüm ve her şeyimi veririm
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana karşı birşeyler hissettiğini düşünüyorum belki beğeni belki hoşlantı belki aşk belki sevgi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSabırlı olup o adımların atılmasını sağladığı için tatmin yaşar😉👍
10 YorumlaŞöyle söyleyebilirim, eğer iki tarafta da bir his varsa (ben kendim için söyleyeyim korkarım tersler diye) kızların adım atması bir ilişkiyi daha kurar ve güzelleştirir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılCesur kadınları severim, zarar gelmez onlardan
10 Yorumla
+1 yıltabiki çok hoşuma gider ilk adımı atması beni heyecanlandırır
10 YorumlaIlk adımı atanın kadın olması herhangi bir şey düşündürmez ama hep ilk adımı atan aynı taraf ise bu hos olmaz tabiki bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğunluk önyargı ile yaklaşır. Ben olumlu görüyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkide iki tarafta ilk adımı atabilir. İlk adımı atanı kolay insan sanan tarafın karaktersizliği ortaya çıkar.
00 Yorumla Ben kötü bir şey düşünmem. Sevmiştir ve dememek istiyordur. Belkide erkek hayatının mutluluğunu yaşayacak
00 Yorumla
+1 yılValla kadindan gelen ilk adim her zaman guvenilirdir:))
20 YorumlaÇok açık sözlü biri olduğunu, bunun ileride kendisine sorun olabileceğini düşünür.
10 YorumlaGenelde kadının adımı attığı erkek de eğer onu beğenirse evlilikle sonuçlanıyor net
00 YorumlaÇekingenim. Kadının ilk adımı atması işime gelir.
00 Yorumlaİlk adımı kadın veya erkek farketmeksizin ata bilir ve karşı taraf bir şey düşünmez düşünmemeli
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne