Pek mümkün olan bir şey değil. Tarafların aklına geliyor bir şekilde geçmiş; sonuçta paylaşılan olgular arkadaşlık kavramına dahil değil. Oldu ki başladın ve kısa sürede bitti, anlarım. Fakat yine de zihinde var olan bir probleme karşı ısrarla arkadaş kalmak mantıksız. Sonuç olarak iletişime dahil olan negatif detaylar var, var ki anlaşamıyorsun. Bunu isteyen eski kız arkadaşlarım oldu benden, fakat mümkün değil.
Eski sevgililerimle arkadaş olarak kalmıyorum ama 3 eski sevgilimle de düşman olarak ayrılmadım. Birisinin bebesi bile oldu hatta. Ama bir işleri düşüyor ya da benim bir işim düşüyor rica edişlerimiz oluyor o kadar. Başka türlü konuşmuyoruz. Ben normal arkadaşlarımla bile her gün konuşmuyorum zaten ki eski sevgilimle de o derece bile samimiyetim bulunamaz.
Bence arkadaş kalmak normal bir şey ama bu ilişkinin nasıl bittiğine bağlı olarak da değişir. İlişkide ters giden bir şeyler varsa ve bunu saygıyı koruyarak bitirebiliyorlarsa arkadaşlığın sürmesi gayet doğal ama genel olarak saygı korunamayıp üslup çirkinleştiği için bu arkadaşlığı haketmeyenler dolu.
Kesinlikle ben de bunu anlayamıyorum bir insan nasıl eski sevgilisiyle Arkadaş kalabilir? Bence bu bir bahanedir. olmadı Bir de eski sevgilimin yanında yeni sevgilimden bahsedeyim ahaha çok abes💃😃
Kendilerini kandırabiliyorlar demek ki; ya da o duyguyu farklı isimlendiriyorlar sadece. Kimisi isteyerek, kimisi zorunlu olarak, kimisi de farklı denizlere yelken açmak için belki de bu yolu tercih ediyor.