Kim müsaitse o gidebilir. Fakat ilk onun yanıma gelmesini tercih ederim. Ondan sonra bende yanına gidebilir. İllaki erkek gidecek diye bir şey yok lakin erkeğin gitmesi daha bir hoş davranış olur. Beni merak edip değer verip hır kez bile yanıma gelmeyen erkeğin yanına gitmezdim, kimse gelip bana duyar kasmasin sakın, yanıma gelemeyen adamı ne yapayım. Ben gitmezdim, beni önemsemediğini düşünür o ilişkiye son verirdim.
Kim gitmeye daha elverişli ve müsaitse o gitmeli. Uygun olan gider. Kadın ya da erkekle ilgili görmüyorum. Ben gidebilecek imkandaysam hiç geciktirmek taraftarı olmam. Koşarak giderim. Ancak ona kaldıysa her şey onun imkanları el verene dek sabırla beklemeyi de bilirim. Böyle olması gerekir ve olmalı da. Özlemek çok kötü ama aşk için değer.
Kimin orası daha müsaitse oraya gidilmeli fark etmez yani bunu ayağına gitmiş gibi veya ayağına gelmiş gibi değerlendirmenin algılamanın bir anlamı yok ortak bir karar verilir bir yerde buluşulur Ortada bir yer de olabilir. Mesafeler engel değil gerçek sevgi varsa ortada.. koşarak da gidersin. Gerçek aşk, sevgi engel tanımaz, engelleri atlar
Merhabalar… Uzak mesafe ilişkileri, özlemin yoğun olduğu bir ilişkidir. İster istemez her zaman yanında olamıyor insan. Çevremden gördüğüm de genelde erkek gidiyor sevgilisinin yanına lakin; uzak mesafe ilişkilerinde her zaman illa erkek gidecek diye bir kural yok. Kim müsaitse o gitmeli görmeye diye düşünüyorum…
İlle de erkek gidecek karşıt cinsin yanına. 😃 Hani biz romantik olacağız ya işte. Uzak mesafe durumu sabır isteyen durum bence. Sabırsız kişilerin becerebileceği durum değil.
Şartlar kime uygunsa o gitmelidir. Yeter ki aşılan yollar gidilmeye değer olsun. Uzak mesafe ilişkisi zor. Her iki tarafında biraz fedakar olması lazım ki devamı olsun.
Kimin kimin yanına gittiği önemsiz aslında ama ilk buluşmaya karşı tarafın gelmesini isterim sonra ben de giderim yanına. Hep onun gelecek hali yok ya.
Bir şeyleri her zaman tek bir tarafa yıkmayı seviyoruz. Oysa bazen hoş jestler, sürprizler ya da içimizden geldiği gibi hareket etmek kimseden bir şey eksiltmez. Sonuçta insanız.
İlk buluşmaya erkeğin gitmesi hem saygı hem de ona gerçekten değer verdiğini ve liderlik alarak oraya gidebilecek cesarete sahip olduğunu göstermen açısından önemlidir.