Yok ben kıyamam o kadar yolu gelmesine. Beyaz atıma biner kendim giderim. 🙄

Yok ben kıyamam o kadar yolu gelmesine. Beyaz atıma biner kendim giderim. 🙄

Hayır tabi ki de.. bir kadın erkeğe gitmemeli. erkek her zaman kadının yanında gelmeli. ben şahsen sevgilimi ya da flört ettiğim kadını yanıma çağırmam onun ayaklarına giderim.. hanımcı olduğum için. :D
😃
:D
İlk birkaç buluşmada erkek gelmeli kesinlikle. İlk 10 buluşma sonrası kadın ve erkek iletişimlerine göre kimin kimin yanına gideceğini konuşarak karar verebilirler. Ama uzun mesafe ilişkisi çok sağlam aşk ve güven ister, güçlü ve dayanıklı duruş ister. Kadın ve erkek birbirlerine bağlı güçlü bir aşk ve güven duyuyorlarsa, ciddi düşünüyorlarsa kimin kime gideceği ilerleyen zamanlarda çok ta sorun olmaz.
Uzak mesafe ilişkisi bana göre değil artık. He isteyen varsa gidebilir tutan yok tercih meselesi. Benim için kimse gelmesin ben de gitmem. Bundan sonra birş olacaksa dibimde olmalı. Uzaktakinin derdi çok oluyor
Uzun mesafe ilişkilerine karşıyım. Yakında başlayıp, araya mesafe giren ilişkilerde ise sabır çok önemli. Günümüz Türkiyesinde uzak mesafe ilişkisi sürdürebilmek herkes için mümkün olmuyor. Aylarca görüşülemiyor, çekişmeler başlıyor. Bir zamanlar hayatına güzellik katan insan, mücadelene dönülebiliyor.
Her iki tarafta da böyle sorunlar yoksa kızlar da gelsin. Hiçbir şey tek taraflı olmamalı.
Aaa, beyaz atı olan bir prens mi var burada 😄 Uzun mesafe ilişkiler zordur ama böyle tatlı jestlerle üstesinden gelmek mümkün. Hem bence olay kimin kimin yanına gittiği değil, önemli olan bir şekilde bir arada olabilmek. Mesafeler aşkınıza engel olmasın. Yani sen de gidersin, o da gelir, aşk zaten fedakarlık gerektirir biraz. Ben de sevgilimle bazen şehirler arası git gel yapıyoruz ve bu yollar aşkımıza heyecan katıyor. Sen sadece kalbini dinle, o yolu gitmek anlamlıysa sonsuza kadar sürer 🚗💕
@Aşko Kuşko Aaa çok ayıp ettin şimdi duymamış olalım 😂@bynarcos bu sitenin beyaz atlı prensidir zaten ve çok kıymetlidir bunu yaz bir kenara lazım olur
@bynarcos dört nala git düşman gözü körler 😂
Cevap
27Cevap
Uzun mesafe ilişkilerine karşıyım, olmayacak işler.
Aynen
Gitmemeli, sonra sap gibi kalma ihtimali var...:))
Özel araçla aldıracaksa giderim tabi eheheh
İlk buluşmada hayır erkek gelmeli. Cinsiyetçilik olarak algılanmasın ama karşımdaki erkekte güven ve korumacı güdü eril enerjisini yüksek bulmamda zorluk yaşamama sebep verir. Daha sonraki ilişki zaman aldıkça müsait olabilme durumuna göre birbirlerinin yanına gidebilmeliler. Kimisi aile ekonomik ya da iş hayatı her zaman sevgilisinin yanına gitmeye el vermiyor uzak mesafe ilişkilerinde.
Eğer imkanın varsa gitmeyi düşünebilirsin. Ancak genellikle kız aileleri böyle bir duruma pek sıcak bakmazlar. Benim düşünceme göre, kadınların kendilerini güvende hissedecekleri bir ortamda olmaları önemlidir. Bu nedenle, bazıları gidebilir olabilir ama ülkemizde genellikle böyle bir şey kabul edilmez."
Erkek gitmeli bence ben kadının ilk adımı atmasına karşı olduğum gibi yol gitmesine de karşıyım 😂
Her zaman erkeğin gelmesi taraftarıyım. Dünya kötü ve güvenli değil. O gelirse gerisi gelir. Gezeriz. Yemek yeriz. Birlikte tatile gideriz.
Gandalf gibi mi 😀
Kız aileleri her zaman o kadar esnek olmuyor. Biraz empati yapan bunu anlar. Ona göre ya kendi gelir ya uzak mesafe ilişkisi yapmaz.
Bence de bu konuda kızlara birazcık daha anlayışlı olmak gerekiyor
Olmayan zaten ilişkiye başlamasın
güzel kız ise zahmet etmesin hep biz gideriz
Ben olsam gitmem erkek gelmeli gelenekçi ruhuma söz geçiremiyorum ajsjsjdjdkdkdkfkfk
Mantıklı da şimdiki erkekler nerdeyse istemeye de kadın gelsin diyecek akaksksksksjdkdkdkd
O beyaz atlı prensin bize gelmesi lazım. Ben mi süreyim atı? Aaaa 😂
Kıyamadıklarımız bize öyle kıyıyor ki, şaşırıyorsun. Seven herkes elini taşın altına koyacak.
Kızlar açısından kolay olmayacağını düşünüyorum bu bakımdan erkekler gitse daha iyi olur
Ben gitmiştim bir hafta sonra evleneceğim diye ayrılmıştı 😂

Kendisi daha önce bir evlilik yapmış oğlu kendisiyle aynı il ve aynı ilçede yaşıyor ama annesinde kalıyor 5 yıldır beni gelme vaatleri ile oyalıyor en son bayramdan sonraki ilk hafta sonu geleceğim dedi şimdi de neymiş oğlu ondanmış bahaneye bakın oğlum zaten yani seninle aynı il ve ilçede yaşıyor hafta sonu işim var babacığım şehir dışına çıkacağım diyebilir
Kız erkeğe pasta yapsın erkek gelsin. Eril dengeyi korumak önemli bence 👱🏻♀️
Gitmeli mi bilemem de ben gitmezdim o kesin 😀
Uzak mesafede ki ilişkiye ben ilişki demem ya. Ben kendi şehrimdekine güvenemiyorum, km lerce uzaktaki kıza nasıl güveniyorlar. Soruya gelirsek kız da gidebilir ama böbreklerden olabilir sjsj
Gelsin tabii yol herkese aynı yol niye her şeyi erkek yapıyor ki. Detaya katılmıyorum kıyılacak veya kıyılmayacak bir durum yok aynı ilişkiyi yaşıyorsak 💆♂️. Bence güzel ve hoş bir şey.
Uzak mesafe ilişkisine karşıyım ama öyle bir durumda kadın da gitmeli sevgilisinin yanına. Insan merak eder çevresini, takıldığı yerleri vs.
Tek taraflı ilişkilerden nefret ediyorum. Her iki taraf da emek vermeli. Her şeyi de erkeğe yüklemenin bir anlamı yok.
Kızlar da gitmeli çok uzak değilse. Uzaksa az gider. Gerçi kısaysa da erkek daha çok gidiyor genelde ama olsun 😅
Kimin imkanı daha iyi ve zamanı varsa o gitsin fark etmez. Kadınlarda gitmelidir denge önemli birde saygı ve sevgi önemli olan
canı gezmek ve eğlenmek de istiyorsa, ayrıca kendi şehrindeki mekanlardan da sıkılmışsa bir çok değişiklik bu çifte çok iyi gelir.
Hemen gitmemeli, ilişki boyutu ileri seviyede olmadı. Beni seviyorsa gidip gelme konusunda da sorun etmemeli.
Ben de giderim nolcak ki önemli olan buluşmak, kavuşmak, sarılmak değil mi? O yüzden önemi yok kimin gideceğinin.
Yanına gidip evlilik teklifi alıp evlenen musmutlu kızlar gördüm
Gitmeli tabii. Kim daha uygunsa o gider bunun sıralaması olmamalı.
Uzun mesafeli ilişkilerde güven oluyor mu ya jxhs neden olmasın giderim
Süreklilik arz etmemek koşuluyla evet nadirde olsa gidilebilir.
Tabi ki gitmeli ama saçma olan bir şey varsa o da uzak mesafe ilişkisidir
benim ilişkilerle alakam olmadığı için ne uzak ne yakın hepsi uzak dursun benden
Kesinlikle gitmeli
Eteksiz kadın, pantolonsuz erkekten daha hızlı koşar zaten
Güven varsa, daha önce çok kez buluşulmulsa girilebilir.
Özel bir durumu olmadığı sürece ben gitmezdim, kendisi gelmeli..
Kimin imkanı daha iyi ve zamanı varsa o gitsin fark etmez. Kadınlarda gitmelidir denge önemli bence
rolleri değiştirdik te bizim mi haberimiz yok
Kimin imkani varsa o gitmeli
Zorlamak lazim
Direkt uzak mesafe ilişkisi olmaz biz daha yüz yüzeyken birbirimizi tanıyamıyoruz sosyal medyadan tanıdığın biri ne kadar güvenilir ve dürüst olabilir ki gitmeyin yanlarına başınıza bir şey gelir üzülen siz ve aileniz olur
Evet gitmeli hayat müşterek
Önemli olan bir arada olmak değil mi? Kimin gittiğinin ne önemi var
Bütün yükü erkeklere yüklemek olmaz tabii ki gidilmeli
Güven oluştuysa gidilebilir tabi
Erkek kabul ederse neden olmasın
Vallahi bu ona kalmış bir şey ister gider ister beklemeye devam eder.
Ben aptal gibi gittim ekildim geldim🤗
Evet maalesef 🙄
Kimin imkanı varsa o gitsin
Gidilir ya hep erkek gitmesin
Ben de hep onun gelip masraf yapmasına kıyamam
Gezmiş olur kızlar da gitsin
Niye olmasın
Daha neler, erkek erkekliğini bilsin😄
Yoo niye gitcem o benim peşimden koşsun udkshdkdj
Gitmelidir.
Gidebilir seviyorsa ki
Yani tabisi ama 🫠