Kahve içmeye davet etti, bu benden hoşlandığı anlamına gelir mi?

Ben biriyle tanıştım iş vesilesiyle. benden 4 yaş büyük 33 yaşında. 2-3 aydır iş yapıyoruz. iş yerimizde aile şirketi gibi babam da var ve bu kişiyle tanışıyorlar. iş için geldiği zamanlarda daha cok babamla konusuyor benle de arada konusuyor. tarzı cool biraz sogukkanlı duran insanlardan cok cozemiyorum, benimle konusurken arada bir canım diyerek konusuyor ama sık sık degil arada bir mesajda ya da telefonda nadiren. %90 falan sadece işle alakalı konusuyoruz baska muhabbetimiz yok gibi neredeyse. gecen gun mesajda işle ilgili konusurken komik bir şey oldu sakalastık sonra bana musait olursan işyerim yakın ugra kahve icelim dedi ben de tamam olur dedim. 5 gun sonra müsaitmisin dedim evet deyince gittim, konusmamız fena gecmedi ama yani sanki ne konusucagımızı bilemedik boyle ara ara cok sessizlik oldu cok sıcakkanlı bir ortam olmadı daha cok boyle zorlama bir muhabbet miydi anlayamadım sanki yanlıs zamanda mı gittim yoksa oylesine mi davet etti de ben yanlıs anladım? Sizce kahveye davetten bir mana cıkarılmalı mı yoksa arkadasca mıdır bu? hic basıma gelmedi boyle bir durum anlayamıyorum
Kahve içmeye davet etti, bu benden hoşlandığı anlamına gelir mi?