Ben biriyle tanıştım iş vesilesiyle. benden 4 yaş büyük 33 yaşında. 2-3 aydır iş yapıyoruz. iş yerimizde aile şirketi gibi babam da var ve bu kişiyle tanışıyorlar. iş için geldiği zamanlarda daha cok babamla konusuyor benle de arada konusuyor. tarzı cool biraz sogukkanlı duran insanlardan cok cozemiyorum, benimle konusurken arada bir canım diyerek konusuyor ama sık sık degil arada bir mesajda ya da telefonda nadiren. %90 falan sadece işle alakalı konusuyoruz baska muhabbetimiz yok gibi neredeyse. gecen gun mesajda işle ilgili konusurken komik bir şey oldu sakalastık sonra bana musait olursan işyerim yakın ugra kahve icelim dedi ben de tamam olur dedim. 5 gun sonra müsaitmisin dedim evet deyince gittim, konusmamız fena gecmedi ama yani sanki ne konusucagımızı bilemedik boyle ara ara cok sessizlik oldu cok sıcakkanlı bir ortam olmadı daha cok boyle zorlama bir muhabbet miydi anlayamadım sanki yanlıs zamanda mı gittim yoksa oylesine mi davet etti de ben yanlıs anladım? Sizce kahveye davetten bir mana cıkarılmalı mı yoksa arkadasca mıdır bu? hic basıma gelmedi boyle bir durum anlayamıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÇok samimi bir arkadaşın değilse veya önemli bir mesele yoksa ortada bir erkeğin seni kahve içmeye davet etmesi anladığın şekilde anlamlandırılır evladım. Doğru anlamışsın ama adamın enerjisi yoktur o gün
044 Yorumla
Soran+1 yılyok sıradan arkadasım degil tabi sadece iş vesilesiyle konustugum ve 3 aydır tanıdıgım biri. yani ben müsait misin diye mesaj attım onun işyerinin yakınlarındaydım ve gördü mesajı 5 dk gecti hala cevap atmadı ve ben de aradım yakınlardayım musaitsen ugrayim diye o da musaitim dedi yolu tarif etti ben de tam anlayamadım o da bekle ben geliyim dedi 1 dk mesafedeymis zaten geldi gittik oyle kendi yerine. orada ailesinden bir tanıdıgı vardı odasında onla tanıstırdı. ben gidince tanıdıgı cocuk kalktı arka tarafa oturdu ben onun oturdugu sandalyeye oturdum boyle biraz yanlıs zamanda mı gittim acaba muhabbetlerini mi boldum diye dusundum ondan mı tavırlı oldu acaba
- +1 yıl
Rahat hissetmemiştir kendini bak bu olabilir. Tanıdığı kişi nedeniyle ama
Soran+1 yılben gidince onla hic konusamadılar ve ben geldikten 10 dk sonra falan ben kalkıyım dedi tanıdıgı cocuk gitti. o gittikten sonra ben bi 20 dk falan daha oturdum orada o sırada da diger cocuk gittikten sonra da tavrı cok degismedi muhabbet ettik ama cok samimi degildi
- +1 yıl
Bütün ambiansın içine etmiş diğer çocuk
Soran+1 yılondan mıdır diger cocuktan cidden :/ yoksa ben mi kafamda buyuttum benle ilgileniyor diye? müsait değilim diyebilirdi ama baska gun giderdim
- +1 yıl
Görüşmek istemeyen biri her türlü bahane bulur.
Soran+1 yılyani müsaitim dedi ama müsait değilmiş ve görüşmek istediği için de müsait değilim demedi. böyle mi?
- +1 yıl
Bence öyle
Soran+1 yılbiraz ilgileniyor o zaman benle? :D cok sordum kusura bakma ben de anlamaya calısıyorum da :/
Soran+1 yılarada bir canımlı konusuyor telefonda işte günaydın canım şu şu dosyalar olacaktı diye ya da canım dışardaydım musterideydim acamadım telefonu diye falan ama o belki kendi tarzıdır baska kızlara da diyor mudur bilmiyorum o yüzden o ayırtedici değil tam olarak
- +1 yıl
Canım? Bu kelimeyi herkese kullanmayız biz erkekler
Soran+1 yılya evet ben de kullanmam bir kız olarak ama bazı erkekler kullanıyor o an samimi yakın bir ortam kurmak için hani belki iş arkadaşıyız ya samimi olmak için ya da ne biliyim birkaç yaş küçük olduğum için öyle kardeşçe mi derler öyle de olabilir mi diye düşün düşün beynim patladı resmen bu ne zor iş ya
- +1 yıl
Bu çocuğun hiç mi başka belirgin davranışı yok seninle ilgilendiğine dair?
Soran+1 yılya bilmiyorum ki yok galiba :( o gun işyerinden çıkarken bana arada uğra yine dedi ben de sen de uğra dedim o şekilde davet etti yoksa tekrar mesajda davet etmedi. bize geldiğinde işini halledip gidiyor çok uzun kalmıyor ama musterilerine ugraması da gerektigi için acelesi oluyor olabilir. sanki bizim işyerinde babam işle ilgili takıntı yapıp aynı seyleri tekrar ediyor karşısındaki fenalık geciriyor bazen bu da oyle durumlarda guluyor arada bana bakıp ya da bu tarz durumlarda birkaç kez dönüp gözkırptı gibi hissettim ama maske ve gözlük taktığı için yanılmış olabilir miyim bilmiyorum ama tamamen işle ilgili de olabilir ay o kadar arada kaldım ki :D
- +1 yıl
Hee canım evladım Serdarcığım diye gir olaya, ben seni bir arada bırakırım feleğin şaşar. Bu nedir çocum, niye benimle uğraşıyosun? Uğraşıyosan neden karşıma çıkmıyosun gibi gibi cümleler kurmanda fayda var
Soran+1 yılefendim :/ :/
- +1 yıl
Kahveyi neli içtiniz? Türk kahvesi miydi? Hala emin olmaya çalışan bir saftirikle uğraşıyosun şu an çocum
Soran+1 yılturk kahvesi :/ ya cidden anlayamıyorum ben galiba :( başkası olunca direk karar veririm ama kendim olunca anlayamıyorum niyetleri bir turlu
- +1 yıl
Evet çok iyi niyetlisin belli, yok ya bu kişi bunu yapmaz diyosun içinden belli ki. Ama yapıyorlar be evladım, hayatta her şey olabiliyomuş. Evet çok safsın resmen iyi niyetli bir sazan balığısın
Soran+1 yılneden alakasız cevaplar veriyorsun
Soran+1 yıllütfen ciddi ciddi yorumlayabilirmisin baska soru sormayacagım
- +1 yıl
Buluşmak mı istiyosun çocukla
Soran+1 yılbuluşmak isterim tabi de önce niyetini anlamak istiyorum ama tam olarak anlayamıyorum arkadaşça mı yoksa benimle ilgili mi diye
- +1 yıl
Kendisine sorsana ne amaçla görüşmek istiyosun diye? Sana ne cevap vericek bakalım
- +1 yıl
Kahve içelim, …. Sebep…. Halledilmesi gereken mühim bir mesele var,…. Amaç; konuşmak lazım…. Sebep, sayılamayacak kadar çok…. Ne içicez; misto? Zehirli Türk kahvesi ya da laktozsuz filtre…. Sor bakalım ne diycek
Soran+1 yılo da garip olur :D yani kimseye ne amaçla diye sormadım şimdiye kadar ama genelde kahveye davet edenlerin niyeti belliydi o yuzden sorma geregi duymadım ama bunda sanki oyle bir niyet varla yok arası gibi tam anlayamadım ama soramam da dediğim gibi sorunlu gibi gibi olur biraz ukala sanabilir :D
Soran+1 yılahah zehirli turk kahvesi mi :D
- +1 yıl
Ne olucak ayol? Amacın ne dostum? Benimle kötü emellerini gerçekleştirmek için buluşucaksan seni zehirlerim, ha yok seninle benim aramda bişey olmalı diye düşünüyosan bunu bilemem seni tanımıyorum, insan gibi iletişim kurmadığın sürece de asla tanıyamam , yoksa iş gereği mi konuşucaksın her türlü dinlerim yeter ki adam ol akıllı ol diyebilmelisin
- +1 yıl
😀 bak dostum ben açık sözlü insanları severim de masaya vur yumruğunu ancak böyle öğrenebilirsin
Soran+1 yılben biraz beklemede kalıyım en iyisi :D olacagı varsa belli eder herhalde niyeti sadece arkadaş olmak mı değil mi
- +1 yıl
He bekle o zaman, anlarsın niyetini çocum
- +1 yıl
😬
Soran+1 yılya ben cekingen bir insanım baslarda soguk kalırım elimde degil basta acık sozlu olamıyorum bide is yapıyoruz ya surekli iletişim halinde olmamız gerekecek yanlış anlaşılmaya meyil vermek istemiyorum :/
- +1 yıl
Niye çekiniyorsun kanka gibi olmuşsunuz artık çocum , neyini yanlış anlıycak
- +1 yıl
Sen şu çocuğun numarasını versene tanıdığın birine. Onu ara ona anlat telefonda biraz rahatlar belki sonra oturup konuşun. Bak ben seni arıycam de , suçlu duruma da düşmez iş yerinde
- +1 yıl
Bak ciddiyim arıycam, sen korkmaya devam et bakalım kim cesur, ara konuş. Sonra yüz yüze konuş , böyle davrandığı sürece hiçbir zaman senin ne düşündüğünden emin olamaz
Soran+1 yılnasıl yani niye arıyım ki ne diycem :D
- +1 yıl
Evladım diye başla söze; canım çocum, niye böyle yapıyosun? Sen insan değil misin? Bak evlatçığım karşıma çıkıp ne düşündüğünü söyleyemiyosan beni ikide bir rahatsız etme sayın Gandalf. He yok dur ben seninle konuşucam dersen gel konuşalım de ona
- +1 yıl
Açıkça konuşmazsak bu olay böyle devam eder gider sen bana böyle yaparsan ben de sana şöyle yaparım de mesela. Açık açık
- +1 yıl
Sen benim karşıma çıkıp (Gandalflığı bırakıcaksın ama) konuşursan bende sana ne var ne yok anlatırım. Yoksa kı çı nı yırtsan amacına ulaşamıycaksın de
Soran+1 yılahskhashdcfgcbzshciasdjfhjkgc<lsjkhdkjh :D :D
- +1 yıl
Niye gülüyosun çocum? Delirtme beni
- +1 yıl
Ver şu numarayı nerden veriyosan ver , ben seni sakin bir şekilde arıycam de bak hiç sinirlenmiycem de 😬 verir misin numarayı evladım gibi gibi , lütfen telefona çıkan kişi bir başkası olmasın seni ellerimle şey yaparım de bir de
Soran+1 yılbeni baya guldurdun o yuzdenn :D
En İyi Cevaplar
+1 yılBence öyle ortam iyi olunca davet etmiş. Ama kendi de soğuk biri olduğu için ne konuşup ne yapacağını bilememiş. Ya da çağırdığına pişman da olmuş olabilir yoksa neden soğuk yapsın 😂
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani anlayamadım pişman olmuş derken hoşlanmadığı için mi pişman olmuştur :(
Soran+1 yılne konuşacagını bilemedigi icinse hep mi boyle olur
- +1 yıl
Muhtemelen evet. Bir de ortamı uygun değilse rahatsız olmuştur biraz da onun etkisi vardır
- +1 yıl
Muhtemelen evet, alışana kadar böyle olur. Alıştıktan sonra da yapısı belirler bu durumu
Soran+1 yılyani ben müsait misin diye mesaj attım onun işyerinin yakınlarındaydım ve gördü mesajı 5 dk gecti hala cevap atmadı ve ben de aradım yakınlardayım musaitsen ugrayim diye o da musaitim dedi yolu tarif etti ben de tam anlayamadım o da bekle ben geliyim dedi 1 dk mesafedeymis zaten geldi gittik oyle kendi yerine. orada ailesinden bir tanıdıgı vardı odasında onla tanıstırdı. ben gidince tanıdıgı cocuk kalktı arka tarafa oturdu ben onun oturdugu sandalyeye oturdum boyle biraz yanlıs zamanda mı gittim acaba muhabbetlerini mi boldum diye dusundum ondan mı tavırlı oldu acaba
- +1 yıl
Ortamı uygun değilmiş...
Soran+1 yılo zaman neden müsaitim dedi ya da mesajıma cevap vermemiştim su an uygun degilim diyebilirdi? bunu da dusundum de
- +1 yıl
Kırmak istememiştir. Reddetse daha kötü ya , bu sefer ya hiç aramazsan diye düşünmüştür bilemiyorum
Soran+1 yılAnladım tamam buna ikna oldum :) Peki sence bu kişi benle ilgileniyor mudur yani öyle bir düşüncesi var mıdır yoksa tamamen arkadasca ya da iş arkadaşlığı üzerine ve ben mi yanlış anlıyorum? arada bir canımlı konusuyor telefonda işte günaydın canım şu şu dosyalar olacaktı diye ya da canım dışardaydım musterideydim acamadım telefonu diye falan ama o belki kendi tarzıdır baska kızlara da diyor mudur bilmiyorum o yüzden o ayırtedici değil tam olarak :/
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Kahve tamam
Sırada yemek
Akabinde sinema
Akabinde yatak
Adam profesyonel01 Yorumla
Soran+1 yılHer türlü amaç kahveyle başlar zaten😂
+1 yılÇok anlam yükleme 🙏 rahat ol. Çağirmış sonuçta öylesine bile olsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılöylesineyse çağırması tuhaf değil mi ne biliyim anlamadım ben hiç öylesine birini çağırmadığım için belki anlayamıyorum :/ anlam yuklememeye calısıcam ama sence durum ne nasıl yorumluyorsun
+1 yılO da seni çözememiş nasıl davranacağını bilemiyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılAaa nasıl yani çözememiş derken? Biraz daha açabilir misin acaba ilgisi var mı yoksa yoksa arkadaşça mı çözmeye çalışıyor
- +1 yıl
Bence ilgisi var ama arada baban falan var onu da tanıyormuş ya seninle bi yakınlık kurmak istese uygun olur mu ayıp etmiş olur muyum açılsam ters tepki alır mıyım vs gibi bi sürü tereddüt ve şüphe var kafasında. Senin bi hamle yapmanı yeşil ışık yakmanı bekliyor
Soran+1 yılBu dediğin ihtimal yüksek mi ama yani arkadaşça bir şeyi ben yanlış anlamıyorum dimi?
+1 yılBiraz daha bekle bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılsence durum nasıldır ne hissediyorsun? :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç mi sevgilin olmadı
061 Yorumla
Soran+1 yıloldu ama simdiye kadar kahve icmeye cagıran kişilerin niyeti belliydi ve sevgili olmak icin istekli oldukları alınlarında yazıyordu neredeyse. ama bu kişiyle görüştüğümde bu hissiyatı alamadım belki diğerleri aşırı belli ediyordu bu da hiç belli etmiyor giiydi neredeyse o yusden anlamakta zorluk cekiyorum. hali tavrı da soguk duran tiplerden biraz anlasılması güc
Cevap sahibi+1 yılBelki de normal çağırdı aklı varsa zaten iş yaptığı birinden hoslanmaz bence
Soran+1 yılişte iş dışında bir arkadaşlığımız yok öylesine naber bile yazmıyoruz neredeyse sıfır arkadaşlık. o yüzden arkadaş olmadığın birini niye kahveye cagırırsınki diye dusundum cevap bulamadım :/
Soran+1 yılbu arada niye iş yaptığı kişiden hoşlanmaz dedin
Cevap sahibi+1 yılİş yaptıgın için cagırmıstır tanısma amaçlı. 20 dakka oturduğun adamdan anlam yükleme bence yanlıs anlamıssın
Soran+1 yıl3 aydır iş yapıyoruz ama niye daha yeni cagırdı :/ ya da babamı niye cagırmadı beni tek cagırdı onu da dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılYası yakın sonucta ne var bunda
Soran+1 yılyani beni tanısa ne olacak sırf tanısmaysa onu anlayamadım cunku benden cok babamın sozu gecer işyerinde onu tanımak ister istese istese eger işse konu ne biliyim ya bilemedim
Soran+1 yılarada bir canımlı konusuyor telefonda işte günaydın canım şu şu dosyalar olacaktı diye ya da canım dışardaydım musterideydim acamadım telefonu diye falan ama o belki kendi tarzıdır baska kızlara da diyor mudur bilmiyorum o yüzden o ayırtedici değil tam olarak
Cevap sahibi+1 yıl20 dakıka mı konusur senle bir şey isteyen adam. muhabbet eder uzatır falan ben sanmıyorum bir daha böyle bir teklif yapacağını
Soran+1 yılbenim kalkmam gerekti telefon geldi birisi gelecekti işyerime onun icin yarım saat oturup kalktım
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bişey bekleme bekleyecek adam farklı davranır basit birşeyi abartmayın
Soran+1 yılpeki :(
Cevap sahibi+1 yılYani iş yaptığın insanlarla azıcık tecrübesi varsa böyle yaklaşmaması gerektiğini bilir. Senin hiç mi baska biri yok çevrende
Soran+1 yılya bilmiyorum ama şey gibi hissediyorum sanki biraz ilgisi var ama geri durmaya çalışıyor gibi soğukluğu korumaya çalışıyor gibi diğer taraftan da bazen düz konuşup bazen canımlı -cimli konuşup tepkimi ölçmeye çalışıyor gibi bu şekilde dengede tutmaya çalışıyor ki ben yanlış anlamayayım diye düşündüm cok yanılmıyorum bu konularda ama kendim olunca konu yanlıs anlamak da istemiyorum. cevremde bana yakınlarım baska birini ayarlamaya calısıyor da erteleyip duruyorum ama ben bu kişiden biraz elektrik aldım o yüzden bu kişi olursa daha cok sevinirdim :)
Cevap sahibi+1 yılBence sen bayadır yalnızsın ve o olmasını istediğin için farklı bakıyosun durumlara
Soran+1 yılhahaha ya belki bilmiyorum sadece öyle hissediyorum fazla yanılmam ama hissiyat işte. ben 4 ay önce ayrıldım erkek arkadasımdan ve ayrılır ayrılmaz bu kişiyle tanıştım tesadüfen başta ben bir şey hissetmiyordum yeni ayrıldığım için aklımda önceki vardı ama bu kişi böyle daha samimi değilken canımlı konuşunca dikkatimi çekti ne manada diyor diye yani ben işle ilgili bir sürü insanla konuşuyorum çoğu da bunun gibi yaşıtım sayılır ve telefon açtığımda hiçbiri canım nasılsın ya da canım günaydın gibi konuşmuyordu ya da mesajda canım yazan bir çalıştığım kişi olmadı, net işi konuşup kapatırım. o yüzden dikkatimi çekti kahveye de çağırınca çünkü hiç bir çalıştığım kişi de durduk yere kahveye çağırmadı çünkü gerek yok :D
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum artık boşluktan dolayı baya sarmıssın adama bence. Cinselliğe yürümesin sana sakın
Soran+1 yılbilmiyorum sanmam babamla amcası mı ne tanışıyormuş çok eskiden arkadaşlarmış baska ortak tanıdıklar da var. bu kişi için düzgün biri falan diyorlar ama ben net tanımıyorum işte. o yüzden öyle bir şey için beni seçecegini sanmıyorum tabi hayat bilemeyiz
Cevap sahibi+1 yılSenın nası yaklaşacağın önemli zaten. Sen yapalım dersen hayır demezki kimse
Soran+1 yılben istersem kimsenin hayır diyeceğini sanmam zaten orası ayrı. ben ondan gelecek adım için söyledim
Cevap sahibi+1 yılYok yanı hayır diyemez misin o kadar mı etkilendin
Soran+1 yılhayır ya ilgimi çekti hoşlandım biraz sadece o kadar başka bir şey hissetmiyorum hoş biri ve iş olarak da birbirimizin ne yaptığını biliyoruz anlıyoruz o yüzden yani aramızın olması iyi olabilirdi her açıdan yani eğer aramız olursa daha sonra işi birleştirip daha çok kazanabilirdik :D
Cevap sahibi+1 yılAhah olaya bak parasal😄
Soran+1 yılhahahaha sadece parasal değil aslında duygusal bir insanım ve enerji olarak uyacagım biri öyle hissediyorum sadece tam tanıyamadığım için sadece bir hoşlantı şuanda :D ne var yani bir kere de hem işte hem de aşkta kazansam :D
Cevap sahibi+1 yılİş ne üzerineydi😄
Soran+1 yılticaret :D
Cevap sahibi+1 yılNe üzerine
Soran+1 yılkarışık kozmetik ve bazı baska ürünler neden sordun
Cevap sahibi+1 yılOylesine sordum :) cocuga sen yürü belki olur aranız😄
Soran+1 yılkeşke yapabilsem ya ben başlarda çok çekingen oluyorum bu tanışma ve samimiyeti kurma aşamasında hatta dışardan bakınca belki soguk görünüyor olabilirim basta :D bir de babam var iş yerinde yanlış anlaşılma olma ihtimalini düşünmek bile istemiyorum sonra hep görecegim için iş yaparken gergin olabilirim :D o yüzden atarsa o ilk adımı atsa ben de ondan emin olursam anca yürürüm :) o da belki olmazsa işin bozulacağını düşündüğü için ya da belki babamdan çekindiği için çekimser olabilir çünkü ben beğenmeyeceği biri değilim yani egoistlik gibi olmasın ama eğitim olarak da görüntü olarak da kişilik olarak da hoşlanmayacağını düşünmüyorum :D sadece bir ilişkiden beklentisi ne onu bilemediğim için anlayamadım gitti :D
Cevap sahibi+1 yılO zaman sizin iş olmaz😄
Soran+1 yılhangi bakımdan :D
Cevap sahibi+1 yılSevgililik bakımından😄 baban ondan zenginse belki sana yürür😄
Soran+1 yılhayır yani sizin iş olmaz dedin ya hangi sebepten olmaz? :D ahahah oyle cok zengin olmadıgımız icin babam ondan zengin mi bilemiyorum cunku kendi durumu da fena degil sanırım yani tam bilmiyorum ama kendisi ailesiyle calısmayı bırakıp kendi sirketini kurmus ve calıskan birine benziyor ama biraz cekimser duruyor sanki işyerimize geldiğinde ama mesajda ya da telefonda konusurken biraz daha samimi konusuyor bir de aramızda 4 yas var canım kelimesini kardesce soyluyorsa tam bir hayal kırıklıgı :D
Cevap sahibi+1 yılCanım kelimesi yapısmıs bence ona. O kelimeden cıkarım yapma bile. Senın hıc ilişkin olmadı mı yahu ne kadar cabuk umutlanıyorsun
Soran+1 yılya umutlanmak değil aslında baska erkek arkadaslarım da canım tatlım vs diyor onlardan suphelenmem cunku bir gecmisimiz arkadaslıgımız var yani samimiyet olustugu için ben de onlara kullanıyorum dısardan biri yanlıs anlayabilir ama biz birbirimiz anlıyoruz. ama bu kişiyle iş dışında hiçbir konuşmam arkadaşlığım yok anladın mı bu tuhaf yani normal değil :D bu sekilde samimi olmadıgım canım diye hitap eden birisi olduysa mutlaka altından birsey çıktı o yüzden böyle düşünmekte haksız sayılmam yani bu zorlama karsındakini samimiyetine alıstırmaya calısmak oluyor biraz yalan mı :D
Cevap sahibi+1 yılBence alakası yok adamın tarzı o. Sana canım demesinden anlam cıkarmayın cok acemisiniz ya :)
Soran+1 yılya ben kullanmam o kelimeyi kendimden yola cıkıyorum :D sen yeni tanıstıgın birine der misin benim durumumda oldugunu dusun birileriyle tanıstın iş için babası ve kızla calısıyorsun. kıza canım diye hitap eder misin daha 1 ay olmuş tanışalı? :D
Cevap sahibi+1 yılAdamın ağzına yapısık o
Soran+1 yılnerden emin oluyorsun buna cidden anlayamadığım için soruyorum da :D misal yapışık olsa sürekli sarfetmez mi nadiren diyeceğine ben mantığımla hareket eden bir insan oldugum icin boyle seyleri düsünürüm hep yani illa bir mana çıkarmaya çalışmıyorum ben çok düşünen biriyim o yüzden genel insanların tavırlarını da sorgularım böyle :D
Cevap sahibi+1 yılBence cok basit bir kelime sen hayal kuruyorsun :) yaklaşacak adam baska türlü yanasır zaten
Soran+1 yılbasit bir kelime oldugunun farkındayım ama yeni tanıstıgın sıradan birine soylenecek kadar basit degil ama olabilir dediğin gibi anlamaya çalışıyorum ben de :) yani babamın yanında hiç bu tarz konuşmayıp benle tekken canım diye konuşması da tuhaf yani eğer o kadar normal ve basitse onun yanında da desin diye düşünürüm.
Cevap sahibi+1 yılBabandan korkuyor 😄 sana aşık
Soran+1 yılahgdjhgajahs biliyorum kesin :D
Soran+1 yılneyse duruma bakıcam olursa olur zaten olmayacaksa da arkadasımın tanıstırdıgı surekli erteledigim biri vardı onunla bir gorusurum diye dusundum galiba onun da zamanı geldi :D
Cevap sahibi+1 yıl4 ay oldu diyosun ayrılalı hemen birini bulman mı lazım :)
Cevap sahibi+1 yılCok mu isteklisin akrep falan mısın😂
Soran+1 yılbirini bulmam şart değil ama arkadaşım çok ısrarla tanış aynı senin gibi çok düzgün biri diyip diyip duruyodu ben ayrıldıktan sonra ama o zaman yeni ayrıldıgım icin kısa süreli depresyondaydım istemedim bi ayakustu bi tanıstım 2 dakika falan gordum nasıl oldugunu bile hatırlamıyorum, o sıralarda ben de bu isteki bahsettigim cocukla tanıstım biraz hoslandım tavrı falan goruntu olarak hosuma gitti sonra depresyondan yok oldu birden :D ve işlerimiz de bir olduğu için kapsamlı düşündüm yani o yüzden sansımı bu kişiden yana kullanmak istedim ama bu kisi benden hoslanmıyorsa arkadasım hala o cocukla tanıstırmaya kararlı bir ara tanıstırır kesin illa sevgili olucak diye bir durum degil yani tanısıp olmayadabilir :D
Soran+1 yılyok değilim hahaha senin burcun ne :D
Cevap sahibi+1 yılBaşak :) ne okudun
Soran+1 yılbenim de yukselenim basaaaaak
Cevap sahibi+1 yılNe okudun okul olarak :)
Soran+1 yılekonomi :D niye sordun
Cevap sahibi+1 yılBende psikoloji :)
Soran+1 yılaaaaaaaaaaaa psikolog sence benim psikolojim bozuk mu :D
Cevap sahibi+1 yılDeğil ama yalnız kalamıyosun sanırım :)
Soran+1 yılAksine kaliyorum aslında ama etrafımda bu kişiler olduğu için denk geldi diyim böyle yoksa özellikle kendim biriyle tanışmaya çalışmıyorum tarzım değil zaten😂
Cevap sahibi+1 yılSorunu begendim bana yazar mısın? Taa aşağı kadar okunmuyor yazısma😂
Soran+1 yılTamam psikolog hahaha
Cevap sahibi+1 yılNe gülüyosun yahu :)
Bu ilişki herşeye gebe
010 Yorumla
Soran+1 yılo ne demeeek? ben de anlamaya calısıyorum :/
Soran+1 yılnasıl her sey olur ne bakıyım :D
Soran+1 yılo beni?
Soran+1 yılama bir ilgisi var mıdır sence? yoksa arkadaşça olma ihtimali daha mı yuksek
Soran+1 yılya sanki boyle heyecanlı ama gergin bir hava oluştu ne konusucagımızı bilemedik iyi mi kotu bilemedim :D ne konusacagımızı bilemeyince sanki samimi bir ortam olmadı sessiz sakin bir muhabbet oldu
Adam evli
05 Yorumla
Soran+1 yılnereden cıktı :D degil evli ilişkisi yok hatta :D
Soran+1 yılkendi demişti başka bir konu hakkında konusurken bizim işyerindekiler de sormuştu medeni halini o da hayatımda kimse yok demişti
Soran+1 yılyok eminim o konuda neredeyse sadece benle ilgili bir ilgisi oldumu olmadımı anlayamadım, yani arkadaşça ya da öylesine davet etti de ben mi yanlış anladım o şekilde ikileme kapıldım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kahve içmeye davet etti, bu benden hoşlandığı anlamına gelir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler