sevgilim benimle birlikteyken kahve teklifi aldı.. durum kısıca söyle sevgilimle güzel ciddi bir ilişkiye basladık aslında ben böyle düsünüyordum ama kendisi 2gün instagramdan baska bir erkekle konusmuş ve kahve teklifi almış ve bunun ekran görüntüsünü pişkinlikle bana attı ve bende bu durum üstüne ayrılma kararı aldım.. siz olsanız ne yapardınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende olsam bende ayrılırdım birde utanmadan sanamı atıyo insan böyle birşeyi nasıl sevgilisine atar bu kız hiç mi bir şey bilmiyo sevgilim görür benden ayrılır falan diye düşünmüyomu ya biraz saf ya da ayrılmak için yaptığı bir şey diye düşünüyorum çünkü bir insan sevgilisine bu tarz bir şey atıyosa o insandan ayrılmak istediği için yaptığı şeydir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSelamlar,
Söylediğin gibi yolunda giden güzel ciddi bir ilişkiniz varken sevgilinin bunu yapması kesinlikle çok yanlış bir hateket ekran alıp sana atmasıda ayrı bir trajedi seni kıskandırmak için bile böyle bir şey yapmışsa yinede bunun affedilebilecek bir yeri yok ciddi düşündüğün bir insana bunu yapamazsın buda aldatmaya girek insanlar sadece tensel olarak aldatılmıyor duygu olarakta aladatılabiliyor sen en doğru kararı almışsın..22 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim..
+1 yılNe konuştuğuna bağlı. Teklifi eden kişi arkadaşıysa belki mecburen cevap vermiştir. Tanımadığı biri ile konuştuysa ayrılırım. Ne amaçla konuştuysa artık, beni çok ilgilendirmezdi.
06 Yorumla- +1 yıl
İyimser bir düşünceyle böyle böyle bir konuşma oldu haberin olsun diyerek atmış olabilir. Haber vermesi iyi ama neden konuştuğu önemli.
- +1 yıl
Yazan arkadaşı mı peki?
- +1 yıl
boş ver o zaman. Ayrılman en iyisi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Sana söylemesi zaten normal olan değil mi. Söylemeyip giden den kork.
00 Yorumla
+1 yılAyrılma onu becer ondan sonra ayrıl ona istediği ver.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce sevgilinin davranislarini konuşmalarına baksaydın ondan sonra ayrilsaydin
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenleyken mi konusmuslar yoksa onceden mi eger önceyse sonradn cocuk yazdiysa kızda hata yok ben e
Cevap sahibi+1 yılHe pardon ozaman başka iyi yapmissin tabiki
+1 yılİyi ki ayrılmışsın dostum
00 Yorumla
+1 yılbenım sevgılıme kahve teklıfı etseler yolarim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Yeni Yıl