AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Nerde o eşi için her türlü fedakarlığı gösteren zor zamanında yaninda olan desteğini esirgemeyen yürekten seven vefakar türk kadını, ilk düşüşte tekmeyi basar olduk sevdiğimize yazık çok yazık gerçekten insanın yozuna kaldığımız bir yüzyıldayız
Son zamanlarda senin gibi kaşarlara çok denk gelir olduk sitede
"Erkek güçlü olmalı..."
Öyleyse 2-3 yıl sonra sende güzellik kalmıyınca götü göbeği salınca da aldatmak adamın hakkı...
Sonuçta erkek güçlü olmalıysa... kadın da güzel olmalı... Değilse vur kıçına gitsin
bu kadar basit 🤙
Zaten öyle 😅 Doğanın kanunu bu. Güzelliğiyle övünenler para ve rahatlık bekliyor ve sonucundada günün birinde aldatılıyor.
Düşünce tarzın bir harika 🧠
Benim değil olan bu... Eylence mekanındayız adam karısının yanında başka kadınlara yazılıyor. Yani belki akşamı başka kadınla geçirmiştir. Karısı da oturmuş öleecee aldatmasını izliyo anca... zenginlik çünkü. Ağzını açıp konuşamıyor 😜
Ayrıl bence senden hayat arkadaşı olmaz.. evlenirken iyi günde kötü günde diye söz veriyorsun çünkü.. sende o ışık yok.
İyi günde , kötü günde, hastalıkta sağlıkta diye başlayan , seni seviyorum ile biten konuşmalar siz böyle yazınca anlamını yitiriyor. İş nasılsa bulunur, hesap 5 kere değil 50 kere de ortak ödenir. Ayrilmalisin çünkü adama yazık, senden ne o adama eş olmaz.
Evli olsan kocan işsiz kalsa bosancak mısın?
Işsiz lık gelip geçicidir
Erkeğin karakterlisi kişilikli olanı iyidir
Maddî olarak güçlü olup karaktersiz olursa ne yapacaksın?
Hayır. Nişanı ekonomik durum ile alakası yoktur. Aile içinde sade, az ya da hiç takısız nişan yapılabilir. Hatta evlenilebilir de...
Sizin sevginiz sahte ise nişanı, işsizliği, ekonomik durumu bahane etmeyip ayrılın
Niye ayriliyosun anlamadım sadece issizlik olamaz sen baya sogumussun parasiz kalinca anlaşılan. Tekrar is bulamayacak durumda değil ya yine bulur o zaman nisanlanirsiniz su an bence de olmaz. Ama sen gerçekten seviyor musun çocuğu iyi düşün derim.
Hic uğraşma sen bence. Git kendine bir sertifika cikar bu işi resmi olarak yapmaya başla.
Günde bir müşteri gelse, 100 dolar kazansan ayda büyük para eder. Zengin olduktan sonra sana hanımefendi derler.
Evlilik zaten iyi gün kötü gün olayi ya hani sen kötü gününde hemen ondan uzaklasmak istiyorsan zaten hic evlilik icin adım atmayın o yuzden nişan da yapmadan hemen ayril ki cocuk tez vakitte kurtulsun
Seven insanın ayrılmalımıyım kelimesi çok absürt
Ayrılmalımıyım kelimesini bu günden kullanıyorsan evliliğin de iyi günü kötü günü var çekmezsin bence sen
Yol yakınken ayrıl hem adamın hemde kendi başını yakma
Bencede ayrıl benim sevgilim bildim bileli onu issiz napalım yasadigimiz yerde is yok basvuruyor ama illa bi bahane buluyolar sen onu haketmiosun... parası yok diye ayrılayımmı gibi bi soru olmuş bi resmen!
Düşüncemi @SkinTheRick de dile getirmiş ama birkaç ekleme yapayım: yalan dolan, sevgiden uzak, maddiyata dayalı ilişkiler yaşıyorsunuz demek ki. Yüzeysellikten başka bir şey değil. Evlilikten gitgide soğuyorum böyle tipler yüzünden
Merhaba efendim.
Sorunuzdan yola çıkarak... aslında sevgilinizi çok sevmediğinizi düşünüyorum onun için aman aman yanıp tutuşmadığınızı sezmekteyim. İşsizlik büyük sorun... Allah yardımcısı olsun o insanın da.
İşten çıkartıldığı için ayrılmak istiyorsan doğru kararı yapmış olursun erkek arkadaşına yazık etme git başkasını bul.
Ortam zaten kötü para kazanamıyor olabilir inanki bu dediklerini duysa çok üzülürdü bence hiç bu işleri katmadan sadece olmuyor de nedenide işime odaklanmak istiyorum de ve bu düşünceyle kimseyle sevgili olmaya kalkma düştüğü zaman yardım etmeyeceksen kimsenin yanında olma kardeşim dost acı söyler...
Allaha şükür sevgilimin durumu iyi ama ben en dibide görsem ondan asla ayrılamam onun elini asla bırakmam mesela bizim onla ihtimalimiz yüzde 20 çok büyük sorunlar var kavuşmamız için belkide hiç evlrnrmiyrceğiz ama ben o yüzde 20lik umuda tutunup yinede seviyorum onu hatta yüzde 1 olsa yine severim bu hayatta her şey olur ama gerçek sevgi zor ben gerçek aşkı buldum şükür edip yine seviyorum onu
Benim sevdgm şu an asker. askerden önce işten cıkardılar lakin bn hep yanında oldum parasız kaldık yeri geldi ama üstesnden geldik sevgi parasızda olur nişan meselesine gelince bizde nişanlanmk istiyoruz askerden gelince bi iş bulsa yine yeter yoksa ayrılamk sevdaya dahl olmaz! senin yerinde olsm gercekten seviyo ise ve hissedyorsan sevgisini ayrılmam seven taştan bile cıkarır ekmegini
O askerde ve onu mu bekliyorsunuz?
Evet
Tebrik ederim
teşekkür ederim
Ayrılma bari bu son gününde sen yardımcı ol. Maddi değil de, manevi destek ol herkesin başına gelebilir. Gencecik delikanlı çalışır adam gibi durur ayakları altında.
istersen ayrıl istersen nişanlan ama her şeyi erkekten bekleyeceğine sen çalış senin elin ekmek tutsun en azından birilerine muhtaç olmazsın
Evlenme. Ailen sana birini bulsun parası olan hatta memur olan... Garanti iş işte memurlar i kovala... Senin gibi ac gözlü pislik insanlar yüzünden hayatlar karariyor
Ayrıl zaten sizin gibilerinin evlilikten tek anladığı şey rahatlık. Evlenirken söz verilir ya hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye yalan mıydı o sözler
Sırf maddi sebeplerden dolayı ayrılığı seçersen bu yaptığınin kusura bakma da tokadını yersin.. Başka biriyle de farklı şekilde imtihan olursun, belki daha da ağırıyla. Niyetini halis tut..
Sen bu kafayla evlenme. Evlenirsin, ilerdeki eşin iflas eder falan insanları bi tarafanın üzerine bırakırsın sen 🙄 şöyle hemcinslerimi görünce deliriyorum
İşsizlik ayrılmak için çokta mantıklı bir neden değil.Çalışmak istedikten sonra bir şekilde iş bulunur. Tabi bu süreçte nişan ertelenebilir , geleceği görebilmek açısından.
Gerçekten üzüldüm çocuğa. Her şey insanlar için, senin de başına gelebilirdi. Bana sorarsan ayrıl bir an önce. Çocuğu da kurtarmış olursun. Zor günde yanında olmayacağın insanla evlenmeyi düşünme.
Yeni bulacağın arabalı kişi kaza geçirdi sakat kaldı çalışamaz duruma geldi. O zaman ne b.. k yiyeceksin? Onu da mı terk edeceksin? Biraz sabret adamım işi yoluna girsin. Destek ol bari.
Yazık değil mi seninde başına gelebilir böyle bir şey
Hemen kötü gününde yalnız mı bırakacaksın sanki 4 yıldır işsiz nolcak herkes işsiz kalabilir sorumluk sahibiyse niye bırakıyorsun adamı
Sirf işsiz kalmasimi sorun
Dünya kadar zengin olsa enerjin uyuşmazsa parasi olsa bile dk duramazsiin sevmedigin birinin yaninda zor gününde yaninda olmalisin bence seviyorsan
erkekleri kategorize etmekte gün geçmiyor ki yeni bir yöntem bulunsun : issiz ile nisanlanilmaz.
Ayrıl tabiki ama işsiz olduğu için değil senin gibi birinden kurtulması için para elbet kazanılır inşata taş taşır yine karnı doyar gerçekten sevenlerin burada bunu yazmak yerine belkide nişanlanmak istediğin kişiye bir iş arasaydın işte o zaman gerçekten sevdiğine inanırdım
Bence adam ayrılmalı senden. Ki zaten cokta bir aşk yok aranızda 6 ay falan ne ki bağ kurasın
Sadece karaktersizsin demek istiyorum. İlk sıkıntıda kaçıyorsun. Aşkın sevdan karakterin bu kadar demek
@Shersr eyvallah
İştende çıkabilir çoğu zaman dibede çökebilir ama bu dönemde onun yanında olup ona destek olmayıp ayrılmayı düşünüyosan sen onu sevmiyosun demek bencede ayrıl senin gibi sadece parayı düşünen biriyle üzülür o adam yazık
İş bu, elbet bulunur. Siz bence ayrılmaya bahaneler arıyorsunuz. Nişanı ertelersiniz olur biter. Bunun için ayrılmak çok saçma.
Ya dürüst ol sevgim bitti de ya da daha da dürust olup işin yok diye ayriliyorum de 😑😑😑😑ayrılmakta netsin madem dogru durust konus cocukla kirma
Aşık olduğum kız parasız ve şişman oldğum için yüz çevirdi şimdi zayıfladım 40 dönüm arsa ve 5 dükkan sahibiyim yakın dönemde otel işine girmeyi düşünüyorum 🙄 parasızlık kader değildir sorun parasız ve işsiz olmayı kabullenmektir
Kaybettigine üzülsün
@meraklikedicik2244 yapacak bir şey yok geldiğim yeri unutmamak için hâlâ garsonluk yapıyorum
ahahahahah fake ya*
@mavimavi472626 yoo gerçekten öyle
Belli ki adamı sevmemişsin. Bir an önce ayrıl da senden kurtulsun.
Sevgilinin kendisiyle mi nişanlanacaksın, banka hesabıyla mı? Buna karar verebilirsen cevabını bulmuş olursun.
Ayrıl gitsin, senden karı olmaz zaten.😅Zoru görünce adamı çocukla ortada bırakıp kaçarsın sen.
Bu adamın işleri ömrünün sonuna kadar böyle gidicek, işsiz kalıcak diye bisey mi var. Destek olup elini tutmak varken senin yaptığına bak, insan sizin gibileri görünce ilişkiden de evlilikten de soğuyor.
Valla kusura bakma sevsen bir şekilde idare ederdin Üzücü yani yazdıkların
eşitlik diye gtünüzü yırtarken bu işlerde de eşit olmayı bileceksiniz. sen de çalış o da çalışsın. ondan araba istiyorsan senin de olacak. madem eşitlik eşitlik böyle olur.
😅gülmem gelir ayrıl canim iş bulunca yine donersin.
🤣🤣🤣
Bence de ayrılın. Zira ilk durakta beni bırakacak kadın benden uzak dursun derim.
Ben ayrılmanı destekliyorum. Çocuğun hayatı kurtulur.
Demekki pata için evleniyorsun kusura bakma nişanlıni sevmiyorsun insan işsiz kaldı diye bırakır mı
Sen evliliğin ne olduğunu bilmiyorsun bunu ifade et Yeter oda bir iki ağlar unutur seni
Yazıklar olsun Allah senin gibi insanlarla karşılaştırmasın
Adama biraz zaman versen de ne yapacağını görsen? Misal iş arıyacak mı aramayacak mı? Herkes sabancının varisi olarak doğmuyor bu memlekette
Siz nişan yaptınız guzeldi şimdi sıkıntı yaşamak istemiyorsunuz nisanlinizin sikintisini paylasmiyor hatta kaçıyordunuz güvensiz birisiniz?
Sen bu kafada olduktan sonra aklı varsa o ayrılmalı. Seninle evlilik falan yapılmaz hazır yiyici seni
kesinlikle katılıyorum... Otlakçı tiplerden...
Aynen
işte bu kafa yapısı ya esra erol a düşüyor ya da kons olarak pavyona.
Oksijen israf ettiğin için doğadan özür dilemelisin.
Bu durumda evlenmeyi tercih etmeyebilirsin ama ayrılma düşüncesini çok uygunsuz buldum. Bıçak darbesi gibi keskin...
Sen zaten bu kafa yapisindaysan evlenme bahaneye bak. isdir bulunur
3 aydır neden iş bulamadı burası önemli ya da kendi mi çalışmak istemiyor ben de kadın olsam sonuçta işsiz biri ile evlenmem
sen de hamileyken cocugu dogurana kadar o da bi baskasiyla evli kalsin o halde...
Kızım defol git. Adamın zor zamanında bıracaksan o adam senden ayrılmalı.
evlendikten sonra da işsiz kalabilirdi bu seferde boşanacakmıydın?
dünya hali yarınımızın bir garantisi yok.
Hemen ayril. Cunku o adam senden daha iyilerine layik.
Bence efendim erkek size bazı şeyler sunmalı. Biraz zaman verin ama durumu değiştirmek için çaba sarfetmiyorsa kendi yolunuzu çizin