AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Umarım çocuğu en kısa zamanda kurtarırsın kendinden.
Bu soruyur soruyorsan ayrıl çocuk da kurtulsun şimdiden
Ya ne boşu. Bilerek çalışıyordur o ayrı. Ama çocuk düzenli çalışacağı bir iş bulamamışsa o ne yapsın? Herkein haytınds inişler çıkışlar olur. Sen en ufak inişte böyle yapacaksan bırak çocuğu Allah için. Git holdingi olan biriyle evlen. Tabi holdingin batmayacağının garntisi olmadığını da düşünerek;)
Bence destek olmalısın. Manevi açıdan, durumun varsa da maddi açıdan.
Ayrıl bence. Çocuğun karaktersiz biriyle olmasını bende istemezdim.
Bencede ayrıl senin gibi kötü gununden yanında olmayan birinden kurtulsun
bence ayrıl. Sen gibi biriyle çocuk kendine yazık etmesin.
İnşallah ayrılmışsındır da senden kurtulmuştur 😂😂
Bence nedenini söyleme ona, üzülmesin.
"Ben ilişki insanı değilmişim, evlilik beni çok düşündürüyor." De ve ayrıl.
Ayrıl uğursuzluk uğursuzluk getirir hele bu devirde
Sadece bir sorum olacak guzel insan senin icin hersey para mi? detaya girmeneyek yok evet/hayir.
Dile kolay ama bence destek olmalısın. İnsanın yarıni asla belli olmuyor.
Böyle yapacağına git söyle işte, hikaye uydurmanın ne anlamı var?
Gördün mü insanlar ne kadar sadık 🤢
@Aysseee01 resmen rezillik bu
Sırf işi icinmi nişanlanıyorsun sırf öyleyse sevgi bu değil çıkar ilişkisi
Sen 5 para etmezsin sevgilin keşke görse de sende ayrılsa
issizken nişan yapılmaz ama ayrılıkta olmaz ikinizde hatalı
Bence beklemede kalın.. elbetiş bulacak diyeceğim ama bu gidişle ülke işsiz duruma düşecek
Seviyorsan 3 ay daha sabret baktın aynı gidiyor iş bulmuyor çabası yok bırak gitsin. Ekmek aslanın ağzında. Ama siz evliyken de işsiz kalabilirdi bunu da düşün ama azmine bak derim...
İş bulduğu zaman nişanlanın.
Çünkü Nişan yaptırmak çok masraflı iştir.
Erkekte para yoksa yuzune bakmazsiniz dimi iyilik yapmis olursun ayril direk soyle hatta
Ayrıl kız hep onlar mı kazık atacak boş ver 5 parasız napcan
Kazığı yeme akıllı ol kanka o zaman
Belki oda işsizim ne evliliği diyordur nişan istemesi falan da bahane işssiz adamın önceliği nişan düğün mü olur? Sen net konuş ayrıl onunda işi kolaylaşır
Daha kaç yaşındasın ki ne bu acele bekleyin iş bulana kadar
Onun bu zor zamanında yanında olmayı düşünmüyorsun bile ayrılmayı düşünüyorsun o zaman direkt ayrıl sen onu hak etmiyorsun
Sen kendine değilde sevgiline iylik yap bence ve hemen ayrıl çünkü sevgilin için hayırlı olan işsiz olması değil senden uzak olmasıdır.
Böyle insanları görünce evlilikten, ilişkilerden insanlardan soğuyorum keşke sen ve senin gibileri başka bir gezegene gönderebilsek
+1 dostum, çok doğru
Kesinlikle ayrılmalısınız en azından arkadaşa onu o olduğu için seven birini bulabilme fırsatı vermiş olursunuz hoş bu saatten sonra birine güvenir mi onu bilemem
Bence ayrıl da kendin gibi karakteri düşük biri ile evlen.
Bizim işimiz gücümüz var kimseyi bulamıyoruz ben anlamadım gitti neden kimse tarafından sevilemiyoruz
Sanki kötürüm olmuş, iş bulanamayacak bir şey mi
Bence de bırak gitsin çocuğu seninle beraber olmaktansa ayrılıp üzülür daha iyi
Bence ayrıl kocaya parası üzerinden bakıyor san zaten çocuğa yazık etmeden birak gitsin daha iyi birini bulsun
İşsiz kaldı diye işe giremiyecek anlamına mı geliyor?
Haspam ya bide arabası olmayan biriyle nasıl evlilik sürer diyorsun.
Zamanla her şey olur sen tasa etme. Para içinde evlendiysen kafana yazık
Ayrıl çocuğun başını yakmaiyi günde kötü günde lafını sen anlamışsın
*anlamamışsın
zaten balik bastan kokar düzgün bir sekilde ayrılmanda fayda var önce arama gunaydın msjı ıyı gecler msjını gönderme bir mazıret uydur tartiş ayrıl
Adamın parası için mi çıkıyordun? Sevgi demek iyi günde kötü günde yanında olmak demektir sen iyi günde varsında kötü günde neden ortalıktan kaybolma derdindesin. Adama üzüldüm umarım asıl derdini anlar.
Sevmediğine yazık etme. Bırak çocuğu.
Soruna gelirsem geçiştirebilirsin kırıcı olabilirsin iltifatlarini çok saçma yanıtlarsın.
Evet ayrilmalisin. Ikiniz icin de en dogrusu olur. Sen soyup kanini emecegin baskasini bulursun o arkadas da bir parazitten kurtulmus olur
Kesinlikle çok doğru söylüyorsun.
@alenalena teşekkür ederim. Soran kisinin hemcinsi oldugunuz halde benim fikirlerime katilmaniz degerli
Öncelikle sen bu çocuğu sevsen her şekilde seversin parası için seviyorsun mümkünse ayrıl ha bu arada bir eve erkek bakmak zorunda değil senin de elin ayağın tutuyo bu kadar cahil olma
Hesabı ortak ödemenin nesi anormalde sinirin bozuldu acaba
Bırak sen onu... bu bakış açısı ile ikiniz zor yuva kurarsiniz
Bırakmalısın senin gibi biri ile evlenirse büyük hata yapar çocuğun günahına girme...
işsiz kaldı diye vazgeçeceksen hemen vazgeç bence sormaya gerek bile yok.
Bence sen hiç evlenme, neslinin devam etmesi toplum açısından sakıncalı.
parasını sevmiştim diyorsun. tâbi yol yakınken ayrıl
Bu kafayla hic bekleme zaten, çocuğun hayatınıda ziyan etme , zengin birini bul parasi bitene kadar karılık et yasal yollardan
insanların hayatı para olmuş aşkları sevgileri para olmuş ne hale geliyoruz ya insan sevmeye korkar oluyor
Daha neler sırf işten atıldığı için ayrılacak mısın? Seviyorsan biraz sabır gösterip iş bulmasını beklemelisin.
Bu fikirler ve düşünceyle bence fazla zorlamamalısınız. Kendinizi soğutmak için çabalarsanız kendini suçlu durumuna sokabilir. En iyisi yüzyüze detaylı konuşup sonuclandırmak
Böyle düşünüyorsan ayrıl bence çünkü onu hak etmiyorsun.. Gerçek sevgi bu değil
Böyle düşunenler kaldı mı yaw.🤔
Yazık ne hale geldik doğru olan bu zaten.. tuaf olan soruyu soran kişinin sorduğu soru asıl ona şaşırmak gerekiyor
Doğru olan bu da yanlışlar çok fazla artık doğrularada yabancılaştık.
Aynen öyle artık yanlış olanlar normal gelmeye başladı herkese çok kötü durum ama
Başka saşırtıcı bir durumda düşunce anlamında herkes cok cok iyiniyetli çok mükemel ama bir türlü eylemlerde göremiyoruz.
O zaman senin çevrendeki insanlarda sorun var.. Ben böyleyim bununda duyar kasmak için söylemiyorum kim ne düşünürse düşünsün doğru olan bu zaten Allah herkesin kalbine yüreğine göre versin başka bişey demiyorm
Kızama yaw bir şey demedim senlik bir şey yok genel anlamda söyledim.
Sende haklısın genelde herkes böyle hepsi sözde ama icraat yok
Seni aldattım de ayrıl çakma uydurma bir sevgili taklidi yapan manita arkadaş ayarla
Bu yaşa kadar araba almamış bir daha rüyasında alamaz
Sen şimdi sevdiğini yarı yolda mı bırakıcaksın beraber aslında üstesinden gelebilirsiniz.
hangi masaldan çıktın geldin sen ya :)) kıza baksana ne diyor... zora gelecek popo var mı bunda?
@SırrıYok sonuçta 2 seven kişi birbirini destek olup çalışıp herşeyin üstesinden gelmeli başarmalı ayakların üzerinde durmalısın. Böyle sevgi olmaz.
olmayan şeyi tespit ettin demek ki sonunda :)
Senin gibi biriyle ayrılmak onun için en doğrusu olur zaten karaktersiz it
hayat bu yarına garnatın yok böyleysen ben onun yerınde olsam bırakırım
Ayrılmalısın.
Aklına bu şüphe düştüyse 1 dakika bile durma.
Adama yazık.
Bence zaman tanımalısın ülkenin durumu malum iş bulmak zor zaten yanında olmalısın bakalım neler olacak
gerçekten çok bencilsiniz sevgılınıze destek olmak yerine bunu dusunuyosunuz o akıllanırda ayrılır sizden umarım
Sen onu gerçekten sevseydin gelip buraya ayrılma planları için onun bunun fikrini almazdin. Umarim ayrilirsiniz da çocuk senin gibi birinden kurtulur aksi halde sen bu kafadaysan evlilik falan yurutemezsin.
Nisan yapamicak diye ayrilcaksan ayrıl senden iyisini hak ediyor zaten evlenince ıssız kalsa bosanicak mısın saçma
Boşuna eleştirmeyin kadınların çoğu böyle aynısı benim başıma da geldi arkasına bakmadan kaçtı.
sana gelince kesinlikle ayrıl. evlilikte de zor günler yaşayacaksınız illa ki şimdiden ayrıl bari.
Çocuğa yazık Ayril senden kurtulur parası için mi evlenecek tin
demek ki çocuğu gerçekten değil para için seviyosun yazık ne diyeyim git yaşlı varlıklı biriyle evlen