- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, bence bu zor zamanında ona daha önceki duruma kıyasla daha çok destek olmalısınız. Aklı başında olan bir erkek işsiz olduğu halde sizinle evlenmeye çalışmaz zaten. Ancak sevgilisinin de yanında kalmasını, maddi hesaplar ikinci planda atmasını bekler. Bunu erkek olsanız daha iyi anlarsınız bence. Hatta erkek olmanıza da gerek yok yani biraz empati yapabilseniz de yeter. Yanlış anlamayın size yüklenmek istemiyorum ama sizce de erkekler her konuda güçlü olmak zorunda değil mi bu toplumda? Hep üzerlerinde bir ağırlık var ve hiç hata yapma ya da biraz zayıf düşme şansları yok. Bu da çok acımasızca geliyor bana açıkçası. Elbette kadına da yapılan yanlışlar var ama benim sizden ricam, bu toplumsal algıları, dayatmaları yıkalım ve kalbimizle yaptığımız işlerde kalbimizle hareket edelim, mantığımız ikinci planda kalsın. Emin olun böylesi daha doğru olacaktır. Emin olun evlilikte bunların daha misli zorlukla karşı karşıya kalacağınız günler kalacak. O zaman da boşanmayı mı düşüneceksiniz? Yani ilişki dediğiniz böyle bir şey değil bence. Tabii son karar size ait. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
111 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel konuştunuz tebrik ederim. Işsizim ben de ve hep güçlü olmalı diyorlar ama asgari ücretle çalışsam güçlü mu olacam sanki
En İyi Cevaplar
+1 yıldurum hassas
ancak nişanlanmak bile bir gider ne kadar para harcanacak kimse bilmez buna rağmen bunu istemesi biraz sorumsuzluk gibime geldi ha yeni bir iş bulur düzenini kurar o zaman isterse makul diyebiliriz
lakin sen sırf işten ayrıldığı için mi ayrılmak istiyorsun yoksa bu durumu bir süredir düşünüyordun ve işten ayrılmasına rağmen sorumsuzca nişanlanmak için diretmesi yüzünden böyle bir karar mı aldın bilemiyorum lakin birisi işten ayrılır üzerinden sevgilisinden ayrılırsa bunalıma girebilir..
Lakin bu durumu uzun zamandır düşünüyorsan artık nihayete erdirilebilir.30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTatlım herkes burada atıp tutsa da özellikle erkekler. Bence ayrıl ben de senin gibi düşünüyorum biz kadınız bir adamla neden beraber oluruz güçlü olsun bizi koruyup kollasın sahip çıksın diye. Şimdi bu adam sen hastalandığında arabayla hastaneye götüremeyecek diyelim. Evi geçindiremeyecek vs vs o zaman ne gereği var ki sen de gayet tek başına aynı şekilde yaşarsın hatta daha iyi yaşarsın. Ben dün hastalandım arabamız yok acile gittik bir dünya sıra var. ( ha bu arada kendim de sağlıkçıyım kendi hastaneme uzak diye gitmedim) taksiye atlayaıp gittim. Acil de çok sıra vardı özele gidecektim ama yorgunum diye gitmedim. Bu sırada gerçekten çok kötüydüm ve bekar değil de evli olsaydım eşimin beni götürmesi gerekecekti ama işsiz biri taksi bile tutamaz yani. Hastalıkta sağlıkta diyoruz evet ama artık sağlık dahi para ile. Bu arada hasta bir çocuk olsa aynı durum
87 Yorumla- +1 yıl
Peki haklısın bu dediklerinde o zaman benim soruma cevap ver fazla fazla geliri olan biriyim öyle işsiz kalma riskimde yok nükleer saldırı vb yoksa... sen bunları talep ederken sadece maddi imkan talep ediyorsun peki okey diyelim.. Bir ticaret adamı olarak böyle bir yatırımın benim için de karşılığı olmalı o halde değil mi... Sen evleneceğin kişiye ne vaad ediyorsun mesela
Soran+1 yılNihayet beni anlayan biri👏
- +1 yıl
İçimden geçenlerin kelimeye yansımış hali. @Masterr_Skywalker.
Bence; duygusuz bir birliktelik, isteksiz bir cinsellik, para ve paranın güvenine adanmış bir ömür ve bolca sahtekarlık vaad ediyor olmalı. Kendini psikolojik bir köle durumuna sokmaya veya güvende olmak adına şu korku filmlerinde olan, ölmemek için kendini satan fa***şlere. benzettim ben. Kusura bakma yorumu yapan ama acından ölsen sana ekmek vermem.
Cevap sahibi+1 yılArkadaşım nikah aşamasına gelmemiş bu kız ben de neyin tribindesiniz siz? Nikah yeminine ihanetmiş bilmem ne.
Aç kalsam ekmek vermezmiş biri de ben sizin gibilere muhtaç olmamak adına çalıştım çabalıyorum. Ben bu yaşıma kadar nasıl çalıştım elim ekmek tutuyor kadın halimle aylık iyi bir kazanca sahibim erkekten de bekliyorum. Sadece çalışın kızlar için veya çevre için değil kendiniz için mesele para bile olmuyor bilgili zeki bir adam bir yakışıklıdan daha çok dikkat çeker ama altı boş bilgi demiyorum. Kariyer sahibi iş güç sahibi işinin ehli.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşten çıkıp üç aydır aylak aylak dolaşmak ciddi bir sorundur. İnsan en azından sokakta simit satar yine de işsiz kalmaz. Bu kişiden size hayır yok belli ki. Ayrılmasanız bile bir an önce iş bulması gerektiğini yoksa bu işin olmayacağını uygun bir dille belirtin.
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEn iyi görüş için teşekkür ederim. ☺️ Allah gönlüne göre versin, inşallah çok mutlu olursun. 🙏🌸
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
173Cevap
Bence direkt ayrılmayı düşünmek yerine nişanlına durumunu düzeltmesi için zaman tanımalı ve bu zorlu süreci kolay atlatabilmesi için destek olmalısın. Ona uygun bir dille bu süreci atlatana kadar evlilik fikrine ara vermeniz gerektiğini söyle. Ayrıca evi, arabası olmayan erkekle evlenmem demen de pek hoş olmadı. Her şeyi erkeklere yüklemek doğru olmaz. Güçlü ve asil bir kadın her şeyi karşı taraftan beklemek yerine kendisi çalışıp çabalar ve her istediğini elde eder. Evlilik hayatında da böyledir. Eşiyle beraber çalışır, evini de arabasını da alır. Kendini ne eşine muhtaç eder ne de ailesine. Kendi ayaklarının üzerinde durmasını bilir. Asalak gibi yaşamayı asla kabul etmez. Erkeğin gücüne sığınmak bana acizce geliyor.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kusura bakma boş falan yapmadı insanlar. Demek ki evlendikten sonra işsiz kalsaydı sen yine ayrılacaktın. Sen onla değil maaşıylaymışsın. Erkek güçlü olmalıymış eli ekmek tutmalıymış! Bu zamana kadar onun yerine sen çalışmıyordun, onun eliydi ekmek tutan zaten. Işsiz kalması da onun suçu değil. Ayrıca senin muhabbetin araba ev vs. Daha iyisini gördüğünde aklın onda kalacaktı hep. Bari seviyorum deme, ben mantık ilişkisi içindeydim, artık maddi olarak isteklerime uymadığı için ayrılmak istiyorum de.
70 Yorumla
+1 yılSeviyorsan sabret yarın bı gün sen ıssız kalirsn o milyarder olur ne olduğunu bile anlamadan keşke dersn ama soyle bi gercek var sevseydin biraz daha beklemeyi düşünebilirdin hemen bı hayat kurmak istyorsan ayrı bı konu tabi ama şu da var senin evin araban variyetin var mı ki günümüz şartlarında bı erkekten herşeyi bekliyorsn hepimiz insanız illa erkek güçlü olacak diye bişey yok ben de bı bayanım ama eşit düşünmeyi tercih ediyorum bnmde sevgilim bı zamanlar sadece isciydi kendine özel evi yoktu aile evi vardı arabasıni yeni almıştı hala borcu vardı ama şu an ev araba dükkan herşeye sahip yani yargilamadn yaklaş
10 YorumlaEvet ayrıl hemde 1 saniye durma çünkü o sen gibi birini hak etmiyor.
Birini seversen iyi gününde de kötü gününde de yanında olursun. Nasıl yardım edebilirim destek olabilirim diye soracağına...
Birde kendini onun yerine koy... tersi olsaydı... o seni maddi durumdan terk etmek isteseydi... hoş bir şey mi.
Insan çabalar & gün gelir belki zengin bile olur o zamanda yalvarırsın o seni istemez...
Bir düşün derim80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Evet senin durumunda olan bir çok kişi bunlari düşünür. 3 aydır hiç bir çaba göstermeden halinden memnun gezmesi sinir bozucu. Bu konuda haklısın
Çok seviyor olsanda bu şekilde davrandığında sogursun ve ileride daha farkki sorunlar çıkar00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Siz nasil insanlarsınız y bi adam gecici bir sure issiz kaldi diye arabasi yok diye durumu bozuldu diye ayrilinir mi? Benimde ciddi düşündüğüm kiz ben arabami işim icin sattığımdan dolayı benden ayrılıp başkasını tercih etti psikolojik çöküntüler yaşadım kendi kendime konuştum aylarca yillarca.. sen adami işsizlik yüzünden terk edersen onun nasıl bi duruma düşeceğini tahmin edebiliyor musun? BİRAZ VİCDAN SAHİBİ OLUN. Belki adam ilerleyen zamanlarda daha iyi bir iş bulcak
Belki evlenip düğünde topladığı parayla is kurmak istiyor.. herkes vicdani kadar yaşasın bu hayatta01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Evlendiniz diyelim ki bu adamın işi arabası var, hoop işten çıkarıldı nolacak boşayacak mısın adamı? Dese ki ya arabayı satmamız gerekli ki ciddi bir ekonomik sorun var bu ülkede, böyle bir durum yaşanabilir. Ya ben esimle flort donemindeyken cogunlukla alman hesabı oderdik ve hiç rahatsızlık verici değil bu. Olabilir sonucta evlilik ortak bir kurum, ki ev ve araba bile ortak alınmalı bence, iki taraf da maaşını koymalı ortaya. Ya işin kısası senin mantıgın evlilik kurumuna ters, ha nisanı erteleyebilirsin iş bulana kadar ama ayrılık biraz fazla acımasızca. Bu erkek kadından güclü olmalı mantıgından dolayı erkekler evlilikten kacma egiliminde artık, madem kadın erkek esit hep niye maddi olarak esit değiliz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEskilerin bir sözü var. Aslında ben bu sözü çok cinsiyetçi buluyorum çünkü artık kadınlar da çalışıp kendi ayakları üzerinde duruyor. Ayrıca insanları bu şekilde ayırmak da çok yanlış ama madem sen eski düşünüyorsun, ben de eski biz sözle cevap vereyim;
"Erkek kendini varlıkta, kadın ise yoklukta belli edermiş"
Dediğim gibi katılmıyorum bu söze ama şu an size çok uymuş.
burada söz konusu sevgililik değil evlilik ve zor zamanlar tabii ki olacak. Bir söz okumuştum;
"Biriyle evlenmeden evvel o insanın her şeyini kaybettiğini düşünün. Sağlığını, parasını, güzelliğini ya da gençliğini. Eğer bunlardan biri olmadığında siz olmaya devam edecekseniz evlenin. Zaman ev alıp yuva kuramayan, evlenip aile olamayanların zamanı."
Bu arada asla tembel ve çalışmayı sevmeyen birilye evlenin demiyorum. O başka bu başka. Sevgilin zora düşmüş sonuçta keyfi bi durum yom. Keyfi olarak çalışmasa valla ayrıl dicem bak.00 Yorumla
+1 yılKızım zaten sevgilin işten çıkarıldı ysa nişanı hangi parayı yapacak ya da hangi para ile evlenecek sen ona de ki nişanlanacak San öncelikle bir işin olsun Daha sonra sırasıyla hepsi olur.
Yazdıklarından belli ki seviyorum uzun süreli düşünüyorum falan yazmışsın ee o zaman bekle iş bulana kadar bekle yani.
Bir de arabası olmayan falan yuva kuramaz bir şeyler yazmışsın , Ben bugün 25 yaşındayım iyi bir işim var evim var ama araba almayı düşünmüyorum yani şu anlık bana çok gereksiz geliyor Ve ayrıca piyasada Çok üst yani böyle giderse de hiç araba almam bariz belli.
Ayrıca çalıştığım şirkette zaten araba veriyor onunla günlük işlerimi hallediyorum.
Bu yazdıklarımı oku ona göre karar ver ve arabaya da fazla odaklanma bir araba almaya kalksan bugün 100 bin liradan aşağı alamıyorsun ben 100.000 liraya gidip araba alacağıma üstüne 200.000 daha koyup ev alırım00 Yorumla
+1 yılŞimdi şöyle bir durum var. Siz kendinizi düşünüyorsunuz kalbinizle değil mantığınız ile hareket ediyorsunuz olabilir normal bir durum saygı duyarım. Ancak şunu unutmayın kimsenin ahı kimsede kalmıyor. Şu an nişanlınız zor durumda iken bir darbede sizden yerse muhtemelen size karşı bir ahı olacaktır. Şu an işsizdir doğrudur ancak daha sonra iş bulabilir yeniden maddi durumunu düzeltebilir. Hayat bu belli olmaz siz ayrıldıktan sonra daha kötü duruma düşen siz olabilirsiniz. O adam yeniden iş bulur yeniden bu hayata tutunur yeniden öaddi durumunu düzeltir ve sizden daha iyi daha güzel bir kadın olan eşi ile sokakta önünüzden geçebilir. Bu hayat ne getirir bilemeyiz ama kimse aldığı ahı yaşamadan göçmez. Bence siz biraz daha düşünün.
03 Yorumla- +1 yıl
Eminim öyle olur, hatta bu adam yeni sevgilisinden çocuk yapıp çocuğuna da bu kızın ismini koyar, sokakta karşılaştıklarında adam çocuğuna seslenirken bu kız da bakar kendi ismini duyar, bi bakar eski sevgilisi çocuğuna ismini vermiş😂 bizim de ahımızı alanlar oldu ama daha da iyi şekilde hayatlarına devam etti, olan bize oldu. Emin ol o ahlar karşı tarafa gitmek yerine sahibini buluyor. Bu yüzden en iyisi gitmek isteyene kapıyı açıp sakince ve saygıyı yitirmeden uğurlamak, kimseyi zorla tutmamak lazım. Bu arkadaşımız da gördüğüm kadarıyla hislerinden emin değil, ileri vadede evlendikleri zaman çocuk yine işsiz kaldığında zorluklara katlancak gibi durmuyor. Çocuğu daha fazla oyalamaktansa yol yakınken ayrılıp, ikisi de kendi yoluna baksa daha iyi bence
- +1 yıl
Ya sen sırrı niye bozuyorsun ne güzel yeni dizi senaryosu işte 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence arkana bile bakma
Düşene ilk tekmeyi sen vur.
Erkek arabası yoksa Erkek değildir çünkü.
Erkek devrilmez di mi? Erkek insan değildir...
Ağlamaz. Taş gibidir değil mi?
Bir araba olmuş 455 000 TL
Ayda 3000 TL alan nice insanın olduğu ülkemde...
Gözünüz bu kadar mı para bürüdü?
Mesela ben...
Yıllardır hastalıkla uğraştım. Bir hatta iki araba parası gömdüm hastalığıma...
Ama arabam yok adam değilim öyle mi?
Mümkünse Aynı şehrin havasını solumayalım seninle!!!30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla burada herkes duyar kasmış ama istemeye gelince sormayacak mı ailen, damat ne iş yapar diye? işsiz adama kim kız verir bu devirde hayat şartları bu kadar zorken. Her kadın karşısında kendi ayakları üzerinde durabilen bir erkek ister, bir erkeğin eşinin veya kız arkadaşının eline bakması hiç hoş değil. Böyle kararsız kalmanı anlıyorum ve haklı buluyorum seni. Soruna gelecek olursak bence beklesin, işini gücünü düzene sokunca gelsin taksın nişanı derim. Bu benim fikrim katılmayanlar olabilir, saygı duyarım
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍👍
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe biçim insansın ya cidden parası ve kariyeri için onunla birlikteymişsin resmen evlenirken memurun iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta dediği şeye utanmadan nasıl evet kabul ediyorum diyebilecektin çocuk zor durumda ortak ödemek kadar normali var mı sanki sana ödetiyor öncesinde hep ona mı kitliyordun evet bu durumda evlilik zor tekrar iş edinene dek beklenebilir ama sen çocuğu terk etmekten söz ediyorsun iş aramıyorsa oturup konuşursun ama çocuk gerçekten çabalıyorsa bunu yapman çok adice biz sana akıl versek nolacak bunu kendin düşünebilmelisin ben o çocuk olsam var ya gözümü kırpmadan seni terk ederim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl" Eli ekmek tutmayan, arabası olmayan..."
Eğer soru troll değilse, tebrik ederim paranın ve maddi menfaatin kulu, kölesi olmuşsun.
Millete boş yapma derken gaddarlığını da temsil etmişsin.
Ayrıl da evi, arabası, yüksek maaşı olan birini bul.40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla eski sevgilime ne türlü fedakarlığı yapıp hiçe sayılıp terk edildikten sonra şunu anladım bu hayatta hiçbir koşulda kimseye acımayacaksın işsiz mi kaldı çaba gösterip yeni iş bulsun o haldeyken nişan neyin nesi hangi parayla ödeyecek masrafları. Sadece sana yıkmaya çalışıyor sanırım. burada görüşüme katılmayan belki kızan arkadaşlar olabilir ama istisna insanlar dışında tecrübeyle sabit acırsan acınacak hale düşer tepene çıkarırsın hiç gerek yok herkesin çizgisi olsun o da çaba gösterip iş bulsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelli ki sen maddi durumu çok iyi olan, maddi yönden sana zorluk çektirmeyecek birini arıyorsun. Bu devir için haklısın, seni yargılamak istemiyorum ama şu yönden haksızsın; hesabı birkaç buluşmanızda ortak ödediniz diye bunu sorun yapmamalısın. Evlendiğiniz zaman onun parası-senin paran diye ayrı gayrı bir şey olmaz, bi hayata ortak oluyorsunuz evlendiğiniz zaman ama bana sen sanki duygularından emin değilsin gibi geldi. Yarın bi gün evlendiğinizde bu çocuk yine işsiz kalsa, sen saf sevginle onun yanında olup maddi zorluk çekmeye, isteklerini arka plana atıp soğan-ekmek yemeğe hazır mısın, parasız kalıcak kadar sevgin var mı bu çocuğa yoksa ben isteklerimi karşılayamazsam asla katlanamam bu zorluklara mı dersin? Eğer cevabın asla katlanamamsa yol yakınken ayrıl, karşındaki insanı da kendini de daha fazla oyalamamış olursun. Kendi yolunuza bakarsınız. Ve şunu da unutma, sevgisiz evlilik yapanlar ya hayat boyu mutsuz oluyor ya da en sonunda boşanıyor. Dediklerimi iyi düşün💖
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak gerçek sevgi senin düşündüğün şey değil. Ben gerçek sevgiyi yaşadım biliyorum hala da seviyorum fakat sevgilimin maddi durumu olmadığı için evlenemiyoruz. Çünkü ailesine bakmak zorunda şu an. Eğer bi şekilde evlenebilirsek sevdiğim insana maddi konuda destek olmak istiyorum onun üstünden bazı yükleri almak istiyorum. Gerçek sevgi böyle bir şey. Para olmayınca ayrılmak demek değil. Maddiyat evlilik için gerekli bişey evet ama bu ayrı bir konu. Fakat hesabı ortak ödeme konusunda sana katılmıyorum. Senin yediğini içtiğini onun ödemek gibi bi zorunluluğu yok sonuçta. Ben kendi ilişkim için de aynısını düşünüyorum. Erkek olduğu için böyle bi zorunluluğu yok bence. Sen baskın erkek seviyorsun sanırım biraz. Senden daha güçlü olmalı gibi. Olabilir bu senin düşüncen ama işsizlik çözülemicek bişey değil. Gerekirse evde de bişeyler yaparak para kazanabilir. Para kazanılır bulunur ama sevgi her zaman bulunmaz. Eğer seviyorsan parasız olduğu için ayrılma derim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen kesinlikle ayrıl isabetli olur adam senden kurtulmuş olur şimdiden böyleysen ilerde adama para pul için neler yaparsın işi olmayabilir belkide zor durumda ama kötü günde yanında olmayacaksan hiç olma daha iyi kusura bakma sen ondan değil o senden kurtulur isabet olur😉👌
30 Yorumla
+1 yılSizin gibi kadınlar yüzünden hep ön yargılı davranıyor erkekler kadınlara. Haklılar da...
Para avcısı mısın? İş de önemli ama ömür boyu işsiz kalıcak değil ya. Sen sevmiyorsun sevgilini. Açık ve net. Ayrıl çocuğu oyalama87 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana
- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
👍🏻🙏🏼
Merhaba,
Ayrılmak İsabetli bir karar olur, çocuğun hayatı kurtulur!82 Yorumla- +1 yıl
Bence de
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani nişanlanmadan önce işsiz kalan birisi için bu soruyu açmak kolay olabilir. Ancak, farklı bir pencereden bakınca yeni evli olsanız ve o zaman da eşiniz işsiz kalsa, nasıl boşanırım mı diyecektiniz? Bazı ilişkiler gerçekten para ile sınanıyor, bazıları da gerçek seven ve sevmeyen ile.
10 Yorumla
+1 yılParası için mi birlikteydin? Zamanla iş bulur, para için birlikteysen ayrıl zaten. Çünkü evlendikten sonra da en ufak sorunda, bırakırsın onu bu gidişle..
93 Yorumla- +1 yıl
🙂
- +1 yıl
Helal olsun süper yorum. 👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evlenirken ne derler? Hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde derler.
Şimdi buraya bakıyorum da sen daha evlenmeden adamı hemen kötü günde ayrılmayı düşünüyorsun. O adam zaten bir darbe yemiş bir de senden yerse eğer zor toparlanır. Ayrıca evlilikte böyle bir olay olsa boşanırdın herhalde. Otur ve tekrar düşün.20 YorumlaBu soruyu gelip burada soruyorsan ayrıl zaten. O adam seni beslemek, karnını doyurmak, geçindirmek zorunda değil, destek olacağın yerde gelip burada bize ayrılmalı mıyım? Diye soruyorsun.
Pick me girl değilim ama "bazı kadınlar" gerçekten erkekleri ATM olarak görüyor, bu çok utanç verici.
Umarım o adam önce kendine uygun bir iş bulur sonra da kendine uygun bir eş bulup bir an önce senden kurtulur.26 Yorumla- +1 yıl
Tebrik ederim çok haklısın maalesef ama kadınlarımız acımasız işte.
- +1 yıl
@linkerboy1991 Genelleme yapmayalım
- +1 yıl
@Lilith_me Sen Turkiyede mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılÜzücü olanı, sizin düşüncenizde insanlar maalesef çok var hanımefendi. Erkeği anlayıp halinden anlayan kadın ise neredeyse yok gibi...
Evlendiniz diyelim; Allah korusun başınıza bir hastalık geldi, kalıcı hasar bırakan bir kaza geçirdiniz. Adam sizden ayrılsaydı nasıl olurdu bu durumda peki; hiç böyle düşündünüz mü?20 Yorumla
+1 yılErkeğin eli ekmek tutması önemlidir ama eli ekmek tutmayan erkek işsiz erkek değil tembel erkek için geçerlidir evladım. Her adam zaman zaman issiz kalabilir. Senin yapman gereken ona destek olmak. Nisan yapacak butce yoksa hemen yapmayın zaten. İş bulana kadar bekleyin. Ama senin derdin başka belli ki. İyi gün kadınlarından olduğunu belli etmiş oldun. Söyleyecek daha fazla lafım yok sana.
20 YorumlaKadınların bilinçaltısın, para olmadan aşk da sevgi de olmaz.. Zaten dişinin doğası bu.. Siz de haklısınız ayrılın ve zengin bi erkek bulun. Umarım ilerde eşin senden daha güzel bi kadın bulduğunda senden ayrılır ve ona gider. Bu da erkeğin doğasında var hep daha güzelini ister 🙂
20 YorumlaHer ilişki de böyle sorunlar olur, siz böyle durumlar da destek olmanız gerekirken terk etmeyi düşünüyorsunuz...
Soğutmak için ekstra çabaya girmenize gerek yok olduğu gibi söylerseniz daha kolay bir ayrılık olur.
Olmadığınız gibi görünmek istemezsiniz değil mi?20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen memurum sevgilim mağazada çalışıyordu maddi olarak ben daha iyiydim 2 ay konustuk aileleri tanıştıralım dedi her şey çok güzeldi çocuk ailesiyle tanıstım dedim benim hiçbi maddi beklentim yok biz iyi olalım yeter ama sonra ne oldu biliyor musun çocuk beni sebepsiz yere terk etti istemiyorum dedi kendinden başkası için taviz verme isteklerin belli olsun ama sevgiline de içinde düşündüklerini hissettir Bi anda terk etme başıma geldi Bi ay oldu yemin ederim o kadar zor Bi süreçten geçiyorum ki atlatamıyorum ayrılmak istiyorsan kararsızsan bu kararsızlığını hissettir söyle ne istediğine karar ver
10 Yorumla
+1 yılerkeklerde senin bu kafada, çalışan kadın istiyorum daha rahat yaşamak için diye... iyi de hayat bu, insan nerde nasıl olacağı belli olmaz. diyelim ki zengin birinile evlendin sen hastalandığında hasta olmasaydın bana ne, paran yok mu bana ne dediğinde ne yapacaksın?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk napsın iş bulamamışsa sen ona iş bul sende onun için iş ara elbet bulur yeniden çalışır kazanır seviyorsan tabi yardımcı ol sevmiyorsan ayrıl.. bence sevmiyorsun çünkü diyelim biriyle parası evi arabası var diye evlendin adam iflas etti ev yandı araba kaza yaptı Pert oldu o zaman boşanacak mısın?
10 Yorumla Sen erkeği süper kabiliyetli bir varlık mi zanettin oda zorluklar karşısinda düşüp kalkan biri , zaten evlenmekte böyle bir şeydirHer türlü zorluğun olduğu, yoksa öyle arbası olsun, yemeğe götürsün, gezmeye götürsün, tatilere götürsün , hediyeler alsın, faturaları ödesin, güclu olsun tek basına ayakta dursun elini attığı herşeyi anında halleden biri olsun, filmlerde bile böyle birini bulamazsın bu iste senin rölün ne peki söylermisin? Yani her şeyi o haledecekse eğer yanında durmayacaksan sen de bu durumda onun malı konumunda olursun. Acı ama... Bu şekilde biri yok! olsada senin onun hayatındaki yeri çokta önemli olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sevdiğini zannediyorsun ama sevmiyorsun. Sonuçta bir mesleği var, it kopuk değil bahsettiğin kişi belli ki. Ayrılırsan adam senden kurtulmuş olur bence. Benimde sevgilimin iyi bir mesleği var ama uzun ilişkimiz sırasında iniş çıkışları oldu. Çok iyi suv bir arabasına da bindim, arabasız kaldığı süreçte oldu yanında destek oldum, tekrar durumunu düzeltti. Ne olursa olsun bırakmadım bırakmam. Sevgi böyle bir şey çünkü. Senin gibi sevmeyi bilmeyenler iyi adamları hak etmez.
10 Yorumla
+1 yılSen adamı hiç sevmemişsin seven insanın böyle düşüncelere gireceğini sanmıyorum. Hadi tamam nişanı ertelersin belki ama ayrılmak nedir ya. Bu devirde artık kadın da çalışmalı artık erkekler de buna bakabiliyor o da seni bu sebepten istemeyebilirdi. Ama dedikleri geç bence ayrıl onu haketmiyorsun düzgünce ayrıl da hayata küsmesin adam sonra başkalarını da senin gibi sanıyorlar
11 Yorumla- +1 yıl
Seni gerçekten tebrik ederim 👏👏
+1 yılGerçekten mi ya? Yıllardır bekliyorum yine olsun yine beklerim. Kaç kişi geldi istemeye hepsini reddettim. Onu kendimden hiçbir zaman ayrı tutmadım. En kötü gününde herkes onun üzerine giderken ben onun arkasındaydım. Hiç kimseye ezdirmedim ne sevdiğim adamı ne de kendimi. Onun arkasındaki kadın bendim. Kraliçe olmak istiyorsan yanındaki erkeğe kral gibi davranmalısın.
Ama sen bu zihniyetle bence de ayrılmalısın..12 Yorumla- +1 yıl
helal olsun keşke bizim arkamizdada böyleleri olsa.
+1 yılSeviyorsanız ayrılmak abartı aklınızdan geçmesi bile kötü bu düşüncenin ama işssizse nişan çok saçma, ayrılma en kötü şu durumda olabilir o da ısrarla durumun ciddiyetini kavramıyorsa , ve araba falan filan muhabbetleri de saçma geldi bana erkek araba alacak diye bir kaide yok erkeğin de eli ayağı tutuyor kızın da, çok araba meraklısıysa çalışsın alsın kız cinsiyet yükünü erkeğe bırakmak saçma , ama tabi ki ev geçindirme konusunda iki taraf da üstüne düşeni yapmalı ama ev araba cart zart erkekten beklenilmemeli tek , çünkü tr de yaşıyoruz bakkaldan ekmek almak değil bu ev araba yani fiyatlar olmuş uçakkk
00 Yorumla
+1 yılSiz gerçek misiniz ya, sevmek bu mu yani?
İyi günde kötü günde nerde o zaman, sanki çocuk isteyerek çıktı işten. Millet işsizlikten kırılıyor. Sizin gibi premses kızlara hiç üzülmüyorum. Ayrıl da çocuk belki anlayışlı biriyle birlikte olur.
İşsiz kaldığında kredi ödüyor diye sevgilisine destek olup değer görmeyen bana da yazıklar olsun. Demek böyle nankör olmak lazımmış. Neden hep yanlış kişiler yanlış yerlerde ben de bunu anlamıyorum. İyi yapmışsın, kurtarmışsın.00 Yorumla
+1 yılSırf işsiz diye ayrılmak aşırı derece de saçma sanki parası içinmiş gibi gözüküyorsun ama ona nişanın olması için de paranın olmasını gerektiğini iş bulana kadar düzenin olana kadar erteleyebileceğinizi söylemelisin diğer türlü çok yanlış anlaşılır ve çok kırarsın seven insan her türlü bekler böyle şeyler bahane gibi geliyor bana
00 YorumlaErkek koruyup kollar hesabı da öder tabi bayanda jest olarak öder ama bu durum her iki tarafında para kazanıyor oldgu durumlar için geçerli. işi bir kenara bırakalım bir erkek vasfı var iken 3 ay boyunca çalışmıyor ise evlenince de eşinin eteğine sarılır. İşini eline alıp ayakları üstünde duruncaya kadar bekle derim. Yoksa bu düşüncede iken evlenirsen o evlilik sağlıklı olmayabilir. Evlenip boşanmaktansa ertelemek daha mantıklı..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sana diyecek bir seyim yok kendin calisip kendi parani kazanmak yerine baskasinin eline bakiyorsun, herkesin gelismesi gerektigini dusunuyorum kizsin diye akilsiz degilsin ya aklin paradaymis demek ki hic sevmemissin ayril cocuga da yazik yani belki cok iyi biri gerci onu da tanimiyorum ama parasini sevdiysen olmadigi icin ayrilisin zaten, sevgiden yoksun insan sana diyecek bir seyim yok maalesef kendimi yoramicam zaten anlamazsin
00 Yorumla
+1 yılGerçekten çok bencillik ediyorsunuz. Destek olacağınız yerde yarı yolda bırakmayı düşünüyorsunuz. Karşınızdaki insanı biraz düşünün derim vicdanınız rahatmı olacak ona bu acıyı yaşatmakla.
İş bulamıyorsa vardır bir sebebi destek olun derim. Hep işsiz kalacak değil ya.00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin zaten evlenecek yaşa geldiğinde elinde mesleği olmuş olmalı mesleği olan insana heryerde iş imkanı vardır az ya da çok aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz ve nitekim meslek oldumu zaten boş gezme şansın yok üç ay ya da beş ay farketmez boş gezmek demek bana göre vasıfsız eleman işidir vasıfsız elemanla da zaten hayat yürümez yürüsede eh işte öyle böyle ama tercih te kararda senin
00 YorumlaBekle kardeşim bekle ben mertçe doğruyu söylüyorum eveleyip gevelemeye ihtiyaç yok. Çalışmayı seven biriyse okey yok dikiş tutturamayan aylaksa uzak dur. Başta fedakarlık gibi gözüken aşk cehennem olmasın emin ol aşkla karın doymuyor hele ekonomi bu kadar kötü her şey bu kadar pahalı iken. Sen çalış o da çalışsın hayat müşterek bekle atlı koşturmuyor peşinizden ya
01 Yorumla
+1 yılÖmrünün en güzel günlerini yokluk icinde hayat mücadelesi vererek yasamamalisin, en doğru kararı vermişsin, soğutmaya gerek yok, direk ayrılmak istediğini söyle ve bitir. Maddi konuda daha güçlü ve aradagin kriterlere daha uygun birini bul, evlilik sorumluluk gerektiren bir şeydir, daha başında bu sorumlulukları yerine getiremiyen birisiyle beraber olmak zaten mantıksız olurdu, herkes evlenmek zorunda değil.
00 Yorumla
+1 yılKuzum seviyorsan idare edeceksin hesabı ortak ödüyoruz diye sinirleniyor San hiç evlenme sen bence yeri gelir hesap ortak olur yeri gelir dert ortak olur maglum yatakta ortak olur.
Bu devirde araba almak kolay değil işi yok arabası yok diye terk etme seviyorsan da nişanı erteleyin iş bulana düzen oturana kadar ama bırakmayın seviyorsanız. Yalnız para için seviyor gibi geldin bana. Anladın mi kuzum evlilik içinde iyi günde kötü günde diye imza atacaksiniz.00 Yorumla
+1 yılYani Durumu Toparlayana Kadar Bekle Sevgili Kalın Düzelince İş bulunca Nişan Yapın Evlenin Gerçi Nişan Saçma Direk Evlilik Doğru Nişan ne ki Evlilik önemli asıl Helalin Oluyor Cunuy evlenince Sen Bana Şunu Söyler Misin Canım Oğlanla Birbinizi Seviyor musuniz Aşık misiniz yani Eğer gerçekten seviyorsan evlenme yoluna gir Yoksa pişman olursun Evlilik ölene kadar Beraberlik demektir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 712 cevap paylaştı. 6 -7 kere hesabı ödediği için siniri bozulan bir kadınla yuva falan kurulmaz.
Bence ayrıl bir an önce de çocuk doğru düzgün bir "İNSAN" la birlikte olma şansına sahipi olsun.
Ayrıca yuvayı erkek kurmaz, yuva iki kişi tarafından kurulur ve yuva da araba olacak diye bir şart yoktur.
Bir an önce ayrıl bence ki çocuğun gerçek bir "KADIN" ile birlikte olabilme şansı olsun.00 Yorumla
+1 yılNe kadar sığ bir kadınsın… utanmadan bir de boş yapmışsınız ye küstahlık yapıyorsun. “İyi günde kötü günde” cümlesi seninle yürümez. Ayrılman adam için daha iyi olur. İleride ekonomik sıkıntı yaşasanız ki dünya hali olabilir, sen yine sırtından bıçaklarsın adamı.
00 Yorumla
+1 yılİşsizlik zor evet ancak ciddi düşündüğünü söylüyorsun. O zaman iyi gün köyü gün nerde kaldı? İnsanın başına her şey gelir. Siz evlendikten sonra da işsiz kalabilirdi. Ne yapacaktın? Boşanacak mıydın? Nişan yapmayabilirsin bu koşullarda tamam ama ayrılmak saçma. Demekki sevmiyorsun.
01 Yorumla- +1 yıl
İyi gün kötü gün sadece altı boş bir laf önemli olan money
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Demekki yeteri kadar sevmiyormuşun.
Eğer sevmiş olsaydın bu şekilde düşünmezdin.
Bazı yaşadıklarımız hem hayatımızla hem de karşımızdakiyle sınav oluyor bizim için.
Ya kazanıyoruz, ya da kaybediyoruz.
Neyin zararını almak istemiyorsun.
Zaten sevmemişin. Öyle gözüküyor.
O yüzden hiç dolandırmadan söyle gitsin.00 Yorumlabi kac kez hesabi odedi diye sinir olunmus arabasi yoksa olmazmis falan bi an once sizden kurtulmasi dilegiyle umarim yeni buldugunuzda size benzerini yapar, demek araba denen teneke yigini bide disarda odenen bi kac hesap olsa Nisan oluyordu olmaz olsun
10 Yorumla
+1 yıleger suanda bi maasi yok diye ayrilmak istiyosan bence sevgilin senden ayrilmali. evli olsaniz parasi olmayinca ayrilicaksin heralde herkes evliligi cocuk oyuncagi saniyor ayril bence de adama iyilik yapmis olursun :d
31 YorumlaParası varken paşam ayakları, yokken tekmeyi vur mu yapıyorsun? Vay canına ne dram.
80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapma kafana kürekle vururum, midemi bulandırıyorsun boş varlıksın. Ortak ödüyoruz bidi bidi adam ödemek zorunda mı lan hesabını almancıları daha iyi anlıyorum şu an senin derdin mani mani aşağılık insan tavırları öğķ
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın erkeğe göre narin yaratılmış erkeğin koruması altına girmekten hoşlanıyorken daha ne 2 kişi çalışsın Alman usulü felan diye bahsediyolar, bi de zengin erkekle parası için mi birlikte deniliyor eşine, oysa kadın zaten o adamın gücünü sevmiş. Kadın doğası kadın olduğu için üstünü sever normal değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba sonuna kadar haklısın sen ciddi düşünüyosun ve evleneceğin kişininde kariyerli olmasını istiyosun bence ayrılmalısın aynı dediğin gibi erkek dediğin ekmeğini taştan çıkarmalı iyi bir işi olmalı ilerde çocuğunuz olursa napıcaksınız nasıl geçineceksiniz bunlarda önemli bu yüzden yol yakınken ayrıl mesleği düzgün olan birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6-7 defadır hesabı ortak ödüyorlarmış, siniri bozuluyormuş kıyamam :D Çocuğun işi varken her görüşmede hesabı ona ödetirken keyifler gıcırdı ama dimi. Yok evi olsun yok arabası olsun, ulan senin mından başka neyin varda, bunları isteyecek neyi hakettin de bol keseden istiyorsun kezo
69 Yorumla- +1 yıl
Kendini kadınla bir tutuyosan erkeğim deme. Hesabı bile bir kadın mı ödeyecek adama karşı?
Cevap sahibi+1 yıl6-7 kere ortak ödemişler ondan da rahatsız olmuş hanımefendi, çocuğun hesabını ödememiş yine memnun değil. Böyle bir karakterin hesabını anca *msalaklar öder
- +1 yıl
Yanlışsın. Ben bir kadın olarak kralın kızı da olsam babamdan daha çok beni koruyacak adamın soyuna geçmek isterim. Boşuna farklı yaratmamış Allah.
Cevap sahibi+1 yılHesap ödemekle bu konunun ne alakası var bi git gece gece kafa açma ya
- +1 yıl
Çok alakası var kadına yemek bile alamıyor Allah muhafaza. Belki erkeksi bi kadın bulursun şu feminist zırvaları ama benim zevkim böyle ben klasikçiyim
- +1 yıl
Bir de, kıza şeyinden başka neyin bar demişsin çok yanlış. İşte kıymetli akıllı özgüvenli bir erkek böyle düşünmez, kadın bazen evin rengidir yüzüyle kibarlığıyla o bir kadın önce babası hayatının kalan yarısında da kocasının sahiplenmesi gerek kadınına göre değişmekle birlikte bazı kadınlar tepeden tırnağa kıymetli
Cevap sahibi+1 yılBir kadın da erkek işsiz kalınca ne yapsam da soğutsam ayrılsam diye kelime yapmaz awq. Kadın gibi kadına can feda, bunun gibilere sı*tığım b*ku kurban ederim. Konuşma daha uzatma.
- +1 yıl
Kadın içgüdüsü güçten hoşlanıyor ve güçlü adamların yanındaki kadınlara da hepiniz saygıdan ölüyorsunuz
- +1 yıl
@feyziiihüsnü Ya afedersinde güçlü erkeklerin yanındaki kadına saygidan ölmeyi açıklasana biraz lütfen? Bir erkek olarak bu beni veya erkekleri niye ilgilendirsin? Hipergami kadını guclu erkeğe yoneltmesi kadının bir basarisi mi sanıyorsun? Hipergami kendi içeride iyilik, merhamet, vicdan, zekâ barındırmaz. burada sadece cinsel secilimin ortaya attığı güç kavramı vardır. Bende şimdi biz esitiz dedikten sonra güce tapan, obje değiliz diye haykırıp guclu olduğu kanaatine vardığı erkeğe kendini ödül gibi sunan, onların cinsel ihtiyaçlarıni karşılamayi rol üstlenen, duygusal olarak tanınmasına rağmen sanatsal faaliyetlerde erkeğe gore çok çok geride kalan kadınlara hakaret edim mi?
Karaktersizliğine mavi boncuk tak ta şerefsizliğine nazar deymesin. Bence de ayrıl sen bu karakterle kimseyi hak etmiyorsun güç para şan şöhret kazanılırda şerefi olmayan sen o şeref duygusunu asla tadamayacaksın koca bir hiçsin
10 Yorumlastatüsü için mi birlikte oldunuz ki, şimdi işten çıkarıldığı için ayrılmak istiyorsunuz? Daha çok destek olmalı ve motive etmeniz gerekirken, ayrılmak düşüncesi mı? Gerçekten mi? Bence kendinize gerçekten neden onunla sevgili olduğunuzu hatırlatın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yol yakınken ayrıl bak ben bu çocuk calıskan karayollarında zor şartlarda çalısıyor diye kabul ettim. Adam evlendi evleneli doğru düzgün çalışmıyor bide sübliminal mesaj veriyor alttan ona acıyayım da para göndereyim diye. Resmen para isterse çok sert tepki vereceğim ve bosanacagım
00 Yorumla- Devamını Gör (253)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat