Ben yöntemin ta kendisiyim diyebilirim. Bu konuda kendime yeterince güvenen biriyim. Eğer biri ile tanışmak istiyorsam gider direk herhangi bir şekilde konuya girerim. Tabi bunun için tavrım, üslubum ve duruşum çok önemli.
Yaratıcı bir düşüncem yok. Basit bir merhaba ile başlamam. Zamanla dikkatini çekebildiğim hem yaptığım işle yorumla ya da ilgi duyduğum bir alanla oradan konu açılabilir Yoksa öteki türlü merhaba ile zaten bir konuya da bir sohbet açmak bilmiyorum olacak iş değil yani. Çünkü sade ve basite kaçan bir durum.
Yoo vermiyor. Koreli erkeğe, japona, ispanol a yazdım Hiçbiri dönüş yapmadı. Ama tc erkekler saniyesinde dönüş yapar. Hatta dm kutumuz sapık erkeklerle dolu tabi bu genel bir şey değil ama. Merhaba yazınca herkes dönüş yapıyor
Ufffff canım benim bak. Dünyanın her yerinde Ortak dil ingilizce. Benim arkadaşımın da çinli arkadaşı var ama şansa bak kii ingilizce konuşuyorlar... Neden acaba?
Şöyle örnek vereyim, Japon bir savaş sanatları ustasına bir konuda bilgi edinmek için İngillizce yazmıştım bana tek cümle cevap verdi; "Lütfn bana sadce Japonca yazın" Bir çoğu kndi dili dışında dil bilmiyor veya ciddi şekilde ırkçı. Ayrıca o ülkelerden oldukça fazla fake hesap var ve girip mesaj kutularına dahi bakmıyorlar... :)