Erkekler bu gece açık konuşuyorsunuz yalan söylerseniz inşallah kadın olursunuz. Söyleyin bakalım hepiniz kadın olmayı bir defa da olsa istemediniz mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıltabii ki de, istediğinle yatıp kalkabiliyorsun, istediğin işe şak diye girebiliyorsun, toplumda devamlı el üstünde tutuluyorsun, hiç çalışmasan bile babanın sgk maaşı ölene kadar bağlanıyor sana, birine uyuz kaparsan kadının beyanı esastır ifadesinden beni taciz etti diyip içeri attırabiliyorsun, askerlik desen alakası bile yok, bi arada adet oluyorsun sancısı kanaması falan ona da katlanırdık abi ne var yani.
113 Yorumla
Soran+1 yılEvet bu konular uzerinde düşünmek için toplumun getirdiği o cinsel normları öncelikle yikman gerekiyor ve o normları yikip üstüne işin etik kısmıyla ilgilenir olmuşsun :)
- +1 yıl
toplumun getirdiği cinsel normları kimse bi tarafına takmıyor artık arap kabile çağlarında yaşamıyoruz isteyen istediğiyle yiyişiyor.
Soran+1 yılTebrik ederim gerçekten bu akşam ki en mantıklı cevap 👏🏻
Soran+1 yılAma şu noktada katılmıyorum birçok insanda toplumsallasmis aslında varoluşta herkesle yiyismek var
Soran+1 yılÇıkış noktası güzeldi yani bu durum aslında olusumuz
- +1 yıl
sorun şu ki isteyen istediğiyle her ne kadar yetişse de erkeğin seçme hakkı hala çok az çünkü tam anlamıyla arap kültüründen kurtulamadık. mesela amerikada olsam istediğim kızla birlikte olmam evimin önündeki bara gidip bir bardak bira içme süremdi. burada bir kız bulacaksın da birliktelik yaşayacaksın da...
- +1 yıl
bizim açımızdan çok zor yani bunu kastetmeye çalışıyorum cinsiyetçilik ve cinsel ayrımcılık hadsafhada.
Soran+1 yılTebriklerrrr👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
- +1 yıl
teşekkür ederim tatlım sen olmasan bunları yazamazdım motive edici mesajların sağolsun. bir erkek başarıyorsa arkasında güçlü bir kadın olduğu içindir. gerçi bu soruda ne tarafımda kaldığını anlamadım ama olsun 😏
Soran+1 yılBu sorudaysan ne olduğum belli :)
- +1 yıl
tramessi misin?
Soran+1 yılT ronalinhoyum
- +1 yıl
ronaldinho adamdır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYalan yok evet😂😂
011 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim. Açık sözlüsün anonimde olsan diğerleri kadar bir seyleri reddedip son anda zurnayı... deyimini bilirsin. Kendini az da olsa tanıyorsun tebrikler
Cevap sahibi+1 yılYa ortam oluyor erkek erkeğe oluyoruz şakasına diyorum ki "lan oğlum keşke kız olsaydım ne olacak yani yiyeceğim bir bilmem ne derdim
Ama tabi hepsi makara yani 😂😂😂
Soran+1 yılYinede bırak hayatı geldigi gibi yaşa
Cevap sahibi+1 yılDerkennn
Soran+1 yılDuygularına mani olma
Cevap sahibi+1 yılYa sen iyi misin😂
Cevap sahibi+1 yılHer akşam y a r r a k yemekten insan usanır 😂😂
Soran+1 yılKonuyu saptırmadan amacım şu aslında her şeye karşı uyarilabiliyoruz erkekler asla olmaz diye kapatmışlar kendilerini ama kızlardan daha fazla şeylere yonelenlerde onlar :)
Cevap sahibi+1 yılBilemem kardeşim
Cevap sahibi+1 yılSana iyi geceler 😊🤗 bay
Soran+1 yılIyi geceler
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen erkeklerde gizli eşcinsellik oldugunu düşünüyorum hepsi kadın olmak istiyor hep erkek arkadaslarina kiz olsam verirdim derken aslinda bir yandan da isteklerini belirtiyorlar
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çünkü cinsiyetin zeki 😁
+1 yılBu nereden çıktı yahu. Ne yazık ki ben onlardan değilim :.
018 Yorumla
Soran+1 yılKonuya çok sonradan dahil oluyorsunuz. Saate baksana sence bu saatte bu soruya girmen cevabın benim lehime işlediği anlamına gelmiyor mu zaten :)
- +1 yıl
Sonrası yok alarm kurmadım senin sorun için. Görünce yazdım. Herkes hazırolda seni mi bekleyecek 👈
Soran+1 yılSana ilkokul talebesine anlatır gibi anlatım. Bak bu saatte daha feminen konu varken senin benliğinde kızın olduğunu hitap eden yoruma girmişsin yani bu soru seni güdülendirmis. Sorun seni çekmiş dmekki boş değilsin geldin günün bu saatinde
- +1 yıl
Çok hayal kuruyorsun sen. Profilim açık zaten. Girip bakarsan kaç tane soruya görüş bıraktığımı görebilirsin. Dünya senin etrafında dönmüyor.
Soran+1 yılBir dahakine daha dikkatli ol :) Bugün terazi benim lehime işledi bir dahakine ince eleyip sık doku
- +1 yıl
Senin jeton köşeli anlaşılan. Salla da düşsün
Soran+1 yılSallarsam söz ilk sana sallayacağım :)
- +1 yıl
İyi bakalım
Soran+1 yıl😄
- +1 yıl
Deli.
Soran+1 yılSinirlenme kız. Bu kızlar hep böyle iki yanaşalım hakaret ediyorlar değil mi? Tıpkı şuanda olduğun gibi :)
Soran+1 yılBir kız gibi rahatsız oldun
- +1 yıl
Yoo. :)
Soran+1 yılBu kızlar neden hislerini dile getirmiyorlar? Tıpkı sen gibi neden onlar ediyorsunuz
Soran+1 yılOnlar==inkarr
- +1 yıl
Bence cıvıttın iyice.
Soran+1 yılIyi akşamlar
- +1 yıl
İyi geceler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılValla erkek olmaktan memnunum :D o yüzden hiç öyle bir şeyim olmadı :D
017 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşlarınla çokça vakit geçirdiğin zamanlardadamı olmadı :(
- +1 yıl
erkek arkadaşlarımla vakit geçirdiğimde niye böyle düşüneyim ki o. O hatta özel olarak erkekler günü yapıyoruz buluşuyoruz dışarıda muhabbet edip kaynatıyoruz
Soran+1 yılBazen onların yanında gülüşlerin tizleşiyor, bazen kız rolü bile yapıyorsun gülmek için ve çevrenden erkek sesleri yükseliyor, haykırıyorlar. O anda rol gereği sende mutlu oluyorsun ama aslında bir kız kendiyle nasıl dalga geçer aynı durumdasın. Bir kız gibi bakıyor erkek arkadaşların o sırada sana. Sende onlara bakıyorsun ve anın getirdiği güdülerle o utangaçlığı ve espriyi bir kız gibi içinde besliyorsun
- +1 yıl
yok öyle bir şeyler olmadı hiç ama nedense bu kadar ayrıntılı bir şekilde tasvir etmen aslında bu dediklerini yaşayan ve kadın olmak isteyen bir erkek olduğunu düşünmeme sebep oldu :)))
Soran+1 yılAhshdhsj. ahssj umduğun şey oysa yine beni doğruladın ki keza bu soruya gecenin bu saatinde girmen güdülerinin bu soruyu sevdiğini söylüyor
- +1 yıl
seni doğrulamadım aksine kendi doğrunu kabul ettirmek için bu kadar ayrıntılı bir tasvir yapmanı analiz edip bir önerme bir tez ortaya attım :))) çünkü yaşamadığın bir şeyi ayrıntılı tasvir etmek imkansızdır. Ayrıca analiz konusunda çok kötüsün ya da olayı kendi isteğin doğrultusunda yönlendirme çalışıyorsun ki bunun sebebi de trollük peşinde olman :))) ki öyle olursa da sorun zaten spam paylaşımdan kalkar :)))
Soran+1 yılBurada ilim irfanını belli etmeni değil duygularını belli etmeni ortaya koymanı istiyorum. Duygular bilimle çelişir unutma. Ben duyguyla ilgili konuşuyorum senin duygularını tahmin edebilirim veya hem cinsin arkadaşlarımdan duyabilirim bunlarda kanıtlarım. Kanıta gerek bile yok ama sen istersen buraya yazdım:))
Soran+1 yılEmpatiyi bilimle ne kadar açıklayabilirsin veya dille söylenen bir şeyi nasıl yanlislayabilirsin
- +1 yıl
Empati kurmaktan bahsediyorsun her insan bir değildir. Kişiler duygusal ve düşünsel olarak farklıdır. Empati kurmak için bireysel bakmak lazım olaya bunun içinde karşıyı tanıman lazım. Empati bilimsel olarak nasıl açıklarsın psikolojik analiz nasıl yapılıyor? psikolojik analiz yapıp kişilik profili çıkarılıyor bu aslında insanın davranışsal ve düşünsel modellemesini çıkarmaktır ki Amerika'da seri katilleri yakalamak için kullanılmıştır. Kişiyi anlarsan hissettiklerini anlar ve karar verme mekanizmasını çözersin. Benim hakkımda empati yaptığını iddia edip bir şeyleri öne atıyorsan tabi ki yalanlayabilirim. Senin arkadaşının belki östrojen fazla salgılanıyor ya da psikolojik olarak kendini kadın olarak hissediyordur öyle bir eğilimi vardır. Bu benim de öyle olacağım anlamına gelmez. Homoseksüel kadınlar var bütün kadınlar homoseksüel mi?
Soran+1 yılÇok bilimsel konuşuyorsun. Empati için seni tanımama gerek yok ilk izlenimlerimle de yorum yapabilirim, empati kurabilirim. Ayrıca bu genel bir kanun. Bunu senin gibi ilim irfan mezunu biri bilmiyorsa ben napayım? ya da çevrendekiler ve sen katı bir şekilde toplumsallasmissiniz. Unutma insan her şeye güdülenir. O yüzden bazen başka noktalarda bulabilir kendini ne demek istediğimi anliyorsundur. İnsanin hayal gücü çok geniş bunu görmemezlikten gelmeye devam ediyorsun. Varoluşundan gelen özelliklerini köreltiyorsun. Biraz katı kuralları bırak ve benim gibi mantığınla duygumla harkeet et. Somutluklarin ve bizim aklımıza yerleştirilmiş fikirlerin filizisin büyüdükçe varoluşundan gelen ozelligini kaybedip siradanlasacaksin. Oysaki bilgili ama iyi bir şekilde yontulmussun. maalesef YONT mak kelimesini edilgen kullandım çünkü senin kendin üzerinde küçük bir etkin bile yok eğer olsaydı çok farklı bir şekilde açacaktın :)
- +1 yıl
mantığınla hareket ettiğini söylüyorsun beni ise somut şeylere yoğunlaşmamdan ve bilimsel yaklaşmamdan şikayetçisin bilimsel yaklaşıyorsam olaya mantıksal yaklaşıyorum demektir. Sen eğer bilimsel yaklaşmayıp soyut şeyler üzerine gidiyorsan mantıksal yaklaştığını söyleyemezsin. Mantık somutluk üzerine kurulur. Ruh kavramı soyut bir kavramdır ruhu ispatlayana kadar sadece fikir olarak kalır. Fikirler hem doğrudur hem de yanlış. Fikirler somut şeylerle ispat edildiği takdir de gerçeğe dönüşürler. Eğer farkındalık kendini tanıma üzerine kitap okumak istersen Doğan Cüceloğlu'nun Savaşçı kitabını tavsiye ederim. İnsan algısıyla ile ilgili değindiği çok güzel konular var.
Soran+1 yılMantıkla bilim aynı şey değildir. Bilimsel meselelere mantık girerse tarafsızlık göz ardı edilir. Mantık senin ve benim aklıma uyan ya da sadece benim mantığıma uyan bir şey de olabilir. Mantık ayrıca ucu açık soruları cevaplamasa kestirme yoldur. Yani bende sizler üzerinden hem duygusal empati yoluyla hemde mantigimin açık uçlu sorulara verdigi cevaplarla ve beni onaylayan birkaç erkek arkadaşımla konuşmam sonucunda yorumu doğruladım. Bunu yapan birçok ünlü isim var ve şuanda genellemeleri çokça insan tarafindan kabul ediliyor. Mesela atasözlerinin genellemesi veya ünlü insanların genellemeleri birçok insanın doğruladığı şeyler. Senin gibi istisnalar genellemeyi etkilemiyor. Genel olan da zaten bilimsellikle de bir noktada uyuşuyor tabi bilimsel değil ama ortak özelliği
- +1 yıl
benim tanıdığım bir kaç kız sevgililerini aldatıyor bu bütün kızlar sevgililerini aldatıyor anlamına mı gelir? Genelleme yapmak için senin bir kaç arkadaşından fazlası lazım beni istisna kabul ediyorsun ama belki de senin arkadaşların bu konuda istisna olanlar onlar. Sen olayları kendi algın doğrultusunda bakıyorsun ben de kendi algım tarafından bakıyorum. Mantık karar verme mekanizmasıdır bunu neye göre yapar edindiği verilere göre bu verilerin kaynağı nedir algıdır. Etrafında olan bitenin farkındalığı algıda biter. Buna fenomen denir. Benim algı dünyamda olan bir şey senin algı dünyanda olmayabilir. Bir durumun aksi ispatlanırsa eğer o önerme o tez doğru değildir. Erkeklerin hepsi demişsin o zaman bu tezin yanlış oluyor direk ki kendin zaten istisna olduğumu kabul ettin :))) tezin şu olabilir bazı erkekler kadın olmak istiyor o zaman bu önermene tezine karşı çıkmam bir kaç kişi zaten bulmuşsun arkadaş grubundan bu tezin doğru olur o zaman :)))
Soran+1 yılSordugum tüm erkek arkadaslarim desem benim verimi dünyaya geneleyebilirim. Çok kısa ve açıklayıcı. Önermemi çürüteceğini sanıyorsan yanılıyorsun. Çünkü benim önermeyi mantığımla, duygularımla ve birkaç sahitle olusturduğumu senin ise bunu yalnızca mantığınla yanlışlayabilir olabileceğine dair oluşturduğun bir tez, önermeyle yapacağını sanıyorsan yanılıyorsun. Ben veri kaynağımı:mantıgimdan duygularımdan ve taniklarimdan aldım sen ise yalnızca mantık kurarak çürütyorsun. Silahın benden az. Bence pes etmelisin :) Fenomenlere gelecek olursak algıların benden daha açık da olsa temelim seninkinden daha sağlam. Profesör mantık bey ayrıca benim verilerimin olduğu grup yalnızca 3 kişi. Bana gidip onca insan arasından küçük bir kısmı seçmişim gibi yapıyorsun. Ve verilerime olan güvenim daimdir çünkü verilerim oldukça serbest yetişmiş ve aileleri tarafından belirli noktalarda eğitilmiş hayatlarına müdahale edilmemiş özgür bireylerdir. Yani varoluşuyla oynanmamış biricik çocuklardır. Verilerim çok güvenilir ve ıçten emin olmalısın. Senin gibi toplumsallasmanin kölesi olamamış. Yeri geldiğinde topluma ayak uyduran yeri geldiğinde kendini gösterebilen bireyler ve homo da değiller:)
- +1 yıl
Önermeni benim çürütmeme gerek yok önermeni ispatlamak zorunda olan sensin :))) toplumsallaşmanın kölesi nasıl bir tabir ikincisi senin tüm erkek arkadaşların kaç kişi yapıyor 3 kişi diyorsun dünyada kaç tane erkek var biliyor musun? Kendi ağzınla söylüyorsun tek bir deney grubu üzerinde çalışmışsın neyse bu kadar trollük yeter trollcan bana müsade :D lütfen bak haklıyım o yüzden gidiyorsun vs vs gibi klasik ve tahmin edilebilir bir yorum yazmazsan sevinirim. Rüstem abi bir dahaki paylaşımda görüşmek üzere senle kal iyi geceler
Soran+1 yılEvet ispatlamak zorundayım çünkü gerçekler daima bilimsel acıdan ispatlanmalidir. Ulaşabildiğim kişi ancak bu kadar ve güvenilir senin gibi saklambaç oynamıyorlar. Her ne kadar uzak olsamda biraz da yakınım bilimselliğe Rüstem abi :)
Soran+1 yılTezler ispatlamak için vardır
Gizli Üye(25-29)+1 yılEskiden bir ara istemiştim belki kadın olsam beni seven olur diye düşündüm
01 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim. Açık sozlusun. Adamsin diyelim🤜👏🏻
Kadın olamak istemedim de kadınlar nasıl yaşıyor acaba demiştim
021 Yorumla
Soran+1 yılIlla bir defa da olsa istedin. Bunu tüm kızlar bilir
Soran+1 yılSen beni nasıl biliyorsan öyle biliyorlar :)
Soran+1 yılSorduğun soruyu düşünerek sorduğunu düşünmüştüm
Soran+1 yılUykulu halinde bu soruya girmende içindekilerin yansıması :)
Soran+1 yılNeden?
Soran+1 yılSeni görmek ister miydin? Amacım kendine o kadın vucüduna misal sevgilimi göreyim diye düsünürek değer verir miydin?
Soran+1 yılYani şu an adın ali diyelim sevgilin ayşe. Eğer ayşe olsaydın aliye değer vermek istermiydin?
Soran+1 yılTebrik ederim 😅
Soran+1 yıl:D
Soran+1 yılİyi geceler
+1 yılkadın olmak isteseler yalan söylerler awk 😂😂
08 Yorumla
Soran+1 yılSen baya geri akıllısın seninle diyaloğum burada bitti :)
Soran+1 yılDiyalog**
- +1 yıl
ya neden ki 😂
Soran+1 yılBak üsttekilerin birçoğu ağlıyor bence sen kurtuldun yavaştan tüy buralardan
- +1 yıl
biseksüelmi yapmaya çalışıyoesun 😋😄🤸🤣💢🤣💢🤣
Soran+1 yılSen çok eğlencelisin ama bilet tükendi :D
- +1 yıl
np iyi geceler başka zamana 🤗
Soran+1 yıl:D
Yok valla istemedim memnunum benn 😅
018 Yorumla
Soran+1 yılSende mağdursun yukarıdaki yorumları oku
Soran+1 yılO manada değil hislerinin mağdurusun kendini öyle daraltmışsınki asıl hislerinden haberin bile yok aklına gelince hemen unutmaya çalışıyorsun
Soran+1 yılHaklısın o baskıyı zamanında yeterince erkek olabilmek için sen kendine kurmuşsun içindeki diğer kısmı baskılasanda yaşlanınca tahammül edemiyor insan
Soran+1 yılBen karşı cinsten hoşlanıyorum ancak konunun bunla alakası yok bebeğim seninle var :)
Soran+1 yılAma demek değildirki bu diğer tarafta olmaz değilmi en azından düşünce toplum bizim cinsiyetimizle ilgilenmeseydi emin ol ikimizde hetero olmuyacaktık
Soran+1 yılIyi uykular bebek
Soran+1 yılBebek olmak da mı hoşuna gitmedi. Içinde bir çocuklukta var Ama bastırıyorsun
Soran+1 yılİyi akşamlar rahatsız edemem
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç geçmedi hiç istemem
05 Yorumla
Soran+1 yılşu an reddedişin kesinlikle bir inkar ediş. Sen kesin daha birkaç yıl evvel bu fikri düşündün bunu biliyorum
- +1 yıl
Tanjfigumy iyi dijtolar var önerebilirim
Soran+1 yılBen bilmem sen biliyorsun söylediklerin her neyse kızlikla ilgili bilgin çok nerden topladın bu bilgileri. Çok mu istedin yerimize geçmek:)
- +1 yıl
😀😀😀
Soran+1 yıl;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden cktı bu? Ne alaka yani?
022 Yorumla
Soran+1 yılKaçma dur gel buraya
Soran+1 yılErkek arkadaşların yanında bazen o naif ince yanının farkına varamamış olamazsın
Cevap sahibi+1 yılArkadasım yok benim hic.
Soran+1 yılO zaman takıldığım tek kişi sensin yani o da bir erkek öyle değil mi kendinin yanında nasıl hissediyorsun kendini :)
Cevap sahibi+1 yılYalnız boslukta sıkıcı. Cok sıkıcı biriyim ben. Muhabbetim sarmaz o yüzddn arkadasım olmaz. Millet benim yanımdayken sıkılır. O yüzddn arkadas yapmam bende. Sevgilide yapmıyorum bu yüzden hayatını zehir etmemek icin
Soran+1 yılAnlamak istemiyorsun yine küçüğüm
Cevap sahibi+1 yılAh be bebişko sana göre her şey toz penbe
Soran+1 yılAh be deme erkekler darılır:)
Cevap sahibi+1 yılKadın olma istegi degilde bi kadının anüsünü yalama isteği var bu kötü bişeymi?
Soran+1 yılSen hangi ormanda büyüdün çok şekillisin bir taraf üçgen diğer taraf daire:)))
Cevap sahibi+1 yılSquid game diyorsun kareyi unutma
Soran+1 yılSende içindekini
Cevap sahibi+1 yılBebişkom yaaa
Soran+1 yılTamam git başka erkeğe yaz
Cevap sahibi+1 yılE sana yazıyomya işte
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılKeyfin nasıl seni bekledm kaç saattir
Soran+1 yılBende 2 aydır çıkaramadığım corabimi sana getirdim bugün. Öyle değerlisin benim için. 2 aydır ayrılamamıştım ama bir kadın bir erkeğe her şeyi yaptırıyor 🙂
Cevap sahibi+1 yılYanlıs yazdın heralde😂
Soran+1 yılSenin için yaptiklarim ve yapacaklarim çok şey var eğer sende istersen özelden devam edebiliriz istersen ismini yaz gerçek hesabımla bolca mutluluğa boğarım seni 🙂
Cevap sahibi+1 yılTgirlmüsün
Soran+1 yılT old man im :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılaynen kanka çok haklısın
018 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçme istekleriniz çok uç noktalara gelince kendinizi bu konuma koydugunuzu biliyoruzz
Cevap sahibi+1 yılonu bunu bilmem ama trans skrim
Soran+1 yılDışkının çıktığı yere girme cesaretin kendinde olan samimiyetinden ötürü geliyor diyebilir miyiz açık konuşmak gerekirse poposuyla içli dışlı olmayan insanlara iğrendirici gelen bir tavır bu
Cevap sahibi+1 yılsen trans mısın seni parçalarım
Soran+1 yılBir saniye parçalamak deyimini bir kıza yakistirmiyorsundur umarım yakistiriyorsan şimdiden içindeki gizli yönü çıkarmaya başladım
Cevap sahibi+1 yılfelsefeyi bırak kollarını yatağa yapıştırır dudağına yapışırım senin
Soran+1 yılKol derken? 😅
Cevap sahibi+1 yılhmm hadii senin memelerini parçalarım f*hişem yaparım altımda
Cevap sahibi+1 yılkol işte ikisini tutar yapışırırım yatağa yumulurum dudaklarına sonra üstünü çıkarır memelerini bakarım senin
Soran+1 yılGece gece hep çıkıntılardan, tümseklerden bahsediyorsun. Kol, meme, vs. Hepsi tepeli. Ayrıca bu soruya bu saatte gelmen güdülerinin benim sana söyledigim içindeki o kadın olma hissini doğruluyor. Baksana bu saatte burdasın sence de topluma göre normal mi bu saatte bu soruya bakman? Demezlermi sen kizmisin boyle mi hissediyorsun oğlum bu soruya giriyorsun :)
Cevap sahibi+1 yılseni yerim
Soran+1 yılUmarım yiyecegin şey konusunda eminsindir:)
Cevap sahibi+1 yılevet memelerini ısıra ısıra yicem
Soran+1 yıl2 li olandanmı bahsediyorsun arkadaki ah canım şey
Cevap sahibi+1 yılerkek misin sen
Soran+1 yılÖyle istiyorsan :)
Cevap sahibi+1 yıltam bir malsın
Soran+1 yılMal erkeklerden hoşlanıyorsun sana söyliyeyim :)
İsterdim
01 Yorumla
Soran+1 yılMistafak bey tebrikler
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO bir deyimdir
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi sordum bir kere de olsa istediğinizi bütün kızlar biliyor
Evet istiyoruz😅
012 Yorumla
Soran+1 yılCiddi soruyorum bir defa da olsa istedin kabul et
Soran+1 yılKomik olmadı bu. Biraz daha gerçekçi ol espriyi bırak benim yanimda istemezsende erkek arkadaşlarının yanında istemissindir.
Soran+1 yıl:)))
Soran+1 yılBu gece içindeki kızı hisset bebeğim
Soran+1 yılİyi eğlenceler bebeğim
Soran+1 yılBu saatten sonra seni ne ben durdurabilirim ne de neyse bu gece içini hisset. Sana giden bir yolda var unutma:)
Soran+1 yılBe gibi hafif evet bu kelime hoştu. Unutma hayatın tadını çıkart
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkeklerin hepsi kadın olmak istiyor değil mi, bir defa da olsa içinizden geçmiştir😏?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler