Güncellemeler
1 yıl
Allahımm buraya da geldiler birsürü🙀🙀🙀 kadınlaşmış erkekler kıyamet alameti falan mı yaaaa korkuyorum herkes bunlar gibi olupta erkek bulamazsak diye🥺🥺🥺
Biriyle konuşuyodum adam ben evlenirsem kira fatura falan hepsini yarı yarıya öderiz dedi arkama bakmadan kaçtım bu neydir🙀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Niye eşit değilmiyiz bunu siz eşitiz herseyde diye zırvalamadınz mı? Niye maddi konu girince işin içine korkak bir tavuk gibj kaçıyorsunuz
Amcaaaaa ne diyon amcaaaa ne içtin
Hakikaten herşeyi erkek ödemeli hatta sen maaşını kazansan bile kendin yemelisin kocanın maaşını da birlikte yemelisiniz jsjdjf
Ohhh ne güzel yaa açık açık bari soylemeseydin 🤣🤣
Zehirli zihniyet
Olaya mantıkla bakın.
Bir evde iki kişi yaşıyor ve çalışıyorsa herkes o evin sabit giderine tabi olur.
Kişisel giderler taraflara aittir.
Erkek her şeyi ödesin diye beklemek ancak karaktersiz kadınların beklentisidir.
@Escanorkhun olm ironi neyini anlamadıniz tabiki de öyle olmaz yarı yarıya öderiz ne olcak herşeyimiz ortak paranın lafı mı olur
Senin ne demek istediğini demeden anlıyorum merak etme bende bir erkeğin mantığını anlaman için sana yinede yazdım.
@Escanorkhun erkeğin ped masrafı yok🥺 makyaj masrafı yok🥺 cilt bakım vücut bakım saç bakım masrafı yok🥺 kadınların kıyafetler daha pahalı ben evde 1 tane kadın olsun isterim 1 tane kadın 1 tanede kendini kadın hisseden erkek olursa olmaz
Bende evde Allah’ı olan kadın isterim şeytanı olan değil
Mantığına bakılırsa sadece kendini düşünen bencil bir insansın.
Benimde spor masraflarım var.
Parfüm, saatlerim var ama bunu dillendirmiyorum.
Sabit giderler çıkılır ona göre herkes kendi bütçesini yapar.
Bu mantıktır erkekleri kendince utandırmaya çalışıyorsun kendin utanç verici bir konuma düşüyorsun.
@Escanorkhun parfüm dedin onu da hatırlattın 1 parfüm zaten en az 5 bin benim kendi masrafıma anca yetiyor geriye para kalmıyor zaten ne diye cimri erkekle evlenip kendimi borca sokıyım istediğin kadar ağla hem böyle cimri bir erkekle evlensem erkek yerine koyamam onunla cnsel ilişkiye giresim gelmez diğer istemeden de olsa erkeklere gözüm kayar
Ev içerisinde merhamet, anlayış, düşünce işler.
5k parfüme veriyorum diyorsun.
Erkek senin finansal kölen değil sen adam değil köle arıyorsun.
Adam dediğin insanlar sana sümüğünü atarsa insan değilim.
@Escanorkhun yoooo ben ona parfümü öde demem kendi masraflarımı kendim öderim o da bi zahmet erkek olup ev geçindirsin diyorum düşün sen kadın olsan kocan para hesabı yapan bi sümklü olsa herşeyi sana yarı yarıya ödetse erkekliğini hissettirmezse sen o adamla aynı yatakta yatasın gelir mi hiç zannetmiyorum
Beni düşünmeyen kadınla zerre işim olmaz duygusal olarak bağlanmam.
Sadece yatakta arzulanan bir kadın olmak istiyorsan o ayrı
Karakterini arzuladığım kadınlar tercihim onlarda genellikle düşünceli oluyor.
Bir mekana gittiğimizde ben senin hesabını ödeme zorunluluğunda değilim.
İçimden gelirse öderim ama kendi hesabımı ödetmem.
Bir evde yaşanıyorsa sende o evde yaşıyorsun her şeye dahil olmalısın.
Bu cimrilik değil bu yorumu okuyan delikanlıları ve gençleri erkeklik damarından vurmaya çalışma
O dediğin adam figürü kadın çalışmadan önceydi.
Evi geçindiren erkek çekip çeviren kadındı.
Şimdi evi geçindiren karı koca oldu.
Çekip çevirende he bak ama şöyle bir şeyi kabul ediyorsan ben evi tek geçindirmeye tamamım.
Tüm ev işlerini sen yapacaksın.
@Escanorkhun aaa gel gel bak altta biri bişey yazmış çok mantıklı geldi bi çocuğu da onlar doğursun o zaman diyor cidden madem her şey yarı yarıya o zaman siz niye çocuk doğurmuyosunuz
@Escanorkhun madem eşitlik diyorsunuz yok öyle kurnazlık her şey yarı yarıya ödenecekse o zaman kocam da çocukların yarısını doğursun ayrıca bir ay ben bir ay da o regl görmeli. Yoksa eşitsizlik oluyor olmaz her şey yarı yarıya enayi miyim ben
Allah seni öyle yaratmış fıtratın bu
Dediğim gibi evi çekip çevireceksen ben tamamım.
Ama her halükarda zengin bir erkek bulmadığın sürece kirayı yarı yarıya ödeyeceksin bu bir gerçek
@Escanorkhun eee ne alaka hani kadın erkek eşitti? Eğer İslam konusunu açacaksan İslamda erkeğin fıtratı çalışıp eşine çocuklarına sahip çıkmak işine gelince nasıl da kıvırıyon seni gidi seniii kurnaz mı sanıyorsun sen kendini 🤣
@Escanorkhun ayrıca zengin koca? Fakir olupta yine de cömert olan sevgilim oldu benim erkek diye öylelerine derim. Hem illa erkek kadın eşittir diyen erkekle evlencem diye birley yok öyleleri engelliyorum karşıma çıkınca zaten ben müslümanım kendim gibi Müslüman erkekle olurum İslama göre kadın erkek eşit değil eşit diyorsan o zaman çocuk doğur görelim anca laf yapmasını kıvırmasını bilirsin şimdi haksız çıkınca da kaçarsın böyle
Kadın ve erkek eşit değil bunu ben söylemiyorum.
Kadın ve erkek birbirlerini tamamlayıcı şekilde yaratılmışlardır.
İslam’da elbette bildiğim kadarıyla erkek çalışıp evine bakar kadında çocuklarına bakar çalışmaz.
Ama günümüz ekonomik şartlarında ve ailelerin kız çocuklarını yetiştirmesine bakılırsa böyle bir şey mümkün değil görüyorsun.
İşinize gelince müslüman olduğunuzu hatırlıyorsunuz bu da güzel
Beni erkeklik damarımdan vurmaya çalışıyorsun ama ben o çıldırttığın duygusal kontrolsüz erkeklerden değilim boşuna uğraşma üzülürsün.
Ve ben sana hediye almam cici kız
Bu konuşma benim için bitmiştir.
Hayırlı geceler
@Escanorkhun valla koçum ben senin erkeklik görevinin yarısını yapıp ev geçindireceksem kusura bakma regl olmanı ve çocukların yarısını doğurmanı beklerim haklı olarak madem çok feministsiniz madem çok yenilikçi ve modernsiniz bu konuda da sizden bir girişkenlik bekliyoruz hadi bakıyım koçum
@Escanorkhun görüyo musun lafa gelince çene yarıştırdı ama konu icraat olunca kaçtı 🤣🤣🤣
@Escanorkhun başkasının yorumuna salça olmazsan sevinirim
E hepsini yarı yarıya ödemeli zaten ikiside çalışıyorsa ama adamın bunu söylemesi saçma
Eee benim param kendime zor yetiyor napıyım ben 🥹🥹🥹 ühüüü
Avel falan misiniz gençler?
Evi erkek bakacak sen maaşını kendin mi yiyeceksin o evi sende kullanıyorsun iyi ki kaçmışsın vicdanı olmayan insafsız kadın
Ben öyle istemiyorum ben maaşımla evi geçindirirsem benim masraflarımı kim karşılıcak🥺 anca kendime yetiyor param niye böylesiniz niye herkes kadın oldu😭
Herkes niye kadın mı oldu utandırmaya çalışıyor birde
Bu kadınlık değil mantık annen eskiden ev hanımıydı belki baban bu yüzden evi geçindiriyordu.
Ben çalışıyorum ama maaşım kendime yetiyor erkekte adam olup ev geçindirebilir adam olmayacaksa ne diye onla evlenelim? Kadının ped ücreti bile pahalı makyaj, bakım, epilasyon derken biz zaten masraflıyız erkekte bir zahmet erkek olsun bir eve 2 prenses fazla👸👸
Senin gibi kadın olmasada olur.
Bencil bir k@ltağın tekisin.
Ev mantıkla işler 25-30.000 tl sana zar zor yetiyorsa sen lükse kaçan bir insansın.
Aile evinde yaşayan bir kızın bu paraları saydığın masraflarla tüketmesi imkansız
Ben böyle alıştım tatlım prenseslik konusunda benle yarışa girme kazanamazsın
Seni öldüresiye altımda inletirim o zaman adam görürsün bir daha sana para sunan kocanı arzulayamaz olursun.
surtuk
Senin gibi laf yapana değil icraat yapana "erkek" diyoruz canım ahahajah
Gel altıma İstanbul’da yaşıyorum icraati göstereyim sana
Ben de İstanbuldayım öyle nazlı kızlar gibi yanına çağırmakla olmaz gizli cimcime noldu bi yumuşadın
Ahdhahah beni gülmekten öldürüyorsun insanın erkekliğine oynayarak kudurtmaya çalışan bir kadın profili burcun ne ikizler falan mı ahshah
Ya niye bana herkes İkizler diyor🥺🥺🥺
oevladı olduğun içindir.
Sen nesin şekerim balık falan oluyor genelde pasif erkekler
Çok çene yapma esc hade
Esc senin annendir gizlicik kaçabilirsin ama bana hakaret edemezsin haddini bil şimdi yıkıl karşımdannn
Seni önümde olsan saçından tutup duvara kafanı vururdum.
O pastel suratının izi duvarda çıkardı eskort sen gizliden sorduğuna göre tanınmaktan korkuyorsun linçleneceksin çünkü
Eskort değilimm takip gelmesin diye gizlendim cidden kıyar mıydın bana 🥺
Aşırı anlayışsız bir kadınsın 1960`larda doğup şu kafada olsan erkeği her fırsatta erkekliğiyle rencide ederdin adamda çıldırır seni döverdi iyi bir yüzyıla denk geldin ama kocan öfke kontrolsüz biri olursa çok dayak yersin haberin olsun.
Gerçekten maddi durumum iyi olsa 60-70k kazansam zaten ben karıma evi hiç ödetmemki
ama ekonomimiz böyle o zaman evlenmeyelim yatak hayatımız olsun sevgili hayatı yaşayalım öyle daha mı mutlu olacaksın?
Bizimde bedelli askerliğimiz var daha 250k neredeyse
Bedelli askerlik ne?
Normalde her erkek 6 ay askerlik yapmak zorunda eğer yapmak istemiyorsan 1 ay yapıp 250k devlete ödüyorsun.
Şimdi sen şunu dersin adamsın o kadar git askere bende isterim ama kariyerde geri kalıyorsun böyle bir çağda o 5 ay o kadar önemli ki
Birde olaya empati kurarak bak erkeksin kız arkadaşın var ikinizde asgari 17k aldığınızı düşün eve 34k para girer.
Birlikte hareket etmezseniz o evlilik değil kaos olur.
Senin burcun ne doğru söylee bide 1 ay yapıp 250 bin ödemek daha mantıksız değil mi
Ben seni tanımak istedim tatlı bir kıza benziyorsun soruyu beğeniyim yazsana bana
Az önce kafanı duvara vuriyim diyordun art niyetin yoksa olur
Ama bu zamanda kadınların çoğu öyle istiyor her şeye eşit olsun istiyor
O zaman bi çocuğu da o doğursun
Çok haklısınnn bunu söyledim o kadın erkek eşittir diyenler kaçtı hemen tabi işlerine gelmedi
😂😂😂
ee evlenmelik eş istiyoruz paragöz eskort değil
Çocukta doğuracakmıymış 😂
Askerlik de bize kaldı ne bekliyosun ki
Siz erkek olunca mecburen oluyor bazısı
Sen peki 😢
Erkekliğimde değişen bir şey yok
Sen evlensen napardın
Evet hanımı tercihim olurdu
Kız olsam çalışmazdım
Ben de senin gibi gerçek erkek arıyorum ya
Bulmuş olabilirsin