Akıllı olan erkek avlanmaz.
Kadınlar bencil bunu kasdediyorum işte. Onların acizliği diyorsun. Ama bir erkek kadını çok ala düşünebiliyor ve empati kurabiliyor. Ne demişler kadın parayı kazanır kendisi için erkek parayı kazanır ailesi için.
Bir erkeğin maskülitesi kadınının işe girmesiyle düşecek ise erkeğim demesin kendine kadınlar kendilerini rahat hissedip güvendiği erkeklerin yanında yumuşarlar ozlerine dönerler eğer kadın tam tersi daha baskın oluyorsa erkeğin güvensizliğindendir
İşte bunu kasdediyorum bir farkındalığımı paylaşıyorum şu agresifliğine bak. Kadınlar iş hayatına girdiğinden beri bence daha agresifleşti.
Erkeklerde p*rno bağımlılığından dolayı erkekliği zarar görmeye başladı. Daha pasif erkekler olmaya başladılar ve sosyal medya ile de kadınlar erkeği eşitler gibi pompaladılar. Erkek kendini doğasını inkar eder görmeye başladı. Eşleri veya kız arkadaşları mini etek göbeği açık dekolteli filan giyiniyor.
Duygusal reaksiyon vermeden önce şu sözümü düşün annen bu şekilde giyinseydi baban onunla evlenir miydi? yoksa eğlenir miydi?
Şimdi erkekler o kadar pasifleşti ki kadına dişini geçiremiyor kadın istediğimi giyerim işine gelirse diyor. Çünkü onun gibi bir sürü pasif erkek seçeneği var kaybetmekten korkmuyor.
Erkekler maskülen olsa o açık saçık giyinen kızlar evde kalır. Hiçbir erkek yanında öyle bir kadınla gezmez. Doğamız gereği böyleyiz.
Kadınlar para kazandığından beri aşırı bencilleşti diye düşünüyorum. Kadın dediğin daha düşünceli ve empatik zekası gelişkin olurdu eskiden…
40-50 yaşındaki kadınların kadınsı davranışları hem içimi ısıtıyor. Hemde cinsel olarak tahrik oluyorum. Çünkü kadınsılar.
Kadın iş hayatına girmeden önce maskülen enerjisi 0 ‘sa şimdi pozitif yönde artıyor. Özellikle seks ile ilgili bağımlılıklar nedeniyle erkeklerin maskülen enerjisi 20’yse eksiye doğru yuvarlanıyor dolayısıyla kadın daha baskın egemen oluyor. Şaka gibi sülaleme bakıyorum kız kuzenlerim evin reisi gibi eşleri kedi gibi. Ablam ve sevgilisine bakıyorum. Sevgilisi süt dökmüş kedi gibi.
Bunu görmek asabımı bozuyor.
Bu cevaplarından öncelikle çok doğru noktaya bastığımı anladım:). Yorumumda herhangi bir agresiflik yahut olumsuz yönde bir düşünce yoktu bende fikrine karşılık fikrimi söyledim ki bu platformun amacı bu rahatsız olup bu kadar kinleneceksen yazmasaydın. Erkeğin p*rno yüzünden böyle olması tamamıyla onun kendi iradesizliği ve acizliği. Kadınlar ve erkekler daima HAK VE HUKUK üzerinde eşitler. İki cinsiyette devletin sağladığı imkanlardan faydalanabiliyor. Bu iki tarafında okumasına imkan sağlıyor. İnsanları me giydiğine göre "evlenilecek" ve "eğlenilecek" olarak ayırıyorsan mağarandan çıkma ve kimseyi fe rahatsız etme. Kadının giyiminde erkeğin söz hakkı olamaz kadın yerine ve zamanına göre giyinmeyi biliyorsa yeterli açıklıkta kendine yakıştırdığı şeyi giymekte özgür. 40 50 yaşlarındaki kadınları çekici bulursan da bul başkasına karışmadığın sürece. Buradan çalışıp kendi parasını kazanan, kimsenin eline bakmayan güçlü kadınlarımıza selam olsun
Düşünmeden konuşuyorsun yazdıklarımı iyice oku sindir ondan sonra konuşalım. Kimseye kinlendiğim yok yalnızca kadınların güç kazandıkça daha bencil varlıklar haline gelmesini gördüğümü dile getirdim ki bunu kimse inkar edemez. Söylemlerine bakıldığında ne görüyorsun anlayış empati mi yoksa bencillik mi?
Öncelikle "paşa paşa" diye bir cümle yok kimse kimseye bir şeyi zorla yaptıramaz. Yukarıda yazdığın için konuşuyorum, çoğu kadın kendisi için güzel görünmek ister bir başkası için değil. Ben senin aksine genelleme yapmadan konuşuyorum yani bacaklarıyla göğüsleriyle erkekleri elde etmeye çalışan kadınlar da maalesef ki var. Ama güçlü ve yüksek bir kadın bir erkeği etkilemek için o kadar suslenmez güzel görünmek istemez tamamiyle kendisi içindir bu çaba. Bazı erkekler de balık gibi aptal olmayıp kanmayabilirler. Kadının vücudu yerine onun kalbini, zihnini, gülüşünü bakışını sevmeyi deneyebilirsiniz. p*rno bağımlısı birkaç erkek çocuğunu düşünecek değilim. Kendilerine hakim olmayı öğrenmek zorundalar aciz ve iradesiz olmak istemiyorlarsa. Herkes aynı değil ve yaptığın genellemeler gülünç emin ol bunları çok eğlenerek yazıyorum☺️ Çoğu kadın da erkekler gibi kendi ailesine bakabilmek için çalışıyor ter döküyor yukarıda bahsettiğin annem gibi aynı. Kendisiyle çokta gurur duyduğumu dile getirmek isterim. Sorunun cinsiyet değilde kişilik meselesi olduğunu anladığında yeniden konusmak isterim beyefendi iyi geceler
Kadının dili mantıkla davranışları genelde duyguyla çalışır. Bu yüzden dediklerin benim için bir anlam ifade etmiyor.
Eğlenerek yazmıyorsun eğlendiğine inandırmak istiyorsun o da ayrı bir komedi :)
Kesinlikle katılıyorum kadınlar kendilerini güzel görmek için öyle giyiniyorlar.
Kadınların ilgiye zaafı vardır erkeklerin cinselliğe.
İlgi görmek amaçlı kadınlar bu şekilde giyiniyor. Göbek piercingi filan yaptırıyor.
Her şey ilgi kazanabilmek için. İlgi sadece sözle değil bakışlada elde edilebiliyor.
Erkek-kadın ilişkisinde arz talebe göre şekillenir. Eğer hiçbir erkek açık giyinen kadınlarla birlikte olmak istemezse kadın mecburen daha üsturuplu giyinmeye başlayacaktır. Fakat kabul görürse tabiki bir değişim yoluna gitmeyecektir.
Erkek-Kadın ilişkilerinde ilişkinin adını erkek koyar. Cinselliği de kadın verir veya vermez.
Erkek sınırlarına uymayan kadını kabul etmez. Ve öylece durabilir de fakat kadın erkeğe nazaran çok daha duygusal bir varlıktır ve yalnızlığa töleransı düşüktür. Bu nedenle kabul görmek için hayatında değişiklik yapmaya mecbur olacaktır.
"Anlam ifade etmeyen" birinin dediklerkni ciddiye alıp destanlar yazman oldukça ironik. Senin aksine ben bayağı eğleniyorum☺️ Kadınların her yaptığını erkekleri etkilemek için sanman oldukça üzücü. Erkekleri üstün bir ırk gibi görüp kadınların onların ilgisini çekmeye çalıştığını düşünmen. Çoğu kadının umrunda bile değilken böyle abartıp büyütüp gelip burada bana kinini kusman da saçma. Her şey kendimiz için olduğunu anlamanı umuyorum. Kadın eğer kendisi için öyle giyiniyorsa öyle olmaya devam edecektir. Birkaç erkeğin sırf giyinişi ya da işte çalısması yüzünden kadını istememesi kadının umrunda bile değil. Hala genelleme yaparak konuşman nasıl bir geri kafalı olduğunu oldukça ortaya koyuyor. Güçlü ve kendisine yetebilen bir kadın kendini kısıtlayacak bir erkeği neden istesin ki? Öyle kadınlar genellikle kendisini her konuda destekleyip savunan, kararlarına saygı duyan bir ADAM bulurlar
MADAM demek istedin galiba katılıyorum onu bulabilirler.
Yazılarımı okuyup sindirmeden duygusal reaksiyon verip hakaret etmen ve üstüne üstlük keyif alıyorum demen de psikoloji de kendini inandırmak olarak adlandırılıyor. İçindeki negatifliği dilde pozitifleyerek nötrlemek
Ekran ardından yazılarımı hangi duyguyla okuduğunu hayal edince tahmin edebiliyorum.
Erkeğin kısıtlamasına gerek yok sınırlarına uyan kadınla birlikte olur.
Gerçek bir erkek kadının sınırına uyum sağlamaz.
Herkes kendi sınırına uyan kadınla birlikte olmak ister.
Ama sınırı kadının açık giyinmesinden yana bir erkekse ve onaylıyorsa testosterona karşı beyni o kadar da duyarlı değildir.
ayynnen birader ne demişler girme cahille muhabbete
Cahil olduğumdan dolayı mantıkla konuşuyor ve üslubumu bozmuyorum.
Düşündürüyorsun.
güzel konuşmaydı eyvallah
Çevrende daha çok erkek arkadaşın olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam. Bu da dişil enerjinin düşük olduğunun göstergesi haberin olsun.
çevremde erkek arkadaşımın olup olmamasıyla az önce konuştuğumuz konunun bir alakası olduğunu düşünmüyorum ama senin çevrende hiçbir kız olmadığına eminim
Konuşma tarzını analiz ettiğimde erkeksi bir hava görüyorum. Bu eril havayla ancak bir erkekle dostluk kurabilirsin.
Kendimi böyle yetiştirdim çünkü diğer türlü insanlar beni ezebileceğini düşünüyordu nezaketimi aptallık sanıyordu bende nezaketi kibarligi hak etmeyen kişilere göstermeyi bıraktım
Nezaket ve kibarlık senin düşüncelerinle aynı düşünenler hak ediyor sanırım.
aynen öyle başka soru?
Dr redpill izle sana iyi gelir.
eğer bahsettiğin Instagram hesabıysa ilgilenmiyorum teşekkür ederim
Youtube kanalı izlemelisin.
Bir şeyi daha iyi anlayabilmemiz için farklı perspektiften bakan insanları dinlememiz şart.
Sana çok fayda katacağını düşünüyorum çünkü bana kattı.
Kadın-Erkek ilişkileri dinamiklerini anlatan bir felsefe
Sağlıcakla kal ve kendine iyi bak :)
aynılarını senin içinde diliyorum kardesim sağlıcakla kal☺️
Cevap
1Cevap
Öyleyim ben de kendim her ne kadar kız olsam da ezik göstermek istemez kimse ama kız dediğin de erkek fatma da olmamalı bir dengesi olması gerek. Ben de şu aralar erkeklerin kız gibi trip attığını görüyorum ve kızlardan daha dayanaksızlar...
Evet kesinlikle katılıyorum.
Bazıları evet
Aşırı dik başlı ve bencil oldular gibi geldi.
Eski kadınlar daha düşünceli daha söz dinliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar