Burada kizlarin surekli bu konudan sikayetci olduklarına denk gelir ama pek inanmazdim az once sahit oldugum bir muhabbete kadar. Self servis bir kahve mekaninda oturuyorum, bilirsiniz masalar ic ice ve yanimda bir erkek telefonda bir kiza mekani tarif ediyor, anladigim kadariylada kiz biraz uzaktan geliyor. Metro otobus filan 2 vesait yapti neyse kiz geldi sohbet ediyorlar adam demezmi kahve alacaksan biraz sonra git cok sira var diye. Yahu sevgili bile olmasa insan misafirine 1 kahve bile ismarlamazmi, ben utandim yahu
Ne alakasi var onla bunun. Aylı maylı konusan erkek veya yilisik ibbne tipli erkekler cok artmadi mi deseydin daha yerinde olurdu. Bende olsam kalk al kahveni derim ki? Bu beni feminen mi yapar?
Kız cok uzaktan gelmis. Centilmenlik yapıp alması hoş olurdu. Erkekler eskiden bu tarz durumlarda daha öncü olurdu. Feminen yapar mı tartisilir ama maskülenlik dışı bence.
Buluştuğu kadına kalk kahve al demesi, o kişiyi feminen yapmaz. Kibarlık gereği yapmasını düşünüuorsunuz ama self servis olan bir yerde kahvesini kendi seçmeli diye düşünüyorum. Adamın davranışında herhangi bir kadınsılık yok.