Saatler içinde mi ayrılık yaşadınız yoksa bir kaç gün mü sadece... Belki de siz hiç 1 ayı doldurmadan ayrılmadınız?

Birkaç saat telefonla konuştuk, gayet güzel geçti. Ardından buluşmak için bir kafeye oturduk. Tam da kahve içerken İkizler olduğumu söyleyince kalkıp gitti.
Evet cidden oldu bu! Sanırım en kısa süreni buydu.
Bende ikizlerim... bak bu beni üzdü işte 😀
Ben alıştım. Üzücü daha farklı ve çok şey yaşayınca alışıyor insan.:)
En kısa olanı 2 hafta idi. Kendisinin ataması başka yere oldu, uzak mesafe ilişkisini sevmiyorum.
Neticede uzaktan kumanda bile 8 metreden sonrasını çekmiyor 😀
Telefonda canı sıkıldığında konuşacağı bir arkadaşa dönüşüyorsun öylesi bir ilişkide. Hiç bir oluru yok, boşa geçen avuntu ve zaman sadece 😬
Öyle yapacaz, böyle olacak :) hııı bak Öyle olacak :) kendini kandirmaktan başka bir şey değil :)
Nasıl da hakim konuya shshs
😀bizimde hatalarımız oldu neticede... ama biz zirlamayi değil ders çıkarmayı bildik :)
Teşekkür ederim EİG için 🌸
Rica ederim :)
Lisede iyi hatırlıyorum tenefüsün birinde kabul etmiştim diğer tenefüs red etmiştim 40dk işte😂
40 dakika çocuk sevindirmekte güzel 😀 dünya dönüyorsa sizin gibi iyi insanlar hatırına dönüyor 😀😀
😀 sizin gibi iyi insanların her daim var olması dileğiyle 😀 iyi akşamlar dilerim
Bu yorumu okurken istemsizce bi güldüm 😂🌸🌸 @Ms26Ms
Rica ederim :)
Cevap
8Cevap
kısa ilişkim hiç olmadı hep uzun ve puşt ilişkilerim oldu gerçeği biri dolu gibi geldi ama insanız ya yanıldık
2 saniye falan. Ben senin sevgilinim dedi 2 sn sonra șaka dedi.
Merhaba…
Net hatırlamıyorum ama bikaç gün sürdü sanırım😀
10 ay surmustu tam yilbasinda basladi ekim ayinin sonuna dogru bitirmistim. Finitoo 😅
1 ay nerede... 10 gün ya olmuştur, ya da olmamıştır.. Gerçekten çok garip :)
4 ay sürmüştü, bir şeyler olmayınca yolları ayırmak en doğrusu…
Kısa süreli sayılırsa eğer lise aşkım 2 ay sürdü.
2 gün galiba😂
Galiba? Ondan da emin değiliz 😀 o tam 48 saat değildir :) 30. Saatte tekmeyi vurmuşsun belli ki :)
İlişki sevmiyorum
Hiç olmadı ki be kardeşim
1 gün
Sanırım 2 ay
20 gün :D
8 yıl
2 ay
3 gün sürdü
En az 2 yil..
Kısa ilişkim olmadı
1 saat
2 gün sürmüştü ne saçma biseydi ya iy