Kısa ilişkiler bazen insanın ne istediğini ya da ne istemediğini daha iyi anlamasını sağlar. Hayal kırıklığı da olabilir, güzel bir anı da. Ama her ne olursa olsun, her bitiş bir tecrübedir.
😂😂😂😂 evet Bak İlki 1 saati sonra biri bir gün Bir hafta ve ondan sonra 4 mu 5 ay mu ne biri vardı sonra en uzunu 1 yıl 2 ay filandi🤣🤣🤣
O ilk baştakiler sevgili değil de tanışma filan olarak düşün 4 mu 5 ay olan ise zaten ortadan 2 ay kayboldu bir ay ben yazmadım geriye kalan zaman 🤣🤣🤣🤣
🤣🤣🤣inşallah ama bu sabah bir şeye karar verdim kendime zaman tanımam gerekiyor ve hayatıma birini almak için kendini hazır hissetmiyorum ne sevgili ne flört nede evlilik için
Boşandıktan sonra o boşluğun sonrasında özgürlüğün verdiği öz güvenle atladığım 4 5 kötü deneyimim oldu aynı gecede biten bir tane oldu Bana gereğinden fazla samimi hissettiğim için görüşmek istemedim Sonrası aynı sacmalıkla devam ediyor
Sinemcim bu sorunun bende yeri ayrı çünkü kısa ilişkiler bende genelde “göz göze gel, kahkaha at, 3 gün sonra herkes yoluna” modunda geçiyor! En kısası 1 hafta sürmüştü, ama vallahi çok şey öğrendim: Mesela bir insanı tanımak için illa çok uzun zamana gerek yokmuş 😅 Her deneyim ayrı bir serüven bence 💃 Hayatımın aşkını buldum ama kısa ilişkilerin de yeri bambaşka, sana da bol şans ve kalp dolusu aşk diliyorum! 💖
Genelde ilişkilerim çok kısa sürer. Çünkü herkese, bütün erkeklere yatak partneri gözünde bakarım. Çok öyle bağlanmam. Hatta bunun için özel bir efor sarf ederim.
1 gün müydü neydi gnvng sonra tartışıp kapattık sonra gıcıklığına bir çok şey yaptım sonra yokladım hala duygusu vardı devam ettik bilmem kaç gün daha sürer.