https://youtu.be/aZZaLAeqOvY Kimi pişman olur hayatına aldığı insandan dolayı, kimi de iyi ki der... Peki sen? Hayatına aldığın insan; seni sen mi etti yoksa seni senden mi etti?
Hayatına giren insan; seni sen mi etti yoksa seni senden mi etti?
Aşk genelde beni benden almalı. Çünkü o zaman ask oluyor beni alıp yukarılara çıkardığı zaman. Soruya gelirsek beni ben ettikçe seven insan olmadı hiç. Değiştirmeye çalışıp seven oldu. Beni kendi kimligimde seven birine hasretim ve buldum sanırım 🙈 Umarım pişman olmam
Merhaba. Yanlış insanlar zaman kaybı değil doğru olanı bulmak için birer öğretmendir aslında bunu söylemek, yeterli olur sanırım şu hayatta her insan kendi kalbinin ekmeğini yer, sevgisiyle yormayacak olana ısınsın kalbimiz kalbiniz. Kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun. Hz. Mevlana’dan : Allah der ki ; Kimi benden çok seversen onu senden alırım. Ve ekler; Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, Sabır taşar, Canından saydığın yar bile bir gün el olur. Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dostun olur. Öyle garip bir dünya, Olmaz dediğin ne varsa olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsın. En garibi de budur ya; Öldüm der durur yine de yaşarsın…
Biraz oradan , biraz buradan.. Kolay değil iki dünyayı bir araya getirmek. Fedakarlık gerektirir... vazgeçmek gerektirir. Ama mesele şu ki , birlikte aynı istikamete ilerleyince , ortak asgari müşterekte buluşunca , tam da hayat dediğimiz şey ortaya çıkıyor. Hiç kimse kolay olacağını söylemedi. Zaten kolay olsa , anlamı olmazdı ki.. :) Huzurlu akşamlar efenim.
Merhaba 🎈 Her ikisi de değil. Yerle bir etti sözü daha cuk diye oturdu esasında. O denli kuvvetli bir gücü olmuyor bazılarının. Geliyor, uğruyor ve geçiyor. Selam verip el sallayıp el olduğunu izliyorsun yakın plandan. Selamette olsundu🙃🎈🎈
Beni benden edemez.. Ben her kim gelirse gelsin ya da giderse gitsin, benim.. Kimse benden değerli değil.. ve sanırım şu an umurumda da değil.. Herkese kafam kadar güzel geceler.. :D
Hayatima herkesi almıyorum ama aradaki güven duygusu oluştuktan sonra karsimdaki insana daha rahat olabiliyorum ve herşeyimi paylaşabiliyorum. Ama esas sorun bundan sonra başlıyor en çok insana sevdigi güvendiği kişilerden zarar geldiği zaman koyuyor ve hayatima girdiğine pişman olduğumuz insanlar da var iyi ki hayatimiza girmiş dediğimiz guzel insanalarda... Beni benden alanlarin belli bir sureden sonra hayratımda nokta kadar yerleri dahi olamaz.🙂
Net beni benden etti., Doç. Dr. Prof. hatta bütün ünvanları hak eden ünlü düşünür İzzet Yıldızhan'ın da dediği gibi: Ben bende değilim , meçhullerdeyim. Beni böyle bırakıp gitti birisi.