Kaybettiklerim oldu beni ben yapan. Önceden çok korkardım insan kaybetmekten, değer kaybetmekten, gözden düşmekten ve hayır demekten. Korktuğum herşeyi yaşadım. Artık hiçbir şeyden korkmuyorum. Kimsenin yokluğu beni kendimden edemez. Canım dediklerimin ölümü hariç. Hayat beni çok güzel pişirdi. Kaybetme korkusunu yendiğinde değer gören ve kıymeti bilinen sen oluyorsun bu hiçbir zaman değişmez
Kaybettiklerimin ardından çıkardığım derslerle, kimseyi bana ve hayatımda olmaya mecbur bırakmayışım sonucu ve kimsenin vazgeçilmez olmadığının idrak ettikten sonra kurduğum hayatta yanımda olan, siz diyin kazanç, ben diyim servet.
Beni ben yapan en büyük değerlerim tamamen kaybettiklerim. Nedeni ise o kaybettiklerim sayesin bugün ki kazandıklarıma erişebildim. Bu günlere gelebildim ve sahip olduğum kimliği kazanabildim. Aslında bazen, bazı kaybedişler. En büyük kazanımlara yol açabiliyor. Tebrik ederim bu arada.
Her yaşadığımızdan birşeyler kazanırız. Kiminden tecrübe ediniriz, kiminden ders alırız, kiminde de başarı ve ödüller kazanırız. Ve bunların hepsi bizi biz yapan bileşenlerdir.
Ben kaybettiklerimin bana bazen daha ćok şey öğrettiğini düşünürüm. He bazen kazandıklarımizinda bize hissettirdiği özgüven, mutlulukta duygu. dunyamiza bir zenginlik katıyor muhakkak..
Kazandigin seyleri kaybetmiyorsan ve bunu tecrübe ediniyosan ayni sekilde kaybettiklerine uyguluyosan seni sen yapan seyler paha bicilemez ve bunlari kendini gelistirmek icin caba sarfet ogren uygula beni ben yapan bunlar. yasa gor ogren hata yap pisman olma.
Her ikiside. Kazandigim cok sey var ama kaybettiklerimde durusumu belirledi bu zamana kadar. Kendimi kaybetmeden cok guzel ilerledim kaybettiklerim daha iyi. Iyi ki diyorum her zaman.