Aslında nereden baktığınıza göre değişir. Beni bırakıp gitti bir süre önce -henüz sevgili değildik, olmayacak demişti- Sanırım buradan bakınca kaybettiğim görülüyor. Lakin bir de diğer taraftan bakalım. Ben onunla gerçek sevgi ne demek onu öğrendim. Hâlâ yüreğimde onu taşımamı da düşünürsek, insan kaybettiğini düşündüğü anlarda kazanabilir, kazandığını düşündüğü anlarda da kaybedebilir. Ben onun dönmeyeceğini bilerek bekliyorsam eğer onu, o kaybetmiştir.
Yok valla ben degerliyim.. Ne alttan alırım ne degerimi bilmeyene deger veririm... Neden mi böyleyim.. Bunlari yaparak çok kaybenleri gördüm ya ondan.. Kaybedilecek kisiler hic gelmesin bir zahmet😊😊
Ne oldu yaa öyle:) baştan alıyorum Gülü sevdim diken battı seni sevdim g. tün kalktinin şiirsel anlatımı yukarıdaki diziler.. Aslında çok dokunaklı olsa da bu argo tabirle aynı. Bunlar benim için çok geride kaldı. Değecek insana sonsuza kadar kalbim açık ama artık en ufak bir hata gördüğümde bu kız arkadaşlarımda olsa benden nasiplerini alıyorlar. Kimseden mükemmel olmasını beklemiyorum bende değilim hatta çokça kusurluyum ama kimse mükemmel ayağına yatmasın.
En İyi Cevaplar