staja gidiyorum orada sorumlumuz var geçen otururken yüzüme güneş geldi güneş güzele vururmuş dedi evli adam da çocukları var sizce neden böyle dedi anlamadım nasıl davranmalıyım son derece mesafeleyim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
yav cevabini bildigin soruyu niye soruyorsun ki?
metres yapmak icin ilk adimlari atiyor işte
Gerçekten o amaçla mi dedi sizce ya da öylesine mi hiç hoş değil aşırı rahatsız oldum gerçekten çok samimi çok konuşkan biri de değilim sizce nasıl davranmalıyım ya da nasıl anlarım iyice niyetini
islam dininin emrettigini yap...
kadınlar konusurken seslerini yumusatmasin...
kalbinde hastalik olan erkekler umutlanmasin diye...
o sana yılışıyorsa önce yüzüne ciddi bak.. sonra canım midir nedir der gibi kafani cevir... hani gözler hafif yukari asagi iner ya
ger*iz*eka*lı sozunu canim diye cevirilmis...
bir iki ciddi bak yilisik sozlerine...
daha da yaparsa...
o sözle ne demek istediniz de... ama bunu soylerken küfür eder gibi bak...
sonra da bu tür yilisiklik devam ederse nisanlimi buraya getirmek zorunda kalcam o size cok güzel yılışır 😊 de...
Tamam söylerim
Hemen kendisine sorayım. 😄
Koru kendini
Önemli olan altına almaya çalıyormu onu bilmek
serefsiz abaza iste
Mesafeleyim bir de her gün de gitmiyoruz niye öyle dedi anlamadım
bacim kendinde niye çalıyorsun sen biraz yuz ver sen 100 versen devamı gelir işte Askıntı olur sonrası malum. sunu samimi oldugun tanidigin biri dese tesekkur edersin ama
Ben vermem ki ama ciddi biriyim dışardan öyle çok gülüp konuşmam bula bula beni mi buldu
mesafeye devam
Yemin ederim ki benden mesafelisi yok ama niye öyle dedi hem de daha 3 4 gün gittik yani her gün bile gitmiyoruz
yani capkin belki belki agzi iyi laf yapiyo sana yuruyo belkide oylesine ne uzerine staj
Öğretmenlik stajı
anaa güzelmis hangi sehirde
Sizce nasıl davranmalıyım
yani mesafeni koru baktin yine öyle şeyler diyor yapiyor uyar bu kadar samimiyet beni rahatsiz ediyor de yqni
sakalarina falan gülme
Öyle yapicam ama anormal değil mi sonuçta bir şikayet etsem memuriyetinden olur yani
yani ucu acik biraz ya birden atmazlar tam hakarette degil tacizde sayilmaz yani nabizmi ölçuyo nedir ama belliki gevşek yani asiri samimiyet
Evet banada öyle geldi gerçekten bide gözlerime çok baktı bir ara fark ettim bide beni ön plana atıyor hep sen Anlat bilmem ne kaç tane arkadaşım var yanımda
asalak ya yani ders disında ortaminda sohbetinde bulunma
Mecbur bulunuyoruz bana puan verecek çünkü önemli bayağa tenefüste mecbur konuşuyoruz
dedigim gibi ozamn sakalarina gülme israr ederse uyar duyma boş ver
Ama iyi niyetli değil de mi bence bir beğeni var gibi bana karşı
yani olabilir evet
tamamdır