Yeni bi calisan geldi calistigim yere. Toplamda 6 personeliz. Kednisi suriyeli, genc, ve evli. Gecen ilk defa karsilastik ve hepimizin ismini ögrenmek istedi. Neyse ertesi günden itibaren adam benle konusmus olmak icin, ben ona selam vermeden o bana selam veriyo ben verdikten sonra yine selam veriyo.. görüskr8müz derken de ayni. Ben arka tarafta bi kizla konusuyorum oda hemen önde isini bitirip yanimiza geliyo. Konusurken ben baska tarafa bakiyorum, o yüzüme bakiyo... baktigimda gözlerimin icine baktigini farkediyirum... siz ne düsünüyorsunuz bu hareketleri hakkinda
Bugün de şu oldu:
Benim isyerinden cikarken kullandigim bir kapi var. Ordan cikmak icin dar bi koridordan geciyosun. Neyse tam ben isten cikarken koridora baktim ve orda o calisan koridorun sonunda bisey koyuyodu. Ben irdan gecmek icin onun gitmesini bekledim cok dar sadece 1 insanin gecebilecegi icin... ama gitmedi. Beni gececegimi görünce kenara dikildi ben de geciyrdum. Omzum nerdeyse gögsüne degecekti. Agzi kulagimin hizsndydi, bana "iyi bayramlar" dedi gözlerimin icine bakarak.. iyice bakiyor gözlerime
Bugün de şu oldu:
Benim isyerinden cikarken kullandigim bir kapi var. Ordan cikmak icin dar bi koridordan geciyosun. Neyse tam ben isten cikarken koridora baktim ve orda o calisan koridorun sonunda bisey koyuyodu. Ben irdan gecmek icin onun gitmesini bekledim cok dar sadece 1 insanin gecebilecegi icin... ama gitmedi. Beni gececegimi görünce kenara dikildi ben de geciyrdum. Omzum nerdeyse gögsüne degecekti. Agzi kulagimin hizsndydi, bana "iyi bayramlar" dedi gözlerimin icine bakarak.. iyice bakiyor gözlerime
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aman uzak dur. Türk evlisi bitti Suriyelisi başladı.
adamin harketleri bisey gsteriyo mu sence?
Gösteriyor göstermiyor böyle davranmaması için tepkisini koymasi gerekiyor illaki. Her gördüğü kıza yemek gibi bakan çok insan var. Kadına davranmayı öğrenmeliler
sence gösterioy mu gstermiyo mu sorum bu
Açık açık yürüyor sana Suriye, ırak buralarda 2. , 3. Eş konusunda da sıkıntı yok dikkat et 😊😊😊
Bence o dar koridordan bida geceme
Niye? Hahahahha
:) adam beliki sana yuruyo hatta kosuyo bile ben olsam kirarim azini burnunu
Dma gelsene
Seni şama kuma göndereceğiz tekrardan diyorum
hahhaahahah
İkinci olursun adamın birde kapanırsın Şama gidersin senin üzerine bir kuma daha
benim üzerime getirmez artik.. kiyamaz bana :)
adam hoşuna gidiyor sanırsam
adam niye böyle hareket ediyor idye soruyorum... beni karistirma :P
niyeti belli, senin gönlün var bu işe hadi yeme beni dlgk
niyeti ne sence... yani nötr biri olarak adamin harektleirnden ne anliyorsun?
seni arzuluyor, peki ya sen
ciddi ol yaaa... dalga gecmee
Suriyeliler benim tarzim degil baskan 😙
Cevap nickinde saklı
derken?
Seksi kız oldugun icin yani. Ama suriyeliye kadar da dusmeyin beee
onlar da insan
Insan olmak yetmiyor. kalite ve karakter sart
saygısız demek ki
niye?