Hastane yemekhanesinde yaptığım davranış sizce ayıp mı oldu?

biz hemşire arkadaşlarla yemekteydik masadan bi arkadaşım seninki geliyor buraya doğru dedi (beni rahatsız eden bir doktordan bahsetti) benimde arkam dönüktü elimdeki suyu aldım bekledim geldiğini işaret ettiklerinde arkamı dönüp suyu yüzüne attım bi baktım ki o kişi o değil çok utandım ellerimle yüzümü kapadım anlık sonra çok özür dilerim diyerek kendimi ifade etmeye çalıştım ama olmadı suyu diğer anlaştığım bir doktorun yüzüne döktüm ve herkes bize baktı o anda.. bu kız neden böyle yaptı anlamadım şakaydı dedi ama böyle şaka olmaz olur mu yani? aramı mı bozmaya çalıştı anlamadım bu yaptığı ile? bunu yapmamın sebebi de beni rahatsız eden kişi zannettim çünkü artık gına gelmişti o olsaydı keşke.. yaptığım şey ayıp oldu mu sizce? yemekten sonra yanına gittim ben başkası zannettim öyle dediler diyerekten kendimi açıkladım ama kim zannettin vs diye sordu bende açıklayamadım çünkü arkadaşı olduğundan söyleyemedim. bilerek yaptığımı düşünüyor şimdi kesin sert yaptı beni bezdirecek ne yapmalıyım ben şimdi?
Hastane yemekhanesinde yaptığım davranış sizce ayıp mı oldu?