soğuk yapmaya başlamıştı ayrılmadan önce buluşmak istemiyordu bir anda bende ayrılmak istedi, kendimi kullanılmış gibi hissettim hiç açıklama yapmamisti, aramıştım açmamisti. Yazmıştim bakmamıştı benimde tak etmişti. Arkadaşı aramıştı beni. Oda yanındaymis. Telefonu ona ver dedim saydırmistim baya. Kullandın beni demiştim, s* refsizsin, k*sarsin , p*ç demiştim.
Kendime engel olamadım , sadece açıklama yapmasını istemiştim. Yüz yüze konuşmak istemişti ama gidecek halim yoktu, yüz yüze ayrılmaya cesaret bulamadım. Dayanamazdım. Sizce affedilmicek bişey mi yaptığım? Zaten öyle çok sinirli bir şekilde etmedim küfürü ardından ağladım. Çaresiz bir şekilde sadece ağladığımı duydu telefonda
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yav kardeşim işi bittiğinde soğuk davranır uzak durur zaten korkak çünkü sana başında kendini iyi göstermiş seni kandırmış oynatmış gururun onurunla oynamış sen yanlış bir sey yapmadın ki kendin diyorsun beni kullandı diye böyle olduğunu bildiğin halde ondan uzak durman daha doğru olacaktır hiç düşünmeden ayrıl hayatta senden değerli yok unutma kimse için değmez seni etmesini senin oynamasını kullanmasını izleme
Bence çaresiz değilsin sen kendini düşünmek yerine onu düşünüyorsun sana yaptıklarına bakar mısın sen bu kadar misin gerçekten sen bunları hak ediyor musun
Sen sinirden kötü söz etmiş olabilirsin çünkü hak etmiştir seni kullandığını seni sevmediğini seninle oynadığını bildiğin halde şuanda yapman gereken kendi iyiliğin için ondan ayrılmandir kendine yazık etme bir erkek için o seni hak etmiyor
Engel olamadım normalde asla küfür eden biri değilim. Ayrılmadan bir gün önce birlkte olmuştuk çok guvenmistim. Bir anda ayrılmak isteyince kendimi kullanılmış gibi hissedip ofkeme hakim olamadım
Yani nasıl birlikte oldun cinsellik mi
Öyle bir sey yaptıysan asla seninle evlenmesini bekleyemeyemezsin zaten çünkü o erkek sen kendini onun eline bilerek teslim etmişsin Bi de ne kadar sevdiğinde olsa haram sonuçta
Evet çok ileri gitmedik ama dokundu yani
Bir erkek namus kirletip kaçar maalesef kullanmasi normal çünkü sen izin vermişsin uzak durman gerekirdi kendine yapmışsın ne yapmışsan evlenmeden böyle bisey yapmamaliydin
Sana bisey diyimmi bence sen tadına doymamışta olabilirsin sadece dokunduysa cinsellik karşılıklı istenen bir durum sen ona vurulmuşsun ya hala dokunmasını istiyorsun ama zaman geçince nefret edip Kendini suclayacaksin
Geçmiş olsun ne diyim sana işin zor
Yüz yüze konuştuk, ben seni asla kullanmadım dedi. Senden kolay bir şekilde ayrıldığımi düşünüyorsun ama bana ettiğin o küfürlerden sonra annemin dizinde ağladım ben dedi. küfür ettiğim için barışmak istemedi
Yalan inanma asla haklı olarak küfür edebilirsin şimdi de der ki küfür eden kizla birlikte olmak istemiyorum der bahane eder bunun bahanesi olmaz der o her şeyi yapıp seni bırakmak istemiş net ve açık her şey orta da seni istemiyor işte sen de hiç yaşanmamış gibi unut derim sana bence o sana başında zarar vermiş onun yüzünden hayatını bile yaşayamıyorsun baksana kendine değer ver lütfen bırak k pisligi
Her insanın başına bir şeyler gelir önemli olan bundan ders çıkarmaktır hayırlı bir insan değilmiş işte zaman geçirmiş senle sadece amacı sen değilsin
Kendini yorma asla onun için hayatına bak
Zaten sen onun istediği gibi olacaksın ki seni daha da oynatsin kullansın baktı ki sen kendine geldin seni etkiledikten sonra tadına baktı ki peşimi bırakmayacak benim hemen dirsek dayadı sana
Women ahahahahah.
Neden güldün ciddi bir şey söylüyorum burada
Zaman kaybından ibaretsin, git köşede ağla.
Haketmis hayatim
Engel olamadım normalde asla küfür eden biri değilim. Ayrılmadan bir gün önce birlkte olmuştuk çok guvenmistim. Bir anda ayrılmak isteyince kendimi kullanılmış gibi hissedip ofkeme hakim olamadım
Kullanmış zaten