GÜVENMELİMİYİM?

Merhaba; ben 31 yaşında 3 çocuk annesiyim 12 yıllık evliyim eşimle şimdiye kadar ıyi kötü günlerimiz oldu ama bu hayatta en güvendiğim herşeyi yapar asla aldatmaz dediğim şeyi yaptı 3 ay önce eşimin eski nişanlısı bana mesaj attı biz görüşüyoruz diye inanmadım yazışmaları bana attı şok oldum o kadar yazışmaların içinde takıldıgım bikac söz vardı "içimde yaşadığım acıları aileme belli etmiyorum"sonra bunları konuştuk esim asla kabul etmedi ben onunla bana yasattiklarinin intikamını almak istedim dedi işler biraz ikisi arasında karıştı eşim biraz sevgisini belli etmeyen adamdır ben öyle biliyorum belki derken içinde bulunduğum olayı kabullenemedim boşanmak istedim evi terk ettim bana yazdığı şey böyle bişeyin olması çok iyi oldu ben sana ne kadar aşık olduğumu anladım şu hayatta korktuğum tek şey şu an seni kaybetmek istersen yüzüme bile bakma beni bırakma onada raziyim sadece zaman ver herşeyi düzeltmem için bende ona çocuklarim için bir şans verdim aslında ciddi anlamda buna özen gösteriyor ama ben ıyi değilim her an her saniye acaba evlilik hayatımız boyunca esim hep o kadına aşıkmiydi ve hala ona karşı içinde bisey mi var bunu hiç bir zaman bilemiycem sizce beni sevseydi bana aşık olsaydı o kadınla görüşürmuydu içinde ona karşı bisey olmazsa
Güncellemeler
+1 yıl
Amacı nedir?
GÜVENMELİMİYİM?